Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=162)
-   -   2008 öss ye nerede gireceksiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6956)

MuminOKAN 30-05-2008 11:52 AM

Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz?

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...

çok saolasın teoman_

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler mümin.okan bende memlekette giriyorum tuh788

üzülmüş gibisin? dusun ??

melodiss 30-05-2008 12:00 PM

insan bi garip oluyor ya ismini görünce terli345

ama ben okulu merak ediyorum il kesin zaten dusun

sanemce 30-05-2008 12:01 PM

iyisiyle kötüsüyle tüm yaşanmışlıklarımı gömüp, çok zor vedalaştığım ve uzun süredir gitmediğim bir yer olduğu için.... gidince ne hissedeceğimi, hangi duygu seline kapılacağımı bilmediğim için... demekki henüz arınamamışım... hele ki sınav için gidecek olunca mutlu olmadım açıkçası...

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...

çok saolasın teoman_

Alıntı:

çok teşekkürler mümin.okan bende memlekette giriyorum tuh788

üzülmüş gibisin? dusun ??

MuminOKAN 30-05-2008 12:17 PM

Alıntı:

iyisiyle kötüsüyle tüm yaşanmışlıklarımı gömüp, çok zor vedalaştığım ve uzun süredir gitmediğim bir yer olduğu için.... gidince ne hissedeceğimi, hangi duygu seline kapılacağımı bilmediğim için... demekki henüz arınamamışım... hele ki sınav için gidecek olunca mutlu olmadım açıkçası...

hmm böyle bir detayı bilmiyordum. olsun önemli olan, olaya nasıl baktığın, ki bunu benden iyi biliyorsun diye düşünemeden edemiyorum. orda kalan eşyalarının sana iyi bişeyler hatırlatacak olanları almak için gideceğini düşün. dusun??

aklıma ilk böyle bişey geld ama pek te parlak değilmi ne?

ceren18 30-05-2008 12:28 PM

snava girecek kişilere zaten ösymden kagıt yolluyolar bana geldi mesela ama her yere aynı zamanda ulaşmıyo sanırım çünkü nerde giricegini bilmeyen arkadaslarım var onlar stres oldular niye gelmedi diye ama biz hala yollucaklarını düsünüyoruz tabi benim tuzum kuru smil56

melodiss 30-05-2008 12:31 PM

blook blook
senin geldimi dusun

e burda okul bile yazmıyor belliyse buraya niye yazmamışlarki offf içime kurt düştü bak benmki niye gelmedi b456

MuminOKAN 30-05-2008 12:32 PM

ewet sayın ceren18 gönderiyorlar. yani en azından bana 8 sene önce eve göndermişlerdi. yine göndereceklerinden şüphem yok fakat bu link te ön bilgi. yani tam sınava girşi belgesi değil. zaten altında da yazıyor. hayırlısı olsun inşallah istediğin bölümü ve okulu kazanırsın. super

sanemce 30-05-2008 12:38 PM

teşekkürler mümin.okan. psikolojimi hazırlamak için zamanım var önümde sung66 bu ilk tepkimdi..

iyi olacak iyi olacağım super

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı

hmm böyle bir detayı bilmiyordum. olsun önemli olan, olaya nasıl baktığın, ki bunu benden iyi biliyorsun diye düşünemeden edemiyorum. orda kalan eşyalarının sana iyi bişeyler hatırlatacak olanları almak için gideceğini düşün. dusun??

aklıma ilk böyle bişey geld ama pek te parlak değilmi ne?
[/quote]

ceren18 30-05-2008 12:47 PM

melodis telas yapma bence daha koskoca iki hafta var derty ozaman içinde alırsın posta kutunu karıstıranlar yoksa öss nerde girecegini bu hafta içinde ögrenirsin kiss3

MuminOKAN 10-06-2008 11:04 PM

uzunköprüde yüksekokul nerde? dusun keşan yolunda bi yer vardı orasımı?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 PM.