Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ..................... Parayl a İlgili İnançlar: İstediğiniz paraya sahip olamıyorsanız parayla ilgili olumsuz inançlarınız var demektir. İnançlarımız parayla olan ilişkimizin en temel belirleyicileridir. Bu da paraya olan inanç şeklimiz değiştiğinde paranın hayatımızdaki şekli değişecek demektir. Parayla ilgili inançlara ve aslında ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-06-2009, 12:53 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

.....................
Parayl
a İlgili İnançlar:

İstediğiniz paraya sahip olamıyorsanız parayla ilgili olumsuz inançlarınız var demektir. İnançlarımız parayla olan ilişkimizin en temel belirleyicileridir. Bu da paraya olan inanç şeklimiz değiştiğinde paranın hayatımızdaki şekli değişecek demektir.
Parayla ilgili inançlara ve aslında ne anlama geldiklerine bir bakalım:
• Parayla saadet olmaz: Param olursa mutlu olamam.
• Paranın ne önemi var, mühim olan insanlık: İyi bir “insan” olmak için paraya ihtiyacım yok. Zengin olursam beni ben yapan değerleri kaybederim ve değişirim.
• Zenginler başkalarını kullanarak zengin olurlar: Başkalarını kullanmaktansa zengin olmam daha iyi..
• Zenginler şımarık ve bencil olur: Zengin olursam ben de onlardan biri olup şımarık ve bencil olurum, o halde zengin olmamalıyım.
• Para kötüdür, zengin insanlar şeytan gibidir: Para kötüdür, elden çıkarılması gerekir, zengin olursam kurnazlık, hinlik, üçkağıtçılık yaparım.
• Paran varsa ruhsallıktan uzaksın: Ruhsal gelişimim için paraya ihtiyacım yok, ben ruhsallık yolunda yürüyorum param olmasa da olur.
• Şansın varsa paran da var: Ben şanslı doğmadığıma göre hiç param olmayacak.
• Para parayı çeker: Benim zaten param olmadığına göre parayı çekmem de mümkün değil.

Bilerek ya da bilmeyerek, farkında olarak ya da olmayarak kullandığınız cümleleriniz aslında parayla olan ilişkinizi nasıl da etkiliyor farkettiniz mi?
Diliniz “parayla saadet olmaz” diyorken bilinçaltınız da “evet, paran olursa mutlu olamazsın, o halde paran olmasın daha iyi” diyor ve istediğiniz paraya sahip olmamanız için elinden geleni yapıyor.

Bir de şu cümlelere bakalım:

• Para kazanmak için çok çalışmak gerekir.
• Baban zengin olacak ki paran olsun.
• Üniversite mezunu değilsen iyi para kazanamazsın.
• Ben kazanırsam başkaları kullanır.
• Para geldiği gibi gider.
• Ne kadar kazanırsan o kadar harcarsın.
• Paran olursa herkes senden birşeyler bekler, seni kıskanırlar.
• Babamdan / kardeşimden / eşimden daha çok kazanırsam üzülürler.
• Eğitimim / öğrendiklerim / tecrübemle ancak bu kadar kazanabilirim, fazlası olmaz.
• Parayı kullanmayı hiç öğrenemedim.
• Benim hakkım da demek ki bu kadarmış.
• İnsan elindekiyle yetinmeli, şımarık olmamak lazım.

Bu cümleler tanıdık geldi mi, yakınlarınızdan duyduğunuz ya da sizin söyledikleriniz var mı aralarında? Kendinizi nasıl da sınırladığınızın farkına varıyor musunuz? Hadi manalarına bakalım:

• Çok çalışırsan paran olur, az çalışırsan olmaz,
• Baban zenginse paran var, değilse yok,
• Üniversite mezunu değilsen iyi para kazanmayı hiç bekleme,
• Para kazanırsam başkalarının benden beklentileri olur, paramı kullanırlar, beni kıskanırlar, hatta ilişkimiz bozulur; iyi ilişkiler için çok param olmamalı,
• .............

Lütfen “param yok” derken öncelikle parayla ilgili düşüncelerinizi gözden geçirin. Tüm hayatınızı tarayın, parayla ilgili hatırladığınız herşeyi not edin: Ailenizde konuşulanlar, etraftan duyduklarınız, ilk para harcadığınızda / ilk para kazandığınızda hissettikleriniz,.. herşey.. Ve bakın bakalım aslında doğru görünen hangi yanlış inançlarla büyümüşsünüz ve bugünkü para durumunuzu yaratmışsınız..

Paraya yüklediğiniz anlama bakın: Para dediğimiz şey aslında çeşitli ihtiyaçlarımızı almaya aracılık eden, değişimi sağlayan bir kağıt parçası.. Biliyorsunuz ki paranın olmadığı zamanlarda da hayat devam ediyordu, insanlar geçiniyorlar, yiyor içiyor, bir şekilde ticaret yapıyorlardı. Ve o zamanlarda da insanlar hasta, mutsuz ve savaş halinde oluyordu. Yani para sağlık, mutluluk, barış aracı değil, gerçekten de değişimi sağlayan bir kağıt... Onun için lütfen paraya sahip olması gerekenden daha fazla anlam yüklemeyin, sadece hakettiği kadar değer verin.. :)

Önce bolluk içinde olmaya karar verin. Bu sizin zaten hakkınız. Bilin ki, siz buna karar verince, evren de sizin için çalışmaya başlayacaktır.

Olmayanın Yararı:

Parasız olmaktan bir çıkarınız olabileceğini hiç düşündünüz mü? Kızmayın, “bunun ne çıkarı olur” demeyin, inanın olur. Paranız olur ve kendi ayaklarınız üzerinizde durursanız anne – babanızın ilgisinden mahrum kalmaktan korkuyor olabilir misiniz? Ya da paranız olursa insanların sizden para isteyip sizi bunaltacaklarından, arkadaşlarınızı kaybedeceğinizden ya da sizi kıskanacaklarından korku duydunuz mu? Hatta çok paranın mutsuzluk getireceğini, paranız olursa sağlığınızın bozulabileceğini bile düşünmüş olabilirsiniz.

Gelecek Korkusu:

“Nasıl olsa yapamıyorum” deyip vazgeçtiğiniz ya da denemediğiniz şeyleri hatırlayın. Gelecek ile ilgili korkularımız, endişelerimiz bizi bişeyler yapmaktan vazgeçirebilir. Daha önce kazandığınız paraları bir şekilde kaybetmiş ya da kötü bir şekilde tüketmişseniz gelecekte de aynı şeyin olacağını düşünüp kazanmamayı tercih edebilir, hayalkırıklığı yaşamaktan kendinizi koruyabilirsiniz.
Yeni İnançlar / Olumlamalar:
Parayla, zenginlikle ilgili negatif kodlamalarınızın, inançlarınızın farkına varın ve onları olumlularıyla değiştirin. Bunların çoğu çocukluğumuzdan gelir;, anne babanızın paraya yaklaşımı nasıldı hatırlayın: Babanız parayı kötü günlere saklamak adı altında cimrilik mi ederdi, ya da anneniz sert kocasından görmediği sevgiyi gereksiz yere para harcayıp aldığı giysilerde mi arardı? Biz de onlardan gördüğümüz, öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz, o yol doğrudur sanıyoruz ve sonra da evren bu öğrendiklerimizi, bilinçaltımıza yazılan bu kodları haklı çıkarmak için çalışıyor:

• İki yakam bir araya gelmiyor,
• para geldiği gibi gidiyor,
• paramın bereketi yok,
• para kazanmak zor..

dedikçe evren de karşımıza öyle şeyler çıkarıyor ki sahiden de paramızın bereketi kaçıyor, kazandığımızla harcayıp bitirmemiz bir oluyor. Önemli olan nokta, işte bu kod her ne ise bulup onu bir olumlamayla değiştirmek:

• Ben bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hakediyorum ve buna layığım,
• Evren bolluk içinde ve evrenin bolluğu bana akıyor,
• Bol ve bereketli para kazanıyorum,
• Bolluk ve bereket içindeyim,
• İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana veriyor,
• İşimi severek yapıyorum ve bunun karşılığını alıyorum,
• Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayacağım kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.,
• Sahip olduğum bolluğu paylaşırken verdiklerim bana çoğalarak geri geliyor,
• Mutlu olmak ve mutlu etmek için para harcadığım için şükürler olsun,
• Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketli,
• Para benim dostum, parayı seviyorum...

Evrenin bolluk ve bereketi hepimize aksın.. OLsun..
Sevgimle kucaklarım.. :)

ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2009, 03:00 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

Tiriniti slm ,harika bir paylaşım olmuş arkadaşım!yazını tekrar özümseyerek okuyup parayla derdim neymiş bulucaamm...sevgileer
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2009, 01:04 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR
Nasıl “ben bunu yapamam” yerine “bunu nasıl yapabilirim” diye sormak gerekiyorsa, para konusunda da “bedelini karşılayamam” yerine “bedelini nasıl karşılayabilirim” sorusunu sormak işin temeli ve özü..

Parayla yaptığımız 2 temel eylem var: Harcamak ve biriktirmek. Dolayısıyla da finansal zekamızı esas olarak bu iki konuda geliştirmemiz gerekiyor. Bunun için ilk yapmanız gereken sahip olduğunuz paranın sorumluluğunu almak.. Onu kontrol edecek, yönetecek kişi sizsiniz. Paranızı kontrol edin: Ne kadar paranız var, para kaynaklarınız neler, esas olarak nerelere harcama yapacaksınız, bu harcamaların ne kadarı acil, önemli ya da hayati, hangilerini erteleyebilir ya da hiç yapmayabilirsiniz, tek tek not edin.. Kişisel bütçenizi, nakit akışınızı yapın, düzenli olarak kontrol edin, gerekiyorsa değiştirin. Bunu yapmakla paranın sizin için çalıştığını, onu kontrol ettiğinizi hissedeceksiniz.

Para harcarken ve biriktirirken nelere dikkat edeceğiz, neleri gözönüne alacağız, işte buyrun:

1. İlk olarak temel muhasebe ve rakamları okuma bilgisi gerekiyor. Aktif / pasif dediğimiz şey nedir, faiz nasıl hesaplanır, bütçe nasıl yapılır, kredi kartları “borçlanma değil ödeme aracıdır” gibi bilgiler hepimizin olmazsa olmaz bilgileri..

2. Harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin: harcama yaparken nelere dikkat edersiniz, günlük / haftalık / aylık alışverişleriniz için belli bir harcama limitiniz var mı, alışveriş için nereleri tercih edersiniz? Bunları tespit ettikten sonra en güzeli bir süre (tercihen 1 ay) kuruşu kuruşuna harcama listesi tutmaktır: Sakızdan gazeteye, benzinden kiraya kadar harcadığınız her kuruşu listeleyin. Bakın bakalım hangileri gerçekten gerekli, hangileri değil..

Harcamalarınızı kısmanın daha fazla para sahibi olmak için en hızlı yol olduğunu unutmayın.

3. Bütün borçlar sıkıntı yaratır ve enerjinizi çalar; kendinizi iyi hissetmenizi, fırsatları kendinize çekmenizi zorlaştırır. Borçsuz olduğunuzda tasasız ve hafif olursunuz. Borcunuz varsa bunları yeniden yapılandırmanın yollarına bakın, borçlarınızı ödedikçe hafiflediğinizi göreceksiniz.

4. Yatırım stratejileri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir elbette. Ama en basit yaklaşım hepimiz için geçerli:
a. Sürü psikolojisiyle, herkes borsaya giriyor deyip borsaya girilmez,
b. Komşum döviz alıyor deyip döviz alınmaz.

Başkalarının sizi etkilemesine izin vermeyin:
c. Aman canım hayat böyle işte, hepimiz borç içindeyiz,
d. Biriktirip ne yapacaksın, mezara mı götüreceksin sanki, ye iç keyfine bak,

gibi sanki hep borç içinde yüzmeniz gerekiyormuş ya da tasarruf yapmak gereksizmiş manasına gelen sözlere bakmayın siz. Bolluk bereket hepimiz için var, kendi payınıza düşeni almaktan çekinmeyin.

Bilgi, beceri ve yetenek potansiyelinizi kullanmak için meşhur güvenlik alanınızın dışına çıkma cesareti gösterin. Bazı insanlar için derler ya hani, “yıllardır ne uzadı, ne kısaldı” diye; siz de aynı alanda kaldığınız sürece aynı parayı kazanmaya devam edersiniz. Koşulları gözleyin; elbette ki bütün paranızı da hiç bilmediğiniz bir alana yatırmayın ama bir miktar cesaret göstermekten de çekinmeyin. Krizler, fırsatları da içinde barındırır.

Çocukken kumbarada biriktirdiğiniz paraları hatırlayın, ne kadar azdı ama sizi ne kadar mutlu ediyor, heyecanlandırıyordu.. 1 lira bile olsa, bir kenara koyun. Tasarruf bilincinizi geliştirin. Para biriktirme hissinin keyfini yaşayın, listenizdeki gereksiz harcama kalemlerinin tutarlarını bundan sonra bu tasarruf kumbaranıza aktarın..

Yatırım yapıyorken esas olan harcamaları azaltmak, az borçlanmak (kredi, borç.. ) ve sağlam araçlara yatırım yapmaktır.

5. Piyasa koşullarına dikkat etmek ve yasalardaki değişiklikleri takip etmek de harcama ve tasarruflarımızı yaparken kendimizi geliştirmemiz gereken konulardan..

Bu hafta, finansal özgürlük yolunda sizin geliştirmeniz gereken neler var bi bakın bakalım..
Sevgimle kucaklarım... :)


alıntı
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2009, 08:10 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetci is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

merhaba tam da ihitiyacim olan bir zamanda bu bilgi karsima cikti deniycem tesekkurler.
Yalniz ben sordugum sorularin cevaplarini bulamiyorum.Konu basliklari zaman zaman degisiyor mu acaba?
gurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2009, 09:31 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

gülprcum bulabildinmi parayla ilgili derdini? merak ediyorum ??
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2009, 09:33 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

sevgili gurbetçi

yanıt bulamadığın soruların cevapları için yazı sahiplerinin özeline yazsana ??? nasıl fikir ama ??
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2009, 10:12 PM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

Bende buldum Tiriniticim ne çok negatif inanç var parayla ilgili hangi birini yazayım.
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 11:39 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetci is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

tesekkur ederim tiriniti deniycem.
gurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2009, 01:44 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

en önemlisi neyse sence onun üzerine çalışmaya başla bence sudemciğim .
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2009, 01:54 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

o tıkanıklık açılacak hiç yolu yok.
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ilgili, inanclar, parayla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar PARAYLA İLGİLİ İNANÇLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ..................... Parayl a İlgili İnançlar: İstediğiniz paraya sahip olamıyorsanız parayla ilgili olumsuz inançlarınız var demektir. İnançlarımız parayla olan ilişkimizin en temel belirleyicileridir. Bu da paraya olan inanç şeklimiz değiştiğinde paranın hayatımızdaki şekli değişecek demektir. Parayla ilgili inançlara ve aslında ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.