![]() |
İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük.. Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir.. Reiki 1 Reiki tarihçesi ve genel bilgiler.. Reiki nedir ve nasıl kullanılır.. Reiki eğitimi nedir ve hangi aşamalardan geçilir Reiki etiği Reiki prensipleri İçimizdeki şifacı Aura nedir chakralar ve enerji sistemi nedir, nasıl çalışıyor Kendine şifa vermek için kullanılan el pozisyonları, Başkasına kısa ve uzun şifa vermek için el pozisyonları Japon Reiki Teknikleri Tanden i bulmak Gassho, Reiji-Ho, Chiryo, Kenyoku, Joshin Kokkyu-,ho Reiki 2. seviye İkinci aşama eğitimde kişi sadece yakından dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenerek reikinin üç sembolüne insiye edilir.. böylelikle reiki ile birlikte zaman ve mekan kavramlarından özgürleşerek geçmiş ve gelecekte şifalandırılabilir.. Eğitimin içeriği ; Reiki 1 sınavı sevincli aura ve çakralara ait çalışmalar reiki nin 3 önemli sembolü sembollerin kullanımı Uzağa ve geçmişe – geleceğe şifa göndermek Hedeflerimize ulaşmak için reiki yi nasıl kullanırız.. Problemlerimizin nedenlerinin farkına vararak şifalandırmak Mekanlarımızı negatif enerjilerden temizlemek, Kendimizi, eşyalarımızı ve sevdiklerimizi koruyabilme yöntemleri, Bolluk ve bereketi hayatımıza getirebilmek Şifa gücümüzü arttırabilme teknikleri Byosen reikan – ho Nentasu – ho Jakikiri joka –ho shuchu reiki renzoku reiki reiki mawashi hatsurei - ho uchite chiryo gibi farklı japon reki teknikleri katılımcılara sertifika verilecektir.. her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir.. seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır. |
Alıntı:
|
sevgili Sinancım insiyasyonu şu şekilde tarif edebiliriz; İnsiyasyon bir varoluş durumundan diğerine geçiştir. İnsiyasyon bir usta tarafından öğrencisine verilir ve özel ritüeller içerir. Bu kelimenin kültürümüzdeki en yakın anlamı Anadolu'da kullanılan “el vermek” deyimidir.. İnsiyasyon bir eğitim değildir. Aynı zamanda kişinin içinde yaptığı yolculuktur. İnsiyasyon başka bir tanıma göre de ruhsal bir tesirin bir kişiden diğerine aktarımıdır. Reiki insiyasyon ile öğretilir. İnsiyasyon esnasında uyumlanacak kişinin kalp, 3.göz ve avuç çakraları açılır ve reiki enerjisine uyumlu hale getirilir. İnsiyasyın kişide, ruhsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırır. Kişi insiye olurken pek çok vizyon görebilir mesajlar alabilir. İnsiyasyon alan pek çok kişi sezgisel yeteneklerinin arttığından bahseder. Pek çok farklı hissedilişler olduğu gibi insiyasyon sırasında hiçbir şey hissetmeyenler de olabilir. Her seviye için insiyasyonlar gerekliyken yapılan ek insiyasyonlarında enerji seviyesini arttırdığı bilinmektedir. Ek insiyasyonlara “reiju” denir. diyelimki reiki 2 ye insiye oldun bir hafta sonrada violet flame reiki ye insiye olmak için bana geldin.. reiki 2 yi özümsemek için yapman gereken pek çok çalışma var.. aynı şekilde violet flame reiki içinde yapman gereken bir çok çalışma var.. böyle bir durumda her iki enerjiye de gerektiği kadar zaman ayırmaz çalışmalarını yapmaz dolayısıyla sana sağlayacağı yararlardan faydalanamazsın.. bu durum kendi içinde enerjiler ile arandaki bağı zayıflatır.. böyle bir şeyin olmaması için öncelikli olarak aldığımız derslerimizi özümsememiz gerekir.. hem bu dersler için zamanınızı paranızı ayırıyorsunuz buna saygı için.. hem benden önce eğitim aldıysanız eğitmeninizin size anlatmak istediklerine saygı için hem de benim anlatacaklarımı düzgün bir şekilde uygulayabilmeniz için insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir.. ayrıca her insiyasyondan sonra arınmalarımız olur.. bu arınmalarımızı en hafif şekilde atlatmak için sırayla gidilmesi gerekir.. sevgiler.. |
Şahane bir cevap olmuş.. Daha güzel açıklanamazdı sanırım.. Çok teşekkür ederim.. |
Shamancığım,okuyunca çok sevindim 956k Derslerin ,eğitimlerin hayırlı ,bol ,bereketli olsun canım öğretmenim Çok sevgilerimle kiss3 |
bu eğitime katılmayı çok isterim ama zamanım çok kısıtlı nezaman ve nerde olacak bu konu hakkında bilgi verirsen redfrowels çok memnun olurum saygı ve sevgiyle kal |
Merhaba Balkan. Eğitimimizi Şubat sonu gibi vermeyi düşünüyoruz.Tabii kişi sayısıyla doğru orantılı. Sevgiler. |
Reiki öğrenmeyi ben de çok istiyorum. Geçen seminerde shamanic'e bu konuyu açmak istemiştim,ama yaşayacağım yoğunluğu bildiğim için vazgeçmiştim.. Şubat sonu da iyi bir zamanlama benim için.. Hepimizin hayrına olsun.. |
şubat sonu olursa çok büyük ihtimalle kaçırmam bu eğitimi... |
Ben shamanic ten reiki 1 eğitimi aldım ve vee :)... ve si yok.çok mutluyum.insan denen varlık; bizler, bu evrende ki en özel varlıklarız ve özel olduğumu reikinin yardımıyla gördüm, hissettim.yaşamımızda herşey bizim için.Sevinç, mutluluk, üzüntü, öfke...Bütün hislerin hakkını vermek gerekiyor güzel bir yaşam için ve ben hislerimi sanki ilk defa yaşıyormuş gibi yaşıyorum.Bu tür kavramların anlamı değişti benim için ve deerinleşti.uzun zamandır foruma birşeyler yazamıyorum ve bu başlığı görünce yazmak istedim hislerimi. TEŞEKKÜR EDİYORUM REİKİ ! :) ve Shamanic ! :) ve Hayatım değişti sakinleri :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 PM. |