Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz > İstanbul Seminerleri

Uyarılar

İstanbul Seminerleri İstanbul İli İçinde Yapılacak Seminerlerimiz

İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük.. Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi

İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-01-2009, 05:33 PM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük..

Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir..

Reiki 1

Reiki tarihçesi ve genel bilgiler..
Reiki nedir ve nasıl kullanılır..
Reiki eğitimi nedir ve hangi aşamalardan geçilir
Reiki etiği
Reiki prensipleri
İçimizdeki şifacı
Aura nedir
chakralar ve enerji sistemi nedir, nasıl çalışıyor
Kendine şifa vermek için kullanılan el pozisyonları,
Başkasına kısa ve uzun şifa vermek için el pozisyonları

Japon Reiki Teknikleri
Tanden i bulmak
Gassho,
Reiji-Ho,
Chiryo,
Kenyoku,
Joshin Kokkyu-,ho

Reiki 2. seviye
İkinci aşama eğitimde kişi sadece yakından dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenerek reikinin üç sembolüne insiye edilir.. böylelikle reiki ile birlikte zaman ve mekan kavramlarından özgürleşerek geçmiş ve gelecekte şifalandırılabilir..



Eğitimin içeriği ;

Reiki 1 sınavı
aura ve çakralara ait çalışmalar
reiki nin 3 önemli sembolü
sembollerin kullanımı

Uzağa ve geçmişe – geleceğe şifa göndermek
Hedeflerimize ulaşmak için reiki yi nasıl kullanırız..
Problemlerimizin nedenlerinin farkına vararak şifalandırmak
Mekanlarımızı negatif enerjilerden temizlemek,
Kendimizi, eşyalarımızı ve sevdiklerimizi koruyabilme yöntemleri,
Bolluk ve bereketi hayatımıza getirebilmek
Şifa gücümüzü arttırabilme teknikleri


Byosen reikan – ho
Nentasu – ho
Jakikiri joka –ho
shuchu reiki
renzoku reiki
reiki mawashi
hatsurei - ho
uchite chiryo gibi farklı japon reki teknikleri


katılımcılara sertifika verilecektir.. her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..


seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 06:36 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart

Alıntı:
her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..
Cehaletimi bağışlayın ancak insiyasyon nedir? 21 gün içerisinde insiyasyonlu eğitim almış olan kişilerin bu seminere katılımı neden sakıncalıdır?
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 07:09 PM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

sevgili Sinancım insiyasyonu şu şekilde tarif edebiliriz;


İnsiyasyon bir varoluş durumundan diğerine geçiştir.

İnsiyasyon bir usta tarafından öğrencisine verilir ve özel ritüeller içerir.

Bu kelimenin kültürümüzdeki en yakın anlamı Anadolu'da kullanılan “el vermek” deyimidir..
İnsiyasyon bir eğitim değildir. Aynı zamanda kişinin içinde yaptığı yolculuktur.

İnsiyasyon başka bir tanıma göre de ruhsal bir tesirin bir kişiden diğerine aktarımıdır.
Reiki insiyasyon ile öğretilir. İnsiyasyon esnasında uyumlanacak kişinin kalp, 3.göz ve avuç çakraları açılır ve reiki enerjisine uyumlu hale getirilir.

İnsiyasyın kişide, ruhsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırır. Kişi insiye olurken pek çok vizyon görebilir mesajlar alabilir. İnsiyasyon alan pek çok kişi sezgisel yeteneklerinin arttığından bahseder.

Pek çok farklı hissedilişler olduğu gibi insiyasyon sırasında hiçbir şey hissetmeyenler de olabilir.
Her seviye için insiyasyonlar gerekliyken yapılan ek insiyasyonlarında enerji seviyesini arttırdığı bilinmektedir. Ek insiyasyonlara “reiju” denir.

tüm bunların ışığında diğer sorunu cevaplarsak insiyasyonlardan sonra arınmalar olur ve insiye olduğumuz enerji ile uyumlu hale gelebilmemiz için belli bir süre geçmesi gerekir.. bu süre genel olarak 21 günlük bir zaman dilimidir..

diyelimki reiki 2 ye insiye oldun bir hafta sonrada violet flame reiki ye insiye olmak için bana geldin..

reiki 2 yi özümsemek için yapman gereken pek çok çalışma var..
aynı şekilde violet flame reiki içinde yapman gereken bir çok çalışma var..

böyle bir durumda her iki enerjiye de gerektiği kadar zaman ayırmaz çalışmalarını yapmaz dolayısıyla sana sağlayacağı yararlardan faydalanamazsın..

bu durum kendi içinde enerjiler ile arandaki bağı zayıflatır..
böyle bir şeyin olmaması için öncelikli olarak aldığımız derslerimizi özümsememiz gerekir..

hem bu dersler için zamanınızı paranızı ayırıyorsunuz buna saygı için.. hem benden önce eğitim aldıysanız eğitmeninizin size anlatmak istediklerine saygı için hem de benim anlatacaklarımı düzgün bir şekilde uygulayabilmeniz için insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..

ayrıca her insiyasyondan sonra arınmalarımız olur.. bu arınmalarımızı en hafif şekilde atlatmak için sırayla gidilmesi gerekir..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 07:43 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart

Şahane bir cevap olmuş.. Daha güzel açıklanamazdı sanırım.. Çok teşekkür ederim..
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 08:04 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart

Shamancığım,okuyunca çok sevindim

Derslerin ,eğitimlerin hayırlı ,bol ,bereketli olsun canım öğretmenim

Çok sevgilerimle
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 08:07 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 66
Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart

bu eğitime katılmayı çok isterim ama zamanım çok kısıtlı nezaman ve nerde olacak bu konu hakkında bilgi verirsen redfrowels çok memnun olurum
saygı ve sevgiyle kal
__________________
Kaderi şans değil, seçimler belirler.
balkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 08:12 PM   #7 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba Balkan.

Eğitimimizi Şubat sonu gibi vermeyi düşünüyoruz.Tabii kişi sayısıyla doğru orantılı.

Sevgiler.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2009, 01:51 AM   #8 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart

Reiki öğrenmeyi ben de çok istiyorum.
Geçen seminerde shamanic'e bu konuyu açmak istemiştim,ama yaşayacağım yoğunluğu bildiğim için vazgeçmiştim..
Şubat sonu da iyi bir zamanlama benim için..
Hepimizin hayrına olsun..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2009, 11:06 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart

şubat sonu olursa çok büyük ihtimalle kaçırmam bu eğitimi...
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 12:47 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: In a world
Mesajlar: 216
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart

Ben shamanic ten reiki 1 eğitimi aldım ve vee :)... ve si yok.çok mutluyum.insan denen varlık; bizler, bu evrende ki en özel varlıklarız ve özel olduğumu reikinin yardımıyla gördüm, hissettim.yaşamımızda herşey bizim için.Sevinç, mutluluk, üzüntü, öfke...Bütün hislerin hakkını vermek gerekiyor güzel bir yaşam için ve ben hislerimi sanki ilk defa yaşıyormuş gibi yaşıyorum.Bu tür kavramların anlamı değişti benim için ve deerinleşti.uzun zamandır foruma birşeyler yazamıyorum ve bu başlığı görünce yazmak istedim hislerimi.
TEŞEKKÜR EDİYORUM REİKİ ! :) ve Shamanic ! :) ve Hayatım değişti sakinleri :)
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük.. Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.