| ||||||||||
| |
Forum ve Site Kurallarımız yolculuk başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayak izlerine Dikkat Et! Adamın biri bir gece bir rüya görmüş: Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden de bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi
yolculuk başlıyor | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #7 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Ayak izlerine Dikkat Et! Adamın biri bir gece bir rüya görmüş: Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden de bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam kumda iki çift ayak izi kaldığında dikkat etmiş; bir çifti kendisinin bir çifti tanrının… Hayatının son sahnesinde gökyüzünden geçtikten sonra adam kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görülüyormuş ve adam dehşet içinde fark etmiş ki, ayak izleri tekken, hayatının en kötü, en acı anlarında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsýz etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş. "Tanrım... Eğer sana inanırsam, senin yolundan gidersem her zaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zorlu, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda. Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da, sana en muhtaç oldugum anlarda beni niye terk ediyorsun?" Tanrı gülümseyerek cevap vermiş: "Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et! Ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor. Çünkü o sıralar ben, seni kucağımda taşıyordum!" En zor ve çaresiz anlarımızda bizi ayakta tutan, her şeye rağmen başımızı kaldırıp yola devam etmemizi sağlayan bir el var belki elimizi tutan. Sandığımız kadar yalnız olsaydık eğer, nasıl aşardık geride bıraktıklarımızı..... onca acımızı ? |
| | |
| Bookmarks |
| |
Forum ve Site Kurallarımız yolculuk başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayak izlerine Dikkat Et! Adamın biri bir gece bir rüya görmüş: Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden de bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi