![]() |
Sevgili moderatörlerim ve arkadaşlar bu nlp cd leri bende açılmadı çıkan uyarıda diyor ki (bu cildin diskini yerleştirin) bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba teşekkürler şimdiden. |
bende de aynı mesaj çıkıyor |
arkadaşlar her cd iki parttan oluşuyor. eğer ikisinide indirmediyseniz açılmaz.. |
Merhaba; Çok özür dileyerek nlp eğitim cd'si ile ilgili fikrimi paylaşmak istiyorum. Acaba ben mi farklı algıladım bilmiyorum ama inmesini nerdeyse 2 saat süreyle beklediğim 6 nolu cd'yi izleyince şok oldum. Yani sanki "Fıkralarla Türkiye" diye bir program vardı aynı ona benziyordu. Terbiyesizlik etmek istemem, elbette uzman insanlardır ancak ben kendime katacak bir bilgi ya da bir fikir ya da ne bileyim bişey bulamadım. İfade biçimleri, canlandırmaları falan da ilkokul öğrencileri için hazırlanmış gibiydi. Eleştirilerim sadece onlaraydı. Emeği geçen tüm arkadaşlarım alınmasın lütfen. Sizlere çok teşekkürler. Belki de benim beklentilerim yüksekti o yüzden hayal kırıklığına uğradım. |
şifreyi rica ediyorum.. |
merhabalar, ben de cdyi indirdim...şifre alabilirmiyim |
Sevgili ruhsal ve devil31, şifreleriniz gönderildi.. Başarılar.. |
merhaba, ben de cdleri indiriyorum şifreyi alabilir miyim?teşekkürler |
Alıntı:
|
bende şifreleri alabilir miyim şimdiden teşekkürler |
gönderildi actionsmile Alıntı:
|
|
sifre alabilir myim lutfen |
nlp bende sifre rica edecektim tesekkurler. |
şifreler gönderildi. |
Şifre Talebi Rica etsem bana daşifre yollar mısınız? |
Merhaba ben hepsini indirdim ve şifreyi de girdim ancak 1. bölümün 1. kısmı hata veriyor ben de sildim tekrar yükledim yine şifreyi girdim olmuyor şifrenin başlangıç kısmı ww.web xxxx şeklindeydi ya ou 3 www. olarak da yazdım yine olmuyor acaba 1. kısımda sorun mu var?ağla2 |
şifrelerde bi hata vardı sanırım kolay gelsin |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
problem galiba o part da, acaba yeniden yüklemek mümkün mü? benimle birlikte indirip açabilen arkadaş var mı? çok teşekkürler |
merhaba nick1 ger cd iki parttan oluşuyor.. açılabilmesi için iki partı da indirmek gerekiyor. açılmayışı o yüzden olabilir.. |
rica etsem bende şifre alabilir miyim yeni indirmeye başladım...emeğiniz için çok teşekkur ederim |
şifre gönderildi actionsmile Alıntı:
|
çok teşekkür ederik öyle paylaşım için... şifreleri gönderebilirmisiniz lütfen? |
|
bana da şifreleri gönderebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler... |
|
Alıntı:
hata verince sildim tekrar indirdim yine olmuyor,galiba bana kısmet değil bu cdleri izlemekağla2 |
şifre bana şifre gönderebilirmisin |
şifre gönderildiactionsmile Alıntı:
|
cd leriindirmeye basladım tesekkürler ediyorum ve faydalı olacagına inanıyorum şifreler konusunda yardımcı olursanız sevinirim |
merhaba bende rica edebilirmiyim şifreleri lütfen..tşk ederimm.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba hocaam indirdim dersleri ancak şifreyi söylermisiniz |
şifreniz gönderildi... |
teşekurler paylaşım için şifreyi gönderebilirmisniz |
|
şifreyi gönderismisin? |
|