Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

hadiya 14-07-2008 11:03 AM

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Yazılanları okudukça tırstım ya 7çakra var hepsi açılana kadar birşiyler olmasın ? bir de açılınca ne oluyor bilen birisi yanıtlaya bilirmi acaba hismiley

TR-ance 14-07-2008 11:09 AM

Alıntı:

serkan Nickli Üyeden Alıntı
Yazılanları okudukça tırstım ya 7çakra var hepsi açılana kadar birşiyler olmasın ? bir de açılınca ne oluyor bilen birisi yanıtlaya bilirmi acaba hismiley

7 Çakra AçıLana Kadar YaLnızca Huzura YakLaşırsınız.. smil56 En Kötüsü Bu OLur Bence.. (Tabi Buna Kötü Diyorsanız.. ) s45apk

SevgiLer.. sapkal89

hadiya 14-07-2008 11:45 AM

Kısa ama hoş ve anlaşılır bircevap teşekkür ettim serenity hismiley

monange 18-07-2008 02:27 AM

alk78 Cok tsk ler Serenity , emegine saglik... Bende biraz once bir sitede arastirma yaparken Cakralarinizi kontrol edin diye bir test vardi.. Onu cözdüm sonucu degerlendirdim... Bazi cakralarimda tikanikliklar varmis.. Kök , Solar Peleksus ve Tepe Cakrami söyledi testin sonucu... Bende tam bu cakralarin acilmasi icin formda bilgi ararken böyle bir paylasim benim icin inanilmaz oldu... aa34

Yarin sabahtan baslicam dinlemeye... Gelismelerden sizi haberdar edecegim... Belki Serenity özelden sana danismam gerekebilir bu cakralari acma konusunda yardimci olursan sevinirim..

956k

hadiya 18-07-2008 09:17 AM

hımmm o zaman bendeki boruların tamamı tıkalı blook demek ki direk başlıyorum kiss3 teşekürler herkese

MuminOKAN 18-07-2008 09:30 AM

Alıntı:

serkan Nickli Üyeden Alıntı
hımmm o zaman bendeki boruların tamamı tıkalı blook demek ki direk başlıyorum kiss3 teşekürler herkese

nasıl yani?? blook boru ne? blook çakra dan mı bahsediyorsun?

hadiya 18-07-2008 10:43 AM

Hayal abla mantık sorusu sormuş ya çarkalalrı anlamamız için boru örneği vermiş smil56 bende o boruyla kendi vucudumu özdeşleştirdim dedim o halde kendimi boru olarak görüyorum o yüzden içimden su akmıyor diye düşündüm ? khkh56 ilahi spy game sen çok yaşa mi
hadi iyi günler herkese hismiley

monange 18-07-2008 06:56 PM

[/quote]

size bir mantık sorusu..bir boru düşünün içinden su akması için dizayn edilmiş..fakat ara ara subaplar kunulmuş tam 7 tane..suyun akışını kolaylaştırmak için , subaplar açık bırakılmış..fakat günün birinde subaplardan biri, ikisi, kapanıyor..sizce açık olanlara su gidermi..yani omurganız boyunca akan orta kanal boyunca, dizilmiş olan çakralarınızın arada bulunalardan bir veya ikisi kapalı olursa diğer açık olduğu iddia edilen çakralarınıza enerji akarmı ?
[/quote]

Sorun cok güzel ablacim... Bence her biri dengeleyici bir unsuru olusturuyor.. O nedenle tikaniklik olan belli bir bölge gözükse bile diger cakralarda saglikli enerji akimindan mahrum kalacaklardir. Belki bir kolu tikanan nehirin baska bir taraftan yol bulup yanlis tarafa akmasina sebep olacaktir.. Halbuki biz suyun baraja dolmasini ve oradan da enerji üretimini güclü bir sekilde yapmasini istiyoruz... Ben böyle düsünüyorum sence de öyle mi ?

monange 18-07-2008 09:11 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar

nette bir yığın sitede hangi çakralarınız kapalı hangisi açık diye bir yığın saçmalık var...taç çakranız( başınızın üzeri) ile kök çakranız( genital bölge ve makat arası) arasında omurganız boyunca akan ve bizlerin orta kanal dediğimiz kanaldan güçlü bir enerji akışı vardır..çakralarımız bu kanal üzerinde sıralanmıştır ve enrjilerini bu kanaldan alırlar...eğer bu kanal boyunca herhangi bir öakramız kapalıysa...tüm enerji akışı mommok demektir ve biz yaşamıyoruz..öyleyse..yıllarca yaptığım şifacılıkta, görerek veya hissederek edindiğim deneyimlere göre..çakra kapanması diye bir şey söz konusu değil..dengesizliği sözkonusu..ayrıca bir yada iki çakra üzerine yoğunlaşmak..çakra dengesini sağlamıyor..çakra dengesini sağlamak için yapmanız gereken mediler ve çalışmalar var..sitede onları bulup çalışın ve zinhar tek bir çakraya veya 2 çakraya odaklanmayın..her zaman hepsiyle birden ilgilenin saygılı sevgiler

Valla abla sen ermis kadinsin ;)) tam bende sana bunu soracaktim ki dur dedim bakiyim hayal abla birsey yazmis mi yazmamissa bu soruyu sorayim dedim ... sen her zamanki gibi o atik edanla cevaplamissin bile... gogogo
Bana da test cözerek tikanik cakra nasil anlasilir , bulunur biraz garip geldi .. Cünkü testin sonunda cakralarinizin hepsi dengeli gibi bir sonuc cevap da yoktu.. Simdi kendime gülüyorum.. aa34 aa34 Ben gercek bir sarisinim galiba vallaha yaaaa ark5

hadiya 19-07-2008 09:35 AM

Arkadaşlar bunu dinleyenler ne hissediyor anlata bilimisiniz ya şöyle diyeyim dün dinledim ve çarşıda çıktım gezerken boğzımda bir kuruluk mu desem tarif edemiyorum böyle bir şey hissettim bu günde göğüs kısmımda boğazımdan7 santim falan aşaığa bir yanma gibi bişey oluyor bunda dolayımıdır yanma derken hani ateş basar da sıkılırsınız ya böyle bişey acaba bunda dolayımı diye merak ettim hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM.