Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Hıdırellez Ritüelleri

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Hıdırellez Ritüelleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bolluk, bereket ve maddi şans için Zaman: Yarın 08:00 00:00 Saatleri arasında yapabilirsiniz. Malzemeler * 7 adet tarçın çubuğu * 7 adet yeşil kadife kese * Altın sarısı kurdele * Kağıt para Yeşil kadife kumaştan hazırlanmış, üzerinde Jüpiter sembolü çizili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Hıdırellez Ritüelleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2014, 07:22 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Hıdırellez Ritüelleri

Bolluk, bereket ve maddi şans için

Zaman: Yarın 08:00 00:00 Saatleri arasında yapabilirsiniz.

Malzemeler

* 7 adet tarçın çubuğu

* 7 adet yeşil kadife kese

* Altın sarısı kurdele

* Kağıt para

Yeşil kadife kumaştan hazırlanmış, üzerinde Jüpiter sembolü çizili ya da altın rengi işlenmiş kese hazırlayın. 7 adet orta boy kadife kese her birinin içine konulmak üzere kağıt para ve 7 adet tarçın çubuğunu çıkarın. Parayı yuvarlayın ve tarçın çubuklarıyla birlikte keselerinizin içine koyun. Keselerinizin ağzını altın rengi kurdeleyle sıkıca bağlayın ve evinizde balkon ya da bahçenizin belli yerlerine asın. Birkaç saat kaldıktan sonra keseleri alın ve evinizin belli köşelerine 5 adet keseyi bir sonraki sene değiştirmek üzere asın. Kalan 2 tanesinden birini çantanıza diğerini ise mutfağınızın istediğiniz bir köşesine asın. Keselerinizi astığınızda 201 kez “Ya Melikel Mülk” esmalarını okuyun.

Hint sisteminde binlerce yıldır gezengensel enerjileri dengelemek için söylenen mantralar vardır. Ses enerjisi ile ritimsel ahenkle söylenen gezegenlerin enerjilerini faaliyete geçiren ve hızlandıran “Kubera Para’’ mantrasını da dinleyebilirsiniz.

Kubera Para mantrasını dinlemek içintıklayın!

Ritüelinizi bitirdikten sonra okuyacağınız olumlamanız ise şöyle; hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyorum. Bolluk, bereket, şans ve huzur benden yana. İstek ve dileklerime ulaşıyor, sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum.
Astrolog Şenay YANGEL

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2014, 07:32 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Hıdırellez Ritüelleri

Bu da Berna Özcan Demir' den..

( güzel bir çalışma tüm dileklerimiz hayrımıza gerçekleşsin tez zamanda )

Geçen sene verdiğim hıdırellez çalışmasını yeniden vermek istiyorum ve ihtiyacı olan herkese faydalı olmasını seçiyorum.
Hıdrellez, bütün Türk dünyasında Hızır ve İlyas Peygamber’in buluştukları gün olarak kutlanır. Bugün bir çok insan dilekler diler ve dileklerini gül ağaçlarına asar, dualar edilir, sadakalar verilir ve bereketin artması için çeşitli ritüller yapılır. Belkide yüzlerce senedir devam eden hıdırellez geleneği ve bugün istenen şeylerin olacağı inancı kolektif bilinçte önemli bir inanç öğesi olmuştur. İnansanızda, ,inanmasanızda bu özel günün enerjisini değerlendirmenizi ve aşağıda vereceğim çalışmayı yapmanızı öneririm.
Öncelikle hıdırellez 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece olacak. Saat olarak özel bir öneride bulunmayacağım istediğiniz zaman çalışmanızı yapabilirsiniz.
Hıdırellez çalışmasında en önemli konu gerçekten ne istediğinize karar vermenizdir. Kalbinizden gelen ve sizi heyecanlandıran istediğinize odaklanmanızı öneririm. Sizde heyecan ve mutluluk duyguları uyandırmayan bir şeyi istemeniz, başarılı sonuçlar almanızı engelleyecektir. Ayrıca her zaman söylediğim gibi borcunuz varsa, borcunuzu ödemeyi değil refah içinde yaşamayı isteyin. Borç kelimesi olumsuz bir kelimedir ve olumsuz enerjileri ortaya çıkartır. Niyetlerinizi belirlerken olumlu kelimeleri kullanmanız çok önemlidir.
Ne istediğinize karar verdikten sonra istediğinizi yukarıda verdiğim saatlerde eğer mümkünse yeşil renkli bir kağıda, değilse herhangi bir kağıda kağıda yazın. Yeşil renk hem baharı hem de gelişmeyi simgelediği için iyi bir sembol olacaktır. Kağıda yazarken olumlu ifade kullanın ve seçiyorum kelimesi ile yazın. Seçim kelimesi çok güçlü bir kelimedir ve sizin özgür iradenizle bir çok olasılık içinden bunu tercih ettiğinizi gösterir.
Örneğin;
4 odalı harika bir eve sahip olmayı seçiyorum. ( Satın almayı seçiyorum demeyin, çünkü belki evi almayacaksınız size hediye edilecek yada bir çekilişten çıkacak. Bir yolu seçerek diğerlerini kapatmayın. )
Kalbimin ve beynimin onayladığı harika bir adamla / kadınla aşk dolu bir evlilik yapmayı seçiyorum.
..... bolluk ve bereketimin artmasını ve ihtiyacım olduğundan fazla paraya sahip olmayı seçiyorum.
Yeteneklerime uygun, beni maddi ve manevi olarak tatmin edecek ve severek yapacağım bir işte keyifle çalışmayı seçiyorum.
Yukarıda sizin için hazırladığım kalıplara bakarak sizde kendi seçimlerinizi belirleyebilirsiniz. Ancak tek bir niyete odaklamanızı ve enerjiyi bölmemenizi öneririm. Gerçekten istediğiniz, düşününce kalbinizi hızlandıran ve sizin için en önemli olan tek niyete odaklanın ve kağıdınıza bunu yazın.
Niyetinizi yazarken yüzünüzü yeni başlangıçların yönü olan doğuya dönmeniz faydalı olacaktır. Eğer yönü tayin edemiyorsanız bunu yapmasanız da olur ama yapma şansınız varsa daha iyi olacaktır. Yine niyetinizi yazarken odaklanarak ve tüm dikkatinizi vererek yazın.
2 sene önceki çalışmada element çalışması vermiştim bu sene ise enerjilere uygun olarak element çalışması yerine zihinsel bir çalışma vereceğim.
Niyetinizi yazdıktan sonra 7 kere odaklanarak ve hissetmeye çalışarak sesli bir şekilde okuyun. Daha sonra derin bir nefes alın ve nefesinizi alırken seçiminizin gerçekleştiğini hissetmeye çalışın. Bir anlık bile olsa o heyecanı ve mutluluğu hissetmeniz yeterlidir. Eğer hissedemediyseniz bir süre istediğinizin olduğunu imgeleyerek yeniden nefes alın. Burada içinize havayı çekerken o duyguyu hissetmeniz çok önemlidir. Bir kaç kere niyetinizin gerçekleştiğini düşünerek nefes alıp vermeye devam edin. Daha sonra tek bir kere nefes alın ve nefesinizi ağzınızdan verirken
" Niyetim gerçekleşti, şükürler olsun deyin"
Eğer son nefeste o rahatlama ve mutluluk duygusunu hissettiyseniz, yüzünüzde bir gülümseme olduysa çalışma başarılı olmuştur.
Daha sonra kağıdınızı cüzdanınıza koyun yada evinizde güvenli bir yerde saklayın. Niyetiniz gerçekleşince bu kağıdı çıkartıp aynı niyete sahip olan başka birisine aynı çalışmayı yapması için hediye etmek isteyebilirsiniz. Böylece kağıdınıza yüklenmiş olumlu enerjilerden başka birisi de faydalanmış olur
Son olarak niyetinizi ederken kimsenin özgür iradesine müdahale etmeyin demek istiyorum. Mutlu bir evlilik yapmayı seçebilirsiniz ancak falanca ile mutlu bir evlilik yapmayı seçmeniz için o kişinin de bunu istediğine emin olmanız gereklidir. Yoksa kendi özgür iradesi ile sizden ayrılan birisinin geri gelmesini istemek doğru değildir. Ayrıca sizin için hayırlı olup olmayacağını bilmediğiniz bir konuda dikkatli hareket etmek gereklidir diye düşünüyorum...
Tüm güzel niyetlerinizin en hayırlı şekillerde gerçekleşmesini seçiyorum. Hıdırellez hepimiz için hayırlı olsun ve hayatımıza bereket, şifa, güzellikler getirsin...
Sevgilerimle
Berna Özcan Demir
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2014, 07:40 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Hıdırellez Ritüelleri

Bu daa; Shamanic Özlem Şahin hocamızdan :)

******
Gelelim hıdrellez de neler yapacağımıza;

Bu sene Hıdrellez Pazartesi günü, Ay enerjisinin gücünü ortaya koyduğu güçlü etkilere sahip bir günde gerçekleşiyor.
Ay enerjisi tıpkı baharda uyanan toprak gibi, dişiliği, üretkenliği, bereketi ve çoğalmayı sembolize eder.

Ayın 5’i ve 6’sı is yıldız enerjisi ile yükselişin simgesidir.
5ini 6 ya bağlayan gece ve sabahın erken saatleri dileklerimizin gerçekleşmesi için çok önemli ve bu iki günde Hıdrellezi destekler nitelikte ateş elementinin gücünü taşımakta.

Ay bu gece ve yarın Aslan burcunda olacağından enerjimiz de yüksek olacak ve niyetlerimizi besleme gücümüz artacaktır.

************
Gelelim Hıdrellez çalışmamıza;

Dileklerimiz için verimli çalışma saatleri:
5 Mayıs 6 Mayısa bağlanınca 01:00-01:45 arasında ve
6 Mayıs sabahı 07:15-08:15 arasında verimli değerlendirmenizi seçiyorum.


Önce biraz sakinliğe ihtiyacımız var..
Neyin gerçekleşmesini istiyoruz.
Aklımızda ki listeler çok geçerli değil,
Kalemi kâğıdı elimize alıp yazmaya başlamanın zamanıdır.

Şimdi yazdıklarınıza bir bakın:
Bunlar senin, gerçekten senin isteklerin mi?
Sadece sana ait maddelerin kolayca gerçekleşeceğini hatırla ve listeni sadece sana özel olanlarla yeniden şekillendir.
Peki, şimdi tekrar okuyalım listemizi,

Eğer amacımız evlilik ise,
…..kişisi diye sınırlandırmayalım, bizi mutlu edecek bir aile tablosu ya da evlilik resmetmemiz daha iyi olur.
Yazacağımız niyetimizde, mutlu huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde hayatın güzelliklerini paylaşacağım hayırlı bir eş ile evlenmeye niyet ediyorum. Bunu veya daha iyisini sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum şükürler olsun
Şeklinde olabilir

İşe girmek ise;
Kendimi en iyi şekilde ifade edeceğim, sayılıp sevildiğim ve saydığım sevdiğim çalışma arkadaşlarımla bir arada olacağım, maaşımı bereketiyle birlikte aldığım, beni geliştirip yükselten hayırlı bir işte mutlulukla çalışmaya niyet ediyorum, bunu veya daha iyisini seçiyor sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum şükürler olsun.

Ev almak ise;
İçinde huzurla ve mutlulukla yaşayacağım < aile iseniz, ailemle birlikte huzurla yaşayacağım gibi olabilir> bir evi kolaylıkla almaya niyet ediyorum, bunu veya daha iyisini sevgiyle seçiyor yaşamıma kabul ediyorum.

Para ise;
Yaratıcı enerjinin hazineleri sonsuzdur farkındayım, kendim için kazancımın kolaylıkla ... kat artmasına aylık kazancımın … veya daha iyi olmasını seçiyorum. Daha çok kazanmayı, bolluk ve bereket içerisinde huzurla yaşamayı hak ettiğimi biliyorum. Tüm sahip olduklarıma ve olacaklarıma şimdiden şükürler olsun.

Ben bunları sadece cümlelerinize örnek teşkil etmesi için yazdım, önemli olan kendi kelimelerinizle en doğru cümleyi kurmaktır. Ancak kelimelerin de gücünü hatırlayarak sadece olumlu olana yönelelim, sağlıklı olmak için ... hastalığım iyileşsin demeyelim onun yerine aldığım her nefeste daha sağlıklı oluyorum diyebiliriz gibi

Dileklerimizi resmetmek çok önemli, yani hem yazarak hem resmederek çalışacağız..
· Bir kasede biraz tuz : negatif enerjiyi temizlesin diye

· Bir kasede biraz toprak: Toprağın enerjisi için

· Bir kasede biraz su : suyun enerjisi için

· Bir adet mum, beyaz mum iyidir, yok ise renkli de olur, ancak koyu ve bulanık renkler olmasın, en iyisi beyazdır .. : ateşin gücü için

· Bir adet tütsü: havayı temsil etmesi için

· Varsa kristallerinizi de yanınıza alabilirsiniz.
· Reiki bilenler enerjilerine niyet etsinler, rehberlerini çağırsınlar.
· Reiki 2 ve yukarısında olanlar güç sembollerini imgelemle, dilek kağıtlarının üzerine çizebilirler.

· Önce derin nefesler verelerim..

· Sevgili Yüksek benliğim ve meleklerim, bu gün benim için özel bir gün, hayatıma yeni ve güzel olanı kabul etmenin mutluluğunu yaşarken yanımda olmanıza niyet ediyorum.


· Dileğinizin yazılı ve çizili olduğu kağıdı elinize alın..

· Dileğinizi düşünün, bu niyetimin gerçekleşmesine engel olan tüm negatif inançlarımdan ve kodlamalarımdan sevgiyle özgürleşiyorum.

· Bunu 7 kere tekrarlarken


Ateşin havanın suyun toprağın ve tuzun üzerinden atlayın

§ Ardından sesli olarak:

Şükürler olsun arındığım, temizlendiğimi pozitifi enerji ile dolduğum için.

x 7 kez tekrar edin

Bunu sesli söylerken gözleriniz kapalı olsun ve içinizde gerçekten yep yeni bir başlangıç yaptığınız hissedin.

Derin bir nefes verin ve ardından burnunuzda derin ve doğal bir nefes alın
Dileğinizi 7 kez okuyun

Ancak her okuyuşunuzda gözlerinizi kapatın ve sanki bir sihirli camekan açıldı sizi geleceğe götürdü ki bu gelecek çok yakınınızda hissedin, bir hıdrellez günü kapıda yazdığın niyetin gerçekleşmiş, tam da olması gerektiği gibi, kendini harikulade hissediyorsun, mutluluk gözlerinden okunmakta

İşte tam 7 kez bunu yüreğinde hisset.

§ Şimdi o güzel dileğini: tütsünün dumanının içerisinden geçir,

§ Alümünyum folyo sarılı bir tava ya da tencerenin içerisinde mumunu koy ve dileğinin orada ateşin enerjisi ile bütünleşmesine tamamen yanmasına izin ver, sonra suyu üzerine dök ve suyun enerjisi ile birleşip su gibi akarak sana gelmesini dile.. ve ardından toprağıda üzerine dök ve yaşam toprağına ektiğin bu harikulade tohumun bollukla bereketle kolaylıklarla toprağın yüreğinde büyüyüeceğinin meyvelerini de yaşamında toplayacağının farkındalığını yaşa.. şükürler olsun.. Yaşamımda olan her şey bana sunulan bir armağandır şükürler olsun..


Ardından bu dileğinizi bir gül ağacının dibine gömün, yoksa başka bir bitkide olur, ancak gül yine sembolik olarak bu enerjiyi en yüksek taşıyandır. Ayrıca gülün dibine bozuk paralarınızdan da gömün mesela 6 lira

Ertesi gün parayı gülün dibinden alın, bir lirayı bereket parası olarak cüzdanınızda 5 lirayı da bir çocuğa verebilirsiniz..

Bu da dileklerimizi pozitif enerji ile güçlendirmenin bir yoludur. Bir çocuğu sevindirmekten daha pozitif ne olabilir ki , böylece Türk geleneğinde yer alan, dileğin gerçekleşmesi için sadaka verme adetini de yerine getirmiş oluruz.


Benim en sevdiğim yöntemlerden biri de gül ağacının dibine dileğinin yazılı olduğu kağıdı ve yanına da paralar gömmektir. Toprağın üzerinde de arzuladığını resmetmektir.. yine akşam ezanından önce yapılır ve ertesi gün sabah ezanından önce gülün dibinden kağıt ve paralar alınır. Dilek kağıdı denize atılır, paranın bir tanesi cüzdana bolluk bereket için koyulurken diğeri de sadaka olarak verilir..

Bu çalışma için özel olarak enerji ile programlanmış Mistik Dükkan Dilek Keselerinden yararlanabilirsiniz. keseler için buraya tıklayınız.


· Akşam ezanından önce yapamadım ne olacak demeyin, önemli olan bu günün harika enerjisinden faydalanmak, kendinize en uygun saatte sevgiyle bu çalışmayı yapıyor olmanız en önemlisidir..

5 Mayıs gecesi cüzdanlarınızı, mutfakta özellikle kiler olarak kullandığınız dolap kapaklarınızı açık bırakın, kırmızı veya açık mor bir keseye pirinç ve pirit taşı koyarak mutfağınıza bereket köşenize asın.

5 Mayıs günü erkenden evinizi toparlayın, derli toplu olun, özellikle mutfağınız temiz olsun, evdeki fazlalık eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine verin, yeniye yer açın, baharın bereketi evinize dolsun, evinizi bolca havalandırın, elbette kişisel bakımınızı yapın, banyo yapın ve temiz giysiler giyin.

Çalışmanızı yaparken, üzerinizde teninize değecek şekilde ametist, sitrin, akik veya aytaşı bulundurmanız da faydalıdır.

Bu güne özel Mistik Dükkan dan ne alırsanız alın bu özel kolye size, yazınız bereketli geçsin diye hediye, şimdiden tüm alanlara çok fayda sağlamasını seçiyoruz.

Arzuladığınız güzelliklerin kolaylıkla gerçekleşmesine niyet ediyorum..

Her daim sevgiyle
Shamanic Özlem Şahin
Mistik Dükkan
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hıdırellez Ritüelleri

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Hıdırellez Ritüelleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bolluk, bereket ve maddi şans için Zaman: Yarın 08:00 00:00 Saatleri arasında yapabilirsiniz. Malzemeler * 7 adet tarçın çubuğu * 7 adet yeşil kadife kese * Altın sarısı kurdele * Kağıt para Yeşil kadife kumaştan hazırlanmış, üzerinde Jüpiter sembolü çizili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.