Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Site Kurallarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   sitemizi lütfen basitlestirmeyelim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6567)

sonbahar 03-05-2008 08:30 PM

sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

sevgili arkadaslar yaklasik bir yildir severek üyesi oldugum bu siteyi sürekli yeni eklenen alakasiz konularla diger sitelerden farksiz kilinmaya calisilmasi ve azda olsa amaci ve hedefi dogrultusundan uzaklastiriliyor olmasi beni cidden üzmeye basladi bu sitenin belli diger sitelere göre farkli bir misyonu ve insanlara gercekten yararli gelistirici ve faydali bilgiler sunmak icin kuruldugunu ve bunun bir cok emek harcanarak gerceklestirildigini düsündügüm icin haddim olmayarak sizlerden rica ediyorum lütfen sirf bir konu eklemis yada acmis olmak icin laf olsun diye rast gele seyler eklemek yerine sitenin icerigiyle ilgili konulari paylasirsaniz ben kendi adima ve benim gibi üye olup bu durumdan hic hosnut olmayan diger arkadaslarim adina sevinirim cünki bu sitenin diger sitelerden cok farkli olarak yalnizca yardimci misyonluguyla daha nice seneler insanlarin bilgilerden yararlanip faydalandirma görevini üstlenmesini cani yürekten diliyor ve istiyorum sizlerde eklediginiz konulari sirf bu dogrultularda paylasirsaniz ve bilgilerinizi eklenirseniz sevinirim
Not niyetim kimseyi kizdirmak yada üzmek degil sadece cok nadir bulunan böyle sitelerin diger sitelere benzetilmeye baslamasina durun sitemizi gereksiz bilgi kalabaligiyla isgal etmeyelim yalniz cidden faydali olabilcek seyler ekleyelim demek
sevgi ve saygilarimla

eylo 11-06-2008 09:48 PM

Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

haklısın eski siteden eser kalmamış
eski halinin hayaliyle gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım

papatya16 14-06-2008 12:41 PM

Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı

sevgili arkadaslar yaklasik bir yildir severek üyesi oldugum bu siteyi sürekli yeni eklenen alakasiz konularla diger sitelerden farksiz kilinmaya calisilmasi ve azda olsa amaci ve hedefi dogrultusundan uzaklastiriliyor olmasi beni cidden üzmeye basladi bu sitenin belli diger sitelere göre farkli bir misyonu ve insanlara gercekten yararli gelistirici ve faydali bilgiler sunmak icin kuruldugunu ve bunun bir cok emek harcanarak gerceklestirildigini düsündügüm icin haddim olmayarak sizlerden rica ediyorum lütfen sirf bir konu eklemis yada acmis olmak icin laf olsun diye rast gele seyler eklemek yerine sitenin icerigiyle ilgili konulari paylasirsaniz ben kendi adima ve benim gibi üye olup bu durumdan hic hosnut olmayan diger arkadaslarim adina sevinirim cünki bu sitenin diger sitelerden cok farkli olarak yalnizca yardimci misyonluguyla daha nice seneler insanlarin bilgilerden yararlanip faydalandirma görevini üstlenmesini cani yürekten diliyor ve istiyorum sizlerde eklediginiz konulari sirf bu dogrultularda paylasirsaniz ve bilgilerinizi eklenirseniz sevinirim
Not niyetim kimseyi kizdirmak yada üzmek degil sadece cok nadir bulunan böyle sitelerin diger sitelere benzetilmeye baslamasina durun sitemizi gereksiz bilgi kalabaligiyla isgal etmeyelim yalniz cidden faydali olabilcek seyler ekleyelim demek
sevgi ve saygilarimla

Sanırım haklısınız . Anladığım kadarıyla bu sitede olanların mutlaka sitedeki telkin müziklerini dinlemesi ve sonucunda neler yaşadığını ve işe yarayıp yaramadığını paylaşması gerekiyor ::) Ben bu müziklerle insanların istedikleri seviyeye ulaşıcaklarını sanmıyorum 4897 Lütfen bu dediğimi ukalalık olarak düşünmeyin ben sadece kendi fikrimi söylemek istedim wink77 Bu siteye sadece duygu, düşünce, yaşadıklarımı paylaşmak için giricektim.Buda siteye uymadığı için artık girmicem sadanim eğer bir kusur işlediysem kusura bakmayın. Hepinize kolay gelsin umarım herşey istediğiniz gibi olur.Site istediği amaca ulaşması dileğiyle hismiley

comte 14-06-2008 12:49 PM

Alıntı:

papatya16 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevgi ve saygilarimla

Sanırım haklısınız . Anladığım kadarıyla bu sitede olanların mutlaka sitedeki telkin müziklerini dinlemesi ve sonucunda neler yaşadığını ve işe yarayıp yaramadığını paylaşması gerekiyor ::) Ben bu müziklerle insanların istedikleri seviyeye ulaşıcaklarını sanmıyorum 4897 Lütfen bu dediğimi ukalalık olarak düşünmeyin ben sadece kendi fikrimi söylemek istedim wink77 Bu siteye sadece duygu, düşünce, yaşadıklarımı paylaşmak için giricektim.Buda siteye uymadığı için artık girmicem sadanim eğer bir kusur işlediysem kusura bakmayın. Hepinize kolay gelsin umarım herşey istediğiniz gibi olur.Site istediği amaca ulaşması dileğiyle hismiley

Sevgili papatya16... hismiley

Daha yeni hoşgeldin demiştik... y789

Burada, müzikleri dinleyip paylaşmak gibi bir kural yok ki...

Dertlerinizi sıkıntılarınızı da paylaşarak, rahatlayıp, bu ailenin bir üyesi olabilirsiniz... art56art56

Herkesin yazdıkları farklı farklı ve kendine özgü..

Bunu sitenin bir kuralı olarak algılamamalısınız... sung66

Sitedeki dostlarımızın hepsi, birbirinden değerli ve yardımsever...

Bu ailede yer alıp, paylaşımlarda bulunmanıza seviniriz... super

Sağlıcakla... hismiley

shamanic 14-06-2008 02:36 PM

evet papatyacım daha yeni hoşgeldin deyip bilmecelerini çözmüştük.. girlhaha

telkinlere inanman yada inanmaman önemli eğil.. biz ne inanmayanlar gördük.. sevincli ark5

herşeyden önce teklif var ısrar yok..

bu forumun ana konusu hepimizin bildiği gibi subliminal yolla bilinçaltına etki eden telkinlerdir..
forumun ilkesi herkezin mutlu huzurlu ve başarılı bir şekilde yaşaması..
bunun bu şekilde olabilmesi içinde başkalarına bağlı olmaktansa kendi başımıza başarabileceğimiz yöntemlerin sunulması..

bunun için özellikle ticari kaygılardan uzak durulmuş.. bu tarz yönlendirmelere forum içerisinde yer verilmemiştir..

kişinin ana ihtiyacı olan ki bunu bilinçaltı çalışmaları yapanlar daha iyi değerlendirebilirler..
telkinler ücretsizdir..

üzerine her birimizin yüzlerce lira ödeyerek gerek eğitimlerden gerek kitaplardan aldığımız eğitimleri
sadece ben biliyorum işime yaradı karşımdaki kişide faydalansın amaçlı sunulmakta..

ayrıca bu forum hariç üye olduğum başaka mail gruplarımda var..
üye olurken farklı bilgi paylaşımlarının olacağı ortamlar olarak kaydoldum hepsine..
şimdi gelen mailleri sadece siliyorum..
çünkü içinde buradaki eğitime gel.. şuradaki meditasyona gel..
her birine bol bol para harca haricinde gelen mesaj çok az..

üzerine ekstara olarakta sadece saldırı ve kırıcı sözlerin yer aldığı diğer e postalar..
vay senin kaşın kara .. e senin gözün kara.. dusun
bu varya eğitim veriyo ama çocuğunu zamanında terk etmiş.. wave
herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde.. sad456

elimizden geldiğince her birimiz burada böyle bir ortamın oluşmasına izin vermiyor...
gerek esprilerimizde gerek yazışmalarımızda uslubumuzu hanımefendi .. beyefendi seviyesinde tutmaya çalışarak
türkçeyi en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz..

sevgili sonbaharımın anlatmak istediğide bu ortamımızın korunması...

burası bir kişisel gelişim sitesi..

bunun içinde kitap okumakta var..
binicilik dersleri ile bilgiler paylaşmakta..

astrolojide var..
bilimsel konularda..

her birimizin kişisel tekamülü farklıdır..
ilgi alanlarımız farklıdır..

bu çeşitliliğe uygun olarak forumumuzu zenginleştirmeye çalışıyoruz..
elbetteki yukarıda bahsettiğimiz detaylar çerçevesinde..

burada sorununu yada sevincini anlatırsan karşılıklı sohpet gibi olsada önerilerimiz olur..
sorunun ile yaşamak ve sorunu anlatmak başka bir şey..
sorununa çözüm üretip mutlu refah seviyede yaşamayı seçmek çok başka..

çözüm arıyor isen bizlerin dostluğundan memnun kalacağına eminim.. b456
biz seni ilk günden itibaren dost olarak yanımızda gördük çünkü.. ark5

sorununu anlattığında evet sen haklısın diyerek seni sorunun ile bütünleştireceğimizi sanıyorsan
böyle bir durum ile karşılaşman çok zor.. sevincli

yaşamda ne yaşıyorsak sorumluluğu bize ait..

bu gün karşı komşun yüzüne kapıyı kapattıysa sorun o değil sensin..
bu gün manav domatesin içerisine 2 tane çürük karıştırark sana verdiyse sorun yine sensin..

yaşamımız eylemlerimizin düşüncelerimizin seçimlerimizin ve tepkilerimizin bir bütünüdür..

bilimsel olarakta kabul edilen gerçek beynimiz ve bilinçaltımızın yaşamımızı yönlendirdiğidir..

başlangıç noktan telkinlerden ziyade bilinçaltı nedir olsun..

bu konu ile ilgli olarak;
bilinçaltının gücü joseph murphy..

ne biliyoruz ki william arntz.. kitapların okuyabilir..

ayrıca d&r larda ne biliyoruz ki nin filmini alabilir
youtube üzerinden dublajlı olarak secret filmini izleyebilirsin..

yaşamında yapacağın ufak denemeler ile bilinçaltın ile tanışabilir akabinde bu konuda hayır inanmıyorum diyebilirsin..

dünya üzerinde milyonlarca insan ve bu forumdabinlerce kişi bu konuda çalışmalar yapmakta..

eğer sen doğru isen denemekle bir şey kaybetmez bize gerçek olmadığını kanıtlarsın...
eğer bu noktada bizler doğruysak en fazla sen yanılır yaşamına arzuladığın gibi başarılarla doldurarak geçirirsin..
onca başarının yanında bizlere karşı yanılmış olman sadece içindeki kuvvetli önyargı duygusunun yıkılmasına yardımcı olur..

bizim için dün de dosttun bu günde ..
gitsende yine de dost olarak kalacaksın..

önemli olan bizle yada bizsiz mutlu huzurlu bir yaşamın içerisinde yer almanız..

sevgiler..

papatya16 14-06-2008 04:03 PM

Yani arkadaşlar telkin müziklerini dinlemesemde sitede kalabilirmiyim ooo67 Bakın bu yazdıklarınıza çok sevindim cilgin897

Sevgili shamanic ve bymehmet inanın beni çok mutlu ettiniz sapkal89 thumbsanim bu kadar yazılanlardan sonra nasıl olurda bu siteye girmem ttli3 burdayım arkadaşlar çok çok teşekkür ederim kiss3 Bundan sonra hergün girip yaşadıklarımı sizle paylaşmaya çalışcam pc05 ama daha önce siteyi gezip okucak o kadar çok yer varki yrl78 onları okucam eminim benimde kendime pay çıkarıcam konular olucak super

Hepinize başarılar diliyorum hismiley

umelihad 19-06-2008 10:21 AM

Ben sitenize yeni uye oldum.Hayatımın renkli ve olumlu sayfasısınız.Site bulunan yazılar ve görüşler kitap gibi oku oku bitmiyor. Çok güzel sade anlatımlar var. İlaç gibi bir sitesiniz. Ben sizlerle tanıştığıma ve üye olduğuma çok memnunum.
Yaşanan hayatlar aynı, değişen isim ve adresler.... Dertler genelde aynı kişiden kişiye değişiyor. Bazımıza büyük gelen bazımıza küçük geliyor. Yaşanan tatlar aynı mutluluk,sevgi, kızgınlık, bıkkınlık,umutsuzluk gibi. Cevremde bulunan herkes umutsuz,mutsuz ben kendimce cevreme umut ve neşe saçıyorum. Kendimize saygılı ve içten olursak çevremizede oluruz . Benim sahsi fikrim.
Görüşmek üzere umutlarınız ve sevginiz bölunmesin cevrenize birer güneş olun. Önce siz olun cevrenizde arkanızdan gelir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
melıha

ametist 26-06-2008 04:08 PM

Alıntı:

sevgi ve saygilarimla

alk78 fakat hiç bişey değişmemiş bu yazının üstünden. evet burası faydalanabilen için çok yararlı bi site. bir haftadır gece siteye girmeye başlıyorum bir sürü eften püften,kişisel gelişimin k 'siyle alakası olmayan bir sürü konu.tamam olmasın da demiyorum ama bu kadar abartılmaz 88a .ha babam gir google'a ,bul abuk bi konu koy siteye 789569.madem siteye illa böyle bi konu açıcam tarzında düşünülüyosa,burdaki insanların yararına olucak gelişimimizle ,iyileşmemizle alakalı konular araştırıp koyulsun ,o da mı olmadı alıntı yapmadan kendiniz bişeyler yazın,böylesi daha iyi.herşeyi geçtim bu konu kalabalığından dolayı sanırım, site eskisi kadar rahat açılmıyo sigrt56.ben bu siteyi çok benimsedim,bu ortam bana sanal gibi gelmiyo,çok farklı özel bi yer burası.o yüzden de eleştirmeyi kendim de hak görüyorum.sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface

Lier22 26-06-2008 05:33 PM

Alıntı:

Mağlubiyet son derece motive edicidir. Dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz. (SANG H. KIM )
galiba bana söylenmiş.
insan en dibe çakılsammı acaba diyor... smiliyface

ametist 28-06-2008 05:07 PM

ya allahım ben neyi istemesem onu çekiyorum ya 98569.yine site garip- garip konularla dolmaya başladı 789569.bunla ilgili bi telkin yapılsa ,radyo sürekli bunu çalsa tender45.

alen 27-07-2008 11:13 PM

sitenin gidişatından çok memnunum ben...kategorilere göre konu açılıyor...açılan konular size hitap etmeyebilir ama bir başkasının çok ilgisini çekebilir...

ametist 27-07-2008 11:52 PM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
sitenin gidişatından çok memnunum ben...kategorilere göre konu açılıyor...açılan konular size hitap etmeyebilir ama bir başkasının çok ilgisini çekebilir...

sen bunu söylüyosan hayret doğrusu ne diyim ki .bu sitenin amacı kişisel gelişim,diğerlerini arama motoruna yazdığında tık diye çıkıyo hem de envayi çeşidinden.ama bu site farklı bi site ve eskisi gibi değil maalesef.,diğerlerini geçtim de bu gereksiz birikmeden dolayısite eskisi kadar rahat açılmıyo önceden su gibi açılırdı ,asıl benim açımdan sorun bu.diğer yönden bakarsam da ben siteden istediğimi alırım çünkü eskiyim forumu nası kullanabileceğimi biliyorum. ama siteye kişisel gelişim için yeni üye olmuş birinin bu googledan indirilen kg ile uzaktan yakından alakası olmayan konulardan kurtulup amacı için gerekli bilgiyi bulması hatta hatta telkinleri bile indirmesi zorlaştı ki;bunla çoğunlukla karşılaşılıyo.mutlaka ki adminin bi bildiği var başka bi noktada dusun,o konuda da söyleyebileceğim bişey yok.
eleştiriler,daima geliştiricidir ,tartışma ortamı doğsun diye yazmadım bunu ,burdan çok yararlandım yeni gelenlerde benim faydalanabildiğim gbi faydalansın aradıkları bilgiye kolayca ulaşabilme hakkı olsun.herşey dozunda olmalı amacından sapıcak boyuta geldin mi bi özelliği kalmaz hiçbişeyin
sevgilerle smiliyface

yeni bir hayat 28-07-2008 10:54 AM

Evet,siteye katılımlar gün geçtikçe artıyor. vien1

Kişisel gelişim adına arkadaşların paylaşımları bizler için çok yararlı oluyor.İnanın bilmediğim pekçok şeyi bu sitede öğrendim ben.
Bize faydalı olacak kitap, web sitesi, dergi, sinema isimleri ,adresleri, o kadar yararlı oluyor ki,ben bunları kendim araştırmaya kalksam daha zor olurdu diye düşünüyorum..hayatimdegisti.com sitesi bu konuda da farklılığını gösteriyor.Ve yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.. kiss3

Kişisel gelişim sadece okumak, araştırmak değil tabii.Günlük yaşantımızda yaşadıklarımız,karşılaştığımız olaylar da bunun içinde.Mesela, geçenlerde bu sitede bir arkadaşımızın kortizon almaya başlaması ve buna çok üzülmesine siteden öyle bir destek geldiki,bazen yanıbaşınızdaki bir kimse bunu yapamayabilir..Bu destek çok güzel... ark5

O yüzden sadece telkin amaçlı yazmayan arkadaşlara kızmayalım..Ama sonbaharın da dediği gibi sadece konu eklemiş olmak için, öylesine yazmak da doğru değil..
smiliyface

MuminOKAN 02-09-2008 11:08 AM

arkadaşlarım lütfen nerede ve ne amaçla olduğumuzu kendimize soralım. eğer bu soruyu sorup cevap bulamayan varsa lütfen bana iletsin.
rica ediyorum...

yada blook böyle bakıyorsan... bakmaya devam et...

Mustang 02-09-2008 11:24 AM

Canlarım bende bu günlerdesitenin gidişatından memnun olmayanların arasındayım .Çünki eskiden sitenden ayrıldığım zaman bir çok şey öğrenmiş ve bir çok şeyide birbirimizle paylaşmış bir şekilde çocuklar başıma geldiği için çıkardım.Şimdi en fazla 20 dakikada okuyup çıkıyorum .Ayrıca Shamaniği hayalin paylaşımlarını da çok özledim .Gülelim eylenelim bunlarada karşı değilim ama lütfen gidişatımızı bozmayalım.Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz olduğuna inanıyorum.

cedrus48 02-09-2008 11:29 AM

Mustang bende sana katılıyorum. Shamaniğin ve hayalin yazılarını paylaşımlarını çok özledik.

AZARRATH 02-09-2008 11:39 AM

Her sitede oluyor böyle,sitenin uzun zaman üyesi olanlar sitenin seviyesi düştü diye serzenişte bulunurlar

3 konu açtım ,birisi beden diliyle ilgili,açmadan önce arattım çıkmadı,ben kişilerin davranışlarında aslında ne demek istedikleriyle yani beden diliyle ilgilendiğim ve kendimce faydalı bulduğum için e-kitap tarzı birşey yapıp paylaştım

İnsanlar sorunlarından bahsettiği için dedim ki biraz da eğlence olsun,ve kedilerle ilgili hoş bir konu açtım,şimdi pişman oldum,gereksizse siliniz

Birde güzellik konusunda pek de bilinmeyen yüz yogası diye bir konu açtım,ki forumda güzellik uzmanları da vardı,onların da fikirlerini almak için açmıştım,doğru mudur,faydalı mıdır

Öyle konu açıp da sivrilme meraklısı değilim aslında,amacım paylaşım,

Bunun dışında diğer konularla ilgili fikirlerimi belirtiyorum,varsa yanlış bilgilerim doğrusunu öğrenmek için yazıyorum bir bakıma

Şöyle yapın o zaman;yeni üyelere bir kaç ay konu açmayı kapatın,3 ay falan yeni üye konu açamasın,sitenin amacını öğrensin,tabi sizin için yeterli süre daha fazla da olabilir,bunu yapın belki seviye düşmemiş olur

MuminOKAN 02-09-2008 11:50 AM

tabii ki oyun oynamayalım denmiyor.
ama son günlerde bir oyun furyası almış başını gidiyor.
ben oyun oynamıyor muyum. deli gibi oynuyorum hemde. özel levye ve direksiyon aldım oyunlar için, ama buranın yeri ayrı onların yeri ayrı.

lütfen biraz daha duyarlı olalım.

sn AZARRATH siz dahil kimseye bir sitemim yok. olamaz da. neden olsun ki hepimiz aynı amaç için buradayız.
amacımız belli...

yada ben bugünlerde bulanık olduğum için bana öyle gibi geliyor olabilir. kusuruma bakmayın...

Pamukk 02-09-2008 11:51 AM

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Her sitede oluyor böyle,sitenin uzun zaman üyesi olanlar sitenin seviyesi düştü diye serzenişte bulunurlar

3 konu açtım ,birisi beden diliyle ilgili,açmadan önce arattım çıkmadı,ben kişilerin davranışlarında aslında ne demek istedikleriyle yani beden diliyle ilgilendiğim ve kendimce faydalı bulduğum için e-kitap tarzı birşey yapıp paylaştım

İnsanlar sorunlarından bahsettiği için dedim ki biraz da eğlence olsun,ve kedilerle ilgili hoş bir konu açtım,şimdi pişman oldum,gereksizse siliniz

Birde güzellik konusunda pek de bilinmeyen yüz yogası diye bir konu açtım,ki forumda güzellik uzmanları da vardı,onların da fikirlerini almak için açmıştım,doğru mudur,faydalı mıdır

Öyle konu açıp da sivrilme meraklısı değilim de,amacım paylaşım,

Bunun dışında diğer konularla ilgili fikirlerimi belirtiyorum,varsa yanlış bilgilerim doğrusunu öğrenmek için yazıyorum bir bakıma

Şöyle yapın o zaman;yeni üyelere bir kaç ay konu açmayı kapatın,3 ay falan yeni üye konu açamasın,sitenin amacını öğrensin,tabi sizin için yeterli süre daha fazla da olabilir,bunu yapın belki seviye düşmemiş olur

Yok direkt üzerine alınman yanlış olur azarrath ,paylaşımlarını gördüm çok faydalı şeyler ,özellikle yüz yogasını ben ne zamandır arıyordum görsel tarifini , inan senin eklediklerin çoğu eklenen şey yanında çok faydalı katkılar (yani onlarla kıyaslamaya zaten gerek yok direkt faydalı katkılar diyebiliriz) sevgili mustang abla ,mümin ve cedrus senin paylaşımların tarzında olan paylaşımlara demediklerini ben hissediyorum ,onu kastetmemişlerdir arkadasım ..Sadece konu eklemiş olmak için eklenen konular yani bize hiçbir katkısı olmayan ben de onu anlıyorum ve hak veriyorum..Ben de demiyorum ki sadece belli başlı seyler olsun ,tabi ki eğlence de olacak karikatur,fıkra ,faydalı bilgiler var cok guzel uzman tv den..ben mesela uzman tv yi bu site sayesinde keşfettim benim içi kazanç oldu .ama bazen ayar kaçıyor gibi yani kastım burada varmış yokmuş,varlığı yokluğu birşey ifade etmeyen interneten oradan buradan popüler tüketime dayalı heryerden bulabileceğimiz şeylerin gereksizliğini kastediyorum ben de hismiley

askin 02-09-2008 12:07 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı

Öyle konu açıp da sivrilme meraklısı değilim de,amacım paylaşım,

Yok direkt üzerine alınman yanlış olur azarrath ,paylaşımlarını gördüm çok faydalı şeyler ,özellikle yüz yogasını ben ne zamandır arıyordum görsel tarifini , inan senin eklediklerin çoğu eklenen şey yanında çok faydalı katkılar (yani onlarla kıyaslamaya zaten gerek yok direkt faydalı katkılar diyebiliriz) sevgili mustang abla ,mümin ve cedrus senin paylaşımların tarzında olan paylaşımlara demediklerini ben hissediyorum ,onu kastetmemişlerdir arkadasım ..Sadece konu eklemiş olmak için eklenen konular yani bize hiçbir katkısı olmayan ben de onu anlıyorum ve hak veriyorum..Ben de demiyorum ki sadece belli başlı seyler olsun ,tabi ki eğlence de olacak karikatur,fıkra ,faydalı bilgiler var cok guzel uzman tv den..ben mesela uzman tv yi bu site sayesinde keşfettim benim içi kazanç oldu .ama bazen ayar kaçıyor gibi yani kastım burada varmış yokmuş,varlığı yokluğu birşey ifade etmeyen interneten oradan buradan popüler tüketime dayalı heryerden bulabileceğimiz şeylerin gereksizliğini kastediyorum ben de hismiley

merhaba arkadaşlar 2 haftadır sitenizi inceleyip telkinleride dinledikten sonra bende yazmaya karar verdim..herkeze selamlar..tartışmayı bölmek gibi olmasında yüz yogası diye bir konu açılmış heralde ben onu bulmadım yerini söylerseniz sevinirim :))

MuminOKAN 02-09-2008 12:08 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t14596.0.html

sevgiiii 03-09-2008 05:07 AM

Ne yazıkki gördüğüm kadarıyla burda verilen mesaj alınmamış gibi. agl34 Bu site bir kişisel gelişim sitesi.Ben bakıyorum bazı üyler ilgisiz ilgisiz her konuyu kopyala yapıştır tekniğiyle foruma taşımaktalar. pc05 Merak ettiğim bişey var o kişiler bu ekledikleri konuları kendileri acaba okuyorlarmı? coffe2 Lütfen arkadaşlar sizden ricam burasını kopyala yapıştır sitesi haline dönüştürmeyin.Kopyala yapıştırı nerden çıkardın diye soranlar olabilir. dusun Ama eklenen konulara bakıyorum saatlerine bakıyorum hiç boşluk yok nerdeyse yani o kişinin okumaya zamanı yok.Ama lütfen beni yanlış anlama benim amacım burda tartışma çıkarmak değil.Ama lütfen kopyala yapıştır bile yapacaksak kişisel gelişim konularında yapalım.Anlayışın için teşekkür ederim kiss3

Akulina 03-09-2008 11:21 AM

Bende bu konudan çok şikayetçiyim arkadaşlar...Son zamanlarda siteye giriyorum,son konular kısmı,geyik ve oyundan geçilmiyor...Eskidenki konuşulan konularla şimdikiler çok değişmeye başladı...
Tamam geyikte yapılır ,oyunda oynanabilir bu çok abes birşey değil,ama sitenin amacından sapmamalıyız bence...

Kişisel gelişimle ilgili güzel paylaşımları her zaman olduğu gibi desteklerim...Ben kendi adıma bu siteye geyik çevirmeye değil,birşeyler öğrenmeye giriyorum...
Sevgili sevgiii'nin dediği gibi copy-paste konuları her yerde bulur ve okuruz...Googleda bir ton site var bunları bulacağımız...

Ayrıca Azarrath senin eklediğin konular güzel konular,üstüne alınma bence...Yüz yogasını fln görünce bi sevindimki,kaç zamandır arıyordum... ttli3

Pamukk 03-09-2008 11:36 AM

Alıntı:

sevgiiii Nickli Üyeden Alıntı
Ben bakıyorum bazı üyler ilgisiz ilgisiz her konuyu kopyala yapıştır tekniğiyle foruma taşımaktalar. pc05 Merak ettiğim bişey var o kişiler bu ekledikleri konuları kendileri acaba okuyorlarmı? coffe2 Lütfen arkadaşlar sizden ricam burasını kopyala yapıştır sitesi haline dönüştürmeyin. lütfen kopyala yapıştır bile yapacaksak kişisel gelişim konularında yapalım.Anlayışın için teşekkür ederim kiss3

25889 25889 25889

cedrus48 03-09-2008 11:40 AM

Alıntı:

Ne yazıkki gördüğüm kadarıyla burda verilen mesaj alınmamış gibi. agl34 Bu site bir kişisel gelişim sitesi.Ben bakıyorum bazı üyler ilgisiz ilgisiz her konuyu kopyala yapıştır tekniğiyle foruma taşımaktalar. pc05 Merak ettiğim bişey var o kişiler bu ekledikleri konuları kendileri acaba okuyorlarmı? coffe2 Lütfen arkadaşlar sizden ricam burasını kopyala yapıştır sitesi haline dönüştürmeyin.Kopyala yapıştırı nerden çıkardın diye soranlar olabilir. dusun Ama eklenen konulara bakıyorum saatlerine bakıyorum hiç boşluk yok nerdeyse yani o kişinin okumaya zamanı yok.Ama lütfen beni yanlış anlama benim amacım burda tartışma çıkarmak değil.Ama lütfen kopyala yapıştır bile yapacaksak kişisel gelişim konularında yapalım.Anlayışın için teşekkür ederim kiss3

alk78 alk78 alk78

bigci 03-09-2008 11:52 AM

Alıntı:

[b]
eger atdıgın taş banaysa ki bana dün gece aynı saatlerde forumdaydık merak etme o konuların hepsini ben yazıyorum ! haa bi konuda dogrusun o konular sadce buraya yazımıyo ben kendi forumumuzada ekliyorum bazılarını ama sadece bazılarını ! bunu bize degil yöneticilere söylemen lazım hayatimdegisdicafesini ve ilginç bilgiler mizah vs vs o baslıkların kalkması lazım ben sana katılmıyorum niye katılmıyorum cünkü o baslıklar site ile alakası olmayan baslıklar site dısı maksat eglenmek gülmek eger sen gülmeden eglenmeden kendini degişdirebiliyosan ne mutlu sana bunu banada anlat bende mizah yapmadan eglenmedne gülmeden nasıl mutlu olunuyo ögreneyim ? bilmedigim bi konuda ban aydınlatmış olursun şimidden verecegin bilgiler için sagol.

melodiss 03-09-2008 11:55 AM

Artık bende dayanamıcam bu konuda... rt67

son günlerde özellikle abuk sabuk konular almış başını gidiyor...ve ben daha açık olmak istiyorum bunu sadece bi kişide görüyorum...umarım üstüne alınır ve daha dikatli olur.. bu arada kimseyide zan altında bırakmak istemem o kişi gayet açık olduğu için sakınca görmedim ... sad456

ya bence sadece kişisel gelişim konuları değil güzel hikayeler,güzel oyunlar,ilginç bilgiler,resim,sanat,sinema...hepsinden bi parça olmalı ama ağırlık kişisel gelişim olmalı tabi ama bu demek değil ki her bulduğumuz konuyu kopyalayıp yapıştıralım hatta bazılarına kötü bişeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi hani cadılığım belli olmasın diye sung66

Neyse...umarım bunlara bi dur diyen olur..!

Pamukk 03-09-2008 12:08 PM

ben de sevginin yazdıklarını alkışladım neden haklı buldugum için.Hala da öyle düşünüyorum..Şimdi objektif olursak yukarıda bigcinin verdiği cevapta da haklı oldugu yönler var...Evet bigci de böyle uzun metinler ekleyen arkadaşlarımızdan (uzun metinlerden bazıları kişisel gelişimle ilgili değil evet havadan sudan olabiliyor bunu hepimiz görüyoruz) Ama bu konuda sadece bigci de tek günah keçisi değil ,bigci bu siteye üye olmadan önce de böyle metinler oluyordu ,evet bigcinin ekledikleriyle arttı tabii ki doğal olarak ,o da ekleyince ..Benim düşüncem bu konuda sadece bigci de değil hepimizin sorumluluk duymamız lazım + bigcinin haklı oldugunu düşündüğüm konu da sitede cafe,mizah gibi başlıklar zaten var..Ama herşeyde oldugu gibi hayatımızın her konusunda :Herşeyin aşırısı zarar derler ya , belki bazı konuları ya sınırlandrmak lazım veya bu sınırı bizim kendimiizn koyması lazım eger kendi otokontrolümüz zor olacaksa..Sevgilerimle kiss3

Novos 03-09-2008 01:46 PM

aynen bu konuda ben de dertliyim, bakıyorum sabah, akşam boyna konu açılıyor, bu hem sitenin yavaşlamasına neden oluyor hem de kafa karıştırıyor, kalabalık yapıyor, rahatsız ediyor insanı, bu durumu yeni bir üyemizin söylemiş olması açıkçası işin ne kadar vahim bir durumda olduğunu gözler önüne seriyor,
buradaki herkes hayatını bir şekilde daha iyiye götürmenin peşinde, geliştirmeye çalışıyor kendini. aynı türde, benzer bir sürü konu açılıyor, bir gün olsa
hadi neyse ama hergün böyle, bu açıkçası benim çok canımı sıkıyor, hergün negatif enerjiyle dolmama neden oluyor, lütfen bu konuda eleştiriye açık olalım ve
olur olmadık her konuyu eklemeyelim. saygılar, sevgiler

Belgin ∞ 03-09-2008 02:43 PM

Evet arkadaşlar ortada bariz bir şikayet var.Bunun için ne yapabilirim dedim ve çoğunuzun şikayetlerinin birleştiği ortak kişiyle bir görüşme yaptım.Malum hepimiz mizah bölümüne,oyunlar bölümüne ve cafe bölümüne hergün onlarca mesaj yazıyoruz.Çok beğendiğimiz bir mizah konusu olursa ekliyoruz.Ama madem sınırın aşılması söz konusu sanırım hepimiz bu konuda biraz suçluyuz.İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmayalım boş yere.Eğer bu kadar tepkiliysek uzun zamandan beri,ard arda bu mesajları yazmaktansa rahatsız olduğumuz an belirtmeliydik diye düşünüyorum.

Bu arada gözüme çarpan yegane nokta şu:yeni bir mizah konusu açıldığı zaman okunma sayısı 1 saatte 100ü geçerken,kişisel gelişim adına açılan meditasyon veya eft,deep-peat konularının okunma sayısı 1 saatte 15 i geçmiyor.Acaba bu şikayetlerimizin oluşmasındaki en büyük sebep biz miyiz diye bir sordum kendime.Aldığım cevap beni çok üzdü.

Bir şeye ne kadar çok vakit ayırırsanız onu o kadar çok yaşarsınız malesef.Yapılan yazılan güzel mesajların,eklenen faydalı konuların değerini bilip,teşekkür etmedikten sonra yargılamaya da hakkımız yok sanıyorum.Doğruya doğru yanlışa yanlışsa buna göre davranmak gerek diye düşünüyorum.Aksi takdirde öfkelenmelerimiz sadece bizi yıpratır karşı tarafa bir etkisi olmaz kırmaktan başka.

Sözün özü sorun halledildi.Bundan sonra şikayetlerimizi oluştuğu anda yazmalıyız.Ya ilgili kişiye ya da konuyu açanın kendisine.

Kişisel gelişim adına hepimiz yazılar konular eklemeliyiz tabii daha önce verilip verilmediğine dair arama butonundan arattıktan sonra.
''olur olmadık'' bir konunun eklendiğini gördüğümüzde lütfen altına kırıcı olmadan düşüncemizi yazalım,biriktirmeyelim,tutmayalım,saklayamalım.

Burası her şeyin açık yüreklilikle yazıldığı,fikirlerin açıkça beyan edildiği bir platform.Buna göre hareket edersek sorunların halkası değil,çözümlerin halkası olmuş oluruz.

Sevgiler.

AZARRATH 03-09-2008 02:57 PM

Bu konudaki son mesajımdır

redflowersa katılıyorum,mizah bölümündeki konuların okunma oranı ile diğer konuların okunma oranına bakalım derim

Ayrıca burda mizah,ilginç bölümler var,bu serzeniş görünce aklıma ilk o zaman mizah bölümünü niye açtınız oldu,bölüm varsa konu da açılır haliyle,ha işin şirazesi kaçarsa haklısınız derim

İlk teklifimde gayet ciddiyim

Bir kaç ay yeni üye olanlara yeni konu açmayı kapatın,gezsin görsün okusun,sonra konu açmaya izin verin

Mizah,oyunlar bölümünü kaldırın,böylece daha ciddi bir ortam oluşur

Benim esprili,biraz alaycı(tabiatım böyle),ironik yorumlamın da kusuruna bakmazsınız artık,buraya kendimi değiştirmeye değil,bana takoz olan boş takıntılarımdan kurtulmak için geldim :)

"Hocam" hitabı ben de ağız alışkanlığı olmuş,ayrıca kendi nezdimde samimiyet ifadesidir,sevdiğim yakın gördüğüm insanlara böyle hitap ederim,siz bizli konuşmak bana öyle zor geliyor ki,buz gibi ,yaklaşma bana der gibi

İçimden bi ses bunda da rahatsız olunduğunu söylüyor,dikkat ederim

Bu kadar saygılar efeemmm

Novos 03-09-2008 03:12 PM

umarım bundan sonra foruma gerekli gereksiz yere kimse konu açmaz, bin düşün bir ölç demişler, malesef ki bunu yapmadığımızdan böyle oluyor, inşallah bundan sonra durum düzelecek. herkese sevgiler

Akulina 03-09-2008 03:33 PM

Teşekkür ederim Redflowersım:)
Ya zaten kimse mizah olmasın,ciddi ortam olsun fln demiyorki...Sadece ben kendi adıma son zamanlarda sürekli mizah,oyun vs. olduğunu belirtmek istedim...Yoksa eskidende birçok mizah,eğlence konusu eklendi konuşuldu,eğlenildi...Ama gayet dozundaydı...Kişisel gelişim ağırlıklıydı...
Bundan sonrada böyle olmasını dilerim...

Pamukk 03-09-2008 04:11 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşlar ortada bariz bir şikayet var.Bunun için ne yapabilirim dedim ve çoğunuzun şikayetlerinin birleştiği ortak kişiyle bir görüşme yaptım.Malum hepimiz mizah bölümüne,oyunlar bölümüne ve cafe bölümüne hergün onlarca mesaj yazıyoruz.Çok beğendiğimiz bir mizah konusu olursa ekliyoruz.Ama madem sınırın aşılması söz konusu sanırım hepimiz bu konuda biraz suçluyuz.İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmayalım boş yere.Eğer bu kadar tepkiliysek uzun zamandan beri,ard arda bu mesajları yazmaktansa rahatsız olduğumuz an belirtmeliydik diye düşünüyorum.

Bu arada gözüme çarpan yegane nokta şu:yeni bir mizah konusu açıldığı zaman okunma sayısı 1 saatte 100ü geçerken,kişisel gelişim adına açılan meditasyon veya eft,deep-peat konularının okunma sayısı 1 saatte 15 i geçmiyor.Acaba bu şikayetlerimizin oluşmasındaki en büyük sebep biz miyiz diye bir sordum kendime.Aldığım cevap beni çok üzdü.

Bir şeye ne kadar çok vakit ayırırsanız onu o kadar çok yaşarsınız malesef.Yapılan yazılan güzel mesajların,eklenen faydalı konuların değerini bilip,teşekkür etmedikten sonra yargılamaya da hakkımız yok sanıyorum.Doğruya doğru yanlışa yanlışsa buna göre davranmak gerek diye düşünüyorum.Aksi takdirde öfkelenmelerimiz sadece bizi yıpratır karşı tarafa bir etkisi olmaz kırmaktan başka.

Sözün özü sorun halledildi.Bundan sonra şikayetlerimizi oluştuğu anda yazmalıyız.Ya ilgili kişiye ya da konuyu açanın kendisine.

Kişisel gelişim adına hepimiz yazılar konular eklemeliyiz tabii daha önce verilip verilmediğine dair arama butonundan arattıktan sonra.
''olur olmadık'' bir konunun eklendiğini gördüğümüzde lütfen altına kırıcı olmadan düşüncemizi yazalım,biriktirmeyelim,tutmayalım,saklayamalım.

Burası her şeyin açık yüreklilikle yazıldığı,fikirlerin açıkça beyan edildiği bir platform.Buna göre hareket edersek sorunların halkası değil,çözümlerin halkası olmuş oluruz.

Sevgiler.

Çok güzel. 25889 (Bu zaten Televole neden yaynlanıyo deyip ratinglerini yükseltmeye benziyor)

CeM 03-09-2008 04:13 PM

Alıntı:

Şimdi arkadaşlar copy paste olmasın diye bir şeyi ben kabul etmiyorum,o zaman açıcağımız başlık altında uzman olmamız yada
o konu altında diploma sahibi olmamız gerekirki kendi fikirlerimizi daha doğrusu doğru bilgiyi paylaşalım(mizah konusunu kastetmiyorum)kaldı ki Atakan beyden tutun Shamanic'e kadar birçok moderatör şimdi okadar olmasada özellikle geçen sene sürekli internet araştırmalarını paylaşıyorlardı.Zaten sitenin buraya gelmesinin sebebide budur.Ve bilgi paylaşımı için ben şahsen rastladığım ve yararlı gördüğüm konuları kopyala yapıştır yapmaya devam edeceğim bu söylediklerim paylaşımlar içindi yani bilgi verme,açıklama,örneklemeleri kastediyorum.
Mizah konusuna gelince evet çok fazla mizahi konular veya başlıklar açılmaya başladı fakat bunu sebebide zaten kişisel gelişim paylaşımlarının neredeyse hiç denecek derecede azalmasından kaynaklanıyor yani mizah konularını eleştirecekseniz öncesinde gerekli paylaşımları yapın derim, yoksa sitenin trafiği tamamen kaybolacak.

comte 03-09-2008 08:28 PM

Böyle bir konuda fikir alışverişinde bulunan herkese, kendi adıma teşekkür ediyorum.

Forumda, en çok konu paylaşanlardan biri olarak fikrim şu yöndedir.

Forum, aslında çok büyük. Okadar çok başlık var ki.

Aslında, her türden bilgilenilebilecek bilgi ve yazılar mevcut.

Bütün konular gerekli bence. Gerekli olmasaydı siteye eklenmezdi diye düşünüyorum.

Kişisel gelişim ve subliminal ağırlıklı bir sitede, kişisel gelişimle ilgili paylaşılabilecek konular ne kadar da çok olsa da, bir gün ya azalacak ya da tükenecektir.

Sonrasında, paylaşım azalacak ve sitenin bütünlüğünü sağlayan ruhi bütünlük etkisini azaltacaktır.

Hayattaki her şey, kişinin gelişmesi için bir parça olabilir.

Bir karikatür, ilginç bir bilgi, yeni çıkan bir ürün, sağlıkla ilgili herhangi bir paylaşım, şehirlerin veya ülkelerin kültürleri gibi basit bir çok konuda, insan kendine bir pay çıkarabilir veya farklı duygu ve düşünceler oluşturabilir.

Burada bence konu paylaşımlarından ziyade, hitap şekli, yazım kuralları, smileylerin yerli yerinde kullanılması ve yazılan yazıların veya eklenen resimlerin bile kontrol edilmeden, direkt olarak kopyala yapıştır mantığıyla foruma eklenmesi şu an için büyük bir sorun gözüküyor.

Özellikle, daha önce açılan konular, aynı şekliyle tekrardan paylaşılıyor.

Mizah bölümü, hayatım değişti cafesi ve oyun bölümünde ise yerli yersiz konuşmalar, oyunlar alakasız resimlerle son mesajlar bölümü dağıtılıyor.

Mizah da olmalı elbet, oyun da oynanmalı, sohbet de yapılmalı ama, her şey yerinde ve zamanında yapılırsa güzel oluyor.

Örneğin, forumda bir üyemizin bir derdiyle ilgili konuşuluyor, yeni yorum yazan bir bakıyor ki, o sırada bir çok resim, oyun, alakasız bir konu zinciri. Dolayısıyla, konuşulan konuyla, yeni yorum arasında bir sayfa açılmış oluyor.

Bir üyemizin baş sağlığı ya da geçmiş olsun mesajlarında, araya fıkralar, oyunlar giriyor ve bütünlük açısından çok tezat bir görüntü ortaya çıkıyor.

Son mesajlar bölümünden bütün mesajlar takip edildiğine göre, duruma göre hareket edilerek mesaj yazılıp paylaşım yapılması taraftarıyım.

Şu an, hali hazırda, forum için sık kullanılanlara eklediğim ve paylaşacağım 14 adet konu bulunuyor.

Ama bunları, forumda çok önemli bir söyleşi yoksa, yani duruma göre paylaşacağım. Bu güne kadar da hep böyle olmuştur.

Benim tavsiyem, mizah bölümü, oyun bölümü son mesajlar bölümüne kapatılırsa, sorunun büyük bölümü çözülmüş olacaktır.

Mizah isteyen o bölüme gidip yazıp okuyabilir, oyun isteyen de oyun bölümünde kalarak oyunlarını rahatsızlık verdiği düşüncesi olmaksızın rahatlıkla oynayabilir.

Bu benim fikrim elbette.

Benim asıl üzerinde durduğum konu, yazım kuralları, hitap şekilleri ve konuşma tarzıdır.

Bu konuda, üyelerimiz biraz daha dikkatli olursa, forum ve bütün üyelerimiz açısından çok faydalı bir paylaşım ve kişisel gelişim sitesi olacağı kanaatindeyim.

Hayatım Değşti sitesine yakışan da budur zaten. super

Sağlıcakla... actionsmile

cananderen 29-11-2008 10:13 PM

ii güzel olmuş site.fakat anlayamadığım birşey var.herkes gereksiz konu açmasın falan deniyor.peki o konu o arkadaşa da gereksiz mi acaba?.yani gereksiz konu açana.gereksiz olduğunu bilse açmaz bnce.sonuçta hepimiz birşeyler öğrenmek için burdayız.benim gb düşünen yok mu hiç.bir de bir sürü ingilizce kelimeler var.herkes bilmek zorunda mı?ya da herkesin eğitim seviyesi aynı mı? eğitimi az olanlar girmesinmi.biri beni bu konuda aydınlatsın lütfen.

engilizce 29-11-2008 10:20 PM

Sevgili Canan "gereksiz konu" derken sanırım daha önce hakkında yazılmış bir konudan bahsediliyor. Mesela yoganın yararlarına dair bir konu varsa o konuyla ilgili yazılacaklar aynı başlık altında toplansın diye böyle bir yöntem tercih ediliyor. Belirli sınırlar dahiinde her konu paylaşılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Üstelik önceden açılmış bir konu olsa bile moderatörler sabırla açıklama yapıp link veriyorlar:) İngilizce kelilemelrin üstüne fareyle geldiğinde türkçelerini görebilirsin:) Sevgiler...

hayatimdegisti 29-11-2008 10:23 PM

Forumda ingilizce kelimeli bazı butonlar var.Bunları türkçeye çevireceğiz.
Bunun içinde grafiker arkadaşlarımız katkıda bulunacaklar.

Diğer konu ile ile ilgili olaraksa görüş kendi okuyacağımız önemli bulduğumuz yazıları paylaşmaktır.Eğer bir yazı bize ilginç gelmişse ve onu okumıuşsak elbette paylaşım yapılır.Okumadan internette sürekli dolaşan mailleri üstelik forward >> işaretleri ile birlikte paylaştığımızda bu şikayet konusu olmaktaydı.
Son zamanlarda böyle bir şikayet söz konusu değildir.
Gerçekten emek isteyen paylaşımlar yapılmakta hatta bazı arkadaşlarımız üşenmeyip kitaplardan alıntıları kendileri yazarak paylaşmaktalar...
actionsmile

ziyaretcixy 29-11-2008 11:57 PM

ben çevirebilirim atakan bey... butonların üzerine yazı yazmıştım çoğu kez

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM.