![]() |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. Bence bu konuyu en iyi özetleyecek cümle şu olur: "Afformasyon yöntemi; olumlamaları soru cümleleri haline cevap aramaksızın getirrerek, bilinçaltının değişime göstereceği direnci daha kolay kırma amacıyla kullanılan bir yöntemdir. " Başlıktan da anlaşılacağı üzere olumlama yaparken afformasyonu da kullanmaktan zarar gelmez hatta daha etkili yapar.Zaten yazıda da ilk etapta olumlama bulup sonra da onu soru haline getirme örneği var. İkisi birlikte bile yapılabilir. Nasıl fayda görüyorsanız öyle yaparsınız. Bu arada sevgili can_can_ny kabullenme süreci ile iyi bir başlangıç yapmışsın. Bu konuda sana başarılar. Herşey gönlünce olsun bol değişimli ve gelişimli günler diliyorum sana... |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim kilo problemim yok allahtan kardesime bu yöntemi anlatıp uygulamasını isticem ama mesele neden bu kadar kolay ve saglıklı kilo veriyorum diye sorcaz kendimize bilinçaltımız bunu kendiliginden kabul edicek ve kilo vermeye başlıcaz peki kilo verme olayı hiç durmazsa sürekli zayıflamaya başlarsa insan bu nasıl duracak |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. Alıntı:
Korumak için bir afformasyon çalışabilir ondan sonra. Örneğin "Neden bu kadar kolay ideal kilomu koruyorum." gibi. |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. anladım teşekkür ederim cvp için |
|
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. tabiki paylaşırım yarın allahın izniyle memlekete gidiyorum anlatıcam kardeşime uygulaması için ikna edicem kilo vermeyi cok istiyo |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. İyi yolculuklar :) Umarım işe yarar kardeşinde ki gerçekten inanırsa ben işe yarayacagından cok eminim. Hem cok istiyormuş işallah istedigi bedene kavuşur :) |
Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım. evet ya cok istiyo inşallh zayıflar inandırmaya calışıcam yola cıkamadım buaksam gidiyorum kesin |
yanlız burda bir yanlışlık var. söylenen sözleri yorumlayaıp reddeden bilinçli zihindir. bilinçaltı değil. bilinaçaltı reddedemeyecek ve aptal diyemeyecek kadar aptaldır. bu yüzden subliminal mesajlar işe yarar. amacı bilince uğramadan bilinçaltına ulaşmaktır. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |