![]() |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Çok teşekkür ederim fk35. Evet o siteyle ilgili bilgim var bugün bir aksilik olmazsa katılacağım. Ama ben uzaktan inisinasyon değil de bire bir masterdan almak istiyorum. Sanki böylesi daha iyi hissettirecek. :) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Alıntı:
ve reikiyi özüyle yapan sonsuz bilgi kaynağına sahip bir masterdir... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/127977-istanbul-icin-reiki-1-ve-reiki-2-egitimi.html arkadaşlar yukarıdaki link reiki eğitimi almak isteyen arkadaşlar içindir... forumumuzun sol üst köşesinde her zaman istanbul için reiki seminerlerinin düzenleneceğini bildiren bir takip köşesidir...bilginize... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) arkadaşlar merhaba ben reiki masterim uzağa şifa gönderirken 3+2+1 yani ilk önce uzaklık sembolü sonra ikinci sembol sonra güç sembolünü çiziyorsunuz...avuçlarınızın içine de güç sembolünü çizin enerjinin daha aktif ve yoğun aktığını hissedeceksiniz... zaten reiki sorunlu bölge nereyse oraya gidecektir ......bu bılgiler reiki 2 olanlar için geçerlidir .....bir de niyet ederken içinde sevgiyle gönderiyorum kelimesını kullanın çünkü reiki sevgi enerjisidir ..... şifa göndereceğiniz kişi ilk önce ben bedenımde bu ağrı olmasına rağmen kendimi seviyorum onaylıyorum kabul ediyorum desin daha sonra gelen enerjiyi kabul etmek için niyet etsin....sevgiyle kalın:) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) arkadaşlar bir de muhakkak reiki de şifa gönderirken kendinize veya bir başkasına sembol çiziminden sonra 3 kez çizdiğiniz sembolün ismini tekrarlayın bu çok önemlidir.... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) merhabalar...verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz sevgili ebru...hoşgeldiniz yanımıza... sonsuz sevginin ve bilginin özü hepimizin içindedir...bu bilgileri birlikte paylaşmak ise tarifi imkansız bir mutluluktur... sizinde güzel paylaşımlarda bulunacağınızı düşünerek tekrar hoşgeldiniz diyorum... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) sevgili suzzy teşekkür ederim sevgiyle kal..... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) merhabalar... mekan temizliğinin reiki 2 ile yapıldığını biliyorum, ben reiki1'im, reiki1 ile mekan temizliği yapılabilir mi, yapılabilirse nasıl? sevgiler? |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM. |