Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü > Sınavlara Hazırlık Klubü > Sınavlar Serbest Kürsü

Uyarılar

Sınavlar Serbest Kürsü Sınavlar Serbest Kürsü

NASIL KAZANDINIZ?????

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü NASIL KAZANDINIZ????? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merak ediyorum bu çalşmaları san 1 yıldamı yaptınız. yani öss ye 1 sene kalamı çalışmaya başladınız . yoksa 4 yıllık bir çalışmanın eserimi ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

NASIL KAZANDINIZ?????

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-04-2008, 04:36 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 100
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NASIL KAZANDINIZ?????

merak ediyorum bu çalşmaları san 1 yıldamı yaptınız. yani öss ye 1 sene kalamı çalışmaya başladınız . yoksa 4 yıllık bir çalışmanın eserimi ?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
hayırlısı...
kamil5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 02:06 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 120
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NASIL KAZANDINIZ?????

2000 yılında ÖSS'ye girdim. Şu anki müfredata göre daha basitti ama iyi bir yere girmen için neredeyse bütün soruları doğru cevaplaman gerekiyordu. Ben Lise 2'nin ikinci döneminden itibaren ciddi bir şekilde çalışmaya başladım, yaz tatili yapmadım tabiki. Önce bütün konuları bitirmeyi hedefledim. sınava dört ay kala sözel ve sayısal bütün konularım bitmişti. kalan sürede sadece test çözüp denemelere girdim. Bir kaç cümleyle ifade edince çok basit bir süreç gibi görünüyor ama öyle değil tabiki :) bir yandan okul, sınavlar bir yandan dershane. Çok disiplinli ve kararlı bir çalışma programı uygulamak gerekiyor. Olumlu düşüncelere açık olmak ve olumsuzlara kulak tıkamak şart. Verebieceğim diğer bir tavsiye ise biriyle yarışmak yerine kendinizle yarışın. Her test veya deneme sonunda yanlışlarınızı gözden geçirin. Nerede eksik olduğunuzu tespit edip bu noktaya odaklanın. Bir sonraki test veya denemede hala eksiğiniz olup olmadığını kontrol edin. Mutlaka, yapamadığınız soruları bir bilene sorun. Bunu en kolay arkadaşlarınızla yapabilirsiniz, sakın biz rakibiz onu soru sormamalıyım gibi şeyler düşünmeyin. En kısa sürede bilgi öğrenme şekli budur :))

çalışmaya başlarken istediğim bölümü büyük harflerle kağıda yazıp tam karşıma asmıştım. Tabiki bu bölüm zaman içerisinde bir kaç kez değişti :) Ama hergün o bölümde okuduğumu, oradan mezun olunca neler yapabileceğimi hayal ettim. Önemli olan başarabileceğinize kendinizi inandırmak :)

Ufak bir tavsiye daha :) stresinizi sakın bastırmayın, kendinizi rahatlatın. Yoksa hiç beklenmedik bir anda (sınav anında) patlayıverir. Başıma gelen buydu, istediğim bölüm olmadı ama kendime uygun bir mesleği yaptığımı düşünüyorum. Herkese başarılar :))
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 03:50 PM   #13 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
soninlow is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NASIL KAZANDINIZ?????

önerileriniz için çok teşekkürler... önerileriniz uygulamaya çalışacağım ama disiplinli bir program nasıl oluşturucam bilmiyorum zaten onu yaptıktan sonra sabırla ve kararlıkla beraber herşey istenildiği gibi olur.siz nasıl bir program uyguladınız daha açık anlatırsanız sevinirm yani günde kaç saat çalışır ne kadar soru çözerdiniz vs. ? şimdiden teşekkürler... zaten bi kazanıyım ilk sizlere söylicem
soninlow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 04:47 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 120
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NASIL KAZANDINIZ?????

Çalışma şeklimi biraz daha anlatayım :) Okulum tam gündü. 3,5 veya 4 gibi evde olurdum. saat 5'e kadar dinlenir sonra o gün ne çalışacağımı planlardım. Önce okulda gördüğüm dersleri tekrar ederdim. Yapmam gereken ödev varsa önceliği onlarar verirdim. Sonra ertesi günün dersleri için hazırlık yapmam gerekiyorsa onlara bakardım. Bu süreyi minimumda tutardım. Ama günlük tekrar yapmak yazılılara çalışma süresini kısalttığı için baştan savmazdım :)

Daha sonra dershanede o hafta hangi konu anlatıldıysa yada bildiğim ama tam kafamda oturtamadığım yada sınavda hata yaptığım konularla ilgili test çözerdim. Gece geç saatlere kadar çalışma kabiliyetim yoktu. Saat 11'de yatardım :) Sözel konularda konuyu dershanede yada okulda görmeyi beklemezdim. konu anlatımlı kitaplardan kendi kendime çalışırdım.

Haftasonları dershaneden sonra 1 saat kadar dinlenip yine o gün ne çalışmam gerektiğini planlardım ve hemen dersin başına geçerdim. Sosyal hayatımı minimum seviyeye indirmiştim. Hayatım okul-dershane-ev üçlüsü arasında geçiyordu :( Kendimi ödüllendirmek için sinemaya,tiyatroya giderdim, kitap okurdum. Okulda boş ders olması ihtimaline karşı yanında test kitabı götürmen de faydalı olabilir. Zamanını iyi değerlendirmiş olursun.

Ayrıca tatillerden faydalanmanı tavsiye ederim. Tabiki kendine de zaman ayır, ama tatiller bölünmeden ders çalışabileceğin en güzel zamanlar :) Bir de kendine haftalık hedefler koyup bunları başarmaya çalış. Büyük bir hedefi küçük adımlara bölüp gerçekleştirmek her zaman daha kolaydır. Hem gözün korkmaz hem de attığın her adım sana büyük keyif verir.

Çevremde ÖSS ye hazırlananlarda gördüğüm bir yanılgı var. Deneme sınavlarında aldıkları puanlara çok odaklanıyorlar. Diğer bir deyişle çıkardıkları net sayısına değil aldıkları puana bakıyorlar. Halbuki hangi konuda hata yaptığının farkında olmak onu tekrarlamamayı sağlar. Buna dikkat edersen çok yol katedeceğine eminim :)

Herkesin yapısı farklı, senin farklı ders çalışma alışkanlıkların olabilir. Kendini gözlemleyip hangi zamanlarda daha verimli sonuç aldığını inceleyerek çok güzel bir plan hazırlayabilirsin.

İyi haberlerini bekliyorum
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


NASIL KAZANDINIZ?????

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü NASIL KAZANDINIZ????? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merak ediyorum bu çalşmaları san 1 yıldamı yaptınız. yani öss ye 1 sene kalamı çalışmaya başladınız . yoksa 4 yıllık bir çalışmanın eserimi ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.