![]() |
bu olumlamaya bayıldım nisanda bir sınavım var şimdiden okumaya başlayacağım. çok teşekkür ederim bu harika oldu benim için.şimdi okurken bile başarılı olacağımı hisettim y789 |
aynı dertten muzdaripiz alestasoncum b456 olumlamaları yapalım evet ama derste çalışsak iyi olacak. yani ben çalışsam y789 sevgilerimle kiss3 Alıntı:
|
ESNEKLİK “Seçenekler sonsuzdur ve benim gücüm de.” Sınırlarımı her an geliştirmeye hazırım. Hayatın yeni mesajlarına kendimi açarak gerektiğinde değişme esnekliğini gösteririm. Olaylara çok boyutlu olarak bakarım. Ve seçenekleri görürüm. Değişmem gerektiğinde açılıp-genişler, çoğalıp-büyürüm. Bilge tarafım her zaman bana yeni seçenekler sunmak için hazır bekler. Bir işi yapmanın bir çok yolu vardır. Hayatta uyum sağlamanın da bir çok yolu. Bir sorunu çözmenin bir çok yolu. Esneyerek güçlenirim. Sık sık olduğumdan başka bir şey olmanın yolunu bulurum. Akıp-giden bir nehir gibi, bulunduğu kabın şeklini alan, ama hep aynı kalan su gibi esnerim. Koşullar değiştikçe onlara uyum sağlamak için bir yol olduğunu bilirim ve her uyum sağlama işlemi beni daha güçlü ve akıllı yapar. Olaylara direnip, onlara doğrudan karşı çıkmak yerine, olayları kendi lehime kullanırım. Bazen durup bekleyerek, bazen de hızlı hızlı akarak ilerleyen bir nehir gibi sonunda denize ulaşırım. Durup-geri çekilir ve bakarım. Ne olmuş ve ne olmaktadır. Durup-geri çekilip bakarım, başka neyi, nasıl yapacağımı bilmek için. Her an yeni fırsatların önüme çıkacağını bilerek ilerlerken otomatik işleyen bir dikkatle. |
Rüzgarın Önünde Bir Çalı Rüzgarın önünde bir ağaç.Heybetli ve güçlü. Rüzgar esti, ağaç dikildi. Rüzgar esti, ağaç dikildi ve sonunda ağaç devrildi. Rüzgarın önünde bir çalı. Rüzgar esti, çalı yattı. Rüzgar esti, çalı yattı sıkıca toprağa tutunarak. Rüzgar esti, çalı yattı ve rüzgar dindi, çalı doğruldu yeniden... Arkadaşlar R.Şanalın kitabından alıntı yaptığım olumlamalar sona erdi. Hepimize faydalı olmasını diliyorum.. sevgilerimle http://img24.imageshack.us/img24/584/flwnk8.gif |
Harikasın canım.. Her bir cümle muhteşemdi ,bence çok kutsaldı ve sevgi doluydu.. Şanal Bey'i seviyorum ben:))) en başta ona bu güzel kitabı yazdığı için ve sana paylaştığın için teşekkür ediyorum kiss3 |
pamuğum canım bende çok severek yazdım ve sizlerle paylaşmış olmaktan mutluluk duydum. Ben teşekkür ediyorum sevgi dolu sözlerin için kiss3 |
kitabı bizi renkli ve canlı olarak okuyarak yaşattınız. yüreginize sağlık çok teşekür ederim. Sevgıyle kalın. |
melihacım paylaşmış olmaktan dolayı mutluydum, güzel sözlerinizle mutluluğumu arttırdınız asıl ben teşekkür ederim.. sevgilerimle kiss3 Alıntı:
|
gerçekten çok güzel olumlamalar her gün okumayı planlıyorum çok teşekkürler paylaştığın için kitabıda bulabilirsem okumayı planlıyorum |
ben neden başaramıyorum neden böle düşünmeme rağmen yapamıyorum:( |
Alıntı:
Sevgili harikayim sen boyle dusunmene ragmen, yapamiyorum dedikce kendini engellersin...madem bu sekilde dusunebiliyorsun mutlaka yapacaksindir...yapamiyorum yazina kocaman bir IPTAL diyelim |
sevgili harikayım, neden başaramadığını içine sorabilirsen cevabını zaten bulucaksın . Hiç bişey şak diye olmuyor ki hayatta y789çalışma yapıp yapmadığını bilmiyorum ama bana göre sende eksik olan " inanç ve teslimiyet." Ama teslimiyet derken vazgeçmek değil. İste düşün ve olacağına güvenerek evrene teslim et ve unut. Sürekli üzerinde düşündükçe blokaj oluşturursun. Evrene güven......Dene bakalım ... sonucu merak ediyorum... öptümmmm kiss3 sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sanemce paylaştığın için sonsuz teşekkürler ellerine emegine sağlıkalk78 |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar çok teşekkürler Sanemce...çaldım hepsini, yarın çıktısını alıp başlarım okumaya...21 gün sonra hepinize en güzel bir yerde yemek ısmarlarım belkim...sevincli |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Olumlamalar icin binlerce kez tsk'ler sanemce. Eline, emegine saglik. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sanemce paylaşımın için teşekkürler ve ellerine sağlık...956k Bende kitap vardı, bırakmıştım bir kenarda. Bu vesileyle R.