Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463411)

moRgana 16-03-2010 03:08 PM

Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589931)
Arkadaşlar avuçlarımı birbirinden 5-6 cm uzaklıktayken birbirine sürtüyormuş gibi küçük dairesel hareketler yapınca sıcaklık hissetmeye başladım . Doğru yoldamıyım neyim :)))))))))

Evett y789 Biraz daha çalışınn.. Düzenli olarak..

YESHAPPY 17-03-2010 07:58 PM

Bana birşeyleri düşürmek dışında, iyi yönde psi ballı kullandığınız somut bir örnek verebilir misiniz?

SeLeNaS 17-03-2010 09:55 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589719)
sevgi imgeleme diyorsun ama sevgi de zararlı olabilir. herşeyde kararında olmak lazım. sevgi de nasıl az olursa bir kıymeti olmuyor çok fazla olduğunda da tam tersi zarar vermeye başlıyor.ben bir örnek vereyim;sadece aşırı sevgi gösteren bir aile tutumunda büyüyen çocuklar şımarık ve sorumsuz bir kişilik geliştiriyorlar onun için disiplin şart. aynı bunun gibi insanın sevgi imgelemesi yetmeyebilir.
kendinde böyle bir hüneri keşfettiğinde tanrılığa oynayabilirsin çünkü kendine çok güveniyor ve kendini had safhada seviyor hale gelebilirsin;
megolaman,
narsist
kibirli bir kişilik.
özetle başkasına zarar vermek bir tarafa ben asıl kendime zarar vermekten bahsediyorum. ve herkesin bu konuda dikkatli olması gerektini bir iç-disiplin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum, yanılıyorsam söyleyin lütfen.

Benim kasd ettiğim bu değil canım.Tevazuyu elde bırakmadan sahip olduklarımızın farkında olup bunları iyi olan için kullanmak.Elimizdeki maddi manevi her türlü zenginliği iyi yada kötü için kullanmak bizim elimizde.Bizler tanrı değiliz ama ne demiş rabbimiz '' beni başka yer de arama ben sana şah damarından bile daha yakınım '' Her birimiz ondan bir nefes taşıyoruz bu yüzden mucizevi varlıkalr olmamız doğal.Bunun farkındalığına varmak bence harika bir duygu,Allah herkese nasip etsin.Ve tevazuyu elden bırakmadan,bu enerjimizi güzele kullanmayı...

doremifasolasi 18-03-2010 06:34 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590541)
Benim kasd ettiğim bu değil canım.Tevazuyu elde bırakmadan sahip olduklarımızın farkında olup bunları iyi olan için kullanmak.Elimizdeki maddi manevi her türlü zenginliği iyi yada kötü için kullanmak bizim elimizde.Bizler tanrı değiliz ama ne demiş rabbimiz '' beni başka yer de arama ben sana şah damarından bile daha yakınım '' Her birimiz ondan bir nefes taşıyoruz bu yüzden mucizevi varlıkalr olmamız doğal.Bunun farkındalığına varmak bence harika bir duygu,Allah herkese nasip etsin.Ve tevazuyu elden bırakmadan,bu enerjimizi güzele kullanmayı...

hpm2eyvallah ...

kaican 11-03-2011 05:24 PM

morgana harbi cok teşekkür ederim kardeş sayende artık psi-ball yapabiliyorum güneşden imajine ettigim enerji ile ancak bir sorum olucak ben psi-ball oluşturuyorum yani enerjiyi hissediyorum ancak attıgımda bişey olmuyor bir cisme attıgımda nasıl etki alırım ?

zeyz 07-06-2011 04:33 PM

Bugün 3 kere oluşturdum. Çok teşekkürler. Mümkün olduğunca çaba harcayacağım. :)

zahiri 07-08-2011 05:54 PM

acayi etkili bişey sanırım bende başardım! ama devamlı etkii için düzenli olarak alıştırmaları yapmak gerek galiba

lupita 07-08-2011 07:45 PM

bariz bi şekilde yoğunluk hissettim bende :))

PNRSM 07-12-2012 09:18 PM

ben o psiball topunu yakalayıp kaynanamın kafasına fırlatmak istiyorum....,,heralde çok denemem lazım:):)

Mstf22 16-12-2014 07:30 PM

S.a Arkadaşlar Ben Denedim Elim Titremeye Başladı Kontrolumu Kaybetmeye Başlıyormuşum Gibi Bir Olay Yaşadım Acaba Oldumu Lutfen Soyleyinnnnnn...

Mstf22 16-12-2014 07:33 PM

S.a Beyler Ben Denedim Ellerim Titremeye Başladı Yapabildimmi Merak Ediyorum Söylermisiniz Lütfen (Yeni Başladım Ve Yapmayı Çok İstiyorummmm...)

Mstf22 16-12-2014 07:37 PM

S.a Beyler Ben Denedi. Ellerim Titremeye Başladı Sizce Oldumu Merak Ediyorum...489748974897

Dark Energy 25-03-2015 05:37 PM

Ya gözlerimiz açık mı olmalı yoksa kapalı mı ?agl34 yapamıyorum birde ?agl34 lunarkinezi için kullanmak istiyordum ?agl34 ha birde psi ball yapınca bir nesneye atınca hemen etki göstermiyormuş doğru mu ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 PM.