Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226981)

alestason 11-02-2009 07:28 PM

bu olumlamaya bayıldım nisanda bir sınavım var şimdiden okumaya başlayacağım.
çok teşekkür ederim bu harika oldu benim için.şimdi okurken bile başarılı olacağımı hisettim y789

sanemce 12-02-2009 12:20 AM

aynı dertten muzdaripiz alestasoncum b456
olumlamaları yapalım evet ama derste çalışsak iyi olacak. yani ben çalışsam y789

sevgilerimle kiss3

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309198)
bu olumlamaya bayıldım nisanda bir sınavım var şimdiden okumaya başlayacağım.
çok teşekkür ederim bu harika oldu benim için.şimdi okurken bile başarılı olacağımı hisettim y789

sanemce 12-02-2009 04:46 PM

ESNEKLİK
“Seçenekler sonsuzdur ve benim gücüm de.”

Sınırlarımı her an geliştirmeye hazırım.
Hayatın yeni mesajlarına kendimi açarak
gerektiğinde değişme esnekliğini gösteririm.

Olaylara çok boyutlu olarak bakarım.
Ve seçenekleri görürüm.
Değişmem gerektiğinde açılıp-genişler,
çoğalıp-büyürüm.

Bilge tarafım her zaman bana yeni
seçenekler sunmak için hazır bekler.

Bir işi yapmanın bir çok yolu vardır.
Hayatta uyum sağlamanın da bir çok yolu.
Bir sorunu çözmenin bir çok yolu.

Esneyerek güçlenirim. Sık sık olduğumdan
başka bir şey olmanın yolunu bulurum.
Akıp-giden bir nehir gibi, bulunduğu
kabın şeklini alan, ama hep aynı
kalan su gibi esnerim.

Koşullar değiştikçe onlara uyum sağlamak
için bir yol olduğunu bilirim ve her uyum
sağlama işlemi beni daha güçlü ve akıllı yapar.

Olaylara direnip, onlara doğrudan
karşı çıkmak yerine,
olayları kendi lehime kullanırım.
Bazen durup bekleyerek, bazen de hızlı hızlı
akarak ilerleyen bir nehir gibi
sonunda denize ulaşırım.

Durup-geri çekilir ve bakarım.
Ne olmuş ve ne olmaktadır.
Durup-geri çekilip bakarım, başka neyi,
nasıl yapacağımı bilmek için.

Her an yeni fırsatların önüme çıkacağını
bilerek ilerlerken otomatik
işleyen bir dikkatle.

sanemce 12-02-2009 05:07 PM

Rüzgarın Önünde Bir Çalı

Rüzgarın önünde bir ağaç.Heybetli ve güçlü.
Rüzgar esti, ağaç dikildi. Rüzgar esti, ağaç dikildi ve sonunda ağaç devrildi.

Rüzgarın önünde bir çalı. Rüzgar esti, çalı yattı. Rüzgar esti, çalı yattı sıkıca toprağa tutunarak. Rüzgar esti, çalı yattı ve rüzgar dindi, çalı doğruldu yeniden...

Arkadaşlar R.Şanalın kitabından alıntı yaptığım olumlamalar sona erdi.

Hepimize faydalı olmasını diliyorum..

sevgilerimle

http://img24.imageshack.us/img24/584/flwnk8.gif

Pamukk 12-02-2009 08:00 PM

Harikasın canım..

Her bir cümle muhteşemdi ,bence çok kutsaldı ve sevgi doluydu..

Şanal Bey'i seviyorum ben:)))

en başta ona bu güzel kitabı yazdığı için ve sana

paylaştığın için teşekkür ediyorum kiss3

sanemce 12-02-2009 10:11 PM

pamuğum canım bende çok severek yazdım ve sizlerle paylaşmış olmaktan mutluluk duydum. Ben teşekkür ediyorum sevgi dolu sözlerin için kiss3

umelihad 13-02-2009 01:07 PM

kitabı bizi renkli ve canlı olarak okuyarak yaşattınız. yüreginize sağlık çok teşekür ederim. Sevgıyle kalın.

sanemce 13-02-2009 01:25 PM

melihacım paylaşmış olmaktan dolayı mutluydum, güzel sözlerinizle mutluluğumu arttırdınız asıl ben teşekkür ederim..

sevgilerimle kiss3

Alıntı:

MELIHA ACAR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309387)
kitabı bizi renkli ve canlı olarak okuyarak yaşattınız. yüreginize sağlık çok teşekür ederim. Sevgıyle kalın.

bdbu 23-02-2009 01:09 AM

gerçekten çok güzel olumlamalar her gün okumayı planlıyorum çok teşekkürler paylaştığın için kitabıda bulabilirsem okumayı planlıyorum

harikayım 25-02-2009 01:17 AM

ben neden başaramıyorum neden böle düşünmeme rağmen yapamıyorum:(

Su_Duru 25-02-2009 10:15 AM

Alıntı:

harikayım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310432)
ben neden başaramıyorum neden böle düşünmeme rağmen yapamıyorum:(

Sevgili harikayim sen boyle dusunmene ragmen, yapamiyorum dedikce kendini engellersin...madem bu sekilde dusunebiliyorsun mutlaka yapacaksindir...yapamiyorum yazina kocaman bir IPTAL diyelim

tiriniti 25-02-2009 11:34 AM

sevgili harikayım,
neden başaramadığını içine sorabilirsen cevabını zaten bulucaksın . Hiç bişey şak diye olmuyor ki hayatta y789çalışma yapıp yapmadığını bilmiyorum ama bana göre sende eksik olan " inanç ve teslimiyet." Ama teslimiyet derken vazgeçmek değil. İste düşün ve olacağına güvenerek evrene teslim et ve unut. Sürekli üzerinde düşündükçe blokaj oluşturursun. Evrene güven......Dene bakalım ... sonucu merak ediyorum...

öptümmmm kiss3
sevgiler

bayşegül 17-04-2009 04:20 PM

Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar

sanemce paylaştığın için sonsuz teşekkürler ellerine emegine sağlıkalk78

Siyahça 12-05-2009 09:58 PM

çok teşekkürler Sanemce...çaldım hepsini, yarın çıktısını alıp başlarım okumaya...21 gün sonra hepinize en güzel bir yerde yemek ısmarlarım belkim...sevincli

aquariel 30-05-2009 01:10 PM

Olumlamalar icin binlerce kez tsk'ler sanemce. Eline, emegine saglik.

ismira 30-05-2009 06:47 PM

Sanemce paylaşımın için teşekkürler ve ellerine sağlık...956k

Bende kitap vardı, bırakmıştım bir kenarda. Bu vesileyle R.Şanal'ın varlığı ve yazdıkları için de şükürler olsun. Alıntılardan çıktı alıp kullanmaya başlıyorum bugün. Sağolasınactionsmile

sanemce 30-05-2009 07:33 PM

sevgili aquariel ve sevgili ismira

pozitif enerjileriniz için ben teşekkür ederim sizlere

http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...sskxoh2rsx.gif

cibelce 02-06-2009 06:47 PM

İnanılmaz güzel olumlamalar bunlar. Şimdiden insana kendini muhteşem iyi hissettiriyor. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Çok teşekür ediyorum

karamiyo 06-06-2009 01:26 AM

superarkadaşımm çok teşekkür ederimm bu güzell olumlamaları paylaştığın için bende bugünden itibaren başlıcamm hergün okuyucamm.Hepsi birbirinden güzelll 956k

evremer 11-07-2009 12:51 AM

Bu olumlamaları paylaştığın için ben de çok teşekkür ediyorum.

arztrkm 09-08-2009 05:08 PM

kuantum düşünce tekniğinde , egoyu güçlendirme yani çok fazla ben kavramı yok mu sizce?
oysaki bu hayatta yaşarken ben değil biz olgusunu yaşatabilmek gerekiyor.
bu düşünce tekniğini bende okuyorum ama bazı noktalarda takılıyorum..tartışmaya açsak bu konuyu

sevgiler

sudem8 13-08-2009 12:26 AM

Olumlamalarda ki benden sonraki gelecek kelime çok önemli olduğunu duymuştum.manyetik bir alan çekim gücü yarattığı kesin.çünkü ben aptalım.ben tembelim dediğiniz zaman olumsuzlukları çekmiş oluyoruz hayatımıza...bunun yerine ben çalışkanım,ben akıllıyım dediğimizde olumlulukları çekiyoruz.sizin bahsettiğiniz ben kavramında zaten Yaradanımız bizi sevgisinden yaratıp,hepimize özünden bir parça verip isimleriyle uyumlandırdığı için,ben dememizde hiç bir sakınca yoktur bence.hepimiz bütünün parçalarıyız.

arztrkm 13-08-2009 01:41 AM

burada ben yaratıyorum kavramı var..
islam dini inancına göre allah dan isteme , dua kavramı var...
sanki din aradan çıkarılıyor da sadece tanrı kavramı yerleştiriliyor ...
bu bir yorum...dediğim gibi bende kuantum okuyorum ama temelini sağlam atmak isterim.

arztrkm 08-09-2009 10:11 PM

niye kimse bu konu hakkında yorum yapmıyor.çok merak ettim..nerede kuantumcular....????????????????

hayathan 09-09-2009 12:29 AM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474205)
burada ben yaratıyorum kavramı var..
islam dini inancına göre allah dan isteme , dua kavramı var...
sanki din aradan çıkarılıyor da sadece tanrı kavramı yerleştiriliyor ...
bu bir yorum...dediğim gibi bende kuantum okuyorum ama temelini sağlam atmak isterim.

Buradaki Ben İçimizdeki Yüksek Benliğin sesi. Yani Ego değil.

Kuran ı Kerim de;"Ben İnsanı çamurdan yarattım, ruhlarına nefesimle üfledim" der.
Cevşen de de Ben size şah damarınızdan yakınım" der.
Biz deiçimizdeki Ben in o Üstün Zekanın, yüksek Benliğinin onamalarını olumlamalarını yapıyoruz.
İçimizdeki o naif sesi daha çok duyabilmek ve allah ın yarattığı nefesini verdiği ve 12,000 meleğine ibadet ettirdiği, görevlendirdiği en kapsamlı bilgisayardan kapsamlı değerli, İnsanlarız. İçimizdeki o Beni küçümsediğimizde ve yok saydığımızda Allah ı gücendirmiş ve onu yok saymış oluruz..
Ahh. Ahh Orta çağda Sevginin yerine gücü bırakan atalarımızın genlerimize işlediği hata yapma korkusu işte böyle bizi Gerçek Ben den uzaklaştırıyor. Sanemce paylaşım için teşekkürler..

arztrkm 09-09-2009 12:45 AM

ok. de burada tanrıyı inkar etmiyoruz zaten..tamam ama ben din tarafından bakıyorum..ortada sadece tanrı kavramı var kuantum düşüncede...din nerede??

hayathan 09-09-2009 12:53 AM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475542)
ok. de burada tanrıyı inkar etmiyoruz zaten..tamam ama ben din tarafından bakıyorum..ortada sadece tanrı kavramı var kuantum düşüncede...din nerede??

Hangi Dini tercih ederdiniz...
Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz. Allah ı inkar etmeyen bir bilgi dinide inkar etmez. Ayrıca burası din ve ahlak kültürü sitesi değil.

Olumlamalar allah ın bana verdiği gücü anımsatıyor. Kur an ı açıp İnsanın yaratılışına dair ayetleri okuduğunuzda kuantum ve olumlamaların Dini ve allah ı inkar etmediğini zaten anlayacaksınız..

OPTİMİS 09-09-2009 01:02 AM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475544)
Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz. Allah ı inkar etmeyen bir bilgi dinide inkar etmez. Ayrıca burası din ve ahlak kültürü sitesi değil.

Olumlamalar allah ın bana verdiği gücü anımsatıyor. Kur an ı açıp İnsanın yaratılışına dair ayetleri okuduğunuzda kuantum ve olumlamaların Dini ve allah ı inkar etmediğini zaten anlayacaksınız..

Sevgiyle,letafetle içinde yaşattığın şeye ulaşmış,onu yaşarken,yaşatırken yolun kimin arsasından geçtiği ile ilgili dayatmalar,sevginin amaç olmadığını akla getiriyor.Samimiyetimle teşekkür ederim.

arztrkm 09-09-2009 11:47 AM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475544)

Benim genlerime işlenmiş bir din baskısı ve Allah korkusu yok..Bir soru ile bu konuda fikir sahibi olamazsınız...Burada bir konu tartışıyoruz..Bu şekilde yargılarla dolu bir cümle ile konuşmanız çok yanlış..Bunu yazmış olmam bu düşünceye sahip olmam anlamına gelmez..
İnsanoğlunun aklına gelebilecek sorulardan biridir bu kuantumda..Dayatmalarla , yargılarla konuşmayalım ltf..Bilgilerinizi yaradanın da uygun gördüğü hoşgörü ve öngarsızlıklarla aktarın ltf..Bu sorular bu sitenin din kültürü ve ahlak sitesi olduğunu da ayrıca göstermez.

hayathan 09-09-2009 04:14 PM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475602)
Benim genlerime işlenmiş bir din baskısı ve Allah korkusu yok..Bir soru ile bu konuda fikir sahibi olamazsınız...Burada bir konu tartışıyoruz..Bu şekilde yargılarla dolu bir cümle ile konuşmanız çok yanlış..Bunu yazmış olmam bu düşünceye sahip olmam anlamına gelmez..
İnsanoğlunun aklına gelebilecek sorulardan biridir bu kuantumda..Dayatmalarla , yargılarla konuşmayalım ltf..Bilgilerinizi yaradanın da uygun gördüğü hoşgörü ve öngarsızlıklarla aktarın ltf..Bu sorular bu sitenin din kültürü ve ahlak sitesi olduğunu da ayrıca göstermez.

Peki ben Kuranı kerim ve Cevşen de Allah ın sözlerinden bahsettikçe hala neden İslam dini nerede diye sorular soruyorsunuz. Kur an ı KErim ve Cevşen hangi dine ait. Lütfen kör hafız gibi ezbere konuşmayalım 4 Semavi Din için peygamberlerine indirilmiş Kutsal kitapların içeriklerini ve kendi dilimizdeki meallerini biraz daha fazla inceleyip anlamaya başlayalım.
Farkındalık ve farkında olmak işte budur. Ben İSlamiyetin içinde zaten Allah kendi kelimeleri ile bahsediyor diyorum" siz ise yorum yazanı kızdırdım bana hakaret etti deyip yine sorgu hakimi gibi ve hatta yargıç gibi; sorgulayıp, yargılıyorsunuz.
Korkularınızdan kurtulup yargılarınızdan arınıp birazda soruşturmanızı inandığınız din ve mezheb kaynaklarını okuyup inceleyerek gerçekleştirin. İnanın benim anlattıklarım bir bölümü sadece orad BEN in ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.
Allah: "Yalnız BEN den isteyin, Yalnız Bana dua edin. BENDEN başka Tanrı yoktur. BANA eş koşmayın" der.
Bunları okudukça Benin özünü ve allah ın Beni yaratırken içime üflediği sevgi dolu nefesini daha iyi anlıyorum.

Not: Siz genetik Mühendisi değilseniz genlerinize Orta çağ din baskısının işleyip işlemediğini bilemezsiniz.
Sevgiden uzaklaştırıldığımızın bir an önce farkına varmalı ve Sevgi olduğumuzu unutmamalıyız..

arztrkm 09-09-2009 06:08 PM

biz sizinle farklı düşüncelerde değiliz aslında..Ben sadece sizin tarzınızı sert buldum..Bir insan bir konuyu araştırırken aynı zamanda sorularda sorar..Ve ne kadar çok sorarsa o kadar çok gerçeğe ve doğruya yaklaşır..Siz bu sitede , bu konular hakkındaki bilgi birikiminizi insanlarla paylaşma misyonu edindiğinizi görüyorum vede bunu çok da güzel yapıyorsunuz..Ama lütfen , benim hissettiğim kadarı ile gergin bir ifadeyle
"Siz genlerinize işlemiş din baskısı ve Allah korkusuyla yaşamaya devam ediniz." derseniz hoş olmuyor.Ben şahsıma gösterdiğiniz sert tepkiden dolayı sizi eleştirdim aslında.Yoksa düşüncelerinize hiç de uzak değilim..Evet sizin kadar bilgili olmayabilirim,ama okuyorum araştıryorum merak etmeyin..bu arada da soruyorum..
Biz sevgi yüklü varlıklarız demi? O zaman daha ılımlı olmamız gerektiği kanaatindeyim...

Bilgileriniz için teşekkürler..

sevgiler

fgceker 11-09-2009 02:48 AM

Sayın R.Şanal'ın Kuantum ve Kur'an kitabında ihtiyacınız olan tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz arkadaşlar.

Sitede yer alan kitap forumu bölümünde bütün bilgiler mevcut.linki sizin için kopyalıyorum.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-rsanal.html

arztrkm 13-09-2009 11:39 PM

sevgili fgceker

bahsettiğin kitabı içinde bulunduğumuz haftasonu içinde okudum...
ilginize teşekkürler

sevgiler

sulara 26-11-2009 06:54 PM

Bende Şanal Beyın kuantum kodlama ısımlı kıtabını aldım acele etttım sanırım.Begenmedım cekırdek ınancınızı bulmanıza yonelık yazıldı demıstı.Ancak ıcınde sadece vucut ve organlarımız ıcın olumlamalar ve heryerde rahatca buldugumuz bır kac soru var..Keske almasaydım dedımmm..Bu cekırdek ınancı bulmak ne zormus yaaaaaaaa

fgceker 30-11-2009 05:16 PM

Alıntı:

sulara Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571637)
Bende Şanal Beyın kuantum kodlama ısımlı kıtabını aldım acele etttım sanırım.Begenmedım cekırdek ınancınızı bulmanıza yonelık yazıldı demıstı.Ancak ıcınde sadece vucut ve organlarımız ıcın olumlamalar ve heryerde rahatca buldugumuz bır kac soru var..Keske almasaydım dedımmm..Bu cekırdek ınancı bulmak ne zormus yaaaaaaaa

Merhaba sulara;

Unutmamak lazım ki güzel şeyler herzaman emek ister,biraz kafa biraz bedeni yormak ister....İşte o zaman ulaştığımızda kıymetini bilir ve tadını çıkara çıkara zaferimizi kutlayabiliriz.Bence olaya almasaydım diye bakmak yerine acaba bu okuduğum satırlar beni hangi yeni bilgileri daha iyi özümseyebilmem için hazırladı diye bakman çook ama çook daha iyi olur.

En iyi duvar ustasıda en acemi duvar ustasıda duvarı örmeye ilk tuğlayı yerine koyarak başlar canım bunu sakın unutma...sen tuğlalarını sağlam bir şekilde yerine koymaya başladın..duvarın bitip şöyle karşısına geçtiğinde demek istediğimi çook daha iyi anlayacağına inanıyorum canım...

Sevgiyle kal

prenses1 21-01-2010 09:14 AM

harika bir paylaşım olmuş kitabıda okudum teşekkürler

imported_Angel 21-01-2010 10:29 AM

bu kitap sayesinde olumlama nedir ne değildir iyice anlamış oldum.kitabın başında uygulamanın nasıl yapılacağıyla ilgili açıklamalar var baya aydınlandım...olumlamayı bana tanıtan ve sevdiren kitap diyebilirim bu kitap için..

tuba72 26-01-2010 11:30 PM

bunlar r.şanal..ın kitabından kuantum olumlama bi harikaa süper airport tv de her salı 21.00 de programını seyredin süper ..:)

Clementina 04-02-2010 03:58 PM

Bende hemen bugün edinmeliyim bu kitaptan:))))Elbet değişim beni de bulacak herhalde ölmeden:)))Ay deli olucam yaaa.O kadar okuyorum, araştırıyorum.benim içimdeki dev çok derin bir uykuda sanırım.Bağ kuramıyorum ben kendimle. Sizlerin hikayeleri hayranlıkla okuyorum.
Sevgiler

yüsra 25-02-2010 10:53 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307916)

BAĞIŞLAMA
“Kimse bana kötülük yapamaz ve beni
üzemez, çünkü her şeyi ben seçiyorum.”

Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve
biliyorum.
Kendi hayatımın yaratıcısıyım.
Seçerek, planlayarak bu yaşamımı ve birlikte
olacağım yol arkadaşlarımı seçtim.
Annemi, babamı ve diğerlerini.

Benim için en faydalı sonuçları
almak üzere ince planlar yaptım.
yüksek Benlik düzeyinde en uygun
araçları yarattım.
Benim hayat amacıma en uygun kişileri.
Daha çok anlayış, daha çok bilgelik,
daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için.
Bu amaç, bilinçaltımın derinliklerinde
benim onu keşfetmemi bekliyor.

Her an, her deneyim bu planı açığa
çıkaran bir kurgu aslında.
Zafiyetimi güce, acıyı sevince, yenilgiyi
yengiye dönüştürmek için.

Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.
Bu hayatımı bu şekilde planladığım
için kendimi kutluyorum ve sonra meleklere
teşekkür ediyorum ve bütün bu olanakları
bana koşulsuz sunduğu için Tanrı’ya.

Bana sevgisini sunmayanlar
içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar
kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar
ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.
Onlara teşekkür ediyorum.

Bu rolü onlara ben vermiştim.
Onlar da benle oynamayı istediler.
Beni üzen, beni yoran, bana haksızlık
eden, beni aldatan insanlar
yapabileceklerinin en
İyisini yaptılar. Daha fazlasını ve daha
başkasını yapamazlardı. Zaten ben onları
bunun için seçtim. Ben de yapabileceğimin
en iyisini yapıyorum.
Bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.

Aynı sahneyi paylaşan oyuncular
gibiyiz onlarla.
Şimdi bu anlayışımdan doğan ışığı onların
varlığına gönderiyorum.
İhtiyacım olan bütün kaynakların
kendi içimde olduğunu
kabul ediyorum.

Onları kullandıkça başka insanlara
duyduğum bağımlılık kayboluyor
ve ben onlarla gerçek bir
sevgiden beslenen gerçek bir
ilişki kuruyorum.

Hayatımın efendisi olduğumu biliyorum.
Mutluluğu, kendimi
ifade etmeyi seçiyorum.

Her düşüncemin, her davranışımın
hayatıma şekil veren araçlar
olduğunu bilerek yaşıyorum.

Hayatımla inançlarım arasındaki
birebir ilişkiyi biliyorum.
Bu yüzden dikkatli, özenli ve düşünerek
yaşıyorum.

Konuşurken yaratıyorum. Ve eylem
halinde gelecek şekilleniyor.

Beni güçsüz bırakan ve sınırlandıran bütün
inançlarımı bir bir değiştiriyorum.
Yerine beni geliştiren, büyüten inanç
ve düşünceleri koyuyorum.

Mazeret aramadan,
ertelemeden ve küsmeden
devam ediyorum yoluma.

Hayatımın bütün olaylarının
ve hayatımdaki insanlarla
yaşadıklarımın gerisindeki anlamı bir
bir çözüyorum. Orada benim
asıl hayat amacım gizli.
Ben bu amacı gerçekleştirmek
için geldim.

Kimse beni kıramaz, üzemez ve
kötülük yapamaz, eğer ben
izin vermezsem.

Şimdi gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum.

arkadaşlar kandil gecesine yakışır bir olumlama lütfen okuyun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 AM.