Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=291)
-   -   REİKİ DANIŞMA HATTI :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372131)

astraia 21-07-2009 12:41 PM

Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :)

Çok teşekkür ederim fk35. Evet o siteyle ilgili bilgim var bugün bir aksilik olmazsa katılacağım. Ama ben uzaktan inisinasyon değil de bire bir masterdan almak istiyorum. Sanki böylesi daha iyi hissettirecek. :)

suzzy 21-07-2009 12:48 PM

Alıntı:

astraia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471816)
Merhaba arkadaşlar,
Reiki ile yeni ilgilenmeye başladım. Eğitimleri almak istiyorum ancak inanılmaz fiyatlardan bahsediyorlar. Sevgiyle yapılan yardımı amaçlayan bir tekniğin uçuk ücretlerde öğretilmesi, amaca ters düşüyor. İstanbul'da oturuyorum. Uygun bir ücretle bilgisini aktaracak bir eğitmen tavsiye edebilirseniz çok sevineceğim.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

merhabalar...reiki eğitimi için sitemizde shamanic nick li arkadaşımıza özel mesaj atabilirsiniz...kendisi forumuzda reiki masterdir..istanbulda oturuyor...
ve reikiyi özüyle yapan sonsuz bilgi kaynağına sahip bir masterdir...

sevgiler...actionsmile

suzzy 21-07-2009 01:57 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/127977-istanbul-icin-reiki-1-ve-reiki-2-egitimi.html

arkadaşlar yukarıdaki link reiki eğitimi almak isteyen arkadaşlar içindir...

forumumuzun sol üst köşesinde her zaman istanbul için reiki seminerlerinin düzenleneceğini bildiren bir takip köşesidir...bilginize...

sevgiler...actionsmile

ebru197528 30-07-2009 02:15 PM

arkadaşlar merhaba ben reiki masterim uzağa şifa gönderirken 3+2+1 yani ilk önce uzaklık sembolü sonra ikinci sembol sonra güç sembolünü çiziyorsunuz...avuçlarınızın içine de güç sembolünü çizin enerjinin daha aktif ve yoğun aktığını hissedeceksiniz... zaten reiki sorunlu bölge nereyse oraya gidecektir ......bu bılgiler reiki 2 olanlar için geçerlidir .....bir de niyet ederken içinde sevgiyle gönderiyorum kelimesını kullanın çünkü reiki sevgi enerjisidir ..... şifa göndereceğiniz kişi ilk önce ben bedenımde bu ağrı olmasına rağmen kendimi seviyorum onaylıyorum kabul ediyorum desin daha sonra gelen enerjiyi kabul etmek için niyet etsin....sevgiyle kalın:)

ebru197528 30-07-2009 02:58 PM

arkadaşlar bir de muhakkak reiki de şifa gönderirken kendinize veya bir başkasına sembol çiziminden sonra 3 kez çizdiğiniz sembolün ismini tekrarlayın bu çok önemlidir....

suzzy 30-07-2009 03:09 PM

merhabalar...verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz sevgili ebru...hoşgeldiniz yanımıza...

sonsuz sevginin ve bilginin özü hepimizin içindedir...bu bilgileri birlikte paylaşmak ise tarifi imkansız bir mutluluktur...

sizinde güzel paylaşımlarda bulunacağınızı düşünerek tekrar hoşgeldiniz diyorum...

sevgiler...actionsmile

ebru197528 30-07-2009 03:32 PM

sevgili suzzy teşekkür ederim sevgiyle kal.....

nurnur 03-08-2009 03:27 AM

merhabalar... mekan temizliğinin reiki 2 ile yapıldığını biliyorum, ben reiki1'im, reiki1 ile mekan temizliği yapılabilir mi, yapılabilirse nasıl? sevgiler?

suzzy 03-08-2009 09:57 AM

Alıntı:

nurnur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473210)
merhabalar... mekan temizliğinin reiki 2 ile yapıldığını biliyorum, ben reiki1'im, reiki1 ile mekan temizliği yapılabilir mi, yapılabilirse nasıl? sevgiler?

merhabalar nurnur...öncelikle hoşgeldiniz yanımıza...Reikinin 1.derece eğitimini almış bir kişi fiziksel düzeyde şifa verebilir.usui reiki 1 ile sadece temas ederek enerji verebileceğiniz için mekansal temizlik ve arınmalar yapamazsınız...bu tip çalışmaları reiki 2. seviyede öğrenciye semboller yardımı ile öğretilir...actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM.