![]() |
gönderildi actionsmile Alıntı:
|
emeklerinize teşekkürler şifreyi gönderebilirmisiniz...? |
Alıntı:
|
slm paylaşım içn teşekkür ederim bende şifreleri alabilirmiyim |
şifre gönderildi actionsmile Alıntı:
|
banada şifreyi yollar mısınız |
|
banada şifreyi gönderebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler. |
|
Merhabalar, şifreyi gönderebilir misiniz? |
|
anlayamadim ki..dusun2 verilen linke tikladigimizda hem email hemde sifre isteyen kutucuklar cikiyor. oraya herkes kendi emailini mi yazacak ? nedir .. boyle bir seyle ilk kez karsilasiyorum . winrara alismistik.. bende istiyorum valla o cdleri indirebilmem icin ne gerekiyorsa istiyorum :) |
merhaba esmas linke tıkladığında Download with File Factory Basic tıklıyosun .. açılan sayfada karakterleri kutucuğa yazıp Begin Download a tıklıyosun. dosyayı kaydetmeni gösteren bir pencere açılıyor. her cd iki parttan oluşuyor. iki partı da indirdikten sonra rar dosyasını açabiliyorsun..o arada şifre istiyor. o şifreyi de gönderiyorum canım sana.. indirme aralarında biraz beklemek gerekiyor. herhangi bir hatayla karşılaşırsan, bu bekleme süreci gereğindendir bilgin olsun. sevgiler actionsmile |
paylasim icin cok tesekkürler sifreyi banada gönderebilirmisiniz? |
şifreyi bana da şifreyi gönderirmisiniz.Teşekkürler |
şifreler gönderildi actionsmile Alıntı:
Alıntı:
|
bana da şifre yollarmısınız.teşekkürler |
|
çapa atma dosyalarını indirdim.şifre istiyor.şifre yollar mısnız? |
|
Hayal ablacım ben tumunu sırayla ındırıyorum ..oncelıkle tesekkur ederım ,,sıfrelerı rıca edıyorum... |
|
pardon ya bu pozitif şarkılar mp3 ünün şifresi nedir öğrenebilirmiyim.özel mesaj atamadım. |
yahu üye oldum illada premium üye olacaksın diyo bi yardım edermisiniz yada link yenilermisiniz? |
üye olmanıza gerek yok hipnotronik. aşağıda anlatıldığı gibi uygularsanız sorun kalmayacak.actionsmile Alıntı:
|
bana da şifreleri gönderebilir misiniz. |
Gönderildi |
Mümkünse şifreleri gönderebilir misiniz ? Mesajlarınızın dolu olduğu uyarısını alıp özelden ulaşamıyorum =)) |
Alıntı:
|
selamlar çok teşekkürler fakat ben şifrelere ılaşamıyorum sizin mesaj kutunuzun doluluğundan ötürü özeldende ulaşamadım acaba bana buradan yardımcı olabilirmisiniz lütfen |
|
şifreyi bende alabilirmiyim. |
|
slm arkadaşlar hayalayaz dostum ben indirdin mzelden yazın demişsin bana şifreleri vereyim demmişsin ama mesajlarını silersen sana mesaj gelecek umarım sana geln mesajları silersin dostum bu linklerin altına şifrelerinide verseydin daha iyi olurdu şifrelerini bekliyorum mesajımı ciddiye alıpta yazarsan sevinirim birzamanlar admin arkadaşın birinden birşeyler istemiştim 6 aydır hala gönderecek aama ondan umudumu kestim artık sendende kesmek istemiyroum şansımı hala zorluyorum bakalım gelecekmi neyse sevgiler |
|
bana şifreyi gönderebilirseniz çok mutlu olurum ...şimdiden teşekkürler |
|
Cevap: NLP EĞİTİM CD LERİ şifreleri nelerdir bunların??? 3 cd.yi indirdim diğerleri de iniyor..artık başlasam izlemeye..merak ediorum :)) teşekürler şimdiden..sapkal89 |
Cevap: NLP EĞİTİM CD LERİ şifre gönderildi actionsmile Alıntı:
|
Cevap: NLP EĞİTİM CD LERİ şifreleri bende alabilirmiyim lütfen. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM. |