![]() |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // peki bir sualde bulunmak istiyorum! diyelim ki çakralarımın hepsini açtım. bunun bana ne gibi olumlu etkileri olur, bana ne fayda sağlar? bunu geliştirerek ne gibi mucizelere tanık olabilirim? bilgi verirseniz sevinirim! saygılar... |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // çakra açımı ile ilgili bilgiler, faydaları sitede mevcut. formları okuyun detaylı bilgiler var |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Ya arkadaşlar şu linki yenileyebilirmisiniz lütfen. Bütün alternatif linkleri denedim hepsi hata veriyor sad456 |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // tesekkurler indiriyorum bi sorun yok:-) |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // henüz dinleyen oldumu bilmiyorum ama ben dinlediğim zaman ayaklarımda bi karıncalanma hissettim sanki.yorumlarınızı bekliyorum |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // hemen indiriverdim çok teşekkürler bu gece yatmadan önce dnliycem ve tkileri hemen buraya yazıcam inş.::) |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // arkadaşlar rapide felan upload etseniz olmaz mı? ben indiremiyorum |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // x-men33 linkte sorun yok. download butonuna basın istenilen doğrulama kodunu yazın ve indirmeye başlayın. bu kadar basit:) |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |