Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Site Kurallarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   sitemizi lütfen basitlestirmeyelim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6567)

hayatimdegisti 29-11-2008 11:59 PM

Alıntı:

berksurucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90499)
ben çevirebilirim atakan bey... butonların üzerine yazı yazmıştım çoğu kez

Çevirirseniz sevinirim Akın Bey.. blissy

ışıkyolu 30-11-2008 12:13 AM

birde atakan bey bazı konuları araştırırken gördüm,aynı konu başka sayfalar altınta iki kez geçmiş.alıntı ama kelimeler dahi aynı ,Meditasyonda var,çakra açma da var,bunlar gibi.

ziyaretcixy 01-12-2008 01:16 AM

çivirdim sevincli

hayatimdegisti 01-12-2008 02:01 AM

Alıntı:

nefa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90503)
birde atakan bey bazı konuları araştırırken gördüm,aynı konu başka sayfalar altınta iki kez geçmiş.alıntı ama kelimeler dahi aynı ,Meditasyonda var,çakra açma da var,bunlar gibi.

Benzer konular modu birbiri ile benzer konuları gösteriyor.
Genelde bir konu iki kez açıldıysa siliyoruz.Ancak gözden kaçmış olabilir
Ben kontrol ediyorum şimdi uyarı için teşekkürler..
actionsmile

cananderen 03-12-2008 12:40 AM

Alıntı:

engilizce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90479)
Sevgili Canan "gereksiz konu" derken sanırım daha önce hakkında yazılmış bir konudan bahsediliyor. Mesela yoganın yararlarına dair bir konu varsa o konuyla ilgili yazılacaklar aynı başlık altında toplansın diye böyle bir yöntem tercih ediliyor. Belirli sınırlar dahiinde her konu paylaşılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Üstelik önceden açılmış bir konu olsa bile moderatörler sabırla açıklama yapıp link veriyorlar:) İngilizce kelilemelrin üstüne fareyle geldiğinde türkçelerini görebilirsin:) Sevgiler...

teşekkürler cvplarınız için.ben de o konu bazen görülemeye ya da anlaşılamayabiliyor onun için tekrar yazılabiliyo demek istedim aynı zamanda.ayrıca her ingilizce kelimede yazmıyo dikkat et:))

echo 05-04-2009 08:03 PM

Cevap: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

bu konuyu okumasaydım...ben de rahatsızlık verecektim büyük ihtimalle ..belki de verdim bile:))
neyse daha dikkatli davranıcam:)..

connelly 16-07-2009 11:16 PM

Arkadaşlar selamlar.
Siteye yeni üye oldum sayılır,Antalya'da ki seminere katıldım.
Seminer içeriği o kadar doluydu ki,şüpheler vardı,bunların hepsi gerçekten verilebilir mi diye,nitekim katıldım ve gördüm,o kadar dolu,enerjinin o kadar yüksek olduğu başka bir seminere katıldığımı hatıtlamıyorum.Eğitmenlere gerçekten gönülden teşekkür ediyorum.Bunun yerinin burası olmadığının farkındayım fakat siteye ne zaman girsem oradan oraya savruluyorum.
Bir sıra takip edemiyorum.
Bu tespitim sadece bana aitte değil,seminere katılan arkadaşlarla konuştuğumuz da çıkan ortak bir durum bu.
Evet hepimiz çalışan insanlarız,eve gelip sadece bu siteyle ilgilenme çabam maalesef maxsimum 1 saatle sınırlı kalıyor.Halbuki siteyle birlikte keşfedeceğim çok şey olduğunun farkındayım ama inanılmaz dağınık geliyor bana-belki de yeni yeni okumaya başladığımdandır-hoplayan ikonlar ve uzun reklamlar da konsantrasyonumu inanılmaz dağıtıyor.Evet bu kadar üye var,reklam alınması lazım,duygularımızı da bu ikonlar göstermemize yardımcı oluyor,yapılabilecek de birşey yoktur ama seminerlerinin bu kadar derli toplu olması ama siteye yeni giren biri için forumu takip etmenin güçlüğünü naçizane bildirmek istedim.

Sevgiler.

aftab 04-08-2009 02:06 PM

slm,ben yeni üyenizim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM.