![]() |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Birşey sorucam sevdiceğinin (yada her neyin ise :y789) doğum günü için mi hediye almak istiyorsun ? |
Cevap: Hediye için Yardım..:) BonnyFood.com hediye meyve sepetleri adresini incele tam istedigin seyleri bulabilirsin cikolatali supriz bence ise yarar ;-) |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Alıntı:
|
|
Cevap: Hediye için Yardım..:) [QUOTE=maviinci;845535]teşekkür ediyorum efendim :) bir an kendimi elimde hediye paketiyle ama içini dayanamayıp açıp çikolataları yerken hayal ettim khkh56khkh56[/QUOTE sana uğramadan kızın adresine gideceği için sen sadece hayal etmekle kalırsın y789 |
Cevap: Hediye için Yardım..:) maviinci napıyorsan yap hediye meyve sepeti alma aşkı kapitalistleştirme. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) aslında keynes de mübarek bir amca gibi :D http://www.biographyonline.net/nobel...ics/keynes.jpg müzik kutusu gibi birşey düşünüyorum, ama içine istediğim müziği koydurabilir miyim acaba diye düşünüyorum.. |
Cevap: Hediye için Yardım..:) Burcu ne? Karakterine uygun bir hediye bence daha makul olur. Herkes her şeyi sevmez. Birinin bayılacağı bir şeye bir başkası "hıh bu ne!" der geçer. Mesela ben biri bana şarkı hediye ettiğinde mest olurum. Yani bana şu şarkı senin için dinle dese yeter. Başkası tek taş ister. Yani kişilik meselesi. Eşim ikide bir çiçek yollar, oysa benm için çiçek pek hediye sayılmaz. :) Sevgi dolu bir mesaj beni çok daha fazla sevindirir. terli345gibi |
Cevap: Hediye için Yardım..:) kısmetsiz olarak kendimi tescil ettireceğim nüfus kütüğüne :P olmadı arkadaşlar.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |