Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, Ben bir kısmı ihtiyaçtan dolayı, bir kısmı da kişisel gelişim amaçlı şu telkinleri dinleyeceğim: Ego Güven Güçlendirici Suçluluk Duyguları Kilo Verme Sigarayı Bırakma Topluluk Karşısında Konuşma Erken Uyanma Kendine Güven Ertelemeyi Bırak Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe Sosyallik Arttırıcı Koruma Kalkanı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-05-2008, 02:19 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
mustafaalia is an unknown quantity at this point
Standart Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk

Merhaba,

Ben bir kısmı ihtiyaçtan dolayı, bir kısmı da kişisel gelişim amaçlı şu telkinleri dinleyeceğim:
  • Ego Güven Güçlendirici
  • Suçluluk Duyguları
  • Kilo Verme
  • Sigarayı Bırakma
  • Topluluk Karşısında Konuşma
  • Erken Uyanma
  • Kendine Güven
  • Ertelemeyi Bırak
  • Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe
  • Sosyallik Arttırıcı
  • Koruma Kalkanı

Henüz ilk haftamdayım ve tavsiye edildiği gibi Ego ile Suçluluk telkinlerini gece uyurken ve gündüz iş saatinde sanat müziği hariç tüm versiyonlarıyla sırayla dinliyorum. Önce new age'ler, daha sonra klasik'ler, sonra ney'ler gibi müzik türüne göre sıralanmış durumda.
Bundan sonra öncelikli olarak kilo vermeyi listeme eklemek istiyorum, daha sonra sigarayı bırakma (zaten bıraktım ben 1.5 aydır ama destek amaçlı), daha sonra da sırayla nasıl denk gelirse.
Fakat konuyla ilgili birçok mesaj okumuş olmama rağmen karşıma çıkan cevaplar beni tam olarak aydınlatamadı.
Örneğin bir mesajınızda şöyle diyor:

"Telkinlerden önce ego güçlendiriciyi ve suçluluk duyguları telkinini dinleyin daha sonra listenize topluluk karşısında konuşma,koruma kalkanı,sosyallik arttırıcı gibi telkinleri listeye eklemenizi öneriyorum."

Buradan bazılarının aynı anda eklenebileceğini de çıkarıyorum. Ama farklı mesajlarda da farklı telkinlerin yeni bir telkin listeye eklenip dinlendikten 1 hafta sonra eklenmesi tavsiye ediliyordu.
Bir de bunların tekrar çalıp dinlenme yoğunluğu da önemli bir rol oynuyor sanırım. Bu yüzden önümüzdeki hafta kilo verme telkinini listeme eklerken müzik türlerinden birini listemden eksilteceğim. Örneğin şu anda:
  • Ego Güven Güçlendirme: Klasik, New Age, Ney, Doğa
  • Suçluluk Duyguları: Klasik, New Age, Ney, Doğa
yapıyorum fakat haftaya
  • Ego Güven Güçlendirme: Klasik, New Age, Ney
  • Suçluluk Duyguları: Klasik, New Age, Ney
  • Kilo Verme: Klasik, New Age, Ney
yapacağım.

En sonunda listemi sadece klasik'lere indirip telkin sayısını 4-5'e çıkarmayı hedefliyorum. Ego Güven Güçlendirme ve Kilo Verme telkinlerini listemin temeli haline getirip diğerlerini de 2-3 haftalık dinlemelerden sonra ayda 2-3 kez dinlencek hale getirmeyi düşünüyorum. Ama bu yoğunluk ve listeleme şekliyle ilgili kafam karışık olduğundan, ayrıca neyin ardından ne gelmesi gerekiyor ona emin olamadığım için kendime tam bir plan hazırlayamıyorum.

Verdiğim listeye uygun şekilde bana haftalara yayılmış örnek bir plan hazırlarsanız çok memnun olurum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mustafaalia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 03:12 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk

merhabalar mustafaalia..

ego suçluluk kendine güven telkinleri bir bir çok sorunumuzun kaynağının kökten hallolmasına yardımcı olduğu için listemizde sabit kalmasından yanayız..

lakin suçluluk telkini geçmiş yüklerimizin indirilmesi konusunda etkili olduğu için kişiyi çoğu zamn yormakta..
bunun için ilk iki haftadan sonra listeden çıkartılarak kendimizin belirleyeceği belli düzende dinlenilmesini öneriyoruz..
örneğin haftada iki gün gibi..

ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinleri kısa olduğu için ve eyleme geçirici özelliklerinden dolayı ilk günlerden itibaren dinleyebilirisiniz..

sigarayı bıraktığınıza göre ki 1,5 ay geçmiş üzerinden bu telkini ağırlıklı olarak dinlemenize gerek yok..
örneğin doğa versionunu 3-4 sefer listenizde tekrar ettirseniz yeterli olur..
zaten bağımlılığınızdan kurtulduğunuza göre bir süre sonra hiç ihtiyaç duymayacaksınızdır..
onun yerine diğer telkinlerin tekararlanması için zaman açmış olursunuz..

topluluk sosyallik ve başakalrının düşünceleri ile koruma kalkanınıda ihtiyacınıza göre sıralayarak ez 15 20 günlük aralarla eklemenizi öneririm..
bunların arasında ilk olarak topluluk telkinine sıra vermeniz benim kişisel tercihimdir .. içerik olarak kendine güven eve ego yu desteklediği gibi sosyalliğide arttırıcıdır..
ayrıca kişinin kendine güveni sağlamlaştıkça başkalarının düşüncelerini gereksiz bir şekilde önemseme alışkanlığını terk eder..

bunların hepsini dinlemek hedefiniz olabilir ama bu konuda ağırlığı ilk üç telkine verdiğinizde bir çoğuna sıra gelmeden gelişmelerinizi fark edeceksiniz..

örneğin suçluluk telkini metabolizmayı hızlandırır..
kendini güven telkini ile kendinizi sever daha sağlıklı beslenmeye başlarsınız...
erteleme ile bastırdığınız hedeflerinizi faaliyete geçirirsiniz.. bunların arsında günde yarım saat yürüyüş var ise.. harekete geçersiniz..
1 ay sonra kilo verme telkini ekleyinceye kadar belki siz çoktan kilo vermeye başlamış sağlıklı beslenme alışkanlığını edinmiş olacaksınız..

onun için liste yaparken kendinize zaman tanıyın..
şu anki durumunuza göre değerlendirme yapmak yerine zaman geçtikçe gerçek ihtiyaçlarınızı belirleyerek liste oluşturun..

sevgiler..



__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkinlerde Sıralama ve Yoğunluk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, Ben bir kısmı ihtiyaçtan dolayı, bir kısmı da kişisel gelişim amaçlı şu telkinleri dinleyeceğim: Ego Güven Güçlendirici Suçluluk Duyguları Kilo Verme Sigarayı Bırakma Topluluk Karşısında Konuşma Erken Uyanma Kendine Güven Ertelemeyi Bırak Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe Sosyallik Arttırıcı Koruma Kalkanı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.