Şanal'ın varlığı ve yazdıkları için de şükürler olsun. Alıntılardan çıktı alıp kullanmaya başlıyorum bugün. Sağolasınactionsmile |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sevgili aquariel ve sevgili ismira pozitif enerjileriniz için ben teşekkür ederim sizlere http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...sskxoh2rsx.gif |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar İnanılmaz güzel olumlamalar bunlar. Şimdiden insana kendini muhteşem iyi hissettiriyor. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Çok teşekür ediyorum |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar superarkadaşımm çok teşekkür ederimm bu güzell olumlamaları paylaştığın için bende bugünden itibaren başlıcamm hergün okuyucamm.Hepsi birbirinden güzelll 956k |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bu olumlamaları paylaştığın için ben de çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar kuantum düşünce tekniğinde , egoyu güçlendirme yani çok fazla ben kavramı yok mu sizce? oysaki bu hayatta yaşarken ben değil biz olgusunu yaşatabilmek gerekiyor. bu düşünce tekniğini bende okuyorum ama bazı noktalarda takılıyorum..tartışmaya açsak bu konuyu sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Olumlamalarda ki benden sonraki gelecek kelime çok önemli olduğunu duymuştum.manyetik bir alan çekim gücü yarattığı kesin.çünkü ben aptalım.ben tembelim dediğiniz zaman olumsuzlukları çekmiş oluyoruz hayatımıza...bunun yerine ben çalışkanım,ben akıllıyım dediğimizde olumlulukları çekiyoruz.sizin bahsettiğiniz ben kavramında zaten Yaradanımız bizi sevgisinden yaratıp,hepimize özünden bir parça verip isimleriyle uyumlandırdığı için,ben dememizde hiç bir sakınca yoktur bence.hepimiz bütünün parçalarıyız. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar burada ben yaratıyorum kavramı var.. islam dini inancına göre allah dan isteme , dua kavramı var... sanki din aradan çıkarılıyor da sadece tanrı kavramı yerleştiriliyor ... bu bir yorum...dediğim gibi bende kuantum okuyorum ama temelini sağlam atmak isterim. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar niye kimse bu konu hakkında yorum yapmıyor.çok merak ettim..nerede kuantumcular....???????????????? |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Alıntı:
Kuran ı Kerim de;"Ben İnsanı çamurdan yarattım, ruhlarına nefesimle üfledim" der. Cevşen de de Ben size şah damarınızdan yakınım" der. Biz deiçimizdeki Ben in o Üstün Zekanın, yüksek Benliğinin onamalarını olumlamalarını yapıyoruz. İçimizdeki o naif sesi daha çok duyabilmek ve allah ın yarattığı nefesini verdiği ve 12,000 meleğine ibadet ettirdiği, görevlendirdiği en kapsamlı bilgisayardan kapsamlı değerli, İnsanlarız. İçimizdeki o Beni küçümsediğimizde ve yok saydığımızda Allah ı gücendirmiş ve onu yok saymış oluruz.. Ahh. Ahh Orta çağda Sevginin yerine gücü bırakan atalarımızın genlerimize işlediği hata yapma korkusu işte böyle bizi Gerçek Ben den uzaklaştırıyor. Sanemce paylaşım için teşekkürler.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar ok. de burada tanrıyı inkar etmiyoruz zaten..tamam ama ben din tarafından bakıyorum..ortada sadece tanrı kavramı var kuantum düşüncede...din nerede?? |
Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz. Allah ı inkar etmeyen bir bilgi dinide inkar etmez. Ayrıca burası din ve ahlak kültürü sitesi değil. Olumlamalar allah ın bana verdiği gücü anımsatıyor. Kur an ı açıp İnsanın yaratılışına dair ayetleri okuduğunuzda kuantum ve olumlamaların Dini ve allah ı inkar etmediğini zaten anlayacaksınız.. |
|
Benim genlerime işlenmiş bir din baskısı ve Allah korkusu yok..Bir soru ile bu konuda fikir sahibi olamazsınız...Burada bir konu tartışıyoruz..Bu şekilde yargılarla dolu bir cümle ile konuşmanız çok yanlış..Bunu yazmış olmam bu düşünceye sahip olmam anlamına gelmez.. İnsanoğlunun aklına gelebilecek sorulardan biridir bu kuantumda..Dayatmalarla , yargılarla konuşmayalım ltf..Bilgilerinizi yaradanın da uygun gördüğü hoşgörü ve öngarsızlıklarla aktarın ltf..Bu sorular bu sitenin din kültürü ve ahlak sitesi olduğunu da ayrıca göstermez. |
Peki ben Kuranı kerim ve Cevşen de Allah ın sözlerinden bahsettikçe hala neden İslam dini nerede diye sorular soruyorsunuz. Kur an ı KErim ve Cevşen hangi dine ait. Lütfen kör hafız gibi ezbere konuşmayalım 4 Semavi Din için peygamberlerine indirilmiş Kutsal kitapların içeriklerini ve kendi dilimizdeki meallerini biraz daha fazla inceleyip anlamaya başlayalım. Farkındalık ve farkında olmak işte budur. Ben İSlamiyetin içinde zaten Allah kendi kelimeleri ile bahsediyor diyorum" siz ise yorum yazanı kızdırdım bana hakaret etti deyip yine sorgu hakimi gibi ve hatta yargıç gibi; sorgulayıp, yargılıyorsunuz. Korkularınızdan kurtulup yargılarınızdan arınıp birazda soruşturmanızı inandığınız din ve mezheb kaynaklarını okuyup inceleyerek gerçekleştirin. İnanın benim anlattıklarım bir bölümü sadece orad BEN in ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Allah: "Yalnız BEN den isteyin, Yalnız Bana dua edin. BENDEN başka Tanrı yoktur. BANA eş koşmayın" der. Bunları okudukça Benin özünü ve allah ın Beni yaratırken içime üflediği sevgi dolu nefesini daha iyi anlıyorum. Not: Siz genetik Mühendisi değilseniz genlerinize Orta çağ din baskısının işleyip işlemediğini bilemezsiniz. Sevgiden uzaklaştırıldığımızın bir an önce farkına varmalı ve Sevgi olduğumuzu unutmamalıyız.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar biz sizinle farklı düşüncelerde değiliz aslında..Ben sadece sizin tarzınızı sert buldum..Bir insan bir konuyu araştırırken aynı zamanda sorularda sorar..Ve ne kadar çok sorarsa o kadar çok gerçeğe ve doğruya yaklaşır..Siz bu sitede , bu konular hakkındaki bilgi birikiminizi insanlarla paylaşma misyonu edindiğinizi görüyorum vede bunu çok da güzel yapıyorsunuz..Ama lütfen , benim hissettiğim kadarı ile gergin bir ifadeyle "Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz." derseniz hoş olmuyor.Ben şahsıma gösterdiğiniz sert tepkiden dolayı sizi eleştirdim aslında.Yoksa düşüncelerinize hiç de uzak değilim..Evet sizin kadar bilgili olmayabilirim,ama okuyorum araştıryorum merak etmeyin..bu arada da soruyorum.. Biz sevgi yüklü varlıklarız demi? O zaman daha ılımlı olmamız gerektiği kanaatindeyim... Bilgileriniz için teşekkürler.. sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Sayın R.Şanal'ın Kuantum ve Kur'an kitabında ihtiyacınız olan tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz arkadaşlar. Sitede yer alan kitap forumu bölümünde bütün bilgiler mevcut.linki sizin için kopyalıyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-rsanal.html |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar sevgili fgceker bahsettiğin kitabı içinde bulunduğumuz haftasonu içinde okudum... ilginize teşekkürler sevgiler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bende Şanal Beyın kuantum kodlama ısımlı kıtabını aldım acele etttım sanırım.Begenmedım cekırdek ınancınızı bulmanıza yonelık yazıldı demıstı.Ancak ıcınde sadece vucut ve organlarımız ıcın olumlamalar ve heryerde rahatca buldugumuz bır kac soru var..Keske almasaydım dedımmm..Bu cekırdek ınancı bulmak ne zormus yaaaaaaaa |
Merhaba sulara; Unutmamak lazım ki güzel şeyler herzaman emek ister,biraz kafa biraz bedeni yormak ister....İşte o zaman ulaştığımızda kıymetini bilir ve tadını çıkara çıkara zaferimizi kutlayabiliriz.Bence olaya almasaydım diye bakmak yerine acaba bu okuduğum satırlar beni hangi yeni bilgileri daha iyi özümseyebilmem için hazırladı diye bakman çook ama çook daha iyi olur. En iyi duvar ustasıda en acemi duvar ustasıda duvarı örmeye ilk tuğlayı yerine koyarak başlar canım bunu sakın unutma...sen tuğlalarını sağlam bir şekilde yerine koymaya başladın..duvarın bitip şöyle karşısına geçtiğinde demek istediğimi çook daha iyi anlayacağına inanıyorum canım... Sevgiyle kal |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar harika bir paylaşım olmuş kitabıda okudum teşekkürler |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar bu kitap sayesinde olumlama nedir ne değildir iyice anlamış oldum.kitabın başında uygulamanın nasıl yapılacağıyla ilgili açıklamalar var baya aydınlandım...olumlamayı bana tanıtan ve sevdiren kitap diyebilirim bu kitap için.. |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar bunlar r.şanal..ın kitabından kuantum olumlama bi harikaa süper airport tv de her salı 21.00 de programını seyredin süper ..:) |
Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Bende hemen bugün edinmeliyim bu kitaptan:))))Elbet değişim beni de bulacak herhalde ölmeden:)))Ay deli olucam yaaa.O kadar okuyorum, araştırıyorum.benim içimdeki dev çok derin bir uykuda sanırım.Bağ kuramıyorum ben kendimle. Sizlerin hikayeleri hayranlıkla okuyorum. Sevgiler |
arkadaşlar kandil gecesine yakışır bir olumlama lütfen okuyun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 AM. |