![]() |
Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Bu başlığa bizi motive eden, zor zamanlarda ayağa kalkmamızı sağlayan sözleri yazalım. Belki bir diğerimizin yazdığı söz bize ışık olur. Bizi etkiler, daha iyi gelir. Başlıyorum buyrun: Damlayan su taşı deler.Taşı delen suyun gücü değil, damlanın süreklilğidir Daha iyisini yapabilirim Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin Hiç kimse sizin izniniz olmadan, size kendinizi değersiz hissettiremez. Eğer ağaca çıkmak istiyorsanız, yıldızlara çıkmaya niyet edin başarırsınız Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselir Gerçektende, hayatımın her yönünü değiştirmeye karar vermiştim. Elimden gelebilecek olandan daha azına asla razı olmayacağım demiştim. Bu kararın beni böyle inanılmaz bir güne getireceği kimin aklına gelirdi? Anthony Robbins |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Bilgin yoksa fikrin de olmasın. Konuşmadan önce bir kere daha düşünmemi sağlar. Bunu beynime kazıyan manevi abime buradan teşekkür ediyorum. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. olan ya güzeldirr..yada sonuçları itibariyle güzel.. düzene güveniyorumm.. beklentim şuan itibariyle bana doğru yola çıktı.. daha öncede olduğu gibi yine çok güzel olacak.. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Milyonlarca altın liranız bile olsa, yaşamın bir anını satın alamazsınız. O halde zamanınızı boş yere harcamanız çok büyük bir kayıp değil mi? Chonokyo Pondito |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. istediğim herşey yola çıktı..İlahi gücün ve gerekli olan iradelerin gücüyle biraan önce ya istediğim yada istediğimden daha iyi şekilde beni bir an önce buluyor.. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Bu yazıyı göz önünden ayırmamak lazım, teşekkürler. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Kesinlikle katılıyorum. Çevremizde o kadar çok negatif durum varken bu olumsuzlukların enerjimizi azalmaması, için sık sık kendimizi motive etmemiz lazım. Hadi buraya yazı yazmışken 3-5 motive edici söz de yazayım: Henry Ford ‘ Bir işi yapabileceğinizi düşünseniz de yapamayacağınızı düşündeniz de haklısınız.’ Jim Rohn ‘ Ya rüyalarınızı değiştirmeli ya da yeteneklerinizi artırmalısınız.’ Herbert N. Gasson"Zirveye oynayın! Enerjinizin nelere muktedir olduğunu kavrarsanız başarı sizi izlemeye başlar." J. Volfgang V. Goethe."Siz zannetiğiniz gibi değilsiniz, düşünceleriniz gibisiniz." Cenap Şehabettin "Kendine hükmedemez sen, zamana da hükmedemezsin." |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Önemli olan sonuna varmak değil yolda olmaktır. |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. Çalışmak öyle güvenilir bir bastondur ki, her düşen ona dayanarak kalkabilir. Elinden geleni yapmadığın sürece, umduğunu bulamadığından şikayette haksızsın.(Cenap Şehabeddin) |
Cevap: Hadi bizi motive eden sözleri yazalım. *Her güne şöyle başla;"Uyanığım,güneşi görüyorum.Güneşe,herkese,herşeye şükranımı sunacağım.Çünkü hala yaşıyorum.KENDİM OLMAK İÇİN BİR GÜN DAHA...!!! *Dış dünyamızı değiştirmek ancak ve ancak iç dünyamızı değiştirmekten geçiyor. *Tüm yaşadığımız duygusal olaylar,kendimizin bir üst versiyonuna ulaşmak için gereklidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM. |