![]() |
Rüya Tabirleri biz millet olarak rüya tabir etmeye bayılırız,evimizde mutlaka bir rüya tabiri kitabı vardır,bu konu hakkında anlatın rüyalarınızı diyorum elbet bir anlayan tabir eder ehhh lazımdı sitemize diye düşünüyorum ,her rüya hayra yorulmalıdır diyorum site cat56 olaraktan sevgiler saygılar |
Ynt: Rüya Tabirleri ben de hayırlı uğurlu olsun rüya tabiri defterimiz diyerekten kurdelayı kestim. derty arkadaşlar eğer rüyanızdan uyandığınızda kendinizi kötü hissediyorsanız o rüyanızı anlatmayın da yazmayın da.rüya neye tabir edilirse o çıkar. kadının biri peygamberimize rüyasını anlattı.peygamberimiz kocana kavuşacaksın dedi.kadın kısa süre sonra kocasına kavuştu. bir süre sonra kadın aynı rüyayı gördü.bu sefer başkasına tabir ettirdi.o başkası da kocan vefat edecek diye tabir etti.kocası vefat etti.neye tabir edilirse o çıkıyor.lütfen dikkat bu konuda. bir de niyedir bilmiyorum şu güzel şiir hep bana güzel rüyaları hatırlatır.okuyunca kendimi rüyada gibi hissederim.size de armağanım olsun.okuyunca içinizde güller açması temennisiyle güldür gül seyrimde bir şehre vardım gördüm sarayı güldür gül sultanımın tâcı tahtı bağı duvarı güldür gül gül alırlar gül satarlar gülden terazi tutarlar gülü gül ile tartarlar çarşı pazar güldür gül toprağı güldür, taşı gül kurusu güldür, yaşı gül has bahçenin içinde servi çınarı güldür gül gülden değirmeni döner onun ile gül öğünür akar suyu döner çarkı bendi pınarı güldür gül al gül ile kırmızı gül çift yetişmiş bin bahçede bakışırlar hâre karşı hârı ezharı güldür gül ümmi sinan gel vasfeyle gül ile bülbül derdini yine bu garip bülbülün ah u figanı güldür gül söz: ümmi sinan |
Ynt: Rüya Tabirleri Ruyamda kare bir odadaydım. Odada dört tane kapı var. Oda loş bir karanlıkta var ve dört kapı da zincirlerle kilitlenmiş. Çıkamıyorum. Yalnız lüsid bir rüyaydı sanırım, çünkü ruyada "ruyayı unutmayayım da tabirlere bakarım" diyordum kendime... |
Ynt: Rüya Tabirleri acilen sana uygun telkini bulmak lazım bence dusun |
Ynt: Rüya Tabirleri Alıntı:
|
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda tosba wosvogen bi aracı kullanıyodum. biranda aracın içi ince kum doldu.öle çok kum vardıki elimle camı ve direksionu temziliodum sanki bven temizledikçe bi tarafdan doluyodu.. hayırdır işallahh yaf. ne dimek bu? |
Ynt: Rüya Tabirleri cat56 yorumum şudur bolluk bereket sana bir yerden para gelecek smiliyface |
Ynt: Rüya Tabirleri anladikta sitenin kedisi ruyalari kim yorumluyor haydi milet yaziyor ruyamda sunu bunu gordum diye ama yorumcu kim? yorumcu kimmmmmmmmmmmm bagiriyorum belki duyarsiniz. reklamlar sezenin gunlugune yazarsiniz ruyanizi yorumcular cok duyrulur:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
clapping duyduk duymadık demeyim peynir ekmek yemeğin rüya yorumlarınızı sezen hanım yorumlayacaktır efmmmm bence pek münasip olur haaaa bu demek değilki yorum yazmak yasakmı hayır değil tabi ama baş yorumcu sezennnnn clapping |
Ynt: Rüya Tabirleri ben size başımdan geçen bi şeyi anlatayım.. kafasındaki tahtaların 8i. çatlamış bir arkadaşım vardı benim..benimkilerinde 6sı falan çatlaktı.....hacı, hacıyı mekkkede deli, deliyi dakkada bulurmuşya..bulmuştuk birbirimizi..yataktan kalkar kalkmaz arardı beni..pirelerle mücadele ederken neler gördüğünü anlatırdı..rüya hayra yorulurya..bende hayra yormak adına..söylerdim bişeyler..kadının çevresi geniş...zaman içinde kadın rüya gören arkadaşlarının hepsini bana yönlendirmeye başladı..çıkıyormuş tabirlerim...ama bu arada bana telefon ediyor..hayal fişmekanca rüya görmüş..sana anlatmasını sööledim..telefonunu verebilirmiyim..diyor..daha öncede fişmekancanın cemazüyyül evvelini anlatmış oluyor bana..( kadın çok dedikoducuydu...benimde hakkında yanımda konuşulun insanın yüzüne bakamama gibi bi huyum var..) çoğunu konuşmadan atlatırdım..bir gün yine bir telefon..kız arkadaşı rüya görmüş..o da dur,dur dur sen bu rüyayı hayal ablana anlat demiş..neyse numaralarımı verdi kızcağız beni aradı..ay şimdi ben bu kızcağıza ne diyeyim..ablam ben şimdi bu rüyayı sana tabir edemem, sen beni bir saat sonra ara dedim..ay nediyeyim...yarabbi yardım et..kız rüyasında iki kavak ev. otobüs falan görmüş...yazmaya başladım..bu arada şunuda söyliyeyim kız 36 yaşında ve hiç evlenmemiş.. ablam,sen iki gün içinde, otobüse binerken veya inerken kumral biriyle karşılaşacaksın..uzun boylu olacak saçları biraz dökük..(kavak ağaçları uzun,açık renk, ve gövdesi pürüzsüz olur ya atıyorum..) bu adama dikkat et..sen bununla iki aya kadar evleneceksin..kızcağız ümitsiz bir şekilde, sağol hayal ablacığım dedi.., 15 gün sonra bir davet bana kızdan..hayal ablacığım senin dediğin gibi.. otobüsten inerken kumral biriyle karşılaştım..anında birbirimizden hoşlandık şu, şu, tarihte nişanımız var lütfen buyur gel.. ( iki ay sonrada evlendiler) bizim kızlarımız belli bir yaşı geçince evde kalmış moduna geçiyor ya.bu yavrum da mutlaka öööyle dolaşıyordu ortalıkta..ben rüyasını böyle yorumlayınca gözünü dört açmıştır..kocayıda kapmıştır..allah mesut etsin..sonradan ben yeminliyim diyerek vazgeçtim bu işlerden...kafa çatlak ya havaya girmekten korktum..hepinize günaydın saygılı sevgiler.. |
Ynt: Rüya Tabirleri dün gecede şube müdüürüm yeşil yeşil 20 ytl paraları tek tek veriodu elimee.. hayrolsun demi.:) |
Ynt: Rüya Tabirleri katiliyorum.hayra yorulsun bence de.ama allah senden razi olsun pisimbat alah ne muradin varsa versin. olmamiii lazimdi tabii. ama bunu soliyen ben de ayda yilda bir ruya gorurum ve %10 da hatirlarim kazara... işte o zaman o ruya az gordugum icin pek bi kiymetli oluyor.. bilinc alti bencebu ruyalar.. o an nasil bir ruhaniyet icindeysen onun sembolllerle ifadesi. bir tabir kitabi vardi onun adini şu an hatirlayamadim dusun dusun ama en kisa zamanda ogrenirim..cok farkliydi.kehanet yada öngörü değilde kendinle konusmaymis gibi içsel konusmaymiş gibi yorum yapiyordu.. bir kitapcida ayakustu kitaplari kaistirirken rastlamistim.. o zamanlar da ruyamda bir tay gormustum kapi eşiginde uzanmis güzel bir bahceye merdivenle uzanan bir balkonun onundeydi. bahceye oraya gececem fakat tay rahatsiz olmasin diye gecemiyordum. birde bir guzel taydi sormayin.. sanki başrol oyuncusu..rengi de doru rengi diyorlar sanirim.. yani acik kahveye taba rengi doru mu diyorlar işte o. tayla bi sohpet ettik onu sevdim yelesini oksadim.meger o tay benmisim.onunla konusmam kendimle konusmammiş. okudukca hayret etmiştim cunki doğruydu..vs.vs. o tabir kitabi guzel kitapti hemen buluyum aklima geldi iyi oldu unutmustum. hayalayaz ya cok güldüm hikayene..ve de agzim acik kaldi.burada agzi benim kadar acik olan bir smileyYOk valla bulamadim. aa34 hani boyle bir yetenegin varsa üzerinde durmak lazim. benim basima bole bişey gelse ve bu kadar tutsa kendimden şüphelenirdim.ermişmiyim dervişmiyim diye. hemi de bu tarz öngörüler bilgilerde genelde düşünmeden sölenince gelirmiş. ttli3 ne cok gelecegini merak eden insanlar var değilmi? güvence istemekten kaynaklaniyor bu sanirim. demekki millet olarak güvenceye cok ihtiyacimiz var.iyi dileklere iyi güzel seyler işitmeye yani.. vah vahh sevgiler kiss3 |
Ynt: Rüya Tabirleri sevgili jaunty ne ermişlik nede dervişlik var bende...sadece tevellüt hepinizden vede arkadaşlarımdan eski...benim kendi yaşıtım olan arkadaşım çok az...menopoz teyzeler açmıyor beni...yaşam dolu insanları seviyorum..ben onlarla jarj olup..onlarıda kendi yaşam sevincimle jarj etmeye çalışıyorum..neyse menapoz teyzelerden bir görmesin..fena çarpar beni...aslında rüyaları çok ciddiye alıp..not etmek lazım..çok öğretici dersler çıkabiliyor..dene istersen..not ettikçe daha fazla detay ve rüya hatırlıyor insan..saygılı sevgiler.. |
Ynt: Rüya Tabirleri cok iyi anliyorum seni..cunki benimde yasitim arkadasim hic yok. ben evde kalmis oldugumdan dolayi ve yasitlarim coluk cocuk eş kosusturma derdinde olduklarindan birbirimize pek de vakit ayiramiyoruz karsilikli. dolayisiyla arkadaslarim benden hep kucukturler ve genelde bekardirlar. ve genelde daha enerjiktirler.. ayrica genelleme yapiyoruz tabiki.. bazi menopoz teyze hatta neredeyse nine ama abla diyesim gelen birlikte cok hos vakit gecirilen insanlar da var.. ruyalarimi cok zor hatirlarim ama hatirladigim an not tutmaya gayret edicem tesekkur ederim. |
Ynt: Rüya Tabirleri canım benim ne münesabet evde kaldım diyorsun... sende ki güzelliği göremeyen erkekler yansın derdine hih33 kopar bekarlıktan bağlarını da dizilsin şöyle damat adayları karşına.. hangisini seçsem acaba diye düşün.. dusun sultanlığını yaşadığına inanıyorsan doyasıya.. kraliçe olucam artık de canım benim.. (ama her kurbağıyı adam sanma girlhaha ) insanın farklı yaş gruplarından arkadaşları olması ise hayatın en güzel lezzeti bence her birisiyle insan ayrı bir hayat boyutunu yaşıyor.. gökkuşağının renkleri gibi her telden güzel dostlarınız olması dileğiyle... ark5 |
Ynt: Rüya Tabirleri nihayet bir rüya da ben gördüm... rüyamda,tanımadığım bir kaç bayanın evine yemeğe davetliymişim..(fakat ev sahipleri oruçlular)sofralar hazırlanıyor..bayanlar dan bir kaçı geldiğime pekte memnun değillermiş gibi surat yapıyolar..ama bir tanesi fark etmeyeyim diye ortalıkta dolanıp duruyor..dilimlenmiş ekmeklerin üzerine yumurtalı,peynirli karışımdan sürüp fırında pişirdik birlikte..karyolanın altında tarhanalar,unlar,buğdaylar torba torba yığılıydı.... ikinci rüyamsa;yine kalabalık bir topluluk vardı,ben içeri giriyordum herkez gülümsüyor ve bakın buda reiki almış,diye kulaktan kulağa fısıldaşıyorlardı..bende garip garip bakıyordum,bunlar nerden anladılar diye düşünüyordum..elimde tuttuğum not aldığım defterimi bir ara tepeden aşağıya düşürdüm(gerçekten böyle bir defterim var)inip almalıyım dedim..o ara bir evli bir çift kıskançlık yüzünden tartışıyorlardı,eşimle bende seyrediyorduk,birbirimize bakındık,kıskançlık kavgasıda ne kötü bir kavga der gibi..ancak bir de baktık,kadın haklı adamın gerçekten bir bayan arkadaşı var.bunu görünce eşime bayanlar hep haklı der gibi kızarak baktım... arkidaşlar ben pek rüya görmem ama bunları gördüm..yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler... kiss3 |
Ynt: Rüya Tabirleri soylediklerin taa içimde önemli bir yere dokundu shamanic.. ne kadar basit ve ne kadar es gectigim bişeymiş.. seni sevgiyle kucakladim kocaman.. kiss3 bu siteye girdikten sonra önemli adimlar attim.. bekarlik yer yer sultanliktikti..yeryer sultanlik gibi gelmiyordu acikcasi mesela herkesin kurbaga olduguna dair bir savunma duvari da ormemiş değildim.başka başka da savunma duvarlarim vardi tabi bekar kalmak üzerine.. tesekkurler shamanic ne diyecegimi bilemiyorum kelimeler yetmedi.. kiss3 sapkal89 |
Ynt: Rüya Tabirleri canımm bende sizleri kucaklarım sevgiyle ark5 buda senin aşk uğurun olsun inşallah http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...c8dgdlaajb.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...i9nq-t1-01.jpghttp://hometown.aol.com/totsyturvy/i...yWithDaisy.gif buda kendini kötü hisseden kurbalara gelsin.. girlhaha http://www.youtube.com/watch?v=Mzs6dWmG3ak |
Ynt: Rüya Tabirleri Harikasın shamanic tam moralim bozukken gördüm kurbayı ve iyi geldi saol |
Ynt: Rüya Tabirleri girlhaha girlhaha khkh56 khkh56 khkh56 cok guzel yapmislar saol shamanic nesem yerine geldi |
Ynt: Rüya Tabirleri 'rüyalarımı çaldılar' diyerek dava açtı!? (arşiv haber) khkh56 oy oy oy, zaman ilerledikçe insanın kafasından geçen herşey de resmi bir değere oturuyor sayın izleyiciler! buyrun, haber aşağıda... samsun'un alaçam ilçesi'nde oturan emekli öğretmen hasan sancak, gördüğü ve notere onaylattığı bir rüyasının, 5 yıl sonra bir meşrubat firması tarafından reklam filmi yapıldığı iddiasıyla, 'rüyalarımı çaldılar' diyerek dava açtı. samsun'da, daha önce gördüğü rüyasını notere onaylatan ve bu rüyasını bir kola üreticisi firmanın reklam film olarak kullandığını iddia eden emekli bir öğretmenin açtığı tazminat davasının görülmesine başlandı. 30 kasım 2000 yılında gördüğü bir rüyayı ilginç bularak bafra ilçesinde noter onaylattıktan sonra bu rüyayı 'reklam şirketlerine gönderen', 2005 yılında coca-cola firmasının kendisinden olur almadan reklam filmi haline getirip yurt içi ve yurt dışında yayınlattığını iddia eden emekli öğretmen hasan sancak'ın ilgili firmanın türkiye temsilcisi ve firmanın yönetim kurulu başkanı tuncay özilhan hakkında açtığı 7000 ytl'lik tazminat davanın ilk duruşması bugün samsun 3. asliye hukuk mahkemesinde yapıldı. duruşmaya hasan sancak ve her iki tarafın avukatları katıldı. duruşmada davalı firmanın avukatı, "dava konusu olay ile ilgili olarak hiçbir iş, işlem ve tasarrufu bulunmayan müvekkil yönünden davanın sıfat (pasif husumet) yokluğu nedeniyle reddine karar verilmesini talep ediyoruz" şeklinde dilekçe sundu. taraf avukatlarının davayla ilgili olarak gerekli delillerin sunulması için gün istemeleri üzerine duruşma ertelendi. emekli öğretmen hasan sancak'ın notere tastik ettirdiğini söylediği rüya şöyle: "rüyamda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. saat gece 03.00 idi. yataktan kalkarak mutfağa gittim. buzdolabının kapağını açtım. içinde yiyecek aradım. ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek hiçbir şeyin olmadığını gördüm. açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. su ile karın doyurulmaz diyordum, birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. hemen misafir odasına koştum. bilgisayarımı açtım, bilgisayar faresini elime alarak, internete geçtim. büyük bir market aramaya başladım. uzun uğraşlardan sonra karşıma internette büyük bir süper market çıktı. reyonlarda ne yoktu ki, tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek bir bir tıkladım. her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. sevincimden havalara zıplıyordum. kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hal aldığını gördüm." |
Ynt: Rüya Tabirleri ya ayrıntıları hatırlayamıyorum ama rüyamda bir hocamla birlikde ameliyattayız.sonrasında eldivenlerimi çıkarıyorum.hocam elime pudra döküyor dirseklerimden itibaren ovalıyorum derimden birseyler soyuluyor ( ya hani hamur yogurursunuzya elinizi hamurdan çıkarırken elinize bir miktar un döker ovalarsınız hamurdan elinizi temizlersiniz aynı durum fark elime dökülen un deil pudra dusun) acil tabirr terli345 terli345 terli345 |
Ynt: Rüya Tabirleri kan gördüysen rüyan bozulmuşturr.. hayırllara çıksın hayr olsun diyelim.. sezen müsait diil galiba dilimin döndüğünce yazayım bişiler.. bu ara işyerinde dikkatli ol... sevgini ve iyi niyetini kullanarak bildiğin yada bildiğini zannettiğin şeyleri kimseye anlatma.. işyerinizde bir takım terfiler yada benzeri konular söz konusu olabilir.. hocam dediğin kişiye saygı duyuyor ve seviyorsan arkasını kollamaya çalış.. bu ara onun hakkında dedikodular olabilir inanma.. sıkıntılarınızdan kurtulacaksın.. ama lafa söze dedikoduya dikkat etmen gereken bir dönemdesin.. sorumluluğunu aldığın bir işin bazı nedenlerden dolayı üzerinde baskı yaratsada gönül rahatlığıyla tamamlayacaksın etrafında fark etmediğin bir kısmetin olabilir gözünü aç biraz şekerim.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Rüya Tabirleri hocam dediğim kişi sahiden hocam ttli3 ekibine katılma durumum söz konusu wave sanırım oldu bu işş blissy kısmet miii ne kısmeti arkadaşş hele bu iş olsun da boşver gerisini s456 s456 s456 bende gözünü açma kapasitesi baya düşük girlhaha bilenler ii bilir terli345 saol yaaa kiss3 |
Ynt: Rüya Tabirleri arkadaslar ben de dun ruyamda benim yaslarimda bir kzi arkadasimi gordum (emel yoksa sen mi geldin? bak saaka demiyorum ha ) buraya geldi sanki taniyorudm ama hic gormedigim bir insandi.galiba saclari uzundu.ve bana bir deste iskambil kafgidi verdi ama kagitlar cok gzulelerdi kuse kagit gibiydiolar ve dizaynlari cok gzuledi siradan iskambil kagitlari degillerdi ve paketindeydiler ve be arkdasima bu kagitlari nerden aldin deidm bana yoldan gelkirken aldim dedi.gerisini hatirlamiyorum bu ne demek bilen var mi? coffe2 |
|
Ynt: Rüya Tabirleri yanılmıyorsam tarot baktığını söylemiştin.... hayr olsun hayırlara çıksın yüksek benliğinle iletişime geçerek daha gerçekçi tarot bakabilirsin.. biraz kendine zaman ayırman ve kendini keşffetmen gereken bir dönemdesin.. özellikle bu ara üzerinde yoğunlaştığın bir hayalin varsa onu gerçekleştirecek güç yine senin içinde... tanımadığın kadın aslında senin bilmediğin bir yönünü gösterir.. kendini keşfetmek için iç sesini dinle derim ben... ama emelde gelmiş olabilir.. siz dilediniz buluşmayı.. evrende gerçekleştirmek için en uygun koşulları kullanır ... sevgiler... b456 |
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda tatildeyim ( ama apartman dairesi gibi) nese ben biri ile tartışıyorum oradan ayrılmaya kalkışıyorum benimle birlikde yanımda olanlarda ayrılmak istiyor(kim olduklarını hatırlamıyorum) yalnız bunların içinde küçük bir kız çocugu var digerleri hazırlanırken bizde havuz basında bekliyoruz.sonra kız havuza atladı elbiseleri ile yüzmeye basladı yani onlar gelene kadar zaman geciriyo. nese baktım bende elbiselerimle atladım basladım yüzmeye yüzüyorum ama durmadan birilerine etrafımda hızımı tuturuyorum sonra bakıyorum biri geliyor bekliyorum geciyo sonra ben devam ediyorum.sonra birde bakıyorum annaaa annem ve babamda havuzda e siz hazırlanmıyormusunuz dedim.gerisi yok yorumlarınızı bekliyorum sapkal89 |
Ynt: Rüya Tabirleri yaa kimse yokmuu rt67 |
Ynt: Rüya Tabirleri emel canim shamanic diyor kio ruyanda gordugun emel de olabilri siz dilediniz ya evren gerceklestiri diyor sen ne diyorsun bu ise gel biz senle bulusalim hakkaten.astral seyahati beklemeyelim valla evet kiz uzun sacli ve topluydu biraz ama yuzzunu hatirlamiyorum yandan gordugumu hatirliyorum ama ruyamda en cok dikkat ettigim sey iskambil kagitlarinin gulzelligiydi bak soyle simdi sen miydin o emelcim ? |
Ynt: Rüya Tabirleri bu arada ben tarot bakmiyorum ki arkadaslar yanlis anladiniz amabakariz yani sizi kirarmiyim ben intermnette hazir tarotlar var giiryorsun bir siteye bakiyorsun ama illa da sen bak sumbul derseniz ben oturu tarotta ogreniirm (herseyi yaptim ya sira tarota geldi cok sukur) 98569 emelcim bu arada astral seyahatte yanina esyada alabniliyormusun canim ya bana gelirken bir iki kitap alda gel sana zahmet ama konu astral seyahat olmasin olurmu sekerim smil56 |
|
|
Ynt: Rüya Tabirleri [/quote] Alıntı:
canım benim aklımda rüyan ama yazmak kısmet olmadı bi türlü hayr olsun hayırlara çıksın... oldukça yoğun ve koşuşturmalı bir dönem geçiriyorsun ... bu dönem biraz daah böyle artarak devam edecek.. aile hayatınlada ilgili tatlı koşuşturmaların olacak.. arzu ettiğin şey dinlenmek ... belki bir süpriz ufak bir tatilin olabilir ama biraz daha var... çocukluğunla ilgili baskılanmış duyguların açığa çıkmaya çalışıyor... bu ara kendinde bu konu ile ilgili bir şeyler keşfedip şifalandıracaksın.. kendinle ve içsel keiflerinle uğraştığın bir dönemde olabilirsin... geçmişten gelen hatalarına yada kalıplaşmış çocukluktan kalma düşüncelerin için kendini sorgulıyor olabilirsin.. tüm bunlar konusunda güzel bir aydınlanma yaşayacaksın.. hayallerinin gerçekleşmeyeceği zamanın ellerinden akıp gittiği hissin oluşmuş olabilir... bu seni yanıltıcı bir his.. varsa böle bir duygun derhal ondan kurtul... çünki zaman sana güzellikler getiriyor ama sen farkında olmadan geçiyorsun... annen ve bababnın engel olduğunu düşündüğün bir konuda yanılarak onlardan büyük bir destek alacaksın... tekrar hayr olsun... canım ben bunu yorumladım ama.. rüyalar genel olarak kalıplaştırılamaz bence... herkesin bilinçaltı mesajı farklıdır.. yani sen çiçek görünce güzel haber olabilir ama ben görünce belki bir sıkıntıyı temsil ediyordur... hepimiz kişisel gelişim konularıyla ilgiliyiz.. kendimizi tanımaya başladıkça bilgi verici mesajlar almaya başlarız.. bunu için rüya defteleriniz olsun.. rüyalarınızı bir tarafa.. o günlerde yaşadığınız yada aklınızı kurcalayan önemli soruları bir kenara yazın.. bie süre sonra kendi rüya şifreleriniz ortaya çıkmış olacak... çok fazla yorumlamak istememem bundan kaynaklı.. yanlış yönlendirmek istemiyorum sizleri... sevgiler... |
Ynt: Rüya Tabirleri tabirin için saol sevgili shmaniçöyle bir defter edinmek evet baya mümkün görünüyor.deniyecegim tekrar saol ttli3 |
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda işde yaşanan bazı problemler var yav problem dediğim genel bir gerginlik hali...merviven çıkıyorum ama ayaklarım yok demir çubuklar var onlarla çarpa çarpa çıkıyorum bir tepe oluyor sonuyanı uçurum..bende nöbetteymişim yani...sonra aniden bir hasta odasında oluyorum.durumu stabilleşmiş.tam ben yanında otuyorken birden (nie hastanın yanında oturuyorsam bilemedim diger hastalara kim bakıyor acaba sevincli ) hasta kötüleşiyor her tarafından hortumlar takılı...ve takılı olan torbaların hepsi aniden dolmaya hatta patlamaya başlıyor.agız dolusu kusmaya başlıyor birde bakıyoruz kan kusuyor. ama nasıl kusuyor fışkırıyo tabiri caizze... arkasına geçiyorum sırtını ovuyorum ölecek kesin diyorum içimden hasta yakınları telaşla koşturuyorlar. sonra aniden adam duruyo sanki ölecegini biliyor gibi dönüyor bana bakıyor beni yanagımdan öpüyor hakkını helal et diyor.ben nasıl ağlıyorum...sormayın... en sonunda babammı acaba dedim ardında da kan gördüm rüya etkisini yitirdi diyorum. tuhaf bir rüyaydı tuh788 dün gece babamın tansiyonu yükselmişti.02.00 e kadar tansiyonunu düşürmek için ugrastım.aklımda hep kötü kötü seyler dolaştı durdu acaba onun etkisiyle görmüş olabilirmiyim tuh788 tuh788 |
