![]() |
-SEVGILI ÖGRETMENLERIM- ÜNLÜ ÜNSÜZ; TANINMIS TANINMAMIS HERKESIN SAMIMI; YÜREKLI VE BAGIMSIZ ÖGRETMENLER ve EGITIMCILER ICIN SÖYLEDIKLERI SÖZLERI BURAADA TOPLAYALIM.. Birde yeri gelmisken, tüm egitim hayatim boyunca tanimis oldugum ögretmenlerime ve egitmenlerime tesekkür ediyorum.. IYIKI VARSINIZ.. Irk, kültür, din, konum ve cinsiyet ayirmaksizin gayeleri egitmek ve insan yetistirmek olan tüm ögretmenlerimize ve egitmenlerimize gelsin... girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yalnizca iyiliksever olmak bir ögretmen icin yeterli degildir; yalnizca bilgi de. Ögretmenlik kendine özgü bir beceridir ve ögretmenin kendi icinde bir gereksinim ve bir aclik olmasini gerektirir. John Jay Chapman |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ben ögretmiyorum, uyandiriyorum. Robert Frost |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. (Atatürk) |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir. (Atatürk) |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- öğretmenlik peygamber mesleğidir.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- ayrıca bu sayfayı açtığın için bir öğretmen özne olarak çok teşekkür ederim... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yeryüzünde barisi saglayacak degnek, analarla ögretmenlerin elindedir. Egitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelligi ve mükemmelligi son mertebesine kadar gelistirmek demektir. -Platon- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Iyi bir ögretmen, kendisini yavas yavas lüzumsuz yapabilen biridir. Thomas J. Carruthers |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yalnizca iyiliksever olmak bir ögretmen icin yeterli degildir; yalnizca bilgi de. Ögretmenlik kendine özgü bir beceridir ve ögretmenin kendi icinde bir gereksinim ve bir aclik olmasini gerektirir. John Jay Chapman |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Suskunlugu gevezeden, hosgörüyü hosgörüsüzden, kibarligi kabadan ögrendim; gariptir ki ögretmenlerime karsi hala nankörüm. -Halil Cibran- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Devlet adamlari gelir gecerler Milletlerin hayatinda izleri payidar olan muallimlerin elleridir. Ismet Inönü |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Gelecege dokunuyorum. ÖGRETMENLIK yapiyorum. Christa McAuliffe |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- mesleğime aşığım, öğretmenliği allahın yeryüzünde bir insana verebileceği en güzel hediye olarak görüyorum.. ve buna şükrediyorum.. bence yeryüzünde öğretmen olmak yaratıcının insanlara en büyük hediyesidir.. o yüzden öğretmensen 10 kere fazla şükretmelisin.. şükretmeliyiz... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- haklisiniz hocam, sükürler olsun.. sükürler olsun.. sükürler olsun.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- , sükürler olsun.. sükürler olsun.. sükürler olsun.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Eger Cumhurbaskani olmasaydim, ögretmen olmak isterdim. -Mustafa Kemal Atatürk- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Alıntı:
|
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ögretmenlik en soylu meslektir. Iyi bir ögretmen iyi bir ressamdir; ama resimlerini tuvalde degil, insan ruhunda ölümsüzlestirir. -Anonim- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Gecmise dönüp ögretmenlerimizi takdirle anariz, ama insan ruhuna dokunmayi bilenleri asla unutmayiz. Müfredat elbette gereklidir; ancak bir bitkinin büyümesi icin su ne kadar gerekliyse, bir cocugun saglikli büyümesi icin de, sefkat o kadar gereklidir. Carl Jung |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Anlasilmaz bir kitap, muallimsiz olsa; manasiz bir kagittan ibarettir. -Bediüzzaman Said Nursi- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ben bir ögretmen degil sizin gibi bir yolcuyum aslinda. Bana yolu sordunuz, ben de ileriyi gösterdim. Sizin kadar benim de uzak oldugum gelecegi. Bernard Shaw |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- BIR ÖGRETMEN SONSUZLUGU ETKILER; ETKISININ NEREDE BITECEGINI KIMSE BILEMEZ. -Henry B. Adams- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ne mutlu vatan, Millet ve din sevgisiyle dopdolu nesilleri yetiştiren öğretmenlere.” M.K. Ataturk |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Bir öğretmen ebediyete hükmeden insandır. Tesirlerinin nerede biteceği asla bilinemez -Henry Adams- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. Mustafa Kemal Atatürk |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Only one person in a million becomes enlightened without a teacher's help. Bodhidharma ancak bir milyonda bir kişi öğretmensiz aydınlanır... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- I am indebted to my father for living, but to my teacher for living well. Alexander the Great yaşamamı babama, iyi yaşamamı öğretmenime borçluyum.. |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yeryüzünde öğretmenlikten daha onurlu bir şey tanımıyorum -Diyojen- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirenidirhttp://www.mumsema.com/images/smilies/nokta.gif Hhttp://www.mumsema.com/images/smilies/nokta.gifVhttp://www.mumsema.com/images/smilies/nokta.gif Dyke |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ögretmenligin yükünü daha uzun süre seve seve kaldirirdim; eger ögrenciler, hemen ögretmen oluvermeseler. -Goethe- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Yıl 1923.. " Paşam Vekil Maaşlarını Düzenleyeceğiz Ne Kadar Verelim ? " M.K.Atatürk : " Öğretmen Maaşlarını Geçmesin... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenler! Erkek ve kız çocuklarımızın, aynı suretle bütün tahsil derecelerindeki talim ve terbiyelerinin pratik olması mühimdir. Memleket evlâdı, her öğrenim aşamasında ekonomik hayatta verimli, etkili ve başarılı olacak surette donatılmalıdır.… -Mustafa Kemal Atatürk- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmensiz ve rehbersiz bir hayat düşünülemez. -anonim- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Ogretmenlıge daır guzel sozlerın ıcın tesekkurler sevgılı sırıne... |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Öğretmenlik bir sanat işidir. Sanatçı geçim sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez.alk78 |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Tüm bildiklerini bize öğrettin, Millete faydalı bireyler ettin, Kalemi kılıçtan çok keskinlettin, Çareler ürettin sen öğretmenim. -Zeki I. Kizilisik- |
Cevap: -SEVGILI ÖGRETMENLERIM- Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM. |