![]() |
2008 öss ye nerede gireceksiniz? sınava girecek arkadaşlarım. 2008 öss ye nerede girileceği açıklandı mı bilmiyorum. açıklandıysa adres verebilirmisiniz? şuan web sitesinde herhangibir bilgiye ulaşamadım. |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? nerede girileceği henüz açıklanmadı super |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? saolasın. ne zaman açıklanır? dusun bu aralar açıklanması lazım diye düşünüyorum. birde ben myo mezunuyum 3. sınıftan devam edebileceğim bölümler ne zaman açıklanacak??? dusun |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? öss sınav giriş merkez bilgileri sanırım halen açıklanmadı coffe2 araştırdım ama bir bilgiye sahip olamadım. 2 hafta kaldı açıklanması gerekmezmiydi??? benmi göremedim yoksa dusun bilgisi olan varmı??? |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? 2 hafta mı kaldı?? ooo67 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? bir de şöyle birşey vardı. ben yüksekokul mezunuyum. 3.sınıftan devam edebileceğim bölüm olup olmadığını nerden ve nasıl öğrenebilirim. öss yi arasam olur değilmi. web de yayınlayacaklarınjı söylemişlerdi. geçtiğimiz aralık ayında aradığımda. dusun |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? bende merak ediyorum dusun dün oksnin çıklanmış sanırım onlar 1 hafta önce gircekler.. 4897 hiç anlamıyorum ya ne diye bu kadar bekletirler >:( |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? belli olmuş ben memlekette girecem. okul belli değil daha http://ais.osym.gov.tr/Aday/SinavGir...ikBelgesi.aspx |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? çok teşekkürler mümin.okan bende memlekette giriyorum tuh788 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM. |