Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Mutluluk bulundu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=387974)

aybükem 04-05-2010 12:09 AM

Cevap: Mutluluk bulundu...

bazen mutluluk paylaşmaktır

Bilge İnan 04-05-2010 12:42 AM

Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor...

Sultan 04-05-2010 02:00 PM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715293)
Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor...

dualite yasasına göre mutlulukta mutsuzlukta aynı anda gelir.bizim hangisini görüp aldığımıza görede hayatımıza yön veririz.mutluluk bir seçimdir sevgiyle mutlu kalıny789

cymbella 05-05-2010 07:24 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 709236)
Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... y789

kesinlikle katılıyorum bir bakış,ufacık bir mimik ile yetiyo bazen nekadar dğerli olduğunuzu anlamak insanların hayatıda kocaman bi yere sahip olduğunuzu hissetmek için.eee daha da ne olsun bırakalım mutluluk olsun dime amagirlhaha

Sultan 05-05-2010 11:53 PM

Büyük paralara alınan hediyelerin sağlamadığı mutluluğu, küçük bir bakış sağlayabilirmiş.y789

Sultan 07-05-2010 10:34 AM

mutluluk kendini özgürce ifade edebilmektir.y789

sudem8 07-05-2010 04:19 PM

smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar.

Sultan 07-05-2010 08:16 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741880)
smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar.

çok haklısın canım bende mutluluğumuz çoğalsın diye her gün buraya yazıyorum lütfen her kes mutlulukla ilgili buraya yazsın sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 08-05-2010 09:45 AM

hayatı her şeye rağmen sevebilmektir mutluluk...actionsmile
dün görülmüş güzel bir rüya yarın bir hayal anda yaşamaktır mutluluk...y789

derya88 08-05-2010 01:57 PM

mutluluk için dedilerki: Sen farkında olmadan bir şekilde hep çözümler ürettin sorunlarına, gerçek bir sorun çözücüsün aslında, şimdi bunu farkındalığa dönüştürme zamanı geldi. Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir. Aslında mutsuz insan yoktur, sadece mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır.
Unutma ki Sen Olduğun İçin Yaşam Vardır, Sen Yoksan Yaşam da Yoktur....bende mutlulugu seçiyorum sevgiyle kalın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM.