![]() |
Cevap: Mutluluk bulundu... bazen mutluluk paylaşmaktır |
Cevap: Mutluluk bulundu... Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor... |
Cevap: Mutluluk bulundu... Alıntı:
|
|
Cevap: Mutluluk bulundu... Büyük paralara alınan hediyelerin sağlamadığı mutluluğu, küçük bir bakış sağlayabilirmiş.y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... mutluluk kendini özgürce ifade edebilmektir.y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar. |
|
Cevap: Mutluluk bulundu... hayatı her şeye rağmen sevebilmektir mutluluk...actionsmile dün görülmüş güzel bir rüya yarın bir hayal anda yaşamaktır mutluluk...y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... mutluluk için dedilerki: Sen farkında olmadan bir şekilde hep çözümler ürettin sorunlarına, gerçek bir sorun çözücüsün aslında, şimdi bunu farkındalığa dönüştürme zamanı geldi. Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir. Aslında mutsuz insan yoktur, sadece mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır. Unutma ki Sen Olduğun İçin Yaşam Vardır, Sen Yoksan Yaşam da Yoktur....bende mutlulugu seçiyorum sevgiyle kalın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM. |