![]() |
Cevap: Mutluluk bulundu... olağan üstü teşekkürler paylaşım için |
Cevap: Mutluluk bulundu... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Mutluluk bulundu... Mutluluğun belirli bir nedeni varsa bu uzun sürmeyecektir.! Nedensiz mutluluk, sevinç, huzur ise her zaman yanıbaşında kalacaktır.! hep mutlu kalmak dileeğiyle....y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... Mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum. |
Cevap: Mutluluk bulundu... sonsuz mutluluk kaynağı benimle beraber.y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... sevgili bengisu mutlu olmayı seçiyorum dedim ve mutluluğu yakaladım.sonsuz mutluluk kaynağı benimle çok anlamlı şimdide bunun üzerinde çalışayım ki mutluluğum devam etsin değil mi?paylaşımların çok güzel teşekkürler |
Cevap: Mutluluk bulundu... Alıntı:
|
Cevap: Mutluluk bulundu... Sevgidir mutluluk , karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...y789 |
Cevap: Mutluluk bulundu... Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... |
Cevap: Mutluluk bulundu... Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM. |