![]() |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Canım bende rica edebilirmiyim şifreyi,teşekkürler smiliyface |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ abla şifre için COK SAğOL ama zipten cıkarıyorum sorun cıkıyor anlayamadım ilkini indirdim şifreyi yazıyorum ama zipten cıkarmıyor |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ alk78 Oncelikle size tesekkur ederim. Yalnız ben indiremedim hic birini bana yardimcı olursanız sevinirimmm.. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ şifre nedir acaba??? |
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Selam NLP cdleri şifresini bende alabılırmıyım ?Şimdıden teşekkürler .. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ ben de şifreyi alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler blissy |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ gönderildi actionsmile Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Sevgili Hayalayaz Ablam tekrar en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum 956k Engin bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için hepinize minnettarım kiss3 Dosyaları indirmeye başladım İnş. vakit ayırıp çalışacağım (öss hazırlığı olmasa daha rahat çalışırdım ama olsun thumbsanim) Ben de şifreyi rica edebilir miyim? Sevgiyle kalın actionsmile |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ şifre gönderildi ttli3 Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ merhaba bende cd sifrelerini alabilirmiyim tesekkürler |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ bende cd sifrelerini alabilirmiyim gulensmiley |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Hayal Ablacım bana da şifre gönderebilir misin acaba rica etsem? kiss3 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ hayal hanım bende şifre alabilirmiyim. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ şirfeler gönderildii ttli3 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ 4897 şifreyi girdiğim halde dosyalar hata veriyor. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ ablam cd ler 2 part halinde indiriliyor her cd yi 2 part halinde indir sonra açmaya çalış, bunu zaten böyle yapıyorsan şifreyi doğru yazdığından emin ol. çünkü daha dün komşum indirdi ve başarıyla açtı, yani cdlerde sorun yok. faydalı olmasını dilerim..saygılı sevgiler |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Hayal ablacımmmm bende şifre istiyorum ablam gönderirmisin lütfennnn kiss3 |
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Arkadaşlar,ben sadece bir tane indirebildim diğerlerinde sorunmu var acaba dusun |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ hayır sadece birisini indirdikten sonra bi süre beklemen gerekio ikincisini indirebilmen için |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Hımmm şimdi anladım canım sağol ya 956k |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Rica ederim şifresini de gönderebilirim istersen k8908 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Günaydın canım şifreyi tekrar gönderirmisin kiss3 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Günaydın kiss3. Gönderdimm hismiley |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ kiss3 kiss3 kiss3 sağol tatlım |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ ttli3 merhaba 7. cd nin part 2 nin indirilmesinde bir problem var ilgilenirseniz memnun olurum |
Ynt: NLP CD LERİ hocam bu linkler kırık sanırım indiremiyorum |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Birini indirdikten sonra bi süre beklemeniz gerekio. Böyle deneyin olmazsa hayalayaz cvplcktr ttli3 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ ablam cd leri arka arkaya indirmeye çalıştığınız zaman olmuyor, biraz bekledikten sonra indirmeye çalışın ben kontrol ettim linklerde birşey yok...saygılı sevgiler |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ kiss3 teşekkürederim |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Merhaba herkese, bana da şifre yollayabilir misiniz? smiliyface |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ gönderildi Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Teşekkür ederim ttli3 Peki NLP Eğitim Cd'lerini izlerken sıra önemli mi? ben mesela 3. Cd'den başlamak istiyorum sonrada diğer bana uyan cd leri takip etmeyi dünüşüyorum. Yani baştan sona tüm Cd'leri izlemeli miyim sizce? |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ canım benim hangi sırada izlediğin önemli değil. ama ben baştan itibaren seyredilip ondan sonra uygulamaya geçilmesini tavsiye ediyorum..faydalı olmasını dilerim. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Anladım, ben biraz sabırsız biriyim utananadam konu başlıklarına baktım ve bana uyan cd leri indirdim. İzlemeye onlardan başlıyacağım. İngilizce öğrenmede NLP tekniğinin kullanıldığını duymuştum daha önceden, burada da eğitim cd'lerini görünce çok mutlu oldum blissy faydalı olacağını umuyorum |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Ben indiriyorum rar dosyalarını acip sifreyi giriyorum klasör olusturuyor ama ici bos bu neden kaynaklanıyor olabilir yardım lütfen |
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Mümkünse bende şifre alabilirmiyim hepsi için şimdiden teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM. |