![]() |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Suskunlugu gevezeden, hosgörüyü hosgörüsüzden, kibarligi kabadan ögrendim; gariptir ki ögretmenlerime karsi hala nankörüm. -Halil Cibran- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Devlet adamlari gelir gecerler Milletlerin hayatinda izleri payidar olan muallimlerin elleridir. Ismet Inönü |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Gelecege dokunuyorum. ÖGRETMENLIK yapiyorum. Christa McAuliffe |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- mesleğime aşığım, öğretmenliği allahın yeryüzünde bir insana verebileceği en güzel hediye olarak görüyorum.. ve buna şükrediyorum.. bence yeryüzünde öğretmen olmak yaratıcının insanlara en büyük hediyesidir.. o yüzden öğretmensen 10 kere fazla şükretmelisin.. şükretmeliyiz... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- haklisiniz hocam, sükürler olsun.. sükürler olsun.. sükürler olsun.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- , sükürler olsun.. sükürler olsun.. sükürler olsun.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Eger Cumhurbaskani olmasaydim, ögretmen olmak isterdim. -Mustafa Kemal Atatürk- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Alıntı:
|
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ögretmenlik en soylu meslektir. Iyi bir ögretmen iyi bir ressamdir; ama resimlerini tuvalde degil, insan ruhunda ölümsüzlestirir. -Anonim- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Gecmise dönüp ögretmenlerimizi takdirle anariz, ama insan ruhuna dokunmayi bilenleri asla unutmayiz. Müfredat elbette gereklidir; ancak bir bitkinin büyümesi icin su ne kadar gerekliyse, bir cocugun saglikli büyümesi icin de, sefkat o kadar gereklidir. Carl Jung |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM. |