![]() |
Ynt: Rüya Tabirleri bu arada ben tarot bakmiyorum ki arkadaslar yanlis anladiniz amabakariz yani sizi kirarmiyim ben intermnette hazir tarotlar var giiryorsun bir siteye bakiyorsun ama illa da sen bak sumbul derseniz ben oturu tarotta ogreniirm (herseyi yaptim ya sira tarota geldi cok sukur) 98569 emelcim bu arada astral seyahatte yanina esyada alabniliyormusun canim ya bana gelirken bir iki kitap alda gel sana zahmet ama konu astral seyahat olmasin olurmu sekerim smil56 |
Ynt: Rüya Tabirleri Alıntı:
|
|
Ynt: Rüya Tabirleri [/quote] Alıntı:
canım benim aklımda rüyan ama yazmak kısmet olmadı bi türlü hayr olsun hayırlara çıksın... oldukça yoğun ve koşuşturmalı bir dönem geçiriyorsun ... bu dönem biraz daah böyle artarak devam edecek.. aile hayatınlada ilgili tatlı koşuşturmaların olacak.. arzu ettiğin şey dinlenmek ... belki bir süpriz ufak bir tatilin olabilir ama biraz daha var... çocukluğunla ilgili baskılanmış duyguların açığa çıkmaya çalışıyor... bu ara kendinde bu konu ile ilgili bir şeyler keşfedip şifalandıracaksın.. kendinle ve içsel keiflerinle uğraştığın bir dönemde olabilirsin... geçmişten gelen hatalarına yada kalıplaşmış çocukluktan kalma düşüncelerin için kendini sorgulıyor olabilirsin.. tüm bunlar konusunda güzel bir aydınlanma yaşayacaksın.. hayallerinin gerçekleşmeyeceği zamanın ellerinden akıp gittiği hissin oluşmuş olabilir... bu seni yanıltıcı bir his.. varsa böle bir duygun derhal ondan kurtul... çünki zaman sana güzellikler getiriyor ama sen farkında olmadan geçiyorsun... annen ve bababnın engel olduğunu düşündüğün bir konuda yanılarak onlardan büyük bir destek alacaksın... tekrar hayr olsun... canım ben bunu yorumladım ama.. rüyalar genel olarak kalıplaştırılamaz bence... herkesin bilinçaltı mesajı farklıdır.. yani sen çiçek görünce güzel haber olabilir ama ben görünce belki bir sıkıntıyı temsil ediyordur... hepimiz kişisel gelişim konularıyla ilgiliyiz.. kendimizi tanımaya başladıkça bilgi verici mesajlar almaya başlarız.. bunu için rüya defteleriniz olsun.. rüyalarınızı bir tarafa.. o günlerde yaşadığınız yada aklınızı kurcalayan önemli soruları bir kenara yazın.. bie süre sonra kendi rüya şifreleriniz ortaya çıkmış olacak... çok fazla yorumlamak istememem bundan kaynaklı.. yanlış yönlendirmek istemiyorum sizleri... sevgiler... |
Ynt: Rüya Tabirleri tabirin için saol sevgili shmaniçöyle bir defter edinmek evet baya mümkün görünüyor.deniyecegim tekrar saol ttli3 |
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda işde yaşanan bazı problemler var yav problem dediğim genel bir gerginlik hali...merviven çıkıyorum ama ayaklarım yok demir çubuklar var onlarla çarpa çarpa çıkıyorum bir tepe oluyor sonuyanı uçurum..bende nöbetteymişim yani...sonra aniden bir hasta odasında oluyorum.durumu stabilleşmiş.tam ben yanında otuyorken birden (nie hastanın yanında oturuyorsam bilemedim diger hastalara kim bakıyor acaba sevincli ) hasta kötüleşiyor her tarafından hortumlar takılı...ve takılı olan torbaların hepsi aniden dolmaya hatta patlamaya başlıyor.agız dolusu kusmaya başlıyor birde bakıyoruz kan kusuyor. ama nasıl kusuyor fışkırıyo tabiri caizze... arkasına geçiyorum sırtını ovuyorum ölecek kesin diyorum içimden hasta yakınları telaşla koşturuyorlar. sonra aniden adam duruyo sanki ölecegini biliyor gibi dönüyor bana bakıyor beni yanagımdan öpüyor hakkını helal et diyor.ben nasıl ağlıyorum...sormayın... en sonunda babammı acaba dedim ardında da kan gördüm rüya etkisini yitirdi diyorum. tuhaf bir rüyaydı tuh788 dün gece babamın tansiyonu yükselmişti.02.00 e kadar tansiyonunu düşürmek için ugrastım.aklımda hep kötü kötü seyler dolaştı durdu acaba onun etkisiyle görmüş olabilirmiyim tuh788 tuh788 |
Ynt: Rüya Tabirleri teşekkürler cent ttli3 nöbetim sakin geçtiiii..... f678h gecenin bir yarısı enfeksiyon servisinde yer olmadığından benim servisime kırım kongo kanamalı atesi süphesiyle bir hasta yatacaktı...haberi alır almaz acil servisi aradım olmaz dedim nese nöbetci doktorla konuştuk biraz... meger onlarda son anda vazgeçmişler acilde sabaha kadar takip etmeye karar vermişler sevincli sevincli sevincli nasıl sevindim anlatamam bu son hali ile gördüğüm kanla batıl olduğunu anlamış bulunmaktayım... ttli3 son anda yırttığım vakayı açıklıyor bence... ice1 ice1 ice1 |
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda gece hava ılık.. kaybolmamışım ama bir yer arıyor gibiyim..bir mahelledeyim biraz nostaljik eski bir mahalle..tekin bir semt değil gibi..ama ben tedirgin değilim...yol ayrımı var 3 yol birleşmiş..ben zaten bir yoldan çıktığımdan önümde iki yol var ....yüzüm tam köşede duran eski bir eve dönük ve yerde tam köşede bir tabela var.. okla sağ taraftaki sokağı gösteriyor üzerinde de ortaköy yazıyor... o sokak hafif yokuş aşağı, oraya sapıyorum...fazla gitmeden bir binaya giriyorum.. birinci katta merdivenlere bakan ,yani apartman içi,kahve gibi sigara dumanı altı olmuş bi yer var... 8-10 adet küçük tahta masalar, tahta tabureler.. öğrenci kahveleri gibi zaten yaş ortalaması genç.ama tipler çok uç..aşırı makyajlı kızlar var..birini arıyorum sanki..sonra dağınık küçücük bir odanın kapısından içeri bakıyorum dağınık bir yatak, gene kapıda orda burda sigara içen kızlar erkekler..önlerinden geçiyorum,umursadıkları filanda yok zaten beni...ama orda biraz korkuyorum..yanlış bir yere geldim diye.. sonra hemen binadan çıkıyorum..yokuş aşağı devam ediyorum..önde giden iki sarhoş görüyorum..onları geçmiyorum....sonra sokakta biriyle konuşarak yürüyen babamı görüyorum..şaşırıyorum..babam beni görmesin diye ters yöne gidiyorum..ve uyanıyorum.. hem iyi tarafları hem sıkıntılı tarafları olan bir rüya ama yorumlayamadım doğrusu.. sevgiler. |
Ynt: Rüya Tabirleri Evet karışık bir rüya gerçekten. Ama size anımsattığı bişeyler mutlaka vardır. Ben de o kadar saçmalıyorum ki bazen rüyalarımda. Hele dün bir rüya gördüm hala etkisindeyim.. Çok komik aynı zamanda da. Hala da aklıma geldikçe güllüyorum. Irakta, babam gille birlikte kalıyoruz. Ama neden gittiğimizi bilmiyorum. Bir süre sonra, ülkeden çıkışımız engelleniyor. Ama ben nasıl bocalıyorum. Babam boş ver uğraşamayız bunlarla diyor. Ben de ne uğraşamıycaz hakkımız arayalım diyorum. Abdullah Gül'ün halktan herkesle görüşmeleri oluyor. Ben de ne yapıp edip randevu alıyorum. Engellemeye çalışıyorlar. Ama ben kafaya takmışım. Her şeyi anlatıp bizi memleketimize geri göndermesini söylecem. Askerler basıyor yönetim değişiyor. Baya bi karmaşık ve ürkütücüydü. Sonrasını hatırlamıyorum. Sonrasında geldik mi, Gül'le görüştük mü bilmiyorum. Saçma sapan bişey işte. thumbsanim Korkmuşum anlaşılan bişeylerden, oda bu şekilde açığa çıktı sanırım. Güzel rüyalar görmeniz dileklerimle... Sağlıcakla... hismiley |
Yorumun için teşekür ederim cent. Doğru tespitlerde bulunmuşsun. Fark etme konusunda haklısın. Güzel şeylerin olmasına ihtiyacam var şu aralar. s456 Sağlıcakla... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |