![]() |
Cevap: Günün Şiiri Konuşmadığımız her dakika, Daha çok işliyorsun içime. İçim acıyor sonra olmayışın geliyor aklıma. Önemsemeyişlerin mesela. Ben burada acı çekerken senin orada gülüşün. Ne bileyim, gamzelerini herkesin görüşü. Kıskanıyorum. Elimde olsa bir odaya kapatacağım, Seni hiç kimse görmeyecek falan. O derece kıskanıyorum. Kimse bakmasın sana, kimse görmesin gülüşünün güzelliğini. Kimse görmesin gamzelerini. Kimse sevmesin seni. Kimse 'Ne kadar da güzel gülüyor.' demesin senin için. Bana sakla kendini, kimseye açma kalbini. Kimseye güvenme, kimseye inanma benden başka. Ne kadar aptalım ya. Hâlâ seviyorum işte. Tüm gidişlerine rağmen, tüm istemeyişlerine rağmen. Böyle bir aptallık benimkisi. Neyse... Daha fazla uzatmak istemiyorum lakin; Çok özledim, bil istedim. Alıntıdır... |
Cevap: Günün Şiiri Değerli Mirilli kardeşim şiirlere alıntı demişsiniz gerçi Size mi ait şiirler ? |
Cevap: Günün Şiiri Alıntı:
Sayın güven; şiirlerin bize ait olması önemli değil, bizi anlatması önem taşırsapkal89 |
Cevap: Günün Şiiri Bu yaşıma geldim içimde bir çocuk hala Sevgiler bekliyor sürekli senden. İnsanın bir yanı nedense hep eksik Ve o eksiği tamamlayayım derken, Var olan aşınıyor zamanla. Anamın bıraktığı yerden sarıl bana. Anıların kar topluyor inceden, Bir yorgan gibi geçmişimin üstüne. Ama yine de unutuş değil bu, Sızlatıyor sensizliği tersine. Senin kim olduğunu bile bilmezken. Sevgiden caydığım yerde darıl bana. Metin Altıok |
Cevap: Günün Şiiri ... Bir karanlığa bakıyorum bir de zamana, Ay büyüyüp bir gül oluyor ellerinde senin, Ve ancak yeni bir yorumu oluyor aşkın, Saçlarından sızan bu karanlık yağmur, Ayın çağıltısıyla tutuşuyor begonyalar. Saçlarındı diye düşünüyorum ömrümüzü, Çözdükçe savrulan rüzgârdı saçların, Ve ikide bir aklıma düşüyor aynı soru, Aşkı bilmiyorsam; nasıl değiştiririm, Kendimi, seni ve bütün dünyayı. Ahmet Telli |
Cevap: Günün Şiiri İmzamdaki şiir bu yüreğine sağlık Mirilli |
İmzanızı dikkat etmemiştim yeni farkettimsuperxy |
Cevap: Günün Şiiri Mesafeler aşkı yitirir mi? Yoksa aşka aşk katar mı? Aşkın içinde acıya yer var mı? Yoksa aşk acıdan mı yaratıldı? Giden sevgiliyi unutmak kolay mı? Yoksa yokluğuna alışmak mı? Sevgi insanı yıpratır mı? Yoksa mutluluk katar mı? Alışmak kolay mı? Yoksa vazgeçmek acıtır mı? Peki aşk ? O bu kadar karmaşık mı? Yoksa onu karmaşıklaştıran aşıklar mı? Alıntı-dır... |
Cevap: Günün Şiiri Çöle kıyısı olan kentlerin limanları sıkıcı olur kuş uçar gemi geçmez, kervan zaman içinde. böyle kentlerde insan fırtına gibi sever, sevdiği için ağlamayı. hangi türküde sevmekten bahsedilse ben hicaz olurum elimi ıslatır elinin teri ziyan olurum seni sevmekle ıslanır akşam sefalarım hangi türküde sevmekten bahsedilse bu çölde ben ' şair burada yaşadığı kenti çöle benzetiyor'da bahsedilen şair olurum Y.erdoğan |
Yüreğine sağlık güzel bir şiir...sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 AM. |