Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9961)

TR-ance 27-12-2009 02:56 PM

Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Link Yenilendi..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

care 27-12-2009 03:04 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576480)
Merhaba..

Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)

Meditasyon konusuna gelince ,

Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..

SevgiLer..

Degerli vaktinizden ayirip sorumu yeni bilgiler paylasarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum.. actionsmile

momismyhope 27-12-2009 04:21 PM

Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

ZEYNEP2 27-12-2009 04:46 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
ben de indirdim. dinlemeye başladım şu an başım çatlayacak gibi. sanırım bu iyi bir haber :)) çatlaya patlaya çakraları açcaz işte

TR-ance 27-12-2009 05:09 PM

Alıntı:

momismyhope Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576497)
Sevgili trance paylaşımın için çok teşekkürler.

Ben konuyu açarkenki linkten indirdim.Ve 1 saat önce dinledim.
15 dakika içinde müthiş bir rahatlama hissettim.O kadar ki diğer 15 dakika dinlemeye gerek kalmadı sanki.Tabi sonuna kadar bekledim.

Sorum şu,bu çakralarımızdaki enerjiyi dengeledikten sonra,aynı gün imgeleme ve çekim yasasını ve meditasyonu uygulayabilirmiyiz?Arada bir süre verilmelimi?

Merhaba..

Bence bir sorun yok.. Hatta belki daha iyi olabilir.. Çünkü çakraların dengelenmesi demek bir nevi enerjilerin en iyi frekansta yayılması demektir ki çekim yasasının zaten bir nevi dalga yasası olduğunu biliyoruz.. Bu sayede vibrasyonunuzda artış gözlenebilir ve isteklerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.. Fakat çakralarımı açacağım diye hırs yapıp bütün gün bu çalışmayı dinlerseniz o da abartı olur.. Unutmayın güç basitlikte yatar..

SevgiLer..

Yakut_21 28-12-2009 01:50 PM

sevgili tr-ance paylaşımın için çok teşekkürler.bazı mesajlarda baş ağrısı falan okuyunca biraz çekinerek dinledim ama bana çok iyi geldi sanırım.yani çakra açıcıyı dinlediğimdenmidir bilmem ama kendimi süper hissettim tüm gün956k ama yinede tavsiyene uyucam ve 3 günde bir dinlicem.tekrar teşekkürler bu güzel paylaşımın için

YESHAPPY 28-12-2009 02:38 PM

2008 de eklenmiş görünüyo nasıl oldu da ben bunu görmedim daha önce :S gerçekten ihtiyacım olan bu işte bu sıralar. Teşekkürler. Etkilerini yazarım

tuxedo_mask 28-12-2009 02:43 PM

Teşekkürler, güzel çalışma indiriyorum hemen :)

gnm77 30-12-2009 08:53 AM

Bende dün indirdim gece yatmadan kulaklıkla bitene kadar dinledim. gecenin bir yarısı karnıma bir ağrı saplandı. ve saat 8:50 olmasına rağmen hala geçmedi. acaba üşüttüm demi ağrıyo zaten ağrıyacağı varmış mı demeliyim. yoksa dinlediğim çakra acıcının bir etkisimi bir yerde tıkanıklık var da onun sonucu mu demeliyim. tr-ance sence hangisi olabilir. kısa bir not daha düşeyim kendimi çok huzurlu ve rahat hissediyorum.sabah 6:30 da kalkmama rağmen.

elle 15-01-2010 01:30 PM

Müthiş bir şey bu dönem dönem dinliyorum ve bana kendimi iyi hissetiriyor belli
bir dinleme süresi var mı.Mesela 21 gün gibi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 AM.