![]() |
Rüya Tabirleri biz millet olarak rüya tabir etmeye bayılırız,evimizde mutlaka bir rüya tabiri kitabı vardır,bu konu hakkında anlatın rüyalarınızı diyorum elbet bir anlayan tabir eder ehhh lazımdı sitemize diye düşünüyorum ,her rüya hayra yorulmalıdır diyorum site cat56 olaraktan sevgiler saygılar |
Ynt: Rüya Tabirleri ben de hayırlı uğurlu olsun rüya tabiri defterimiz diyerekten kurdelayı kestim. derty arkadaşlar eğer rüyanızdan uyandığınızda kendinizi kötü hissediyorsanız o rüyanızı anlatmayın da yazmayın da.rüya neye tabir edilirse o çıkar. kadının biri peygamberimize rüyasını anlattı.peygamberimiz kocana kavuşacaksın dedi.kadın kısa süre sonra kocasına kavuştu. bir süre sonra kadın aynı rüyayı gördü.bu sefer başkasına tabir ettirdi.o başkası da kocan vefat edecek diye tabir etti.kocası vefat etti.neye tabir edilirse o çıkıyor.lütfen dikkat bu konuda. bir de niyedir bilmiyorum şu güzel şiir hep bana güzel rüyaları hatırlatır.okuyunca kendimi rüyada gibi hissederim.size de armağanım olsun.okuyunca içinizde güller açması temennisiyle güldür gül seyrimde bir şehre vardım gördüm sarayı güldür gül sultanımın tâcı tahtı bağı duvarı güldür gül gül alırlar gül satarlar gülden terazi tutarlar gülü gül ile tartarlar çarşı pazar güldür gül toprağı güldür, taşı gül kurusu güldür, yaşı gül has bahçenin içinde servi çınarı güldür gül gülden değirmeni döner onun ile gül öğünür akar suyu döner çarkı bendi pınarı güldür gül al gül ile kırmızı gül çift yetişmiş bin bahçede bakışırlar hâre karşı hârı ezharı güldür gül ümmi sinan gel vasfeyle gül ile bülbül derdini yine bu garip bülbülün ah u figanı güldür gül söz: ümmi sinan |
Ynt: Rüya Tabirleri Ruyamda kare bir odadaydım. Odada dört tane kapı var. Oda loş bir karanlıkta var ve dört kapı da zincirlerle kilitlenmiş. Çıkamıyorum. Yalnız lüsid bir rüyaydı sanırım, çünkü ruyada "ruyayı unutmayayım da tabirlere bakarım" diyordum kendime... |
Ynt: Rüya Tabirleri acilen sana uygun telkini bulmak lazım bence dusun |
Ynt: Rüya Tabirleri Alıntı:
|
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda tosba wosvogen bi aracı kullanıyodum. biranda aracın içi ince kum doldu.öle çok kum vardıki elimle camı ve direksionu temziliodum sanki bven temizledikçe bi tarafdan doluyodu.. hayırdır işallahh yaf. ne dimek bu? |
Ynt: Rüya Tabirleri cat56 yorumum şudur bolluk bereket sana bir yerden para gelecek smiliyface |
Ynt: Rüya Tabirleri anladikta sitenin kedisi ruyalari kim yorumluyor haydi milet yaziyor ruyamda sunu bunu gordum diye ama yorumcu kim? yorumcu kimmmmmmmmmmmm bagiriyorum belki duyarsiniz. reklamlar sezenin gunlugune yazarsiniz ruyanizi yorumcular cok duyrulur:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Ynt: Rüya Tabirleri Alıntı:
clapping duyduk duymadık demeyim peynir ekmek yemeğin rüya yorumlarınızı sezen hanım yorumlayacaktır efmmmm bence pek münasip olur haaaa bu demek değilki yorum yazmak yasakmı hayır değil tabi ama baş yorumcu sezennnnn clapping |
Ynt: Rüya Tabirleri ben size başımdan geçen bi şeyi anlatayım.. kafasındaki tahtaların 8i. çatlamış bir arkadaşım vardı benim..benimkilerinde 6sı falan çatlaktı.....hacı, hacıyı mekkkede deli, deliyi dakkada bulurmuşya..bulmuştuk birbirimizi..yataktan kalkar kalkmaz arardı beni..pirelerle mücadele ederken neler gördüğünü anlatırdı..rüya hayra yorulurya..bende hayra yormak adına..söylerdim bişeyler..kadının çevresi geniş...zaman içinde kadın rüya gören arkadaşlarının hepsini bana yönlendirmeye başladı..çıkıyormuş tabirlerim...ama bu arada bana telefon ediyor..hayal fişmekanca rüya görmüş..sana anlatmasını sööledim..telefonunu verebilirmiyim..diyor..daha öncede fişmekancanın cemazüyyül evvelini anlatmış oluyor bana..( kadın çok dedikoducuydu...benimde hakkında yanımda konuşulun insanın yüzüne bakamama gibi bi huyum var..) çoğunu konuşmadan atlatırdım..bir gün yine bir telefon..kız arkadaşı rüya görmüş..o da dur,dur dur sen bu rüyayı hayal ablana anlat demiş..neyse numaralarımı verdi kızcağız beni aradı..ay şimdi ben bu kızcağıza ne diyeyim..ablam ben şimdi bu rüyayı sana tabir edemem, sen beni bir saat sonra ara dedim..ay nediyeyim...yarabbi yardım et..kız rüyasında iki kavak ev. otobüs falan görmüş...yazmaya başladım..bu arada şunuda söyliyeyim kız 36 yaşında ve hiç evlenmemiş.. ablam,sen iki gün içinde, otobüse binerken veya inerken kumral biriyle karşılaşacaksın..uzun boylu olacak saçları biraz dökük..(kavak ağaçları uzun,açık renk, ve gövdesi pürüzsüz olur ya atıyorum..) bu adama dikkat et..sen bununla iki aya kadar evleneceksin..kızcağız ümitsiz bir şekilde, sağol hayal ablacığım dedi.., 15 gün sonra bir davet bana kızdan..hayal ablacığım senin dediğin gibi.. otobüsten inerken kumral biriyle karşılaştım..anında birbirimizden hoşlandık şu, şu, tarihte nişanımız var lütfen buyur gel.. ( iki ay sonrada evlendiler) bizim kızlarımız belli bir yaşı geçince evde kalmış moduna geçiyor ya.bu yavrum da mutlaka öööyle dolaşıyordu ortalıkta..ben rüyasını böyle yorumlayınca gözünü dört açmıştır..kocayıda kapmıştır..allah mesut etsin..sonradan ben yeminliyim diyerek vazgeçtim bu işlerden...kafa çatlak ya havaya girmekten korktum..hepinize günaydın saygılı sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM. |