Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

sonbahar 30-06-2008 01:05 AM

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

cok tesekkür sevgili TR-ance paylasimin icin ellerine emegine saglik alk78

maxim 30-06-2008 02:22 AM

sevgili TR-ance tam bende böyle bir şey arıyordum karıştırırken buldum...emeğine sağlık.... 25889
eğer çakralarımızı açmada faydalı oluyorsa çok güzel bir şey bu,çakraların açık olması demek enerjinin tüm vücuda ulaşması demektir ki buda müthiş olumlu bir durum yaratır,ayrıca açılan çakralarımız matrix e hükmedin kitabındaki uygulamalarda daha iyi sonuç almamızada yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.....
sevgiyle kalın hismiley

Baris 30-06-2008 09:01 AM

Bu çakra açıcıyı bugün büyük ihtimalle deneme şansı bulacam. Deneyebilirsem sonucunda yaşadıklarımı paylaşırım. smil56

Baris 30-06-2008 01:40 PM

Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

TR-ance 30-06-2008 01:44 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar az önce dinledim bu çakra açıcıyı. Genel bir rahatlama hissettim dinleme süresince, tüm çakralarımda hafif bir serinleme hissiyle beraber hoş bir rahatlama hissi. Sadece boğaz çakramın olduğu kısımda pek bi değişim olmadı gibi hissettim. Boğaz çakramın fazlasıyla tıkanık olduğunu düşünüyorum belki ondan olabilir. Ama şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum. Sizin de dinlemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

Baris 30-06-2008 01:51 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin..

Ben teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşım için smil56

TR-ance 30-06-2008 01:56 PM

Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

Baris 30-06-2008 03:44 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Aralar Matrix Enerjisi ÇaLışması İçin Bir Çakra ÇaLışması HazırLıyorum.. BeLirLi KriterLerimi Geçerse ÇaLışmam PayLaşacağıma Emin OLun..

SevgiLer... smil56

Gerçekten süper bir çalışma olur.. smil56 Sabırsızlıkla Bekliyorum smiliyface

manyaklik 02-07-2008 12:45 AM

paylaşım için çok teşekkürler ama bişey sormak istiyorum gece uyurken dinlesem etkisini gösterir mi.. dusun

mavifirca 02-07-2008 01:35 AM

Cakra acici mp3 simdi indirdim dinliyorum, tesekkürler, bu konuda bir akademik calismami yapiyorsun, bütün bunlari nasil ögrendin, neyse, sonuc cok güzel , TESEKKÜRLER, calismalarinin devamini bekliyoruz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM.