Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226981)

Megavolt 14-03-2010 09:42 PM

Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar

Sanemce hepsini su içer gibi okudum bi anda :) Bir de dejavu yaşadım bu esnada , hatırlayamadığım birçok şeyi sayende hatırladım (olaylardan ziyade hisler ) teşekkür ediyorum

sanemce 15-03-2010 04:05 PM

Böylesi güzel bir geribildirim için asıl ben teşekkür ederim sevgili Megavolt.

Sevgiyle paylaştım
12389

http://www.ozgunresimler.com/data/me...image_5369.gif

Megavolt 19-03-2010 02:53 PM

Sanemce çok komik gelecek ama senin yazılarını word e kaydedip tekrar okudum ve aynı hissi yaratmadı y789. Okumak istediğim zaman tekrar dönüyorum bu sayfaya buradan okuyorum. Sanırım duygusal içerikler word e kopyalanamıyor:))) . Yazılan yazılardan herhangi birinin hangi ruh halinde olduğunu anlamakla ilgili birşey galiba . Yani bir şekilde birinin yazdığı "a" ile bir başkasının yazdığı "a" aynı görünmüyor bana. Senin de kopyala yapıştır yaptığını zannetmiyorum, tek tek yazdığına nerdeyse eminim yani yanıldığım çok az olmuştur. Gerçi yanıldıysam bile rahatlık verir en azından demekki bazı şeyleri kafamdan uyduruyomuşum, dünyada algıladığımdan çok daha fazlası varmış diye y789 . Bu olumlama işini iyi öğreniyorum galiba :)))))))))
Yardımcı olan veya olmayan bütün arkadaşlarım iyi ki varsınız

sanemce 19-03-2010 04:57 PM

Sevgili Megavolt ne diyeyim bilemedim y789
Hepsini tek tek yazdım.Hatta bir çoğunu ilk defa yazarken okumuş oldum.Bir an önce paylaşma isteğim vardı, kitabı okuyup bitirmeyi bekleyemezdim 12389
O anki hislerimi de sayfalara aktarmış olabilir miyim 12389
Farkındalığının ve sezgilerinin her geçen gün daha da fazla artmasını diliyorum..

Sevgilerimle..

Megavolt 19-03-2010 06:31 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590825)
Sevgili Megavolt ne diyeyim bilemedim y789
Hepsini tek tek yazdım.Hatta bir çoğunu ilk defa yazarken okumuş oldum.Bir an önce paylaşma isteğim vardı, kitabı okuyup bitirmeyi bekleyemezdim 12389
O anki hislerimi de sayfalara aktarmış olabilir miyim 12389
Farkındalığının ve sezgilerinin her geçen gün daha da fazla artmasını diliyorum..

Sevgilerimle..

Biliyoduuuuuumblissy Tam tahmin ettiğim gibi, güzel duygularının hepsini aktarmışsın. Yeni başlayanlar için bir hazine değerinde bunlar. Umarım her gün daha çok kişi gördüklerimi görüyordur o satırlarda. Herhangi birinin kalbini açıp rezonansa girmesi yeterli. İyilikler hep bizimle olsun

hayatimdegisti 20-03-2010 01:28 AM

Bu konu ile kuantum olumlama aramalarında sitemiz ilk sırada çıkıyor.
Keops'un açtığı çekirdek inanç konusu da çekirdek inanç aramasında ilk sırada.
Bu gibi emeğe dayalı konular sayesinde sitemize kişisel gelişim amaçlı ulaşan kalıcı üyelerimiz oluyor.
Ben de emeğe dayalı bu konu için tekrar teşekkür ediyorum.Bu tür konuların sayısının artması dileği ile.
Kopyala yapiştirdan öte bu tür kaliteli konuların artması dileğimiz.
actionsmile

newroses 02-04-2010 07:22 PM

fevkaledeeeeeeeeee

irfanbatu 13-04-2010 10:40 AM

Aşkım, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum ve seni şimdi çok daha fazla seviyorum... beni affet... teşekkür ederim...
sonsuz mutluluk ve huzurla çıktığım bu uzun hayat yolunda bana eşlik etmeni niyet ediyorum... benimle evlenirmisin?

Seni seviyorum...
İrfan BATU

iloscuk 06-07-2010 11:04 AM

Özüm kırılmaz, yaralanmaz,
ölmez ve yok olmaz.
Dolayısıyla hiç kimse
ve hiç birşey bana zarar veremez.
Bu gerçeğin verdiği huzur ve
güvenle ben rahat, dengeli ve sakin
bir biçimde hayatımı sürdürürüm.

Kendi Öz gerçeğimi ifade etmeyen sözleri
kullanmam. Kullanmış olsam bile, hemen
fark eder ve değiştiririm.
Kendi Öz gerçeğime uygun olmayan
davranışlarda bulunmam. Bulunsam
bile, hemen fark eder ve değiştiririm.
Hayatımı tümüyle kendi Öz gerçeğime
uygun yaşarım.

Varlığımın ışığı bedenimi, mesafeleri ve
zamanı aşar. Ben bunlarla sınırlı değilim.
Bir yandan da bedenim ve kimliğimin bir
kısmıyla ben burada, bu sınırlı gerçeklik
içinde sınırsızlığımı ifade ediyorum.
Bedenim, benim gelişmek için kullandığım
harika aracımdır.
Ona çok iyi bakar ve güçlü tutarım.
Bilirim ki, o yok olduğunda da ben
varolmaya devam edeceğim.

Sanemce güzel olumlamalar ama dikkatimi çeken birşey var.Burada bazı ifadeler olumsuz örneğin:Ben bunlarla sınırlı değilim.özüm kırılmaz,yaralanmaz gibi.Oysa olumlamaların olumlu cümlelerle kurulması gerekmiyor mu?

sanemce 06-07-2010 02:25 PM

Merhaba İloşcuk

Herhangi bir sakıncalı durum olsaydı sanırım R.Şanal bu ifadeleri kullanmazdı..Bu konu başlığında paylaştığım olumlamlar R.Şanal'ın kitabından alıntıdır..

Kelime bazında olumsuz ifadeler kullanmamamız gerekirken, tümce içersinde kullanıldığında tümcenin anlatmak istediği genel anlam negatif kelimeyi nötrler diye biliyorum.Tümce genel anlam itibariyle değerlendirilmelidir.

Sevgilerimle actionsmile

karavan 10-07-2010 08:41 PM

Sevgili Sanemce,

Binlerce teşekkürler.Yazmak için bunca emek vermişsin.
Mutluluk hep seninle olsun.Bizleriçin sarfettiğin emeklerin fazlası ile karşılığını bulsun.

İyiki varsın
İyiki hayatımdasın.
Çok teşekkür ederim.

sanemce 10-07-2010 10:14 PM

Sevgili Karavan

Sarf ettiğim emeklerin çok daha fazlasını alıyorum sevgi dolu geri dönüşlerinizle..Teşekkür ederim..

Hep birlikte daha iyiye, daha güzele ulaşacağız hakettiğimiz üzre..

Siz de iyi ki varsınız, iyi ki aramızdasınız..

Sevgilerimle

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bna73841p9.gif

flashbellek 28-07-2010 09:52 AM

ben şanal beyin olumlama ,hayata evet,ve kuantum sıçrama kitaplarını bir solukta okudum diğerlerini de bulabilirsem alıcam..

elisya 22-08-2010 12:00 AM

Merhaba arkadaşlar

lütfen bu olumlama konusunda banada yardım eder misiniz.

sanemce yazdığın bu olumlamaları nasıl kullanıcaz, bi arkadaş 21 gün diye bir şey söylemiş. hergün farklı bir olumlama mı yapıcaz , günde kaç kere ve nasıl okuyacağız bunları lütfen bu konuda bilgi verirmisin ?

kitabı almadım daha ama zaten kuantumla ilgili 3 kitap daha aldım. onları bitirmem gerek ama bu arada bu olumlamalar da çok hoşuma gitti.

Bana nasıl olumlama yapacağımı anlatırmısınız? bende yapmak isterim.

ayrıca paylaşımın için teşekkür ederim sanemce actionsmile

sanemce 22-08-2010 02:08 AM

Sevgli Elisya

Öncelikle teşekkür ederim paylaşımıma değer kattığın için..

Olumlama yapmanın sabit bir kuralı yoktur..Önemli olan hangi konuda olumlama yapmaya ihtiyaç duyduğumuzu belirlemektir.. Aynı anda bir çok konu da olumlama yapılabilir elbette ama yaptığımız olumlamaya odaklanmamız açısından çeşidi fazla tutmamakta fayda var..

Olumlamaları , gece yatmadan önce ve sabah uyandığımızda yani vücudumuzun en rahatlamış haliyle yazarak yaparsak daha verimli olacaktır. Kaç defa yazacağımızın sabit bir kuralı yok. O an yazma imkanımız yoksa eğer okuyadabiliriz.. Daha etkili olacağı için yazarak çalışmak önerilmektedir. Gün içersinde de ihtiyaç hissettikçe, fırsat buldukça tekrarlanabilir..

Bilinç altımızın yeni kalıpları özümseyebilmesi için en az 21 gün gerektiği için 21 gün kuralı öne sürülür..

Başlangıç olarak kendine en uygun olumlamayı seçeceğine inanıyorum ve en kısa sürede etkilerini yaşamında görmeni diliyorum..

Sevgimle http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bltz6zqhdo.gif

elisya 22-08-2010 02:16 PM

Sevgili sanemce verdiğin bigiler için tekrar teşekkürler.. Bu verdiğin bilgiler çok işime yarayacak. Kitabıda en kısa zamanda almayı düşünüyorum. blissy

Son bi soru sormak istiyorum müsade edersen utananadam

Bu olumlamalar çok uzun, örneğin sağlık konusunda bütün olumlamayı bir deftere mi yazmak gerekiyor. ( akşam hepsini yazana kadar uyuklayabilirim de y789 ), her akşam bi kere yazmak yeterli oluyo mu, ben yazmaktan yana olucam galiba çünkü yazarak daha iyi anlayabilir ve ezberleyebilirm. smil56
aslında hepside çok güzel, ben hangisinden başlayacağıma karar veremedim.

scouter 22-08-2010 07:04 PM

Çok güzel olumlamalar... Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...

elisya 24-08-2010 06:05 PM

Alıntı:

nick1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308328)
Merhaba
acaba bu olumlamalar bir meditasyon mp3 ü şeklinde ses kaydı olarak kaydedilebilir mi?bunu yapabilecek bir arkadaşımız var mı? kendi sesiyle

evet lütfen, en azından güzel sesi olan bir arkadaş bunları mp3 e ses kaydı olarak kaydedemez mi? music45 harika olurdu.. derty

sanemce 24-08-2010 06:25 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763840)

Son bi soru sormak istiyorum müsade edersen utananadam

Bu olumlamalar çok uzun, örneğin sağlık konusunda bütün olumlamayı bir deftere mi yazmak gerekiyor. ( akşam hepsini yazana kadar uyuklayabilirim de y789 ), her akşam bi kere yazmak yeterli oluyo mu, ben yazmaktan yana olucam galiba çünkü yazarak daha iyi anlayabilir ve ezberleyebilirm. smil56
aslında hepside çok güzel, ben hangisinden başlayacağıma karar veremedim.

Sevgili Elisya,

Evet olumlamalar yazmak için biraz uzun. Olumlama yapmanın amacı o konudaki düşünce yapımızı pozitife çevirip hayatımıza geçirebilmemiz..
Belirlediğin konudaki olumlamayı okuyup, yazmak için daha kısa olumlamalardan seçebilirsin.

Sevgimle

planner 13-09-2010 04:50 PM

Bir arkadaş word'e kopyalayıp okuduğunda aynı etkiyi almadığını ve bu sayfalardan okuduğunu yazmış. Şimdi aynısını ben yaptım ve de çıktı aldım. Ama kafam karışmadı da değil. Çünkü sanemce buraya eklerken kopyala yapıştır yapmamış, tek tek yazmış. Aslında tekniğe çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum ama olumlamalar için aynı şey geçerli değil sanırım. Yazmanın ayrı bir etkisi var gibi.

Teşekkürler paylaşım için sanemce.
kiss3

neseli ceni 30-10-2010 03:23 AM

Derinlik ifade etmeyen olumlamaların çok daha başaralı olacağına inanıyorum. Bence, öz varlık, Tanrı, evrensel zeka, O, özümüz bunlar insanı nasıl desem ruhsal rehavete sürükleyebilir. Şahsen ben de öyle oluyor ve birden hayatın anlamsızlığından dem vurmaya başlıyorum (kendi üzerimden anlatıyorum ki tartışma yaratmasın). Daha günlük ifadelerle yapılsa bu olumlama daha fani mutlu'lar oluruz bence. Zira fani Dünya.. Şems-i tebrizi yazsa bu olumları ancak bu kadar olur. Ya da belki sadece bana öyle hissettiriyordur. Site sahib(ler)inin yazdığı olumlamalar daha içten daha samimi daha etkili. Nacizane fikrim..
Kendinize iyi bakıyosunuz :)

hasan_4154 26-12-2010 11:41 PM

Sevgili Sanemce,
İlgine çok teşekkür ediyorum. Olumlamalarımı telefonumdan da okumaya başladım. Süpersin... Mutlu ve Sağlıkla kalman ve bu tür dosyalarını utanarak bekliyorum. Saygılarımla İyiki Varsın Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr...

Gulba 11-01-2011 02:51 PM

Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar:

"Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir.
Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal

Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde..

Teşekkürler...

mystic93 05-03-2011 10:43 PM

birde Rıdvan şanal'ın kuantum kodlaması var. Onuda öneririm. Müthiş bir olumlama kaynağı.
Burdakilerde çok güzel. ekleyene teşekkürler.

mystic93 05-03-2011 10:46 PM

Alıntı:

Gulba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786345)
Bu kodlamaları nasıl uygulamak uygundur. Başka bir konuda şöyle yazmışlar:

"Olumlamaları özellikle çok sayıda yapmak, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla tekrar etmek yeterlidir.
Ayrıca olumlamaları bir kerede en fazla iki sayfa okuyarak yapmanız gerekiyor. Normal bir kitabı okur gibi okunmaz olumlamalar. Böyle yapınca kısa sürede değişimleri göreceksiniz hayatınızda. Kişi giderek eskisinden daha huzurlu, dingin ve güçlü hisseder kendini. Haydi o zaman, olsun o halde! " r.şanal

Bu şekilde mi okuyalım. Hergün 2 en fazla 2 sayfa veya 1 konu şeklinde..

Teşekkürler...

21 gün boyunca gece yatarken,sabah kalkarken okumanız en sağlıklı şekli olur diye düşünüyorum. Tabi bu olumlama sürecinde kendinize ait olumlu cümleleride gün içerisinde sık sık kullanmanız çok daha iyi olur. :))

kuzeygüney 24-08-2011 09:46 AM

Sanemce harikasın :))

azraist_24 20-10-2011 07:32 PM

Arkadaslar,

Bu olumlamalari konu konu ayirarak ornegin sadece `` Para ve Bolluk`` olumlamasini 21 gun boyunca hergun mu okuyacagiz yoksa karisik konular seklinde okusak da fayda saglar mi acaba????

sweeet 20-10-2011 07:53 PM

21 gün tek bir konuda olumlama çalışmaları daha çok fayda sağlar.

pinky9 12-12-2011 02:56 AM

çok güzel olumlamalar sanemce,ben de herkesle paylaşıyorum,ellerine sağlık,iyi ki varsın:)

firdevsi ala 27-08-2015 01:34 PM

Not alicam tesekkur ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.