![]() |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce hepsini su içer gibi okudum bi anda :) Bir de dejavu yaşadım bu esnada , hatırlayamadığım birçok şeyi sayende hatırladım (olaylardan ziyade hisler ) teşekkür ediyorum |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Böylesi güzel bir geribildirim için asıl ben teşekkür ederim sevgili Megavolt. Sevgiyle paylaştım 12389 http://www.ozgunresimler.com/data/me...image_5369.gif |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce çok komik gelecek ama senin yazılarını word e kaydedip tekrar okudum ve aynı hissi yaratmadı y789. Okumak istediğim zaman tekrar dönüyorum bu sayfaya buradan okuyorum. Sanırım duygusal içerikler word e kopyalanamıyor:))) . Yazılan yazılardan herhangi birinin hangi ruh halinde olduğunu anlamakla ilgili birşey galiba . Yani bir şekilde birinin yazdığı "a" ile bir başkasının yazdığı "a" aynı görünmüyor bana. Senin de kopyala yapıştır yaptığını zannetmiyorum, tek tek yazdığına nerdeyse eminim yani yanıldığım çok az olmuştur. Gerçi yanıldıysam bile rahatlık verir en azından demekki bazı şeyleri kafamdan uyduruyomuşum, dünyada algıladığımdan çok daha fazlası varmış diye y789 . Bu olumlama işini iyi öğreniyorum galiba :))))))))) Yardımcı olan veya olmayan bütün arkadaşlarım iyi ki varsınız |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili Megavolt ne diyeyim bilemedim y789 Hepsini tek tek yazdım.Hatta bir çoğunu ilk defa yazarken okumuş oldum.Bir an önce paylaşma isteğim vardı, kitabı okuyup bitirmeyi bekleyemezdim 12389 O anki hislerimi de sayfalara aktarmış olabilir miyim 12389 Farkındalığının ve sezgilerinin her geçen gün daha da fazla artmasını diliyorum.. Sevgilerimle.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Alıntı:
|
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bu konu ile kuantum olumlama aramalarında sitemiz ilk sırada çıkıyor. Keops'un açtığı çekirdek inanç konusu da çekirdek inanç aramasında ilk sırada. Bu gibi emeğe dayalı konular sayesinde sitemize kişisel gelişim amaçlı ulaşan kalıcı üyelerimiz oluyor. Ben de emeğe dayalı bu konu için tekrar teşekkür ediyorum.Bu tür konuların sayısının artması dileği ile. Kopyala yapiştirdan öte bu tür kaliteli konuların artması dileğimiz. actionsmile |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar fevkaledeeeeeeeeee |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Aşkım, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum ve seni şimdi çok daha fazla seviyorum... beni affet... teşekkür ederim... sonsuz mutluluk ve huzurla çıktığım bu uzun hayat yolunda bana eşlik etmeni niyet ediyorum... benimle evlenirmisin? Seni seviyorum... İrfan BATU |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Özüm kırılmaz, yaralanmaz, ölmez ve yok olmaz. Dolayısıyla hiç kimse ve hiç birşey bana zarar veremez. Bu gerçeğin verdiği huzur ve güvenle ben rahat, dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm. Kendi Öz gerçeğimi ifade etmeyen sözleri kullanmam. Kullanmış olsam bile, hemen fark eder ve değiştiririm. Kendi Öz gerçeğime uygun olmayan davranışlarda bulunmam. Bulunsam bile, hemen fark eder ve değiştiririm. Hayatımı tümüyle kendi Öz gerçeğime uygun yaşarım. Varlığımın ışığı bedenimi, mesafeleri ve zamanı aşar. Ben bunlarla sınırlı değilim. Bir yandan da bedenim ve kimliğimin bir kısmıyla ben burada, bu sınırlı gerçeklik içinde sınırsızlığımı ifade ediyorum. Bedenim, benim gelişmek için kullandığım harika aracımdır. Ona çok iyi bakar ve güçlü tutarım. Bilirim ki, o yok olduğunda da ben varolmaya devam edeceğim. Sanemce güzel olumlamalar ama dikkatimi çeken birşey var.Burada bazı ifadeler olumsuz örneğin:Ben bunlarla sınırlı değilim.özüm kırılmaz,yaralanmaz gibi.Oysa olumlamaların olumlu cümlelerle kurulması gerekmiyor mu? |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Merhaba İloşcuk Herhangi bir sakıncalı durum olsaydı sanırım R.Şanal bu ifadeleri kullanmazdı..Bu konu başlığında paylaştığım olumlamlar R.Şanal'ın kitabından alıntıdır.. Kelime bazında olumsuz ifadeler kullanmamamız gerekirken, tümce içersinde kullanıldığında tümcenin anlatmak istediği genel anlam negatif kelimeyi nötrler diye biliyorum.Tümce genel anlam itibariyle değerlendirilmelidir. Sevgilerimle actionsmile |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili Sanemce, Binlerce teşekkürler.Yazmak için bunca emek vermişsin. Mutluluk hep seninle olsun.Bizleriçin sarfettiğin emeklerin fazlası ile karşılığını bulsun. İyiki varsın İyiki hayatımdasın. Çok teşekkür ederim. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili Karavan Sarf ettiğim emeklerin çok daha fazlasını alıyorum sevgi dolu geri dönüşlerinizle..Teşekkür ederim.. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele ulaşacağız hakettiğimiz üzre.. Siz de iyi ki varsınız, iyi ki aramızdasınız.. Sevgilerimle http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bna73841p9.gif |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar ben şanal beyin olumlama ,hayata evet,ve kuantum sıçrama kitaplarını bir solukta okudum diğerlerini de bulabilirsem alıcam.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Merhaba arkadaşlar lütfen bu olumlama konusunda banada yardım eder misiniz. sanemce yazdığın bu olumlamaları nasıl kullanıcaz, bi arkadaş 21 gün diye bir şey söylemiş. hergün farklı bir olumlama mı yapıcaz , günde kaç kere ve nasıl okuyacağız bunları lütfen bu konuda bilgi verirmisin ? kitabı almadım daha ama zaten kuantumla ilgili 3 kitap daha aldım. onları bitirmem gerek ama bu arada bu olumlamalar da çok hoşuma gitti. Bana nasıl olumlama yapacağımı anlatırmısınız? bende yapmak isterim. ayrıca paylaşımın için teşekkür ederim sanemce actionsmile |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgli Elisya Öncelikle teşekkür ederim paylaşımıma değer kattığın için.. Olumlama yapmanın sabit bir kuralı yoktur..Önemli olan hangi konuda olumlama yapmaya ihtiyaç duyduğumuzu belirlemektir.. Aynı anda bir çok konu da olumlama yapılabilir elbette ama yaptığımız olumlamaya odaklanmamız açısından çeşidi fazla tutmamakta fayda var.. Olumlamaları , gece yatmadan önce ve sabah uyandığımızda yani vücudumuzun en rahatlamış haliyle yazarak yaparsak daha verimli olacaktır. Kaç defa yazacağımızın sabit bir kuralı yok. O an yazma imkanımız yoksa eğer okuyadabiliriz.. Daha etkili olacağı için yazarak çalışmak önerilmektedir. Gün içersinde de ihtiyaç hissettikçe, fırsat buldukça tekrarlanabilir.. Bilinç altımızın yeni kalıpları özümseyebilmesi için en az 21 gün gerektiği için 21 gün kuralı öne sürülür.. Başlangıç olarak kendine en uygun olumlamayı seçeceğine inanıyorum ve en kısa sürede etkilerini yaşamında görmeni diliyorum.. Sevgimle http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bltz6zqhdo.gif |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili sanemce verdiğin bigiler için tekrar teşekkürler.. Bu verdiğin bilgiler çok işime yarayacak. Kitabıda en kısa zamanda almayı düşünüyorum. blissy Son bi soru sormak istiyorum müsade edersen utananadam Bu olumlamalar çok uzun, örneğin sağlık konusunda bütün olumlamayı bir deftere mi yazmak gerekiyor. ( akşam hepsini yazana kadar uyuklayabilirim de y789 ), her akşam bi kere yazmak yeterli oluyo mu, ben yazmaktan yana olucam galiba çünkü yazarak daha iyi anlayabilir ve ezberleyebilirm. smil56 aslında hepside çok güzel, ben hangisinden başlayacağıma karar veremedim. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Çok güzel olumlamalar... Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim... |
evet lütfen, en azından güzel sesi olan bir arkadaş bunları mp3 e ses kaydı olarak kaydedemez mi? music45 harika olurdu.. derty |
Evet olumlamalar yazmak için biraz uzun. Olumlama yapmanın amacı o konudaki düşünce yapımızı pozitife çevirip hayatımıza geçirebilmemiz.. Belirlediğin konudaki olumlamayı okuyup, yazmak için daha kısa olumlamalardan seçebilirsin. Sevgimle |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bir arkadaş word'e kopyalayıp okuduğunda aynı etkiyi almadığını ve bu sayfalardan okuduğunu yazmış. Şimdi aynısını ben yaptım ve de çıktı aldım. Ama kafam karışmadı da değil. Çünkü sanemce buraya eklerken kopyala yapıştır yapmamış, tek tek yazmış. Aslında tekniğe çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum ama olumlamalar için aynı şey geçerli değil sanırım. Yazmanın ayrı bir etkisi var gibi. Teşekkürler paylaşım için sanemce. kiss3 |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Derinlik ifade etmeyen olumlamaların çok daha başaralı olacağına inanıyorum. Bence, öz varlık, Tanrı, evrensel zeka, O, özümüz bunlar insanı nasıl desem ruhsal rehavete sürükleyebilir. Şahsen ben de öyle oluyor ve birden hayatın anlamsızlığından dem vurmaya başlıyorum (kendi üzerimden anlatıyorum ki tartışma yaratmasın). Daha günlük ifadelerle yapılsa bu olumlama daha fani mutlu'lar oluruz bence. Zira fani Dünya.. Şems-i tebrizi yazsa bu olumları ancak bu kadar olur. Ya da belki sadece bana öyle hissettiriyordur. Site sahib(ler)inin yazdığı olumlamalar daha içten daha samimi daha etkili. Nacizane fikrim.. Kendinize iyi bakıyosunuz :) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sevgili Sanemce, İlgine çok teşekkür ediyorum. Olumlamalarımı telefonumdan da okumaya başladım. Süpersin... Mutlu ve Sağlıkla kalman ve bu tür dosyalarını utanarak bekliyorum. Saygılarımla İyiki Varsın Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr... |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar: "Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir. Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde.. Teşekkürler... |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar birde Rıdvan şanal'ın kuantum kodlaması var. Onuda öneririm. Müthiş bir olumlama kaynağı. Burdakilerde çok güzel. ekleyene teşekkürler. |
|
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce harikasın :)) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Arkadaslar, Bu olumlamalari konu konu ayirarak ornegin sadece `` Para ve Bolluk`` olumlamasini 21 gun boyunca hergun mu okuyacagiz yoksa karisik konular seklinde okusak da fayda saglar mi acaba???? |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar 21 gün tek bir konuda olumlama çalışmaları daha çok fayda sağlar. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar çok güzel olumlamalar sanemce,ben de herkesle paylaşıyorum,ellerine sağlık,iyi ki varsın:) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Not alicam tesekkur ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |