![]() |
Bir ara dinledim uzun zamandan beri dinlemiyorum Öncelikle inteneti actıgımda ve ilginç konulara örnegin astral rüya felan araştırırken ilk önce bu site geliyor sitede dolaşırken bir ara dinledigim telkinler gözüme carpıyor ve yorumlara bakıyorum gerçekten tekrar başlama duygusu oluşuyor insanda galiba tekrar başlıyacagım :D ama bir kaç kafama takılanlar var inşallah birileri yardım eder Öncelikle ben ders calışmam lazım internette ders videolarını izlerken su versiyonlu telkini dinliyorum ses duyacagım kadar acıyorum ama cok fazla degilk sadece duyacagım şekilde su sesine odaklanmasam duymuyorum normalmi:D Telkinleri dinleme amacım örnegin dısarı cıkıyorum sanki benimle dalga gececekler ve arkamdan şuna bak diyecekler gibime geliyor :D bir kızı sevdim ve bunu erkek arkadaşlarıma anlattım onlarda gitti kıza söylediler :D kız geldi yanıma geldi biraz konuştuk sonra ama bir daha kızın yanına gidemedim cekindim ne diyecem ne konuşacam gibi düşünceler takılıyor bunları düzeltmek için hangi telkinler gerekli ben anlamadıgım şey var benden tipsiz :D kişiler kendilerine o kadar güveniyorlar saçları tarıyorlar ama ben :D saçımı taradıgımda bile biri saçıla dalga geçermi diyiyorum OF OF :( |
Merhabalar,t678 Telkinleri dinlerken, hangi versiyon olursa olsun odaklanmanız gerekmiyor..Duyabileceğiniz seviyede olması yeterlidir..Tabii bu arada telkin dinlerken; kitap okuyabilir, ders çalışabilir, arkadaşınızla muhabbet edebilirsiniz.. Yazınızdan kendinize güven eksikliğiniz olduğu anlaşılıyor..sürekli eleştirilme korkusu taşıdığınız için ister istemez bu sonucu yaşıyorsunuz. Telkinlere öncelikle "Ego güçlendirici" ve "Suçluluk Duyguları" telkinleri ile başlamalısınız..Ortalama 70-80 saatlik bir dinleme sonucunda etkilerini hissedeceksiniz.Ara vermeden düzenli bir şeklide dinlemeniz önemli tabii..Erteleme sorununuz varsa "Ertelemeyi Bırak" telkinin de ilk etapta dinleyebilirsiniz.. Bu şekilde yaklaşık 15 gün dinledikten sonra "Kendine Güven" ve "Topluluk Önünde Konuşma" telkinlerini listenize eklemelisiniz..Bunlar kendinize güvenmenizi,daha iyi ifade edebilmenizi,sosyalleşmenizi sağlar.. rehber bölümünü de incelemenizi öneririm.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler..actionsmile |
Alıntı:
|
Cevap: Bir ara dinledim uzun zamandan beri dinlemiyorum olur, oluyo merak etme ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM. |