Ynt: Rüya Tabirleri teşekkürler cent ttli3 nöbetim sakin geçtiiii..... f678h gecenin bir yarısı enfeksiyon servisinde yer olmadığından benim servisime kırım kongo kanamalı atesi süphesiyle bir hasta yatacaktı...haberi alır almaz acil servisi aradım olmaz dedim nese nöbetci doktorla konuştuk biraz... meger onlarda son anda vazgeçmişler acilde sabaha kadar takip etmeye karar vermişler sevincli sevincli sevincli nasıl sevindim anlatamam bu son hali ile gördüğüm kanla batıl olduğunu anlamış bulunmaktayım... ttli3 son anda yırttığım vakayı açıklıyor bence... ice1 ice1 ice1 |
Ynt: Rüya Tabirleri rüyamda gece hava ılık.. kaybolmamışım ama bir yer arıyor gibiyim..bir mahelledeyim biraz nostaljik eski bir mahalle..tekin bir semt değil gibi..ama ben tedirgin değilim...yol ayrımı var 3 yol birleşmiş..ben zaten bir yoldan çıktığımdan önümde iki yol var ....yüzüm tam köşede duran eski bir eve dönük ve yerde tam köşede bir tabela var.. okla sağ taraftaki sokağı gösteriyor üzerinde de ortaköy yazıyor... o sokak hafif yokuş aşağı, oraya sapıyorum...fazla gitmeden bir binaya giriyorum.. birinci katta merdivenlere bakan ,yani apartman içi,kahve gibi sigara dumanı altı olmuş bi yer var... 8-10 adet küçük tahta masalar, tahta tabureler.. öğrenci kahveleri gibi zaten yaş ortalaması genç.ama tipler çok uç..aşırı makyajlı kızlar var..birini arıyorum sanki..sonra dağınık küçücük bir odanın kapısından içeri bakıyorum dağınık bir yatak, gene kapıda orda burda sigara içen kızlar erkekler..önlerinden geçiyorum,umursadıkları filanda yok zaten beni...ama orda biraz korkuyorum..yanlış bir yere geldim diye.. sonra hemen binadan çıkıyorum..yokuş aşağı devam ediyorum..önde giden iki sarhoş görüyorum..onları geçmiyorum....sonra sokakta biriyle konuşarak yürüyen babamı görüyorum..şaşırıyorum..babam beni görmesin diye ters yöne gidiyorum..ve uyanıyorum.. hem iyi tarafları hem sıkıntılı tarafları olan bir rüya ama yorumlayamadım doğrusu.. sevgiler. |
Ynt: Rüya Tabirleri Evet karışık bir rüya gerçekten. Ama size anımsattığı bişeyler mutlaka vardır. Ben de o kadar saçmalıyorum ki bazen rüyalarımda. Hele dün bir rüya gördüm hala etkisindeyim.. Çok komik aynı zamanda da. Hala da aklıma geldikçe güllüyorum. Irakta, babam gille birlikte kalıyoruz. Ama neden gittiğimizi bilmiyorum. Bir süre sonra, ülkeden çıkışımız engelleniyor. Ama ben nasıl bocalıyorum. Babam boş ver uğraşamayız bunlarla diyor. Ben de ne uğraşamıycaz hakkımız arayalım diyorum. Abdullah Gül'ün halktan herkesle görüşmeleri oluyor. Ben de ne yapıp edip randevu alıyorum. Engellemeye çalışıyorlar. Ama ben kafaya takmışım. Her şeyi anlatıp bizi memleketimize geri göndermesini söylecem. Askerler basıyor yönetim değişiyor. Baya bi karmaşık ve ürkütücüydü. Sonrasını hatırlamıyorum. Sonrasında geldik mi, Gül'le görüştük mü bilmiyorum. Saçma sapan bişey işte. thumbsanim Korkmuşum anlaşılan bişeylerden, oda bu şekilde açığa çıktı sanırım. Güzel rüyalar görmeniz dileklerimle... Sağlıcakla... hismiley |
Yorumun için teşekür ederim cent. Doğru tespitlerde bulunmuşsun. Fark etme konusunda haklısın. Güzel şeylerin olmasına ihtiyacam var şu aralar. s456 Sağlıcakla... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 PM. |