![]() |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Alıntı:
|
|
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) Burcu ne bu hatun kişinin? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Birde hep olan şeylere bakmak lazım. Bunu hep mi yaşıyorsun? Yoksa bir defaya mahsus mu böyle oldu? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Hey Allah'ım ya maviincim aslan gibi delikanlısın. Neşelisin, iyisin, hoşsun senden daha iyisini mi bulacak? İstersen neler neer başarabileceğinin farkındasın. Biraz daha inanç biraz daha gayret lazım. Kararlı ol, iste ve al. Ben öyle yaptım valla. :D Sonucu gördün. ;) Sevgiler. |
|
Alıntı:
Alıntı:
"sen çok iyi birisin ama olmaz", "herkes senin gibi biriyle olmak ister ama senle ben olmaz"... çok duydum, artık midem bulanıyor ooo67 heralde çok mu aceleci davranıyorum, iyice tanımadığı için mi böyle davranıyorlar?? hayır tanımıyorsan iyi biri olduğumu nerden biliyorsun, bu da bi muamma.. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) iki ihtimal olabilir: 1)seni hala arkadaş olarak düşünüyor olabilir-tabii bu değişmeyeceği anlamına gelmez. çaktırmadan arkadaş ayağına devam eder, senden hoşlanmasını sağlayabilirsin. 2)'kaçan kovalanır' kuralını uyguluyor olabilir bu durumda da sözlerini düz anlamda almamak gerekir, yani biraz daha kur yapman gerekiyor olabilir. erkekler bu konuda çok yetersiz oluyor, onun için göz ardı etmemek lazım. aman olmuyorsa da üzülme, dünya çok kalabalık, bir sürü kadın ve erkek var. ha bir de söylediklerimi çok dikkate alma, aşk hayatım çok vahim durumda :( önce kendini sevmeli insan, gerisi gelir nasılsa.. |
daha önceki yorgunluklarım, kendi içimde ara sıra beliren yetersizlikler.. belki de bunların hepsi birer kaçış. çok karmaşık ve garip vakıalar, tek farkettiğim; yorucu olmaları. aşırı yorucu. böyle şeylerle uğraşmadığımda daha rahatım, daha özgürüm. en iyisi zamana bırakmak guitar çok teşekkür ederim :) Dilerim, en güzel hayatlar seninle olur.. happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 AM. |