![]() |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. geçmişimi sevgiyle uğurluyorumm.. bugünü sevgiyle kucaklıyorumm.. yarını sevgiyle kabul ediyorumm.. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Evrenin her bir zerresinde aşkın ve uyumun etkilerini hissediyorum. (bu duygu beni motive ediyor. ama ilk kez kelimelere döküyorum.) |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. son zamanlarda liseli 2 gencin bir arabesk rap tarzı parçası çok hoşuma gidiyor, sıkıldığım zaman dilinliyorum keyfim yerine geliyor gülümsetiyor motive ediyor:D ondan bir dörtlük yazıcam.. kaderse her gece ben bunu çekerim, kalbime aşkını dürüstçe ekerim, mecnun kim lan, ondan beterim, dağa gerek yok yüreğimi deşerim... |
Cevap: Motive Edici Sözler Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. Robert Louis Stevenson |
Cevap: Motive Edici Sözler Damlayan su taşı deler.Taşı delen suyun gücü değil, damlanın süreklilğidir. |
Cevap: Motive Edici Sözler Yürü, hala ne diye oyunda oynaştasın? Fatihin İstanbul’u fethettiği yaştasın! |
Cevap: Motive Edici Sözler Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabilirsiniz. Tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir. Jonathan Swift |
Cevap: Motive Edici Sözler İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır; kendisi bilse şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçirebilse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu… Swette Marden |
Cevap: Motive Edici Sözler "Rüzgarın yönünü tayin edemeyiz ama geminin yönünü değiştirebiliriz." Enaca |
Cevap: Motive Edici Sözler Eğer cesur değilsen samimi olamazsın. Eğer cesur değilsen sevemezsin. Eğer cesur değilsen güvenemezsin. Eğer cesur değilsen, gerçeğin peşine düşemezsin. O yüzden önce cesaret gelir. Ve diğer her şey onu izler. osho |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM. |