![]() |
Hediye için Yardım..:) Hoşlanma aşamasında olduğum bir kız var ve duygusal birisi, biraz da çocuksu..:) İstiyorum ki bir hediye alayım ve ona baktığı zaman böyle kalbinde hoş bi mutluluk oluşsun, mutlu olsun, ona çocukluğunu anımsatsın ve belki de onu o günlere geri taşısın..:) Bana yardımcı olur musunuz y789 |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Oyuncak ayı smil56 |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Alıntı:
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) bu sitede bir ilan var ya.. hatta hala yayınlanıyor karikatür gibi. sempatik sevimli şahsiyetler çıkıyor. sevgili kitabı.com mu ne.. bence ilginç bir fikir. bana yapılsa hoşuma giderdi. hoşlanma aşamana göre de içeriği oluşturursun.smil56 |
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) Uçan balon ucuna asılı bir demet çiçek :D |
Cevap: Hediye için Yardım..:) http://www.dogumgunuhediyeler.net/wp...rdaklari-2.jpg http://www.dogumgunuhediyeler.net/wp...rdaklari-1.jpg http://www.hediyeyildizi.com/image/u...1326114569.jpg Müzik kutusu, tablo, mum veya biblo da tercih edebilirsin... |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Şık kutulu çikolata veya frutationlar varya çiçek gibi meyveler onlardan olabilir. Şık kutu saklanabilir. Çikolata insanı her zaman çocukluğuna taşıyabilir. Balonlu frutationlar da var. :D :D |
Cevap: Hediye için Yardım..:) yumurtalı çikolatayı açıp oyuncağını at oyuncak kısmına not yaz geri birleştir ya da birleştirmeye yakın bir şey yap. ona ver. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) benim durumum biraz farklı :) çok teşekkür ediyorum, müzik kutusu aklıma yattı ama postayla göndermem gerekecek bunu da dikkate alarak adım atmalıyım sevincli çikolata da hoş geldi ama bayatlarsa ölürüm biterim ben :O :D :D daha ziyade, aşk meşkten daha beri - arkadaşça ama tam arkadaşça değil, yani istiyorum ki bana ısınsın duygusal anlamda.. buradan da anlayacağınız gibi, henüz ortada fol ve yumurta kardeşler yok malesef :/ |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Birşey sorucam sevdiceğinin (yada her neyin ise :y789) doğum günü için mi hediye almak istiyorsun ? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) BonnyFood.com hediye meyve sepetleri adresini incele tam istedigin seyleri bulabilirsin cikolatali supriz bence ise yarar ;-) |
|
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) [QUOTE=maviinci;845535]teşekkür ediyorum efendim :) bir an kendimi elimde hediye paketiyle ama içini dayanamayıp açıp çikolataları yerken hayal ettim khkh56khkh56[/QUOTE sana uğramadan kızın adresine gideceği için sen sadece hayal etmekle kalırsın y789 |
Cevap: Hediye için Yardım..:) maviinci napıyorsan yap hediye meyve sepeti alma aşkı kapitalistleştirme. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) aslında keynes de mübarek bir amca gibi :D http://www.biographyonline.net/nobel...ics/keynes.jpg müzik kutusu gibi birşey düşünüyorum, ama içine istediğim müziği koydurabilir miyim acaba diye düşünüyorum.. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Burcu ne? Karakterine uygun bir hediye bence daha makul olur. Herkes her şeyi sevmez. Birinin bayılacağı bir şeye bir başkası "hıh bu ne!" der geçer. Mesela ben biri bana şarkı hediye ettiğinde mest olurum. Yani bana şu şarkı senin için dinle dese yeter. Başkası tek taş ister. Yani kişilik meselesi. Eşim ikide bir çiçek yollar, oysa benm için çiçek pek hediye sayılmaz. :) Sevgi dolu bir mesaj beni çok daha fazla sevindirir. terli345gibi |
Cevap: Hediye için Yardım..:) kısmetsiz olarak kendimi tescil ettireceğim nüfus kütüğüne :P olmadı arkadaşlar.. |
|
|
|
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) Burcu ne bu hatun kişinin? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Birde hep olan şeylere bakmak lazım. Bunu hep mi yaşıyorsun? Yoksa bir defaya mahsus mu böyle oldu? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Hey Allah'ım ya maviincim aslan gibi delikanlısın. Neşelisin, iyisin, hoşsun senden daha iyisini mi bulacak? İstersen neler neer başarabileceğinin farkındasın. Biraz daha inanç biraz daha gayret lazım. Kararlı ol, iste ve al. Ben öyle yaptım valla. :D Sonucu gördün. ;) Sevgiler. |
|
Alıntı:
Alıntı:
"sen çok iyi birisin ama olmaz", "herkes senin gibi biriyle olmak ister ama senle ben olmaz"... çok duydum, artık midem bulanıyor ooo67 heralde çok mu aceleci davranıyorum, iyice tanımadığı için mi böyle davranıyorlar?? hayır tanımıyorsan iyi biri olduğumu nerden biliyorsun, bu da bi muamma.. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) iki ihtimal olabilir: 1)seni hala arkadaş olarak düşünüyor olabilir-tabii bu değişmeyeceği anlamına gelmez. çaktırmadan arkadaş ayağına devam eder, senden hoşlanmasını sağlayabilirsin. 2)'kaçan kovalanır' kuralını uyguluyor olabilir bu durumda da sözlerini düz anlamda almamak gerekir, yani biraz daha kur yapman gerekiyor olabilir. erkekler bu konuda çok yetersiz oluyor, onun için göz ardı etmemek lazım. aman olmuyorsa da üzülme, dünya çok kalabalık, bir sürü kadın ve erkek var. ha bir de söylediklerimi çok dikkate alma, aşk hayatım çok vahim durumda :( önce kendini sevmeli insan, gerisi gelir nasılsa.. |
daha önceki yorgunluklarım, kendi içimde ara sıra beliren yetersizlikler.. belki de bunların hepsi birer kaçış. çok karmaşık ve garip vakıalar, tek farkettiğim; yorucu olmaları. aşırı yorucu. böyle şeylerle uğraşmadığımda daha rahatım, daha özgürüm. en iyisi zamana bırakmak guitar çok teşekkür ederim :) Dilerim, en güzel hayatlar seninle olur.. happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |