| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Bir ara dinledim uzun zamandan beri dinlemiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Telkinleri dinlerken, hangi versiyon olursa olsun odaklanmanız gerekmiyor..Duyabileceğiniz seviyede olması yeterlidir..Tabii bu arada telkin dinlerken; kitap okuyabilir, ders çalışabilir, arkadaşınızla muhabbet edebilirsiniz.. Yazınızdan kendinize güven eksikliğiniz olduğu anlaşılıyor..sürekli eleştirilme korkusu taşıdığınız için ister istemez bu sonucu yaşıyorsunuz. Telkinlere öncelikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhabalar, ![]() Telkinleri dinlerken, hangi versiyon olursa olsun odaklanmanız gerekmiyor..Duyabileceğiniz seviyede olması yeterlidir..Tabii bu arada telkin dinlerken; kitap okuyabilir, ders çalışabilir, arkadaşınızla muhabbet edebilirsiniz.. Yazınızdan kendinize güven eksikliğiniz olduğu anlaşılıyor..sürekli eleştirilme korkusu taşıdığınız için ister istemez bu sonucu yaşıyorsunuz. Telkinlere öncelikle "Ego güçlendirici" ve "Suçluluk Duyguları" telkinleri ile başlamalısınız..Ortalama 70-80 saatlik bir dinleme sonucunda etkilerini hissedeceksiniz.Ara vermeden düzenli bir şeklide dinlemeniz önemli tabii..Erteleme sorununuz varsa "Ertelemeyi Bırak" telkinin de ilk etapta dinleyebilirsiniz.. Bu şekilde yaklaşık 15 gün dinledikten sonra "Kendine Güven" ve "Topluluk Önünde Konuşma" telkinlerini listenize eklemelisiniz..Bunlar kendinize güvenmenizi,daha iyi ifade edebilmenizi,sosyalleşmenizi sağlar.. rehber bölümünü de incelemenizi öneririm.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
beri, dinledim, dinlemiyorum, uzun, zamandan |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Bir ara dinledim uzun zamandan beri dinlemiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Telkinleri dinlerken, hangi versiyon olursa olsun odaklanmanız gerekmiyor..Duyabileceğiniz seviyede olması yeterlidir..Tabii bu arada telkin dinlerken; kitap okuyabilir, ders çalışabilir, arkadaşınızla muhabbet edebilirsiniz.. Yazınızdan kendinize güven eksikliğiniz olduğu anlaşılıyor..sürekli eleştirilme korkusu taşıdığınız için ister istemez bu sonucu yaşıyorsunuz. Telkinlere öncelikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi