Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/)
-   -   İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/127977-istanbul-icin-reiki-1-ve-reiki-2-egitimi.html)

Belgin ∞ 06-01-2009 05:33 PM

İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük..

Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir..

Reiki 1

Reiki tarihçesi ve genel bilgiler..
Reiki nedir ve nasıl kullanılır..
Reiki eğitimi nedir ve hangi aşamalardan geçilir
Reiki etiği
Reiki prensipleri
İçimizdeki şifacı
Aura nedir
chakralar ve enerji sistemi nedir, nasıl çalışıyor
Kendine şifa vermek için kullanılan el pozisyonları,
Başkasına kısa ve uzun şifa vermek için el pozisyonları

Japon Reiki Teknikleri
Tanden i bulmak
Gassho,
Reiji-Ho,
Chiryo,
Kenyoku,
Joshin Kokkyu-,ho

Reiki 2. seviye
İkinci aşama eğitimde kişi sadece yakından dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenerek reikinin üç sembolüne insiye edilir.. böylelikle reiki ile birlikte zaman ve mekan kavramlarından özgürleşerek geçmiş ve gelecekte şifalandırılabilir..

Eğitimin içeriği ;

Reiki 1 sınavı sevincli
aura ve çakralara ait çalışmalar
reiki nin 3 önemli sembolü
sembollerin kullanımı

Uzağa ve geçmişe – geleceğe şifa göndermek
Hedeflerimize ulaşmak için reiki yi nasıl kullanırız..
Problemlerimizin nedenlerinin farkına vararak şifalandırmak
Mekanlarımızı negatif enerjilerden temizlemek,
Kendimizi, eşyalarımızı ve sevdiklerimizi koruyabilme yöntemleri,
Bolluk ve bereketi hayatımıza getirebilmek
Şifa gücümüzü arttırabilme teknikleri

Byosen reikan – ho
Nentasu – ho
Jakikiri joka –ho
shuchu reiki
renzoku reiki
reiki mawashi
hatsurei - ho
uchite chiryo gibi farklı japon reki teknikleri

katılımcılara sertifika verilecektir.. her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..

seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır.

SinanATASOY 06-01-2009 06:36 PM

Alıntı:

her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..
Cehaletimi bağışlayın ancak insiyasyon nedir? 21 gün içerisinde insiyasyonlu eğitim almış olan kişilerin bu seminere katılımı neden sakıncalıdır?

shamanic 06-01-2009 07:09 PM

sevgili Sinancım insiyasyonu şu şekilde tarif edebiliriz;

İnsiyasyon bir varoluş durumundan diğerine geçiştir.

İnsiyasyon bir usta tarafından öğrencisine verilir ve özel ritüeller içerir.

Bu kelimenin kültürümüzdeki en yakın anlamı Anadolu'da kullanılan “el vermek” deyimidir..
İnsiyasyon bir eğitim değildir. Aynı zamanda kişinin içinde yaptığı yolculuktur.

İnsiyasyon başka bir tanıma göre de ruhsal bir tesirin bir kişiden diğerine aktarımıdır.
Reiki insiyasyon ile öğretilir. İnsiyasyon esnasında uyumlanacak kişinin kalp, 3.göz ve avuç çakraları açılır ve reiki enerjisine uyumlu hale getirilir.

İnsiyasyın kişide, ruhsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırır. Kişi insiye olurken pek çok vizyon görebilir mesajlar alabilir. İnsiyasyon alan pek çok kişi sezgisel yeteneklerinin arttığından bahseder.

Pek çok farklı hissedilişler olduğu gibi insiyasyon sırasında hiçbir şey hissetmeyenler de olabilir.
Her seviye için insiyasyonlar gerekliyken yapılan ek insiyasyonlarında enerji seviyesini arttırdığı bilinmektedir. Ek insiyasyonlara “reiju” denir.

tüm bunların ışığında diğer sorunu cevaplarsak insiyasyonlardan sonra arınmalar olur ve insiye olduğumuz enerji ile uyumlu hale gelebilmemiz için belli bir süre geçmesi gerekir.. bu süre genel olarak 21 günlük bir zaman dilimidir..

diyelimki reiki 2 ye insiye oldun bir hafta sonrada violet flame reiki ye insiye olmak için bana geldin..

reiki 2 yi özümsemek için yapman gereken pek çok çalışma var..
aynı şekilde violet flame reiki içinde yapman gereken bir çok çalışma var..

böyle bir durumda her iki enerjiye de gerektiği kadar zaman ayırmaz çalışmalarını yapmaz dolayısıyla sana sağlayacağı yararlardan faydalanamazsın..

bu durum kendi içinde enerjiler ile arandaki bağı zayıflatır..
böyle bir şeyin olmaması için öncelikli olarak aldığımız derslerimizi özümsememiz gerekir..

hem bu dersler için zamanınızı paranızı ayırıyorsunuz buna saygı için.. hem benden önce eğitim aldıysanız eğitmeninizin size anlatmak istediklerine saygı için hem de benim anlatacaklarımı düzgün bir şekilde uygulayabilmeniz için insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..

ayrıca her insiyasyondan sonra arınmalarımız olur.. bu arınmalarımızı en hafif şekilde atlatmak için sırayla gidilmesi gerekir..

sevgiler..

SinanATASOY 06-01-2009 07:43 PM

Şahane bir cevap olmuş.. Daha güzel açıklanamazdı sanırım.. Çok teşekkür ederim..

Pamukk 06-01-2009 08:04 PM

Shamancığım,okuyunca çok sevindim 956k

Derslerin ,eğitimlerin hayırlı ,bol ,bereketli olsun canım öğretmenim

Çok sevgilerimle kiss3

balkan 06-01-2009 08:07 PM

bu eğitime katılmayı çok isterim ama zamanım çok kısıtlı nezaman ve nerde olacak bu konu hakkında bilgi verirsen redfrowels çok memnun olurum
saygı ve sevgiyle kal

Belgin ∞ 06-01-2009 08:12 PM

Merhaba Balkan.

Eğitimimizi Şubat sonu gibi vermeyi düşünüyoruz.Tabii kişi sayısıyla doğru orantılı.

Sevgiler.

yeni bir hayat 08-01-2009 01:51 AM

Reiki öğrenmeyi ben de çok istiyorum.
Geçen seminerde shamanic'e bu konuyu açmak istemiştim,ama yaşayacağım yoğunluğu bildiğim için vazgeçmiştim..
Şubat sonu da iyi bir zamanlama benim için..
Hepimizin hayrına olsun..

SinanATASOY 09-01-2009 11:06 PM

şubat sonu olursa çok büyük ihtimalle kaçırmam bu eğitimi...

peacemaker 24-01-2009 12:47 PM

Ben shamanic ten reiki 1 eğitimi aldım ve vee :)... ve si yok.çok mutluyum.insan denen varlık; bizler, bu evrende ki en özel varlıklarız ve özel olduğumu reikinin yardımıyla gördüm, hissettim.yaşamımızda herşey bizim için.Sevinç, mutluluk, üzüntü, öfke...Bütün hislerin hakkını vermek gerekiyor güzel bir yaşam için ve ben hislerimi sanki ilk defa yaşıyormuş gibi yaşıyorum.Bu tür kavramların anlamı değişti benim için ve deerinleşti.uzun zamandır foruma birşeyler yazamıyorum ve bu başlığı görünce yazmak istedim hislerimi.
TEŞEKKÜR EDİYORUM REİKİ ! :) ve Shamanic ! :) ve Hayatım değişti sakinleri :)

shamanic 26-01-2009 04:43 PM

ben teşekkür ederim peacemaker cim.. ark5
yolunun daima sevgiyle aydınlanması dileklerimle..

http://img518.imageshack.us/img518/3483/flores11yi5.gif sevgiler..

belginbesir 26-01-2009 11:06 PM

Merhaba;

Şubat sonundaki eğitime bende katılmak istiyorum mümkünse. Sanırım kişi sınırı var, mümkün müdür? Teşekkürler...sapkal89

zsak2034 02-02-2009 11:10 AM

merhaba,
seminer ne zaman acaba ayın kaçında başlıyor..

gamzemk 10-02-2009 01:44 AM

Merhaba,
Ben yeni üyeyim. Siteyi tesadüfen buldum. Bayıldıım!! Şubat sonundaki reiki eğitimine bende katılmak istiyorum.
Slm
s456

SinanATASOY 10-02-2009 07:42 AM

İkinci seviyedeki reiki imtihanından kasıt ne? El pozisyonlarını mı soracaksınız yoksa Mikao Usui'inin reiki ile buluşmasını mı :)
Birde tarih netleşti mi?

Belgin ∞ 11-02-2009 02:07 PM

Arkadaşlar geç yanıtım için öncelikle özür diliyorum, yoğunluktan kaynaklanan bir durum oldu.

Eğitim tarihimizi bugün itibariyle kesinleştirmiş bulunuyoruz. sevincli

Reiki 1 eğitimi için 8 Mart Pazar gününde karar kıldık.

Verilecek eğitimi tekrar bir hatırlayalım;

Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir..

Reiki 1

Reiki etiği
Reiki prensipleri
İçimizdeki şifacı
Aura nedir

Japon Reiki Teknikleri
Tanden i bulmak
Gassho,
Reiji-Ho,
Chiryo,
Kenyoku,
Joshin Kokkyu-,ho

Katılımda bulunmak isteyenler bu konuya yazabilir, ya da bana özel mesajla ulaşabilirler.

Sevgiler.

SinanATASOY 11-02-2009 02:29 PM

Reiki 2 yokmu?

Belgin ∞ 11-02-2009 02:38 PM

Reiki 2 semineri ilerideki tarihlerde gerçekleşecek Sevgili Sinan.

İlk etapta Reiki 2 eğitimi almak isteyenlerin, Reiki 1 inisiyesini hangi eğitmenden aldığını, neler öğrendiğini, hayatına ne kadar kattığını takip etmek ve öğrenmek zor olacağı için ilk aşama olan Reiki 1' den başlamayı uygun gördük.

Zamanla Reiki 2 inisiyesi almak isteyenlerin özel bilgilerini toplayarak geniş bir çalışma yapılacak ve tarih belirlenecek.

Sevgiler.

metin06 12-02-2009 10:18 PM

..evet arkadaşlar kendisinden reiki almamış olmama rağmen bu eğitimi (çoğumuzun aradığı)en doğru ''etiği'' çerçevesinde ve size gereken ruhsal tecrübeyle birlikte sunacak az sayıda kişiden biri olduğunu söyleyebilirim..
sevgiler..

astrocat 16-02-2009 04:16 PM

mırhabalar
siteniz için teşekkür ederim...

shamanic 19-02-2009 03:23 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309068)
İkinci seviyedeki reiki imtihanından kasıt ne? El pozisyonlarını mı soracaksınız yoksa Mikao Usui'inin reiki ile buluşmasını mı :)
Birde tarih netleşti mi?

merhabalar sinancım..
reiki içselleştirmemiz gereken bir yaşam tarzıdır..
burada ki sınav işin nüktedan tarafı.. olsa da y789 bu güzel sevgi yolunda ilerlerken öğrendiklerimizi uygulamadığımız takdirde gerekli verimi reiki den alamayız..

reiki insiyasyonu ile yeni bir bilinç haline yükseliriz.. her şeyin yeniden farkında oluruz.. bu farkındalığın en önemli adımı reiki 1 de kendimiz ile tanışmamızdır.. reiki 2 de ise sorumluklarımız artar.. sorumluluklarımız artmadan önce kendimizi güçlendirmemiz gerekir..

eskiden reiki eğitimleri daha uzun vakitlerde verilirdi.. usui sensei zamanında öğrenciler uzunca bir süre okula devam ederlerdi..

günümüz koşullarında hemen hemen hiç birimiz için böylesi bir zaman ayırmak mümkün olmadığından bu güzel yolda kendiniz hem öğrenci hem öğretmen oluyorsunuz.. öğretmenlik tarafınız uygulamalarınızı gözetim altında olmaksızın sevgi ile içselleştirmek..

sizler gibi öğrenci olduğum bu yolda benim size katacağım ise ittirici ve teşfik edici sevgi gücü oluşturmaktır.. işte ben bu güce sınav diyorum.. sevincli reiki ile ilgili yüzlerce döküman onlarca eğitime katılabilirsiniz... ancak uygulamalarınızı yapıyorsanız bana reikiyi kitap cümleleri ile değil de gözünüde ki ışık ile yaşamızda ki sevgi ile anlatabilirsiniz..

hazır konumuz açılmışken mart daki eğitimimize katılmak isteyenler bana özel mesaj ile ulaşırlarsa da sevinirim..

katılımdan önce yapmanızı istediğim minik bir çalışma olacak..

her birinizin en doğru rehber ile en doğru koşullarda yolunuzun sevgi ve ışık ile birleşmesini dilerim...

sevgiler.. actionsmile

asi_mavi2 20-02-2009 04:02 PM

Mersine de bekleriz görüşmek ümidiyle...

cipralex 25-02-2009 10:59 AM

Merhabalar, benim sormak istediğim iki soru var bu reiki eğitimini alamayacak kişiler var mıdır, yani kendi durumlarından ötürü kaldıramayacak bir psikoloji olması mümkün mü? Çünkü bir yerde okumuştum panik atak hastaları için bu rahatsızlık geçtikten sonra alınması daha doğruymuş.
Birde bu eğitimin Ankara da yapılma olanağı olacak mı acaba.
Sevgiler.

Belgin ∞ 25-02-2009 12:36 PM

Merhabalar.

Reiki eğitimini alamayacak olan kişiler arasında herhalde en son sıradadır panik atak rahatsızları :) Kendimden biliyorum. Bende panik atak rahatsızlığımdan Reiki sayesinde kurtuldum, üzerine de telkinlerle harmanladım. Şimdi bakıyorum da önceden kabus gibi gelen şeyler ( sinema, toplantı salonları, cafeler, hatta kalabalıksa arkadaş ortamları dahil) şimdi bana çok büyük zevk veriyor.

Eğitimin Ankara' da yapılma olanağı var, fakat eğitimcimiz benimde rehberim olan Shamanic (Özlem hn) sadece hafta içi müsait olabilecek. Eğer sizler için de uygunsa kararlaştırdığımız eğitime sizde katılabilirsiniz.

Sevgiler.

basagrısı 27-02-2009 01:39 AM

BENDE KATILMAK İSTERİM UZAKTAN ŞİFAYI ÖGRENMEK İÇİN AMA TARİH VE ÜCRET NEDİR

sayanoralotus 01-03-2009 05:26 PM

İstanbul'da ne zaman

İstanbul için eğitim tarihleri belliyse ben de katılmak istiyorum.

Belgin ∞ 02-03-2009 11:34 PM

Merhabalar

Eğitimimiz 8 Mart Pazar günü yapılacaktır. Katılmak isteyenler Özlem Hanım' la (shamanic nickli) özel mesajla bağlantıya geçebilirler, ya da bana gönderebilirler.

Sevgiler.

shamanic 05-03-2009 01:23 PM

merhabalar...

özelden gelen sorulara genel olarak cevap vermek istedim..

eğitim yerimiz göktürk kemerburgaz da.. mecidiyeköyden şişliden ve topkapıdan direkt ulaşım imkanı mevcut..

reiki birinci aşama eğitim ücreti 150 liradır..
eğitimin içeriği konunun ilk mesajında mevcuttur..

ben eğitime gelmek isteyenlere ön çalışma verdiğim için katılımcı sayımız şu an net değil ancak 5-6 kişi ile sınırlı tutacağım için en geç yarına kadar kesin katılımda bulunacak olanlar bana özelden ulaşabilirler..
karışıklık olmaması için adres detayları ve irtibat telefonu gelişi netleşmiş olan arkadaşlarımıza özel mesaj olarak bildirilecektir..

http://www.gifanimasyon.com/cicek2/93.gifsevgiler.. actionsmile

asi_mavi2 05-03-2009 04:46 PM

merhabalar ben mersinde olduğumdan şu an katılmam zor hem daha kendimi toplamaya çalışıyorum müzik dinlemeye yeni başladım ilerik zamanlarda da reiki eğitimi 1 den başlıcakmısınız talep olursa bunu çok isterim yalnız hemen değil. mersindede yapmanızı sabırsızlıkla beklerim mersinden çok kişi varmı bilmiyorum üyeniz olan:)
istekli çıkarmı bilmiyorum. sorun değil kendimi hazır hissettiğimde bu eğitimi mutlaka alacağım. çok teşekkür ederim:) sağlıcakla ve sevgi ile kalın...

peacemaker 15-03-2009 02:11 PM

asi mavi zamanı geldiğinde bu eğitim alacaksın bence de.Mersin... Ülkemin güzel şehirlerinden biri.sıcakk :)

yas_min 16-03-2009 12:21 AM

iyiki Reiki :D956k

beyya 18-03-2009 09:44 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 206472)
Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük..

Reiki 1

Reiki etiği
Reiki prensipleri
İçimizdeki şifacı
Aura nedir

Japon Reiki Teknikleri
Tanden i bulmak
Gassho,
Reiji-Ho,
Chiryo,
Kenyoku,
Joshin Kokkyu-,ho

Reiki 2. seviye
İkinci aşama eğitimde kişi sadece yakından dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenerek reikinin üç sembolüne insiye edilir.. böylelikle reiki ile birlikte zaman ve mekan kavramlarından özgürleşerek geçmiş ve gelecekte şifalandırılabilir..

Eğitimin içeriği ;

Reiki 1 sınavı sevincli
aura ve çakralara ait çalışmalar
reiki nin 3 önemli sembolü
sembollerin kullanımı

Uzağa ve geçmişe – geleceğe şifa göndermek
Hedeflerimize ulaşmak için reiki yi nasıl kullanırız..
Problemlerimizin nedenlerinin farkına vararak şifalandırmak
Mekanlarımızı negatif enerjilerden temizlemek,
Kendimizi, eşyalarımızı ve sevdiklerimizi koruyabilme yöntemleri,
Bolluk ve bereketi hayatımıza getirebilmek
Şifa gücümüzü arttırabilme teknikleri

Byosen reikan – ho
Nentasu – ho
Jakikiri joka –ho
shuchu reiki
renzoku reiki
reiki mawashi
hatsurei - ho
uchite chiryo gibi farklı japon reki teknikleri

katılımcılara sertifika verilecektir.. her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..

seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır.

Katılım şartlarını yazarmısınız? teşekkurler..

Belgin ∞ 18-03-2009 09:49 PM

Katılım şartı aranmamaktadır Sevgili Beyya.

Eğitim için Eğitmenimiz Shamanic' le özel mesajla irtibata geçebilirsiniz.

elektrik67 15-06-2009 03:24 PM

Cevap: İstanbul İçin Reiki 1 ve Reiki 2 Eğitimi

selamlar istanbulda yeni bi reiki eğitimi planlanıyomu acaba
olacaksa ne zaman dusunuluyo bilgilendirirseniz sevinirim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM.