Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618794)

sweeet 13-06-2011 06:23 PM

Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım.

Bence bu konuyu en iyi özetleyecek cümle şu olur:

"Afformasyon yöntemi; olumlamaları soru cümleleri haline cevap aramaksızın getirrerek, bilinçaltının değişime göstereceği direnci daha kolay kırma amacıyla kullanılan bir yöntemdir. "

Başlıktan da anlaşılacağı üzere olumlama yaparken afformasyonu da kullanmaktan zarar gelmez hatta daha etkili yapar.Zaten yazıda da ilk etapta olumlama bulup sonra da onu soru haline getirme örneği var. İkisi birlikte bile yapılabilir. Nasıl fayda görüyorsanız öyle yaparsınız.

Bu arada sevgili can_can_ny kabullenme süreci ile iyi bir başlangıç yapmışsın. Bu konuda sana başarılar.

Herşey gönlünce olsun bol değişimli ve gelişimli günler diliyorum sana...

kuzusu 14-06-2011 09:37 PM

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim kilo problemim yok allahtan kardesime bu yöntemi anlatıp uygulamasını isticem ama mesele neden bu kadar kolay ve saglıklı kilo veriyorum diye sorcaz kendimize bilinçaltımız bunu kendiliginden kabul edicek ve kilo vermeye başlıcaz peki kilo verme olayı hiç durmazsa sürekli zayıflamaya başlarsa insan bu nasıl duracak

Gulba 15-06-2011 01:37 PM

Alıntı:

kuzusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800569)
arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim kilo problemim yok allahtan kardesime bu yöntemi anlatıp uygulamasını isticem ama mesele neden bu kadar kolay ve saglıklı kilo veriyorum diye sorcaz kendimize bilinçaltımız bunu kendiliginden kabul edicek ve kilo vermeye başlıcaz peki kilo verme olayı hiç durmazsa sürekli zayıflamaya başlarsa insan bu nasıl duracak

Bildiğim kadarıyla sağlıklı kilo vermek deyince zaten vücut kendisi için en uygun kiloya geldikten sonra duracaktır. Kaldı ki, bu afformasyonu kullanan kişi de en az 21 en çok 3 ay yapacağına göre bu arada ideal kilosuna gelince afformasyonu bırakabilir.
Korumak için bir afformasyon çalışabilir ondan sonra. Örneğin "Neden bu kadar kolay ideal kilomu koruyorum." gibi.

kuzusu 15-06-2011 02:02 PM

anladım teşekkür ederim cvp için

ecot640 15-06-2011 05:04 PM

Alıntı:

kuzusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800569)

Kuzusu kardeşine yöntemi anlatıp uygulattıktan sonraki gelişmeleri paylaşırsın degil mi ? :)

kuzusu 15-06-2011 09:28 PM

tabiki paylaşırım yarın allahın izniyle memlekete gidiyorum anlatıcam kardeşime uygulaması için ikna edicem kilo vermeyi cok istiyo

ecot640 15-06-2011 09:50 PM

İyi yolculuklar :) Umarım işe yarar kardeşinde ki gerçekten inanırsa ben işe yarayacagından cok eminim. Hem cok istiyormuş işallah istedigi bedene kavuşur :)

kuzusu 17-06-2011 02:49 PM

evet ya cok istiyo inşallh zayıflar inandırmaya calışıcam yola cıkamadım buaksam gidiyorum kesin

azime_1 22-07-2011 04:45 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799830)

Daha önce affirmasyonları kullandınız mı? Aynı cümleyi tüm gün boyunca tekrar tekrar söylemek sadece zihninizde kuşku uyandırır ve bilinçaltınız her söylediğiniz affirmasyonları reddeder.

Bilinçli zihin: “ toplumda kendime güvenli davranırım.
Bilinçaltı zihin: Hayır aptal geçen sefer komik duruma düştüğün anı hatırla , tabiî ki kendine güvenli değilsin” der

Bilinçli zihin Her gün daha zeki oluyorum.
Bilinçaltı zihin: Tabiî ki değil aptal Sadece ortalama zekadasın ve yerini bil" der
Bu nedenle bilinçaltınız kendisi ile çelişen affirmasyonlar ile çalışmaz.
Sadece bilinçaltı zihninizle çelişmeyen affirmasyonlar işe yarar. Şimdi ben zenginim deyin. Ne oldu içinizdeki ses haklısın sen zenginsin dedi mi? Yoksa neren zengin borçlar diz boyumu dedi.
Affirmasyonların problemi genelde bir çoğu bilinçaltı zihin ile çeliştiği için çok kişide çalışmamasıdır. Neden? Çünkü gerçekten inanmadığınız bir şeye kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz.
Hiçbir affirmasyonu çok uzun ve sık kullanıp ta sonuçta hiç bir şey olmadığını gördünüz mü?

yanlız burda bir yanlışlık var. söylenen sözleri yorumlayaıp reddeden bilinçli zihindir. bilinçaltı değil. bilinaçaltı reddedemeyecek ve aptal diyemeyecek kadar aptaldır. bu yüzden subliminal mesajlar işe yarar. amacı bilince uğramadan bilinçaltına ulaşmaktır.

Berilce 22-07-2011 05:56 PM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803296)
yanlız burda bir yanlışlık var. söylenen sözleri yorumlayaıp reddeden bilinçli zihindir. bilinçaltı değil. bilinaçaltı reddedemeyecek ve aptal diyemeyecek kadar aptaldır. bu yüzden subliminal mesajlar işe yarar. amacı bilince uğramadan bilinçaltına ulaşmaktır.

Evet kesinlikle size katılıyorum, aptal çünkü mesaj yerine ulaşırsa hemen alıyor, sorgusuz sualsiz...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM.