Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Biyoritim nedir? İnsanın yaşamında fiziksel, duygusal ve zihinsel özellikleri ve potansiyel kapasitesi her zaman sabit bir çizgide devam etmez. Belirli zaman dilimlerinde tekrarlanan fiziksel, duygusal, zihinsel olarak yaşamımıza ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2008, 07:53 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek

Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek
Mustafa Kartal (Mustafa Kartal)

Biyoritim nedir?



İnsanın yaşamında fiziksel, duygusal ve zihinsel özellikleri ve potansiyel kapasitesi her zaman sabit bir çizgide devam etmez. Belirli zaman dilimlerinde tekrarlanan fiziksel, duygusal, zihinsel olarak yaşamımıza etken olan devrelere biyoritm denir. Bu devreler insan yaşamında birçok değişikliklere sebep olurlar ve biz genellikle bu değişikliklerin nedenlerini anlayamayız.



Biyoritmik devrelerin bilinmesi günlük yaşamımızda iyi ve kötü zamanların açıklanmasında önemli kazanır. Biyoritmleri gözlemlememiz ne zaman ne yaşayacağımızı bilmemizden çok o zaman dilimlerinde oluşacak potansiyel fiziksel gücümüz, duygusal hassasiyetimiz ve zihinsel kapasitemiz hakkında fikir sahibi olmamızı sağlar. Bu şekilde, girişimlerimizin zamanını ayarlamak, fiziksel enerjimizi doğru kullanmak, duygusal yaşamımızı dengelemek için elimize önemli veriler geçecektir. Her devre doğduğumuz anda başlar ve ölene kadar devam eder.



Fiziksel devre 23 gün, duygusal devre 28 gün, zihinsel devre 33 gün sürer. Her devrenin birinci yarısı pozitiftir ve gelişmeyi simgeleyen bir canlılık vardır. Birinci devrede enerji, güven ve güçlü kavrayış söz konusudur. Birinci devrenin sonunda bu potansiyeller doruk noktasına ulaşmıştır ancak ritim, devrenin ikinci yarısına dönene kadar yavaş, yavaş düşmeye başlar. İkinci dönem yeniden toparlanma dönemidir ve en alt noktaya kadar inen ritimler bir defa daha pozitife doğru yükselmeye başlar.



Bilim adamları insan biyolojisinde her şeyin günlük ritimlerle tekrarlandığı ifade etmektedirler. Binlerce yıl önceden bu zaman tabloları dna larımız vasıtasıyla hücrelerimize şifrelenmiştir. Kanımızda dolaşan hormonlar günlük ritme uygun salgılanırlar. Bakterilerin çoğalması bile, belli bir ritme bağlıdır, hatta en öldürücü kanser hücreleri bile bu ritmin dışında değildir.



Bu olayları değerlendiren araştırıcılar tedaviyi de hastalıkların ve vücudun ritmine göre ayarlamaya çalışıyorlar. Eskiden ilaçların tüm gün boyunca vücutta aynı seviyeyi sağlaması gerektiği düşünülürdü. Çünkü vücudun iç dengelerini hep sabit tuttuğu sanılırdı. Kan basıncının bütün gün boyunca izlenmesi hormon üretimi ve diğer değişkenlerin tahmin edilenden daha fazla karmaşık olduğunu ortaya koymuştur.



Örnek vermek gerekirse astım krizlerinin geceleri atak yapmasının nedeni böbrek üstü bezlerinden salgılanan adrenalindir. Adrenalin stres durumlarında salgılanan bir hormondur ve aynı zamanda nefes yollarını genişletir. Adrenalin en yüksek olduğu seviye öğleden sonraları ve en düşük olduğu seviyeye de gece yarılarına denk gelir. Bu nedenle sabaha karşı saat dört civarlarında en az adrenalin salgılanmasını fırsat bilen histemin adlı madde ortaya çıkınca daralan nefes yolları astım krizlerini ortaya çıkarır. Hava yollarının iç örtüsündeki şişlikleri azaltan bir madde olan kortizonun miktarı da yine geceleri düşer. Tüm bu etkenler ciddi astım rahatsızlığı olanlarda gece ve gündüz arasında önemli farklılıklar yaratır.



Çevredeki periyodik değişikliklere bağlı olarak canlıların biyolojik hayatlarında ortaya çıkan dalgalanma, biyolojik ritim olarak ifade edilir. Bu ritmin oluşmasında en büyük etken, dünyanın güneşe, aya ve diğer gezegenlere karşı bulunduğu yer değişikliklerinin yol açtığı, gece gündüz farklılığı olarak tanımlayabileceğiniz, ışığa ve ısıya ve mevsim değişikliklerine bağlı vücut kimyasının verdiği tepkidir. Bunlar belli başlı dış tesirler olmakla beraber iç tesirler de burada rol almaktadır. Ritmik dalgalanmaları biyolojik saat denilen bir iç program dengeler. Kişi farklı bir coğrafi bölgeye gittiğinde değişen şartlara uyum sağlamak için yeni bir biyo ritm ayarı yapması gerekir. Bu yeni ayar oluşuncaya kadar vücut epeyce zorlanır. Seyahatlerde ve geçici yer değişikliklerinde ortaya çıkan rahatsızlıkların nedeni budur.



İşyeri ve ev değişikliklerinde, seyehatlerde ve ekinoks zamanları olan güneşin doğuşu ve batışı, mevsim değişiklikleri zamanlarında, ay ve güneş tutulmalarında vs.. gezegensel etkileşmelerin oluşturduğu; ısı, ışık , bulunduğunuz yerin manyetik etkisi ve gezegensel tesirlere bağlı olarak hormonların salgılanma zamanları ve saldı dozları değişir. Buna bağlı olarak uyku düzenimiz, yemek saatlerimiz, em etkin ve enerjik olduğumuz saatler değişir.



Biyoritmik devrelerin grafiğini çıkartmak için kişinin doğduğu günden itibaren biyoritmi görülmek istenen aynı ilk gününe kadar yaşadığı süre bulunarak bazı hesaplar yapılır. Bu hesaplamaların pratik olarak yapılabilmesi için geliştirilmiş tablolar bulunmaktadır. Ancak biyoritmin kullanımının, yaygınlaşmasına bağlı olarak hazırlanan bilgisayar programları en kısa yoldur. Doğum tarihi ve istenen tarih bilgisayara girildiğinde; özel tasarlanmış biyoritim programları sayesinde ekranda her üç devrenin grafiklerini görmek mümkün olmaktadır. Bu konuda Akaşa yayınlarından yayınlanmış olan Peter West in Bioritimler isimli bir kitabı bulunmaktadır.



Kendi biyoritmi hakkında performans olarak en düşük olduğu hafta, gün ve saatlerini öğrenen kişiler; biyokimyasal sistemlerini en üst düzeye getirmek için özel nefes teknikleri kullanarak potansiyellerini yükseltebilirler. Taşınma veya seyahat nedeniyle manyetik alan değişimi etkisinde kalan kişilerinde nefes teknikleri uygulayarak bulundukları coğrafya ile kendilerini uyumlu hale getirmeleri mümkündür.



Mustafa kartal


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biyoritim düşmelerinde vücut kimyasını nefes teknikleri ile yükseltmek Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Biyoritim nedir? İnsanın yaşamında fiziksel, duygusal ve zihinsel özellikleri ve potansiyel kapasitesi her zaman sabit bir çizgide devam etmez. Belirli zaman dilimlerinde tekrarlanan fiziksel, duygusal, zihinsel olarak yaşamımıza ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.