![]() |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bunu unuttum birde ben yıllardır baş ağrsı çekmem hele uyundumunda yataktan hiç baş ağrısıyla kalkmadım çok şükür ama bu sabaha başımın ağrısına uyandım bunuda merak ediyorum hismiley |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba serenity benim bi sorum olucak;ingilizce kelimeleri ezberlemek çalışma yapıyorum hangi dalga daha etkili;mesela hem uyurken dinlemek hem de uyanıkken dinlemek için ing kelimelerin altına hangi dalgayı fon müziği olarak kullansam daha etkili olur?bi de bu dalgaları nerden bulabilirim? sevgiler,saygılar smiliyface |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Bende Baş Ağrısı yaptı neutrali5 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba siteyi incelemeye bir süre ara vermiştim ve sizden gelen mesajlar sonucunda tekrar incelemeye başladığımda bu linke ulaştım ve diğerlerinde olduğu gibi bunu da indirdim ve özellikle akşamları yatmadan önce dinlemeye başladım. Kesinlikle rahatlatıcı etkisi var ve ne kadar gergin olursam olayım bunu dinlerken sakin bir uykuya geçtiğimi söylemeliyim. Bugün ilk defa gündüz dinledim. Çünkü içimde çözemediğim bir gerginlik ve heyecan dalgası vardı ve hepsi karnımda toplanmıştı sanki tıkalı gibi. Bunu dinledim ve ve içimdeki sıkıntının ve gereksiz heyecanın yerini sakinliğin aldığını söylemeliyim. Dinlemeye başladığımda içim titriyordu ve dışarı çıkacakmış gibi içimden bir şeyler hızla akıyor gibiydi. Fakat şimdi sakin ve bir şeyler gitmiş gibi... Ne güzel değilmi.... yine de sormak istiyorum.. İçimdeki bu akma hissi doğalmı... başladığımda çok hızlı ve heyecanlı biterken sakin.... |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Yorumlarda Bulunan Herkese Çok Teşekkür Ederim.. Fakat Diğer Arkadaşlarda BeLirLi Yorumlarda BuLunurlarsa Çok iyi OLurlar Çünkü Bende Kendimi Geliştirmem Gereken Noktaları Görebileyim.. smiliyface Herkese SevgiLer... |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // merhaba serenity ben daha önce iki kere dinledim ikisinde de 2-3 gün dalgalanma yaptı. acayip tırstım bu durumdan, acaba bu da telknilerin ilk günleri gibi kasıyor mu sadece ben de mi öyle oldu? |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // gül bakalım son gülen iyi güler dlckrn |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // thumbsanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |