![]() |
REİKİ DANIŞMA HATTI :) Arkadaşlar reiki ile ilgili soruları farklı konularda görüyorum.Tek başlık altında toplamak iyi bir fikir gibi geldi.Reiki ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplandığı, yeni uyumlama almış arkadaşların da fikir alabileceği bir başlık olmasını istedim.Eee hadi buyrun :) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) merhaba bu başlık çok iyi olmuş hemen bir soru sorsam olur mu? Ben reiki 2 yim. Uzaktan gönderme sırasında sembol sıralaması hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Ben bu zamana kadar bir cevap gelir diye yazmadım ama kimseden ses seda yok.Ben reiki 1 seviyesindeyim.daha ileri seviyede olan arkadaslarım yardımcı olabilirmisinizzzzz :))) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Ben reiki sıfırım y789 arkadaşlar ben şimdi nereden başlıycam, nasıl yapıcam, öncelikle bir kitap alıp enine boyuna bilgilenmeliyim reikiyle alakalı.çünkü sadece yazılanlar kadarıyla biliyorum.ve çok istiyorum uygulamak.sevincli |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Alıntı:
Sıralama şu şekilde, 1.güç sembolü 2.bilinçaltı sembolü 3.uzaklık sembolü Semboleri çizip Reiki yi açarak niyetinizi yapıyorsunuz. Gerisini biliyorsunuzdur zaten :) Sevgiler. |
|
|
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) ışık doğru zaman geldiğinde kararını da vermiş olursun.belkide verdin bile.Evet Reiki nedir i biliyorsan ve yolunun güzelliğini gördüysen, içinde hissettiysen uyumlama alarak başlayabilirsin.bir yandan okuyarak bir yandan da çalışmalar yaparak Reiki yi hayatında uygulamaya ve Reiki nin güzelliğini, gün geçtikçe sevgisini yaşamaya başlayabilirsin.Bir de hocanı sen seçeceksin ve kafanda soru işareti olmadan bir sensei seçmek en güzeli.Ben çok şanslıyım çok sevdiğim çok değerli bir senseim var.şans mı ?? :) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Sudemcimmm ben teşekkür ederim. Yasalcım tatlı arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.ttli3 Peacemaker evet kesinlikle kararımı verdim:) senseim olucak demek ki. hımmm bu siteden olabilir mi acepp utananadam. Hepinize sevgiler dostlar. |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Evren isteğine göre gerekli ayarlamaları yapacaktır.neden olmasın bu siteden ;) |
Merhaba, benim öğrendiğim şekliyle; 1- Uzaklık sembolü 2- Bilinçaltı sembolü 3- Güç sembolü Kişi ya da olayla bağlantıyı kurmak için, ilk olarak uzaklık sembolü kullanılması öğretilmişti. |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Çok teşekkürler Hocama ulaşamadığım için aklımdaki soru işaretlerini burda bu başlığı da görünce hemen yazdım Cevaplar için tekrardan kucak dolusu sevgiler burayı hep sevdim hepte seveceğim Burası benim okulum Herkese sevgiler............ |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Merhaba, Elleri olmayan biri nasıl reiki yapar? |
naçizane açıklamaya çalışayım bilgim dahilinde kirlian fotograf teknigiyle kanıtlanmıstı yanlış hatırlamıyor isem elleri olmasa da ellerininin oldugu yerde el formunda enerji vardır eterik beden tamdır yani.reikiyi bu şekilde kullanabilir |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) reiki master'lik eğitim aşamasındayım...sevgili öğretmenim aynı zamanda çok sevdiğim dostum özlemcim yoğun olduğundan..sorularınıza ben yada diğer arkadaşlarım cevap verebiliriz...sevgiler....actionsmile |
Evet arkadaşlar başka yolu/yolları yokmu....? Diğer üstadlarımızın da fikirlerini öğrenirsek daha çok bilgilenmiş olacağız. Sevgiler |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Bende sıfırım. sanırım bizzat eğitm alıp, eğitmeninden el almak gerekiyormuş okuduğum kadarıyla. acaba burda olurmu? 1.Aşama reiki eğitimi:Eğitim reiki enerjisine açılma ve teorik eğitim olarak iki ana kısımdan oluşmaktadır. Birinci aşamada kişi Reiki Master'dan (reiki öğretmeni) inisiyasyon alır. Bu Anadolu'da el verme dediğimiz olay gibidir. İnisiye olan kişi artık Reiki enerjisine kanal olmuştur yani hem kendisine hem de başkalarına reiki verebilecek durumdadır. Reikinin 1.derece eğitimini almış bir kişi artık fiziksel düzeyde şifa verebilir. Bunun için ellerini eğitimde öğretilen bölgelere koyması ve reiki enerjisine bağlandığını düşünmesi yeterlidir. Herhangi bir şey düşünmesine yada konsantre olmasına gerek yoktur. Artık reiki onun ellerinden akmaya başlamıştır. Eğitim alan kişi reiki kanalı olmuştur ve bunu ölene kadar kaybetmez. Reiki 1 eğitimi bir yada 2 günde verilebilir. 2.Aşama reiki eğitimi: İkinci aşama eğitimde kişi sadece dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenir. Bunun için özel bazı semboller kullanılmaktadır ve bu sembolleri gizli tutmak reikiye duyulan saygının bir ifadesi olarak yorumlanır. Gereken sembolleri ve metotları öğrenen kişinin enerji seviyesi artar ve artık uzaktaki kişilere de şifa gönderebilecek duruma gelir. Reiki sembolleri üç tanedir , güç sembolü,mental sembolü ve uzaklık sembolü. Reiki 2 eğitiminden geçmiş bir insan dokunmadan ve çok daha güçlü olarak bu sembolleri kullanarak uzak mesafelere şifa gönderebilir. Reikinin en büyüleyici yanlarından biri de artık sadece insanlara değil, geçmiş yada gelecekteki olaylara da bu sembolleri kullanarak şifa gönderilebilecek olmasıdır. Enerji gönderimi bencilce amaçlar için kullanılamaz,ancak herkesin iyiliği için istenen olaylara şifa enerjisi gönderilebilir. Reiki sembolleri üç tanedir , güç sembolü,mental sembolü ve uzaklık sembolü. Reiki 2 eğitiminden geçmiş bir insan dokunmadan ve çok daha güçlü olarak bu sembolleri kullanarak uzak mesafelere şifa gönderebilir. Reikinin en büyüleyici yanlarından biri de artık sadece insanlara değil, geçmiş yada gelecekteki olaylara da bu sembolleri kullanarak şifa gönderilebilecek olmasıdır. Enerji gönderimi bencilce amaçlar için kullanılamaz,ancak herkesin iyiliği için istenen olaylara şifa enerjisi gönderilebilir. Reiki 2 eğitimi 1 yada 2 günde verilebilir. |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) http://www.cherifredrickson.com/images/reiki.jpg reiki... Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca'da, "Evrensel Yaşam Enerjisi" anlamına gelmektedir. 1900'lü yılların başında Japon bir rahip olan Dr.Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui'dir. Bir çok hastalıkta tıbbi tedaviyi tamamlar,zihinsel ve bedensel gerginlilerden kurtulmayı sağlar, ilaçların yan etkisini azaltır, yorgunlukları giderir,bağımlıklardan kurtulmaya yardım eder kısaca sağlık ve kişisel gelişim anlamında önemli pozitif etkiler yapar. Reiki etkili olarak soğuk algınlığı, yanıklar,yaralar ağrılar, sızılar gibi rahatsızlıklardan; kanser, kalp hastalıkları, tansiyon, gibi ciddi hastalıklara kadar bir çok sağlık sorununda son derece etkilidir.. Reiki uygulayıcılarda sezgileri güçlendirir, ruhsal farkındalığın artmasını sağlar. Reiki evrensel bir enerjidir ve hiç bir kişinin tekelinde değildir. Reiki ile herkes kendinin şifacısı olabilir. reiki eğitimi 3 aşamadan oluşur... öğrenci master tarafından ilk aşamaya( reiki 1) uyumlandıktan sonra 21 günlük arınma süreci başlamış olur... bu sürecin rahat geçirilebilmesi için öğrencinin her gün kendisine çakra dengeleme ve arınma çalışmaları yapması gerekmektedir... ancak belli bir süre (yaklaşık 4-6 ay kadar sonra )öğrenci kendini hazır hissettiğinde reiki 2. seviyeye uyumlanabilir... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) http://www.reikiuk.com/Photos/reiki_picture.jpg reiki eğitim aşamalarında öncelikle 1. sevide iken kişi temas ederek enerji aktarımında bulunabilir... daha sonrasında alınıcak olan 2.seviye eğitimlerinde öğrenciye bir takım semboller öğretilicektir... bu semboller oldukça güçlü enerjilerle yüklüdür...ve öğrenci bu sembollere uyumlandıktan sonra geçmiş karmalarını şifalandırabilicek gelecekte yaşam yoluna enerji gönderebilecektir... eğer düzenli bir reiki uygulayıcısı iseniz belli bir süre sonra sembolleri kullanarak tamamen imajinasyon ve niyetle istediğiniz gibi bütüne hayırlı olacak şekilde reiki enerjisini aktarabilirsiniz... sevgimiz ve ışığımız daimi olsun...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Cibelce ve Suzzy teşekkürler kısa,anlaşılır şekilde açıklamışsınız.Ben aslında Reiki tecrübelerini de merak ediyorum Reiki eğitimini alan kişilerin. |
|
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) bende 4 cü sıfır reiki öğrenmek 1 birinci sevyeye çıkmayı istiyorum bende aslında bende ne olduğunu bilmediğim bir enerji var hasta olan birine dokundummu iyleşiyor acısı geçiyor bana bu konuda birileri yardımcı olabilirmi nedir bu? |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) bende oğlum küçükken oğluma yapardım. Anne başım ağrıyor dediğimde bak oğlum benim ellerim sihirli :D şimdi başına masaj yapıcam ağrın gececek derdim oda inanırdı. Gerçektende geçtiğini söylerdi. sanırım reikinin ne olduğunu bilmeden yaptığımız sevginin gücü diye düşünüyordum ben. Bundan yıllar önce bir kitap geçmişti elime. tam olarak bitirmedim kitabı. Parapiskoloji ve radyestezi gibi şeyler vardı. İlk önce aura görmeyle ilgili konular vardı içinde. çalıştım anlatılan yöntemleri ve gerçekten aurayı görebilmiştim. sonra kendimden korktum. kitabı veren kişi dikkat et demişti. sonrasındaki konular ruhu bedende ayırma (şimdi vakıf oluyorum astralmış) cisimleri haraket ettirme falandı diye gidiyordu. o zaman ben aurayı görünce diğerlerinide yapabilirim diye endişe ettim ve üzerinde durmamıştım. kitapta farkında olmadan sevdiğimiz insanları sevgimizle iyileştirmekten bahsediyordu. bende oğluma sevgi enerjisi yolluyordum. çünki onun canının yanması benim canımı daha fazla yakıyordu. sevgiyle kalın |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) :) arkadaşlar hepimiz,bütün insanlar potansiyel olarak reiki şifacısıyız.yani her birimiz reikiye kanal olabilir.ancak bunun için reikiye insiye olmak gerekli.bireysel iyileştirmeleriniz bioenerjiyle alakalı olabilir.ellerimiz enerjiyi aktardığımız organlarımızdır ve kendş enerjimizi de canlı veya cansız her varlığa aktarabiliriz.çocuğumuz annemiz gibi sevdiğimiz kişilerle güçlü bir sevgi bağımız olduğu için bunu yPMk kolaydır.kafam çorba gibi cümlelerin bütünlüğü olmuyo bunun da farkındayım :) ayrıca sevdiklerimizle sevgi bağını güçlendirdiğimiz anlarda da yine sevginin enerjisi ,kaynaktan dAha güçlü akacaktır.sevgiler... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Evet bioenerji, bende bu enerjiyi kullanarak kendimi iyileştirdiğim oluyor.Cibelce,o kitabın adı neydi acaba?çok merak ettim. |
|
|
Kitaplar sanırım bundan 16-17 yıl önce elime geçmişti. O dönemlerde birdaha görme imkanı olamıyacağım biri vermişti. Adamın belden aşağısı özürlüydü ve bu yöntemlerle kendini iyileştirmeye çalışıyordu ve bayağı yol katettiğini anlatmıştı.. Kitapların birinin adı Parapiskoloji diğerinin adıda Radyestezi idi. Bigün kitapları düzenlerken tekrar elime geçmişti. içinde bir sürü konu vardı. çubukla su ve hazine bulma, aura görme, astral yolculuk, ruh çağırma falan. Zaten bende aurayı görünce laf aramızda ruhta çağırılabilir diye korkmuştum :-D ve o günden sonra okumamıştım. Bi aralar oğlum bulmuş onun elinde görmüştüm. Ama şu anda kitaplar yok nerde bilmiyorum. Belki aransa bulunabilir. Ama kitaplar çok eski |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Merhaba arkadaşlar, Reiki ile yeni ilgilenmeye başladım. Eğitimleri almak istiyorum ancak inanılmaz fiyatlardan bahsediyorlar. Sevgiyle yapılan yardımı amaçlayan bir tekniğin uçuk ücretlerde öğretilmesi, amaca ters düşüyor. İstanbul'da oturuyorum. Uygun bir ücretle bilgisini aktaracak bir eğitmen tavsiye edebilirseniz çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Merhaba astraia, www.reikiyasam.com diye bir site var. Her hafta salı ve perşembe saat 22:00'de uzaktan toplu şifa gönderimi yapıyorlar. Ben 6 haftadır katılıyorum. Reiki konusunda onlarla görüşebilirsin. Uzaktan inisinasyon alabilirsin. Ancak ben ücretlerini bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda inisiye olursun. Reiki harika bir enerji. Sana naçizane önerim başladıktan sonra sürekli uygula. Şimdi kendimi iyi hissediyorum diyerek ara verme. Sevgi ve ışıkla kal... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) Çok teşekkür ederim fk35. Evet o siteyle ilgili bilgim var bugün bir aksilik olmazsa katılacağım. Ama ben uzaktan inisinasyon değil de bire bir masterdan almak istiyorum. Sanki böylesi daha iyi hissettirecek. :) |
ve reikiyi özüyle yapan sonsuz bilgi kaynağına sahip bir masterdir... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/127977-istanbul-icin-reiki-1-ve-reiki-2-egitimi.html arkadaşlar yukarıdaki link reiki eğitimi almak isteyen arkadaşlar içindir... forumumuzun sol üst köşesinde her zaman istanbul için reiki seminerlerinin düzenleneceğini bildiren bir takip köşesidir...bilginize... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) arkadaşlar merhaba ben reiki masterim uzağa şifa gönderirken 3+2+1 yani ilk önce uzaklık sembolü sonra ikinci sembol sonra güç sembolünü çiziyorsunuz...avuçlarınızın içine de güç sembolünü çizin enerjinin daha aktif ve yoğun aktığını hissedeceksiniz... zaten reiki sorunlu bölge nereyse oraya gidecektir ......bu bılgiler reiki 2 olanlar için geçerlidir .....bir de niyet ederken içinde sevgiyle gönderiyorum kelimesını kullanın çünkü reiki sevgi enerjisidir ..... şifa göndereceğiniz kişi ilk önce ben bedenımde bu ağrı olmasına rağmen kendimi seviyorum onaylıyorum kabul ediyorum desin daha sonra gelen enerjiyi kabul etmek için niyet etsin....sevgiyle kalın:) |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) arkadaşlar bir de muhakkak reiki de şifa gönderirken kendinize veya bir başkasına sembol çiziminden sonra 3 kez çizdiğiniz sembolün ismini tekrarlayın bu çok önemlidir.... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) merhabalar...verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz sevgili ebru...hoşgeldiniz yanımıza... sonsuz sevginin ve bilginin özü hepimizin içindedir...bu bilgileri birlikte paylaşmak ise tarifi imkansız bir mutluluktur... sizinde güzel paylaşımlarda bulunacağınızı düşünerek tekrar hoşgeldiniz diyorum... sevgiler...actionsmile |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) sevgili suzzy teşekkür ederim sevgiyle kal..... |
Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :) merhabalar... mekan temizliğinin reiki 2 ile yapıldığını biliyorum, ben reiki1'im, reiki1 ile mekan temizliği yapılabilir mi, yapılabilirse nasıl? sevgiler? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |