![]() |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Alıntı:
Evett y789 Biraz daha çalışınn.. Düzenli olarak.. |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Bana birşeyleri düşürmek dışında, iyi yönde psi ballı kullandığınız somut bir örnek verebilir misiniz? |
|
|
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) morgana harbi cok teşekkür ederim kardeş sayende artık psi-ball yapabiliyorum güneşden imajine ettigim enerji ile ancak bir sorum olucak ben psi-ball oluşturuyorum yani enerjiyi hissediyorum ancak attıgımda bişey olmuyor bir cisme attıgımda nasıl etki alırım ? |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Bugün 3 kere oluşturdum. Çok teşekkürler. Mümkün olduğunca çaba harcayacağım. :) |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) acayi etkili bişey sanırım bende başardım! ama devamlı etkii için düzenli olarak alıştırmaları yapmak gerek galiba |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) bariz bi şekilde yoğunluk hissettim bende :)) |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) ben o psiball topunu yakalayıp kaynanamın kafasına fırlatmak istiyorum....,,heralde çok denemem lazım:):) |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) S.a Arkadaşlar Ben Denedim Elim Titremeye Başladı Kontrolumu Kaybetmeye Başlıyormuşum Gibi Bir Olay Yaşadım Acaba Oldumu Lutfen Soyleyinnnnnn... |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) S.a Beyler Ben Denedim Ellerim Titremeye Başladı Yapabildimmi Merak Ediyorum Söylermisiniz Lütfen (Yeni Başladım Ve Yapmayı Çok İstiyorummmm...) |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) S.a Beyler Ben Denedi. Ellerim Titremeye Başladı Sizce Oldumu Merak Ediyorum...489748974897 |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Ya gözlerimiz açık mı olmalı yoksa kapalı mı ?agl34 yapamıyorum birde ?agl34 lunarkinezi için kullanmak istiyordum ?agl34 ha birde psi ball yapınca bir nesneye atınca hemen etki göstermiyormuş doğru mu ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 PM. |