![]() |
-SEVGILI ÖGRETMENLERIM- ÜNLÜ ÜNSÜZ; TANINMIS TANINMAMIS HERKESIN SAMIMI; YÜREKLI VE BAGIMSIZ ÖGRETMENLER ve EGITIMCILER ICIN SÖYLEDIKLERI SÖZLERI BURAADA TOPLAYALIM.. Birde yeri gelmisken, tüm egitim hayatim boyunca tanimis oldugum ögretmenlerime ve egitmenlerime tesekkür ediyorum.. IYIKI VARSINIZ.. Irk, kültür, din, konum ve cinsiyet ayirmaksizin gayeleri egitmek ve insan yetistirmek olan tüm ögretmenlerimize ve egitmenlerimize gelsin... girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yalnizca iyiliksever olmak bir ögretmen icin yeterli degildir; yalnizca bilgi de. Ögretmenlik kendine özgü bir beceridir ve ögretmenin kendi icinde bir gereksinim ve bir aclik olmasini gerektirir. John Jay Chapman |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ben ögretmiyorum, uyandiriyorum. Robert Frost |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. (Atatürk) |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir. (Atatürk) |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- öğretmenlik peygamber mesleğidir.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- ayrıca bu sayfayı açtığın için bir öğretmen özne olarak çok teşekkür ederim... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yeryüzünde barisi saglayacak degnek, analarla ögretmenlerin elindedir. Egitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelligi ve mükemmelligi son mertebesine kadar gelistirmek demektir. -Platon- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Iyi bir ögretmen, kendisini yavas yavas lüzumsuz yapabilen biridir. Thomas J. Carruthers |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yalnizca iyiliksever olmak bir ögretmen icin yeterli degildir; yalnizca bilgi de. Ögretmenlik kendine özgü bir beceridir ve ögretmenin kendi icinde bir gereksinim ve bir aclik olmasini gerektirir. John Jay Chapman |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM. |