![]() |
2008 öss ye nerede gireceksiniz? sınava girecek arkadaşlarım. 2008 öss ye nerede girileceği açıklandı mı bilmiyorum. açıklandıysa adres verebilirmisiniz? şuan web sitesinde herhangibir bilgiye ulaşamadım. |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? nerede girileceği henüz açıklanmadı super |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? saolasın. ne zaman açıklanır? dusun bu aralar açıklanması lazım diye düşünüyorum. birde ben myo mezunuyum 3. sınıftan devam edebileceğim bölümler ne zaman açıklanacak??? dusun |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? öss sınav giriş merkez bilgileri sanırım halen açıklanmadı coffe2 araştırdım ama bir bilgiye sahip olamadım. 2 hafta kaldı açıklanması gerekmezmiydi??? benmi göremedim yoksa dusun bilgisi olan varmı??? |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? 2 hafta mı kaldı?? ooo67 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? bir de şöyle birşey vardı. ben yüksekokul mezunuyum. 3.sınıftan devam edebileceğim bölüm olup olmadığını nerden ve nasıl öğrenebilirim. öss yi arasam olur değilmi. web de yayınlayacaklarınjı söylemişlerdi. geçtiğimiz aralık ayında aradığımda. dusun |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? bende merak ediyorum dusun dün oksnin çıklanmış sanırım onlar 1 hafta önce gircekler.. 4897 hiç anlamıyorum ya ne diye bu kadar bekletirler >:( |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? belli olmuş ben memlekette girecem. okul belli değil daha http://ais.osym.gov.tr/Aday/SinavGir...ikBelgesi.aspx |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? çok teşekkürler mümin.okan bende memlekette giriyorum tuh788 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? insan bi garip oluyor ya ismini görünce terli345 ama ben okulu merak ediyorum il kesin zaten dusun |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? iyisiyle kötüsüyle tüm yaşanmışlıklarımı gömüp, çok zor vedalaştığım ve uzun süredir gitmediğim bir yer olduğu için.... gidince ne hissedeceğimi, hangi duygu seline kapılacağımı bilmediğim için... demekki henüz arınamamışım... hele ki sınav için gidecek olunca mutlu olmadım açıkçası... Alıntı:
|
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? Alıntı:
aklıma ilk böyle bişey geld ama pek te parlak değilmi ne? |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? snava girecek kişilere zaten ösymden kagıt yolluyolar bana geldi mesela ama her yere aynı zamanda ulaşmıyo sanırım çünkü nerde giricegini bilmeyen arkadaslarım var onlar stres oldular niye gelmedi diye ama biz hala yollucaklarını düsünüyoruz tabi benim tuzum kuru smil56 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? blook blook senin geldimi dusun e burda okul bile yazmıyor belliyse buraya niye yazmamışlarki offf içime kurt düştü bak benmki niye gelmedi b456 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? ewet sayın ceren18 gönderiyorlar. yani en azından bana 8 sene önce eve göndermişlerdi. yine göndereceklerinden şüphem yok fakat bu link te ön bilgi. yani tam sınava girşi belgesi değil. zaten altında da yazıyor. hayırlısı olsun inşallah istediğin bölümü ve okulu kazanırsın. super |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? teşekkürler mümin.okan. psikolojimi hazırlamak için zamanım var önümde sung66 bu ilk tepkimdi.. iyi olacak iyi olacağım super Alıntı:
aklıma ilk böyle bişey geld ama pek te parlak değilmi ne? [/quote] |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? melodis telas yapma bence daha koskoca iki hafta var derty ozaman içinde alırsın posta kutunu karıstıranlar yoksa öss nerde girecegini bu hafta içinde ögrenirsin kiss3 |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? uzunköprüde yüksekokul nerde? dusun keşan yolunda bi yer vardı orasımı? |
Ynt: 2008 öss ye nerede gireceksiniz? evet keşan yolu üzerinde |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM. |