Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463411)

moRgana 17-01-2010 05:38 PM

Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

psiball nedir?
psiball yani psişik enerji topu anlamına gelir. psikokinezi nin alt dallarındandır

psiball la neler yapılabilinir?
psiball ı öğrendiğiniz zaman onları atıp fırlatabilirsiniz cisimleri oynatabilirsiniz hatta renklendirebilirsinizde

psiball ın kolaylığı kişiden kişiye değişebilir hatta bazıları bilmeden bile yapmaktadırlar bazı durumlarda telekineziden daha kolay olmaktadır

psiball alıştırmaları?
psiball alıştırmaları şu anda 100 geçiktir ama genel olarak hepsine hitab eden bir alıştırma yani bütün alıştıraların temelini vermekteyim

alıştırma 1
Önce sağ işaret parmağınla sol avucuna spiral çizecek şekilde dokun
bu hissi aklında tut sonra aynı hissi parmağını kullanmadan(hiç bir dokunma olmadan) diğer elinde hisset(bence dokunmanızda bir sakınca yok nasıl istiyorsanız öyle yapın)

bu eğzersizi başka hareketlerle de deneyebilirsiniz (spiral yerine başka şeyler çizerek) ve başka vucut bölgelerinde de deneyebilirsiniz(diz,kol,ayak gibi)
Psi Top yapmak
yukardaki egsersizle ve diğer değişimlerle sanırım bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye başlamışsınızdır. yakında bu hissi hissetmek için fiziksel bir dokunuşu istiyaç duymuyacaksın sadece düşüneceksin ve hissedeceksin

ne yapacaksın bu hisle? onu biraz daha farklı hissetmeye çalış. çok daha sıcak veya çok daha soguk hissetmeye çalış. eger yardıma ihtiyacın varsa elini bir sogutucuya veya ısıtıcıya koy. şimdide hiç bir etki yapmadan bu hisleri hissetmeye çalış. yaşa ve eğlen bu yaptıklarınla

bunları yapmaya alıştıktan sonra psi top yapmayı deneyebiliriz. bazı insanlar psi topu hemen yaparlar ama sen yapamıyorsan sorun değil pratikle sende başarabilirsin

psi top yapmak için o hissi avuçlarının arasında hisset sonra ellerini birbirine yaklaştır ve ellerinin arasında top oluştur. hisset
işte ister inan ister inanma bir psi top yaptın bunun kolay olacağını söylemiştim

alıştırma 2
Adım 1
Psi-Top'unuzu Nerde Oluşturacağınızı Belirleyin

Eğer kendinize göre olan stili seçtiyseniz ikinci adıma geçin..

Adım 2
Enerji Kaynağınızı Belirleyin

Genellikle insanlar herhangi bir nesneden enerji enerji çekmeyi düşünürler ama ben size Dünya/Güneş/Ay üçlüsünden birini seçmenizi öneririm.Çünki onlaran alacağınız enerji size daha fazla Psişik Güç kazandıracak ve Psi-Top'unuzu daha güçlü oluşturmanızı sağlayacaktır..

Sıcak bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Güneş..Soğuk bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Ay..Herhagi bir güçte Psi-Top oluşturmak için Dünya'yı seçin..Eğer size göre olanı seçtiyseniz üçüncü adıma geçin.

Adım 3
Kaynağınızdan Enerji Çekmeye Başlayın

Enerji çekmek işin en kolay ama en uzun kısmıdır..Yaklaşık 2 dakikayı bu işleme ayırmanız gerekir..Enerjiyi çekmek ise tek bir olaya bağlıdır..İmajinasyon..Sadece enerjiyi çektiğinizi imaje edin..Enerjinin vücudunuza aktığını düşünü..Bu kadar.(bilmeyenler vardır diye yazıyorum.İmaje etmek,hayal etmek demektir. burda enerjinin içinize dolduğunu hayal ediceksiniz yani)

Adım 4
Çektiğiniz Enerjiyi Ellerinize Yöneltin

Böyle birşey hayal edin..Ama tam bunu değil..Çektiğiniz enerjinin elleriniz arasında oluşacak bir top haline getirdiğinizi hayal edin..Ve topladığınız bütün enerjiyi topa aktarın.

eğer gerekli konsantrasyonu sağladıysanız enerji topunuz oluşacaktır.

ÖNCEDEN YAPAMIYORDUM ŞİMDİ İSE SICAK Bİ GÜNEŞ TOPU GİBİ :) İÇİNİZE DOLACAK ENERJİYİ COŞARAK HİSSEDERSENİZ DAHA İYİ SONUÇ ALIRSINIZ (MORGANA)

Saqlıcaklas456

talha002 20-01-2010 03:27 PM

sağol sen olmasaydın hayatımın tadı tuzu olmazdı.Daha önce araştırdım ama bir işe yaramadı.Ama bunun böyle olacağını içimde hissettim..Sağol.
Psi ball görünen birşey mi
Bir türlü yapamadım da,acaba oluyor da ben mi görmüyorum..Diyorum da..

janwayjan 20-01-2010 05:11 PM

Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

selam psiball ı ilk defa burada görüyorum ve ne oldugunu anladım fakat diyelim yaptık bize faydası ne olur ??

moRgana 21-01-2010 05:00 PM

Alıntı:

talha002 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580386)
sağol sen olmasaydın hayatımın tadı tuzu olmazdı.Daha önce araştırdım ama bir işe yaramadı.Ama bunun böyle olacağını içimde hissettim..Sağol.
Psi ball görünen birşey mi
Bir türlü yapamadım da,acaba oluyor da ben mi görmüyorum..Diyorum da..

Evet görülebilir. görülemeden sadece "enerjiyi hissetmek" olarak da farkına varabilirsiniz.

moRgana 21-01-2010 05:02 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580404)
selam psiball ı ilk defa burada görüyorum ve ne oldugunu anladım fakat diyelim yaptık bize faydası ne olur ??

yapabileceğiniz çoğu şeyi.. saldırı topu yapabilirsiniz uzaktaki nesnelere fırlatabilirsiniz vs.. sadece olumsuz önde değil olumlu yönde de kullanabilirsiniz bu sizin nasıl yönlendireceğinize bağlı..

gnr 03-02-2010 10:19 PM

sigrt56DAha açık bi şekilde açıklarmısınız?? olumlu yönlerde mesela nasıl kullanırız..ve bir cisme fırlaattığımızda o cisme nasıl etki eder??128956

SilentStorm 03-02-2010 11:30 PM

Süper acıklama ama , devamı kullanım sekli nasıl olacak ? olumlu veya olumsuz nasıl olacak?

moRgana 04-02-2010 11:38 AM

Bu sizin kullanımınıza göre geçer nasıl kullanmak isterseniz amaöyle böyle şurdan su gelsin diye kullanabilir misiniz orasını kendiniz yaparsınız çünkü bu bir enerjidir.. siz nasıl kullanırsanız kullanmayı bilirseniz elbet yaparsınız istediğinizi

çizelgE 24-02-2010 06:03 PM

denediğimde avuçlarımın arasındaki enerji yogunlugunu barız hissettim ve yogunluktan avuclarımı kapatamadım. psi ball'ı görebiliyormuyuz peki ben göremedim.

moRgana 01-03-2010 04:02 PM

Alıntı:

çizelgE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586387)
denediğimde avuçlarımın arasındaki enerji yogunlugunu barız hissettim ve yogunluktan avuclarımı kapatamadım. psi ball'ı görebiliyormuyuz peki ben göremedim.

Enerjiyi hissetmişsiniz. Psiball'un ilk adımıdır. Psiball için bayağı uğraşmanız gerek, düzenli olarak. Daha sonra görmeye başlayabilirsiniz

janwayjan 02-03-2010 01:56 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580564)
yapabileceğiniz çoğu şeyi.. saldırı topu yapabilirsiniz uzaktaki nesnelere fırlatabilirsiniz vs.. sadece olumsuz önde değil olumlu yönde de kullanabilirsiniz bu sizin nasıl yönlendireceğinize bağlı..

peki siz bunu yapabiliyormusunuz yani daha önce hiç pisiball atarak bir vazoyu düşürdügünüz oldumu ?

moRgana 07-03-2010 05:17 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582605)
sigrt56DAha açık bi şekilde açıklarmısınız?? olumlu yönlerde mesela nasıl kullanırız..ve bir cisme fırlaattığımızda o cisme nasıl etki eder??128956

Bu sizin kullanım biçiminize bağlı olur. Hani çizgifilmlerde cok olur kahramanın elinden bi ateş topu su toğu hava topu artık ne ad verilirse bir ışık topu cıkar bununla neyi yapmak istiyorsa yaapr dağa taşa fırlatır karşısındakine zarar verir artık olumlu olumsuz ne yaapcaksa onun gücüne ve yeteneğine kalmış bir şey . Böyle yani..

moRgana 07-03-2010 05:20 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587291)
peki siz bunu yapabiliyormusunuz yani daha önce hiç pisiball atarak bir vazoyu düşürdügünüz oldumu ?

ben önceden psiball'a başladım fakat uzun zamandır hiç denemiyorum . Hayır vazo falan kırmayı düşünmedim y789

SeLeNaS 07-03-2010 05:58 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579744)
psiball nedir?

psiball yani psişik enerji topu anlamına gelir. psikokinezi nin alt dallarındandır

psiball la neler yapılabilinir?

psiball ı öğrendiğiniz zaman onları atıp fırlatabilirsiniz cisimleri oynatabilirsiniz hatta renklendirebilirsinizde

psiball ın kolaylığı kişiden kişiye değişebilir hatta bazıları bilmeden bile yapmaktadırlar bazı durumlarda telekineziden daha kolay olmaktadır

psiball alıştırmaları?

psiball alıştırmaları şu anda 100 geçiktir ama genel olarak hepsine hitab eden bir alıştırma yani bütün alıştıraların temelini vermekteyim

alıştırma 1

Önce sağ işaret parmağınla sol avucuna spiral çizecek şekilde dokun
bu hissi aklında tut sonra aynı hissi parmağını kullanmadan(hiç bir dokunma olmadan) diğer elinde hisset(bence dokunmanızda bir sakınca yok nasıl istiyorsanız öyle yapın)

bu eğzersizi başka hareketlerle de deneyebilirsiniz (spiral yerine başka şeyler çizerek) ve başka vucut bölgelerinde de deneyebilirsiniz(diz,kol,ayak gibi)

Psi Top yapmak
yukardaki egsersizle ve diğer değişimlerle sanırım bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye başlamışsınızdır. yakında bu hissi hissetmek için fiziksel bir dokunuşu istiyaç duymuyacaksın sadece düşüneceksin ve hissedeceksin

ne yapacaksın bu hisle? onu biraz daha farklı hissetmeye çalış. çok daha sıcak veya çok daha soguk hissetmeye çalış. eger yardıma ihtiyacın varsa elini bir sogutucuya veya ısıtıcıya koy. şimdide hiç bir etki yapmadan bu hisleri hissetmeye çalış. yaşa ve eğlen bu yaptıklarınla

bunları yapmaya alıştıktan sonra psi top yapmayı deneyebiliriz. bazı insanlar psi topu hemen yaparlar ama sen yapamıyorsan sorun değil pratikle sende başarabilirsin

psi top yapmak için o hissi avuçlarının arasında hisset sonra ellerini birbirine yaklaştır ve ellerinin arasında top oluştur. hisset

işte ister inan ister inanma bir psi top yaptın bunun kolay olacağını söylemiştim

alıştırma 2

Adım 1
Psi-Top'unuzu Nerde Oluşturacağınızı Belirleyin

Eğer kendinize göre olan stili seçtiyseniz ikinci adıma geçin..

Adım 2

Enerji Kaynağınızı Belirleyin

Genellikle insanlar herhangi bir nesneden enerji enerji çekmeyi düşünürler ama ben size Dünya/Güneş/Ay üçlüsünden birini seçmenizi öneririm.Çünki onlaran alacağınız enerji size daha fazla Psişik Güç kazandıracak ve Psi-Top'unuzu daha güçlü oluşturmanızı sağlayacaktır..

Sıcak bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Güneş..Soğuk bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Ay..Herhagi bir güçte Psi-Top oluşturmak için Dünya'yı seçin..Eğer size göre olanı seçtiyseniz üçüncü adıma geçin.

Adım 3

Kaynağınızdan Enerji Çekmeye Başlayın

Enerji çekmek işin en kolay ama en uzun kısmıdır..Yaklaşık 2 dakikayı bu işleme ayırmanız gerekir..Enerjiyi çekmek ise tek bir olaya bağlıdır..İmajinasyon..Sadece enerjiyi çektiğinizi imaje edin..Enerjinin vücudunuza aktığını düşünü..Bu kadar.(bilmeyenler vardır diye yazıyorum.İmaje etmek,hayal etmek demektir. burda enerjinin içinize dolduğunu hayal ediceksiniz yani)

Adım 4

Çektiğiniz Enerjiyi Ellerinize Yöneltin

Böyle birşey hayal edin..Ama tam bunu değil..Çektiğiniz enerjinin elleriniz arasında oluşacak bir top haline getirdiğinizi hayal edin..Ve topladığınız bütün enerjiyi topa aktarın.

eğer gerekli konsantrasyonu sağladıysanız enerji topunuz oluşacaktır.

ÖNCEDEN YAPAMIYORDUM ŞİMDİ İSE SICAK Bİ GÜNEŞ TOPU GİBİ :) İÇİNİZE DOLACAK ENERJİYİ COŞARAK HİSSEDERSENİZ DAHA İYİ SONUÇ ALIRSINIZ (MORGANA)

Saqlıcaklas456

Ben yopunlaşabildiğimde avuçlarımın içinde bir enerji hissederim bilinçsiz olarak.Bazen bunu meditasyon yaparak kullanır göndermek istediğim yere gönderiri yada başımdan tüm vücuduma kendime bir kalkan oluştururum avuçlarımı başımın üstünden başlayıp tüm bedenimden aşağı iterek.Ben bu enerjiyi ısı olarak değil karıncalanma olarak hissederim.

moRgana 08-03-2010 12:42 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588178)
Ben yopunlaşabildiğimde avuçlarımın içinde bir enerji hissederim bilinçsiz olarak.Bazen bunu meditasyon yaparak kullanır göndermek istediğim yere gönderiri yada başımdan tüm vücuduma kendime bir kalkan oluştururum avuçlarımı başımın üstünden başlayıp tüm bedenimden aşağı iterek.Ben bu enerjiyi ısı olarak değil karıncalanma olarak hissederim.

Ben de karıncalanma hissediyorum yoğun olarak. Benim enerjiyi hissetmem için yoğunlaşmama gerek olmuor. Direk yapabiliyorum .. Kalkan yapmışsanız devam edin derim.. Enerjiniz sonucunda oluşanları görebiliyor musunuz? Sevgilerleee :))

Megavolt 08-03-2010 01:06 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588387)
Ben de karıncalanma hissediyorum yoğun olarak. Benim enerjiyi hissetmem için yoğunlaşmama gerek olmuor. Direk yapabiliyorum .. Kalkan yapmışsanız devam edin derim.. Enerjiniz sonucunda oluşanları görebiliyor musunuz? Sevgilerleee :))

ne kadar uçuk ta görünse aslında varolan birşey benim sorum ise şu olacak, coşkunluk hissini nasıl artırabilirim ?, kontrolsüz olarak psiball ya da başka adları her neyse fırlattığım oluyor ve çoşkunluk (veya durgun heyecan diyorum ben ona) durumlarında ortaya çıkıyor fakat ne zaman geleceği hiç belli değil , iskambil de çekeceğim kağıdı bilmek, pinpon da imkansız bir vuruşu yapabilmek şeklinde tezahürleri de olabiliyor. Ama coşkunluk durumuna bağlı olduğu kesin. Ayrıca yönlendiremediğim bu şey beni çok yoruyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

moRgana 09-03-2010 06:09 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588395)
ne kadar uçuk ta görünse aslında varolan birşey benim sorum ise şu olacak, coşkunluk hissini nasıl artırabilirim ?, kontrolsüz olarak psiball ya da başka adları her neyse fırlattığım oluyor ve çoşkunluk (veya durgun heyecan diyorum ben ona) durumlarında ortaya çıkıyor fakat ne zaman geleceği hiç belli değil , iskambil de çekeceğim kağıdı bilmek, pinpon da imkansız bir vuruşu yapabilmek şeklinde tezahürleri de olabiliyor. Ama coşkunluk durumuna bağlı olduğu kesin. Ayrıca yönlendiremediğim bu şey beni çok yoruyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yani refleks gibi bir şey mi ? Coşku panik vs durumlarında birden ortaya cıkan bir şey mi ?

Bunu yönlendirmek sizin çalışmalarınıza bağlıdır. Aklınız boş olduğu bir zamanda sessiz bir odada oturun, hiçbir şey düşünmeyin bırakın zaman aksın gitsin düşünmeyin bir şey .. siz sadece keyfinize bakın hatta cok kısık seste müzik de koyabilirsiniz (sözsüz ve klasik olursa daha iyi olur ben piyano ve keman sesinde daha iyiyim Enya - a day without day vee Morning in madris - Nightnoise özellikle.. kişiden kişiye değişir bu müzikle benim tercihim )

gücünüzü kontrol edebildiğinizi istediğiniz şekilde yönetebildiğinizi düşünün bunu beyninize inandırın .. Gücünüzü yönettiğiniz bir anı düşünün ... Bunu tekrarlarsanız size yardımcı olur

Sevgilerleeee :)))

SeLeNaS 10-03-2010 09:40 AM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588387)

y789Koruma kalkanını ekledim ama şu an iş yoğunluğundan böyle bir kalkanla dolaşı dolaşmadığıma yoğunlaşamıyorum.Farkında olmadan psiball oluşturma konusunda genelde çok yoğun öfkelenmişsem yada olmasını korktuğum birşey varsa onu oluşturmakda çok başarılıyım y789y789iyi olan için nasıl yoğunlaşabilirim bilmiyorum.Ben çocukken yüzmeyi ve bisiklet kullanmayı resimleyerek beynimde öğrendim.Gerçek hayatta denediğimdeyse zaten resmen biliyordum.Çok uzun sürmedi öğrenmem.Sonrasında bu yetilerimi nasıl kitledim bilmiyorum.Korkularla dolaşır oldum.Bu hayat korkusunu attığımda eminim yeniden fotoğraflama ve psiball konusunda başarılı olacağım.Bu konuda ne yapabilirim ?

moRgana 10-03-2010 05:49 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588754)
y789Koruma kalkanını ekledim ama şu an iş yoğunluğundan böyle bir kalkanla dolaşı dolaşmadığıma yoğunlaşamıyorum.Farkında olmadan psiball oluşturma konusunda genelde çok yoğun öfkelenmişsem yada olmasını korktuğum birşey varsa onu oluşturmakda çok başarılıyım y789y789iyi olan için nasıl yoğunlaşabilirim bilmiyorum.Ben çocukken yüzmeyi ve bisiklet kullanmayı resimleyerek beynimde öğrendim.Gerçek hayatta denediğimdeyse zaten resmen biliyordum.Çok uzun sürmedi öğrenmem.Sonrasında bu yetilerimi nasıl kitledim bilmiyorum.Korkularla dolaşır oldum.Bu hayat korkusunu attığımda eminim yeniden fotoğraflama ve psiball konusunda başarılı olacağım.Bu konuda ne yapabilirim ?

Her şeyi yönetmek ilk önce onu kontrol etmeye bağlıdır. Ben enelde bu durumlarda çok kişiye şunu önerdim ve çok işe yarıyor:
"Sessiz bir ortamda olun (ben karanlığı tercih ederim ve geceleri daha yoğunlaşabilirim aslında karanlık fobim vardır ama psişik işin içine girince karanlık fobim psişikte kaldığım sürece olmuyor)
aklınızdan her şeyi uzaklaştırın her şeyi unutmaya calısın yani düşünmeyin bir şey.. Enerjinizi istediğiniz gibi yönetebildiğinizi istediğinizi yapabildiğinizi hayal edin . Isterseniz (kafanızı karıştırmayacaksa tabi) arkaya müzik koyabilirsiniz . Müzik ruhun gıdasıdır nerden geliyorr :D
müzik sözsüz olursa daha iyi olur ve bunu yüksek sese değil kısık sese ayarlayın (benim tercih ettiğim iki müzik var cok seviyorum ve cok odaklanırım : Morning in madrid - Nightnoise & Enya - A day without rain)
Enerjinizi yönetebildiğinizi hayal etmeye devam edin .. hatta arada psiball oluşturabilirsiniz ya da enerjiyi hissetmek için ellerinizi kullanabilirsiniz.
Bunu yapmaya devam edin . Bu size yardımcı olur :))
Zaten her şey önce aklınızda onu yaptığınızı kabul etmekle olur. Resim yapıyorsunuz diyelim ilk önce resmi çok güzel yaptığınızu müthiş olduğunu hayal ederseniz zaten mükemmel olur :)

Sevgilerle kalın s456

SeLeNaS 10-03-2010 09:16 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588899)
Her şeyi yönetmek ilk önce onu kontrol etmeye bağlıdır. Ben enelde bu durumlarda çok kişiye şunu önerdim ve çok işe yarıyor:
"Sessiz bir ortamda olun (ben karanlığı tercih ederim ve geceleri daha yoğunlaşabilirim aslında karanlık fobim vardır ama psişik işin içine girince karanlık fobim psişikte kaldığım sürece olmuyor)
aklınızdan her şeyi uzaklaştırın her şeyi unutmaya calısın yani düşünmeyin bir şey.. Enerjinizi istediğiniz gibi yönetebildiğinizi istediğinizi yapabildiğinizi hayal edin . Isterseniz (kafanızı karıştırmayacaksa tabi) arkaya müzik koyabilirsiniz . Müzik ruhun gıdasıdır nerden geliyorr :D
müzik sözsüz olursa daha iyi olur ve bunu yüksek sese değil kısık sese ayarlayın (benim tercih ettiğim iki müzik var cok seviyorum ve cok odaklanırım : Morning in madrid - Nightnoise & Enya - A day without rain)
Enerjinizi yönetebildiğinizi hayal etmeye devam edin .. hatta arada psiball oluşturabilirsiniz ya da enerjiyi hissetmek için ellerinizi kullanabilirsiniz.
Bunu yapmaya devam edin . Bu size yardımcı olur :))
Zaten her şey önce aklınızda onu yaptığınızı kabul etmekle olur. Resim yapıyorsunuz diyelim ilk önce resmi çok güzel yaptığınızu müthiş olduğunu hayal ederseniz zaten mükemmel olur :)

Sevgilerle kalın s456

Teşekkür ederim morgana müzikleri yükleyeceğim ve hayatımda daha telaşsız zamanlr oluşturmaya çalışacağım haftada bir yarım saat bile olsa.
Çocukken kanallarımız daha açık oluyor ve korkusuz ,endişesiz oluyoruz .Yeniden imgelme çalışmalarıma başladım,sırayla odaklanmak ve önce en çok önemsediğimizdne başlayıp olana kadar sadece onu imgelemek lazım başlangıçda sanırım.Sana kocaman sevgi topumu yolluyorum k8908

Megavolt 10-03-2010 09:59 PM

çok teşekkür ederim moRgana , ve evet refleks gibi bir şey çok öfkeli, çok sevinçli bir durumda veya aşırı sakin bir durumda ortaya çıkıyor aslında bu durumlar arasında ani sıçramalarda meydana geliyor daha çok. sanki içimde kelebekler uçuşuyormuş gibi hissediyorum o esnada. meditasyonla uzun bir zamandır uğraşıyorum ama yine de yorgun hissediyorum genelde , temel sorunum enerji eksikliği gibi geliyor, daha doğrusu enerjinin yönlendiremediğim ve göremediğim başka birşeylere sürekli aktarımından kaynaklanıyor olabilir. Birkaç olayı aynı anda düşünebiliyorum ama bu odaklanma kısmında zorluk yaratıyor. Yani en başta senin de dediğin gibi odaklanmam gerekiyor. Meditasyonla herhangi bir ilerleme kaydedemedim ama halaa deniyorum . Ve Selenas' a çok önemli bir noktayı da dile getirdiği için teşekürler , çocukluk anılarımızın canlı kalabilmesi her yönden önemli gerçekten de. Bizim için bir faydası olacaksa bu özelliklerimizi nasıl kilitlediğimiz konusundaki fikrimi payaşmak isterim .Benim için şu şekilde oldu : istediğim herşeye sahip olabiliyordum , herşey ama her şey.... Gün içerisinde bu belki 20 -30 kez oluyordu. Ben bunun şans olduğunu düşünüyordum küçükken . Bu yüzden bunu sürekli tekrarlanabilir bir matematik denklemine dönüştürmeye çalıştım . O zamandan beri de giderek azalmaya başladı bu ŞANS olayı. Yani ne jkadar kontrol etmeye çalışırsam o kadar gizleniyordu bu herneyse. bu müzikleri en kısa zamanda deniycem ve sonuçları paylaşıcam . Herkese iyi akşamlar dilerim ve sevgiyle kalın

SeLeNaS 11-03-2010 12:37 PM

Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587137)
Enerjiyi hissetmişsiniz. Psiball'un ilk adımıdır. Psiball için bayağı uğraşmanız gerek, düzenli olarak. Daha sonra görmeye başlayabilirsiniz

aa nasıl yani görebiliyormuyuz ?? Ben imgeleyerek görebiliyorum mesela benimki saf enerji istediğimde beyaz ,yopun cışku neşe gibi durumlarda rengarenk döner bi top gibi ..Ama maddesel anlamda görebiliyormuyuz ????

SeLeNaS 11-03-2010 12:47 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588940)
çok teşekkür ederim moRgana , ve evet refleks gibi bir şey çok öfkeli, çok sevinçli bir durumda veya aşırı sakin bir durumda ortaya çıkıyor aslında bu durumlar arasında ani sıçramalarda meydana geliyor daha çok. sanki içimde kelebekler uçuşuyormuş gibi hissediyorum o esnada. meditasyonla uzun bir zamandır uğraşıyorum ama yine de yorgun hissediyorum genelde , temel sorunum enerji eksikliği gibi geliyor, daha doğrusu enerjinin yönlendiremediğim ve göremediğim başka birşeylere sürekli aktarımından kaynaklanıyor olabilir. Birkaç olayı aynı anda düşünebiliyorum ama bu odaklanma kısmında zorluk yaratıyor. Yani en başta senin de dediğin gibi odaklanmam gerekiyor. Meditasyonla herhangi bir ilerleme kaydedemedim ama halaa deniyorum . Ve Selenas' a çok önemli bir noktayı da dile getirdiği için teşekürler , çocukluk anılarımızın canlı kalabilmesi her yönden önemli gerçekten de. Bizim için bir faydası olacaksa bu özelliklerimizi nasıl kilitlediğimiz konusundaki fikrimi payaşmak isterim .Benim için şu şekilde oldu : istediğim herşeye sahip olabiliyordum , herşey ama her şey.... Gün içerisinde bu belki 20 -30 kez oluyordu. Ben bunun şans olduğunu düşünüyordum küçükken . Bu yüzden bunu sürekli tekrarlanabilir bir matematik denklemine dönüştürmeye çalıştım . O zamandan beri de giderek azalmaya başladı bu ŞANS olayı. Yani ne jkadar kontrol etmeye çalışırsam o kadar gizleniyordu bu herneyse. bu müzikleri en kısa zamanda deniycem ve sonuçları paylaşıcam . Herkese iyi akşamlar dilerim ve sevgiyle kalın

Selam Megavolt ,ben bilinçli bir biçimde yapmıyordum bunu.Sen konunun üzerine düşerek enerjisini dağıtmışsın olayın o nedenle olmuş sendeki kitlenme.Bense zamanla yaşadığım acı tecrübeler ve genelde annemin aman ya şöyle olursa aman ya böyle olursa,ay yetmiyor ( annecim seni çok seviyorum şikayet manasında anlatmıyorum ama keşke sende daha iyimser olabilsen...) gibi sürekli kötü ihtimalleri dillendirerek benim içimede bunları yerleştirmesi sonucu bir baktım bende hep kötü olanı bekler oldum.Ne olduysa ondan sonra oldu ,tabi kendi yanlış iş seçimimide atlamamalıyım ve gümmmmm herşey arap saçı.
Ben bilmeden bir ay maddi olarak biraz açılsam amann nasılsa bana bi yerden bi para gelir bişey olmaz derdim.Ya hayatında ikramiye vermemiş olan iş yerim performans değerlendirme hediyes iverir yada rahmetli babamın maaşına bilmem hangi ayın eklentisi yatardı.Ne zamanki hep kötüyü bekler oldum,ve sürekli gelecek kaygısı taşır oldum,bu imgeleyerek yeteneklerimi geliştirme olayım tıkandı.Öyle sanıyorum kanallarım tıkanmış.Şimdi ise HAYATIM DEĞİŞTİ.... Tüm güzellikler tüm güzel istekleirm gerçekleşiyor ,kendime çekiyorum güzel olanları,insanları ve artık herşeyi başarabiliyorum.Sanırım önemli olan güzel olan yolu aramak,buluncada o yolda yılmadan gayretle koşmak ...
Sevgiyle kal k8908

hayallerimgerçekleşiyor 11-03-2010 12:51 PM

Kesinlikle!

Megavolt 11-03-2010 11:16 PM

Teşekürler Selenas , benim olayımda bir nevi endişe aslında, ya bir daha başaramazsam derken bir daha başaramamak . Gerçi dediğim gibi refleks olarak tekrar ortaya çıkıyor. Bu siteye geldiğimden beri ise epey yol kat ettim( belki iki hafta kadar oldu ama bu kadar değişimden sonra en az 1 yıl geçmiş gibi :)) TR-ance(çakra açıcı müziği) in ve hayalayaz(çekim yasası kaydı) ın yazılarını dikkatle okudum ve çalışmaları çok güzel, herkese tavsiye ederim ,özellikle de benim gibi odaklanma sorunu olanlar için . Yani halaa geziyorum ve o kadar çok bilgi var ki nerden başlasam bilemiyorum. Sadece bugün 100 sayfanın üzerinde okumuşumdur herhalde. Her ne kadar konu psiball olsa ve ben de dağıtmış isem de kusura bakmayın :P . moRgana nın önerdiği enya-a day without rain harika bir parça . Gerçekten çok yardımcı oldunuz. En azından pozitif düşüncelerinizi hissetmek bile güzel. Az kaldı Goliath Online dememe :))))

moRgana 13-03-2010 11:45 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588932)
Teşekkür ederim morgana müzikleri yükleyeceğim ve hayatımda daha telaşsız zamanlr oluşturmaya çalışacağım haftada bir yarım saat bile olsa.
Çocukken kanallarımız daha açık oluyor ve korkusuz ,endişesiz oluyoruz .Yeniden imgelme çalışmalarıma başladım,sırayla odaklanmak ve önce en çok önemsediğimizdne başlayıp olana kadar sadece onu imgelemek lazım başlangıçda sanırım.Sana kocaman sevgi topumu yolluyorum k8908

y789 Sevgilerle kal SeLeNaS !!blissy

moRgana 13-03-2010 11:49 AM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588940)

Fikrini paylaştığın için saol . Sevgiyle kalınnnn blissy

moRgana 13-03-2010 11:52 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589028)
aa nasıl yani görebiliyormuyuz ?? Ben imgeleyerek görebiliyorum mesela benimki saf enerji istediğimde beyaz ,yopun cışku neşe gibi durumlarda rengarenk döner bi top gibi ..Ama maddesel anlamda görebiliyormuyuz ????

Evet . Bir ışık topu gibi düşünün ilk başlayınca genelde inci gibi bir büyüklükte oluyor benim genellemelerime göre . Bu ilerki zamanlarda büyüyor . Renklere gelirsek evet .. Enerjilerin renkleri vardır bu coşku, negatif - pozitif duygular, saflık, sevinç falann enerjilerin renkleri buna bağlıdır. Zaten herkesin mevcut bir enerjisi bulunur . Benim enerji rengim gümüş-mor'muş (arkadaşım söylediğindenn.. enerji görebiliyor:))y789

SeLeNaS 13-03-2010 09:03 PM

ooo67[quote=moRgana;589433]Evet . Bir ışık topu gibi düşünün ilk başlayınca genelde inci gibi bir büyüklükte oluyor benim genellemelerime göre . Bu ilerki zamanlarda büyüyor . Renklere gelirsek evet .. Enerjilerin renkleri vardır bu coşku, negatif - pozitif duygular, saflık, sevinç falann enerjilerin renkleri buna bağlıdır. Zaten herkesin mevcut bir enerjisi bulunur . Benim enerji rengim gümüş-mor'muş (arkadaşım söylediğindenn.. enerji görebiliyor:))y789[/quote)Morganacım ben bahsettiğim gibi bu durumu bilinçsiz olarak çocukluğumdan beri kullandığımdan (çok sinirlendiğim insanların ellerindekilerin düşüp kırıldığını düştüklerini bilirim) benim yeni başlama gibi bir durumum olmadı.Yazını okuyunca direk olarak ellerimde hissettiğim enerjiyi top olarak imgeledim ve avucuma sığacak şekilde bir top gördüm,rengide kendi kendine belirdi.Ama tabi resimleme şeklindeydi reelde görmedim.Sanırım reelde görmeyi beceremiyorum.Zaten astral yapan,enerjiyi gördüklerini söyleyen arkadaşlara çok şaşırıyorum.Ben acaba neyi eksik yapıyorum göremiyorum yaaa 12389dunk56

doremifasolasi 13-03-2010 09:33 PM

psi ball çok ilginç gerçekten.
bunu okuyunca çocukluğumu hatırladım ilkokulda okurken çok iyi hatırlıyorum düşünce gücüyle bir bardağı hareket ettirmek için çok çaba harcamıştım.
şimdi düşünüyorum da nerden böyle bir fikre kapılmıştım ben acaba izlediğim bir çizgi filmden mi? o tarz bir çizgi film hatırlamıyorum; himan, susam sokağı, voltran, köstebekli bir çizgi film, bir de ninja kaplumbağalar o tarz bir sahnenin yer aldığı bir görüntü gelmiyor aklıma.

SeLeNaS 13-03-2010 09:48 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589532)
psi ball çok ilginç gerçekten.
bunu okuyunca çocukluğumu hatırladım ilkokulda okurken çok iyi hatırlıyorum düşünce gücüyle bir bardağı hareket ettirmek için çok çaba harcamıştım.
şimdi düşünüyorum da nerden böyle bir fikre kapılmıştım ben acaba izlediğim bir çizgi filmden mi? o tarz bir çizgi film hatırlamıyorum; himan, susam sokağı, voltran, köstebekli bir çizgi film, bir de ninja kaplumbağalar o tarz bir sahnenin yer aldığı bir görüntü gelmiyor aklıma.

İçden geliyor bu tip enerjiler doremifasol .

doremifasolasi 13-03-2010 10:39 PM

işte ben de bundan bahsediyorum. yani içimdeki böyle bilmediğim bir yeteneğim var ve bunun yansımalarını bazen gerçekte, bazen rüyada deneyimleme çabası oluşuyor bende.
ama hep acaba diyorum.
bu tarz duurumların bazen insanı saptırmak için farklı yaratıkların (örneğin iblis, cinni) insanın aklına sokabileceğini de biliyorum.

SeLeNaS 13-03-2010 10:44 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589548)
işte ben de bundan bahsediyorum. yani içimdeki böyle bilmediğim bir yeteneğim var ve bunun yansımalarını bazen gerçekte, bazen rüyada deneyimleme çabası oluşuyor bende.
ama hep acaba diyorum.
bu tarz duurumların bazen insanı saptırmak için farklı yaratıkların (örneğin iblis, cinni) insanın aklına sokabileceğini de biliyorum.

Sahip olduğun enerji,imkan ve gücü sadece sevgi adına kullandığına imgelersen seni kimse yönlendiremez.O0

moRgana 14-03-2010 05:13 PM

[quote=SeLeNaS;589528]ooo67
Alıntı:

moRgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589433)
Evet . Bir ışık topu gibi düşünün ilk başlayınca genelde inci gibi bir büyüklükte oluyor benim genellemelerime göre . Bu ilerki zamanlarda büyüyor . Renklere gelirsek evet .. Enerjilerin renkleri vardır bu coşku, negatif - pozitif duygular, saflık, sevinç falann enerjilerin renkleri buna bağlıdır. Zaten herkesin mevcut bir enerjisi bulunur . Benim enerji rengim gümüş-mor'muş (arkadaşım söylediğindenn.. enerji görebiliyor:))y789[/quote)Morganacım ben bahsettiğim gibi bu durumu bilinçsiz olarak çocukluğumdan beri kullandığımdan (çok sinirlendiğim insanların ellerindekilerin düşüp kırıldığını düştüklerini bilirim) benim yeni başlama gibi bir durumum olmadı.Yazını okuyunca direk olarak ellerimde hissettiğim enerjiyi top olarak imgeledim ve avucuma sığacak şekilde bir top gördüm,rengide kendi kendine belirdi.Ama tabi resimleme şeklindeydi reelde görmedim.Sanırım reelde görmeyi beceremiyorum.Zaten astral yapan,enerjiyi gördüklerini söyleyen arkadaşlara çok şaşırıyorum.Ben acaba neyi eksik yapıyorum göremiyorum yaaa 12389dunk56

heheh :D Bende de var biraz öyle görünmüyor tam olarak böyle biraz görüş biraz his gibi bir şey. Benim insanalrda tahmin ettiklerim genelde doğru çıktı hep. Arkadaşıma diorum işte onun ki yeşil diye o da evet doğru bildin falan diye onaylıyordu .

Senin çocukluğuna gelirsek doğuştan yetenekliymişsin ne diyeyim :D Ben çok meraklıydım küçükken benim "sihir" dediğim psişiğe .

Psiball falan yapmıyordum ama ben hep geleceği görüoyodum y789

doremifasolasi 14-03-2010 07:04 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589551)
Sahip olduğun enerji,imkan ve gücü sadece sevgi adına kullandığına imgelersen seni kimse yönlendiremez.O0

sevgi imgeleme diyorsun ama sevgi de zararlı olabilir. herşeyde kararında olmak lazım. sevgi de nasıl az olursa bir kıymeti olmuyor çok fazla olduğunda da tam tersi zarar vermeye başlıyor.ben bir örnek vereyim;sadece aşırı sevgi gösteren bir aile tutumunda büyüyen çocuklar şımarık ve sorumsuz bir kişilik geliştiriyorlar onun için disiplin şart. aynı bunun gibi insanın sevgi imgelemesi yetmeyebilir.
kendinde böyle bir hüneri keşfettiğinde tanrılığa oynayabilirsin çünkü kendine çok güveniyor ve kendini had safhada seviyor hale gelebilirsin;
megolaman,
narsist
kibirli bir kişilik.
özetle başkasına zarar vermek bir tarafa ben asıl kendime zarar vermekten bahsediyorum. ve herkesin bu konuda dikkatli olması gerektini bir iç-disiplin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum, yanılıyorsam söyleyin lütfen.

simetra 14-03-2010 08:50 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589719)
sevgi imgeleme diyorsun ama sevgi de zararlı olabilir. herşeyde kararında olmak lazım. sevgi de nasıl az olursa bir kıymeti olmuyor çok fazla olduğunda da tam tersi zarar vermeye başlıyor.ben bir örnek vereyim;sadece aşırı sevgi gösteren bir aile tutumunda büyüyen çocuklar şımarık ve sorumsuz bir kişilik geliştiriyorlar onun için disiplin şart. aynı bunun gibi insanın sevgi imgelemesi yetmeyebilir.
kendinde böyle bir hüneri keşfettiğinde tanrılığa oynayabilirsin çünkü kendine çok güveniyor ve kendini had safhada seviyor hale gelebilirsin;
megolaman,
narsist
kibirli bir kişilik.
özetle başkasına zarar vermek bir tarafa ben asıl kendime zarar vermekten bahsediyorum. ve herkesin bu konuda dikkatli olması gerektini bir iç-disiplin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum, yanılıyorsam söyleyin lütfen.

seni destekleyen bir şey de ben söylemek istiyorum doremi.:
şöyle bir ayrım yapılmıştır çok önemlidir paylaşmak istiyorum:
mucizeler peygamberlere,
kerametler evliyalara Allah tarafından bahşedilir.
bazen de İnsanları daha çok azdırıp yoldan çıkarmak için de onlara üstün yetenekler verilebilir ve o yeteneğe sahip kişi bununla kibirlenip kendini insanüstü bir varlık olarak görebilir.
O0

Megavolt 15-03-2010 05:55 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589719)
megolaman,
narsist
kibirli bir kişilik.

Bundan bir kaç yıl öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Karşılıksız sevginin insanları nasıl değiştirdiğini ve hoş bir sorumluluk eklediğini gördüğümde vazgeçtim. Mutlaka senin fikirlerin de kendi iç düzenin içerisinde doğrudur ve haklıdır. Kendi adıma söyleyebileceğim sevgiyi bloke etmenin bir insanın taşıyamayacağı kadar ağır bir yük olduğu. Senin için iyi veya kötü anlamda herhangi birine karşı hissettiklerinin aslında kendine karşı hissettiklerinle eşdeğer olduğunu bilseydin aynı şekilde düşünürmüydün?

Kendini çok seven insanların kendilerine veya başkalarına zarar vermekte çok zorlandıklarını söyleyebilirim. Asıl tehlikeli olanlar kendini (dolayısıyla diğer herkesi) yeterince veya hiç sevmeyen insanlar.

sevgiyle yaşayın

Megavolt 15-03-2010 05:59 PM

Arkadaşlar avuçlarımı birbirinden 5-6 cm uzaklıktayken birbirine sürtüyormuş gibi küçük dairesel hareketler yapınca sıcaklık hissetmeye başladım . Doğru yoldamıyım neyim :)))))))))

doremifasolasi 15-03-2010 06:06 PM

görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.
956k

doremifasolasi 15-03-2010 06:09 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589928)
Bundan bir kaç yıl öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Karşılıksız sevginin insanları nasıl değiştirdiğini ve hoş bir sorumluluk eklediğini gördüğümde vazgeçtim. Mutlaka senin fikirlerin de kendi iç düzenin içerisinde doğrudur ve haklıdır. Kendi adıma söyleyebileceğim sevgiyi bloke etmenin bir insanın taşıyamayacağı kadar ağır bir yük olduğu. Senin için iyi veya kötü anlamda herhangi birine karşı hissettiklerinin aslında kendine karşı hissettiklerinle eşdeğer olduğunu bilseydin aynı şekilde düşünürmüydün?

Kendini çok seven insanların kendilerine veya başkalarına zarar vermekte çok zorlandıklarını söyleyebilirim. Asıl tehlikeli olanlar kendini (dolayısıyla diğer herkesi) yeterince veya hiç sevmeyen insanlar.

sevgiyle yaşayın

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589738)
seni destekleyen bir şey de ben söylemek istiyorum doremi.:
şöyle bir ayrım yapılmıştır çok önemlidir paylaşmak istiyorum:
mucizeler peygamberlere,
kerametler evliyalara Allah tarafından bahşedilir.
bazen de İnsanları daha çok azdırıp yoldan çıkarmak için de onlara üstün yetenekler verilebilir ve o yeteneğe sahip kişi bununla kibirlenip kendini insanüstü bir varlık olarak görebilir.
O0

görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
iyi ki varsınız.
t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM.