Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

dogan_blade 02-07-2008 01:43 AM

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

trance eline saglık etkileri görülüyo galiba natureyide yükledim onuda dinliyorum telkinleride bakalım zaman herşeyi şimdilik içinde tutuyor ,ilerki tarihlerde gelişmelerle irtibat kurmaya devam ederiz durmak yook telkine devam kemal sunal diyorya
aglamak yooookk gülmek var bugün siyasettede popiler oldu ama kimse sözün kaynagını bilmiyor rahmetlik kemal sunal
ruhu şad olsun. smil56

TR-ance 02-07-2008 08:32 AM

Alıntı:

Türk Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için çok teşekkürler ama bişey sormak istiyorum gece uyurken dinlesem etkisini gösterir mi.. dusun

Bunu Sabah Uyandığınızda DinLerseniz Bence Çok İyidir.. Çünkü Sabaha Daha Dinç BaşLarsınız..

Baris 02-07-2008 10:32 AM

Ben dün bunu dün dinlerken, bir yandan da telefonumdan telkinler çalıyordu. Telkinlerin etkisini de bayağı arttırdığını hissettim. Bugün yine dinleyeceğim.

TR-ance 02-07-2008 10:52 AM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Ben dün bunu dün dinlerken, bir yandan da telefonumdan telkinler çalıyordu. Telkinlerin etkisini de bayağı arttırdığını hissettim. Bugün yine dinleyeceğim.

Bakın Bence Çakra Açıcıyı 3 Günde Bir DinLeyin Derim.. Çakranın Çok ÇaLışmasıda İyi DeğiL.. Eğer DeLiLik Rezonansına Giriş Yapmak İstemiyorsanız Dediğime Uyunuz.. 98569

SevgiLer Ve SaygıLar... s45apk

TR-ance 02-07-2008 11:02 AM

Alıntı:

dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı
trance eline saglık etkileri görülüyo galiba natureyide yükledim onuda dinliyorum telkinleride bakalım zaman herşeyi şimdilik içinde tutuyor ,ilerki tarihlerde gelişmelerle irtibat kurmaya devam ederiz durmak yook telkine devam kemal sunal diyorya
aglamak yooookk gülmek var bugün siyasettede popiler oldu ama kimse sözün kaynagını bilmiyor rahmetlik kemal sunal
ruhu şad olsun. smil56

En Ufak Bir GeLişmede Dahi Beni Haberdar Edersen Sevinirim.. y789 ( Çok Şey İstemiyorum Heralde.. s45apk )

SevgiLeER...

dogan_blade 02-07-2008 11:14 AM

yok ben haberdar ederim trance smiliyface ,zaten günlüğümde günlük gelişmeleri yazıyorum ordan da inceleyebilirsin

Baris 02-07-2008 12:11 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bakın Bence Çakra Açıcıyı 3 Günde Bir DinLeyin Derim.. Çakranın Çok ÇaLışmasıda İyi DeğiL.. Eğer DeLiLik Rezonansına Giriş Yapmak İstemiyorsanız Dediğime Uyunuz.. 98569

Niye, çakraların çok açılması zararlımı ki? Güzel rahatlatıyor diye 3 gündür dinliyodum halbuki.

CeM 02-07-2008 12:16 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Niye, çakraların çok açılması zararlımı ki? Güzel rahatlatıyor diye 3 gündür dinliyodum halbuki.

khkh56

TR-ance 02-07-2008 12:49 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

SevgiLer Ve SaygıLar... s45apkiş

Atalarımız Herşeyin Fazlasının Zarar OLduğunu Taaa Yüzyıllar Öncesinden Bize SöyLemişLer.. Çakraların Açık OLması ENerjinin Daha Rahat Hareket Etmesi Açısından Çok GüzeL Birşey Fakat Çokta Açık OLursa Enerji DengesizLiği OLur Vücudunuzda Ve BUda SağLığınıza Yansır Otomatikman... Sizi Anlıyorum Rahatlamak GüzeL Ama Dozunu Kaçırmadan Rahatlamak Çok Daha GüzeL.. smil56

SevgiLeR VE SaygıLaR...

KALPTEN 02-07-2008 02:54 PM

ARKADAŞLAR BEN İNDİREMİYORUM 88a 39,7 MB YE GELİYOR VE KİTLENİYOR ÖYLE DURUYOR, SONRA TEKRAR BAŞLATIYORUM SIFIRDAN AMA YİNE 39.7 MB YE GELİNCE AYNI YERDE KİTLENİYOR. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ dunk56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM.