![]() |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. kuran olumlama ayetleri konusunda da paylaşmıştım burda da paylaşıyım De ki: "Allah'ın kulları için yarattığı zîneti ve temiz rızkı kim haram kılmış?" De ki: "Bunlar dünya hayatında mü'minler içindir. Kıyamet gününde ise yalnız onlara özgüdür.[araf 32]Kendimizi değerli görmek için (kim ne derse desin) okunacak AYET. görüldüğü üzere burda da soru şeklinde bir ayet var.Yani kim haram kılmış diye!Yani bilinçaltına kendini değerli görmeye olumluyor. |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. Alıntı:
|
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. Işıklı Yol güncellemenle haberdar oldum sitemizde afformasyon konusun. Klasik olumlama öncesi afformasyon beklenen etkiyi katlayacaktır zannımca. Neden veya nasıl sorusu ile yapılan olumlama tam bir farkındalık çalışması bana göre. Bilincin sınırlı belleğinde bulamadığımız cevapları bilinçaltının sonsuz belleğinde aramak akıllıca geliyor. Nasıl bu kadar sağlıklıyım? Bilincimin buna verebileceği cevaplar bir kaç taneyle sınırlıyken, bilinçaltım cevap bombardımanına tutup tüm sistemi ikna etmesi çok olası. Teşekkürler. |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. üşenme, erteleme, vazgeçmede de bunları tetikleyen temel soru nasıl sorusu. böyle olumsuzluk neticeleyen bir soru, daha fazla olumluluğa da sebep olabilir. güzel mantık. |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. ben bunu birde wordpete kaydettim. Böylece elimin altında olacak ve her güne bir kaç tane çalışma imkanım olacak. Daha öncesinde hiç yapmadığım bir çalışma bu. Faydalı gibi görünüyor. Bakalım hayr olsun :) |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. her biri 33 er defa çok fazla geldi bana bende 11 er defaya indirdim ve bazılarını seçtim yalnızca. Yoksa göze çok fazla görünüyor ve insan cesaret edemiyor. Ayrıca, başlarda çok saçma geldi, ne alaka ya ne diyorum ben dedim. Yani yapmak istemedim. Fakat şunu fark ettim, habire aklımda her konuda sorular oluşmaya başladı. Zihnim bunu alışkanlığa dönüştürdü. E zaten düşünüp duruyorsun, aklında hep bir olumsuz plak dönüp duruyor. Bu neden bu teknik olmasın ki neden ben durmadan" neden bu kadar şanssızım, neden bütün bunları yaşaıyorum, bıktım neden değiştiremiyorum" diyeceğime " neden bu kadar şanslıyım diyorum. Kabul ediyorum önce bir şaşkınlık oldu. Nasıl yani dedi bilinçaltı, bu da nereden çıktı. Fakat hemen adapte oldu bu bir oyun gibi şimdi. Neden bu kadar seviliyorum, neden bu kadar huzurlu ve mutluyum? Neden bu kadar sevdiklerimle yaşamayı seçiyorum? Neden bu kadar bolluk ve bereketli bir hayatı kabul ediyorum? Gibi gibi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |