| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Yeni bir dünya, yeni bir hayat.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evde yeni lakabım "şimbilli" bugüne dek şirin kızdı. Şimbilliye terfi ettim çok şükür. Az önce sevgili oğlum yanağıma bir öpücük kondurdu ve dedi bana " sana kaç kere söylemedim mi bu kadar şirin olma diye"...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() evde yeni lakabım "şimbilli" bugüne dek şirin kızdı. Şimbilliye terfi ettim çok şükür. Az önce sevgili oğlum yanağıma bir öpücük kondurdu ve dedi bana " sana kaç kere söylemedim mi bu kadar şirin olma diye" ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bir Büyüsem - Çocuk Şarkısı - Dailymotion video e çok söylediğim ninnilerimden biri. Ben dandini dastana diye ninni söylemem. O ne öyle :))) baba olsam kızım olur, çoban olsam kuzum olur. paşamı olsam kuş kardeş söyle kaç yıldızım olur ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Küçük oğlum tam bir tarih meraklısıdır. Osmanlı tarihinin altını üstüne getirir. Bir dönem baya bi sarmıştı hatta. Asker olmak istiyormuş. Dedim "yavrum olur mu ya şehit felan olursan ben naparım o zaman?" cevabı müthiş " ne diyosun anne sen, kadınlar gibi yatakta mı öleceğiz." Bunu söylediğinde daha ortaokuldaydı. Canım yavrum Alllah gönlüne göre versin |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Onlara ilk okuttuğum kitaplar Yavuz Bahadıroğlunun tarih serisi. Orada kendilerini bulurlar, heyecan, entrika ve askerlik. Bütün seriyi neredeyse okudular. Kitaplıklarında herşey değişir ama o kitaplara ellenmez. Onlar özeldir. Sonrasında ise okuma alışkanlığı kazandılar ve şimdilerde yılda en az on kitap okurlar. Küçüğüm hele tam bir kitap kurdudur. Hatta ben bitmesin diye br kitabı yavaş yavaş okumaya çalıştığına şahit oldum. Elinde kitaplarla gelir. Hangisini okusam telaşıyla. Ona kitap alın yeter ki daha büyük armağan olmaz galiba. Büyük oğlum çok okuyamıyor malesef saolsun eşim ders çalış diye bir dönem okumayı yasakladı ona ve soğuttu okumaktan ama yine de okuyor çok şükür. |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgisiz, ilgisiz bir anneyle büyüdüm. Annesi olmayan yada annesini küçük yaşta kaybeden nsanlar anne yokluğunu derin bir acı şeklinde yaşarlar. İnanın bana ölmesi gerekmyor hatta öyle ki keşke onu hiç tanımamış olsaydım keşke ölmüş olsaydı bile dedirtebilecek anneler var. İşte anne yokluğunu ben yavrularıma iyi bir anne olma gayretine dönüştürdüm. Ben çocuğumu sadece annelik duygumun tatmini için dünyaya getirmedim. Onu oyuncak olarak görmedim. Onu bir birey olarak gördüm. Minnacık bir bebekken bile ona büyük insanmışçasına saygı ve hürmet gösterdim. Ben yavrularıma asla aptal, salak, geri zekalı gibi cümlelerle hitap etmem. Etmedim, bazen kavga ederiz. Özellikle, büyük oğlumla karşılıklı bağrışırız. Bazen ben çekilirim, o çekilmez o haklı olmalıdır. Yenilmeye tahammülü yoktur bu huyunu biraz benden almış :) Bakarım işler kötüye gidiyor çekilirim az sonra çıkar gelir "afedersin anne özür dilerim." Sokulur hemen sarılır. Kıyamam zaten. Bazen ben gider özür dilerim seni zorladım özür dilerim derim. Bazen bunu bilinçli olarak yaparım onu özellikle kışkırtırım. İnsan öfkeliyken içindekileri gizleyemez. Bakarım içine attığı ne var, bile bile deşelerim yani. Sırf içinde tutmasın söylesin rahatlasın diye. Hani bazı anne babalar vardır haddini bil sen kimsin der çocuğuna. Kim olacak iyi bak o bir insan sadece boyutları küçük ama O BİR İNSAN |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Şort dikmiştim yavrularıma özene bezene, giydirdim üzerlerine ve gezmeye götüreceğim. Küçük oğlum Tarık " üstüne bişey giymeyecek miyiz?" diye sordu. Ben ona "böyle çıkacaksınız oğlum bunun üstüne bir şey giyilmez ki " dedim. Bir kendine bir bana baktı ve şaşkınlıkla şöyle söyledi " Böyle bacaklı bacaklı mı gideceğiz?" Asla şort giymedi. Öyle bacaklı bacaklı hiç çıkmadı dışarıya. Yavrum, çiçeğim. |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Yarın sevgili oğlum, tarığım sınava girecek. üzerinde biraz mahzunluk var. Dalıp gidiyor. Allahımm yavruma ve diğer yavrulara yardım et. Sen yavruma kolaylık ver ve onun yüreğine inşirah ver. |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2012
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Amin......
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Bu kadar zor sorup da çocukların psikolojisini alt üst eden ..............., hürmetler... |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Tarığım, yerleşti istediği yere. Çok heyecanlı ve çok mutlu. Allah ona hayır kapılarını aralasın. Güzel Allahım hep iyi insanları hayatına yollasın. Yaz boyunca gittiğim her yerde, yavrularım için övgüler aldım. Çok ama çok mutlu oldum. Hepinize dünyalar güzeli evlatlar versin Rabbi Rahimim. Hayırlı sağlıklı ve güzel ahlaklı evlatlar. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Yeni bir dünya, yeni bir hayat.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evde yeni lakabım "şimbilli" bugüne dek şirin kızdı. Şimbilliye terfi ettim çok şükür. Az önce sevgili oğlum yanağıma bir öpücük kondurdu ve dedi bana " sana kaç kere söylemedim mi bu kadar şirin olma diye"...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi