![]() |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu durumdayım ve bu öfke ve umutsuzluk hali beni çok yordu. ne yapacağımı ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum artık |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Alıntı:
bu etkiler seni yıpratır Güvence... Benim Şahsi fikrim bu s456 |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Etkiler bir süre sonra geçecektir güvence66, Çok rahatsız olduysan bir kaç günlüğüne ara vereblirsin,ama tamamen dinlemeyi bırakmanı tavsiye etmem..Olumlu duyguları hissedene kadar devamlı olmalısın.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 bencede ara vermelısınn |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. zor bir dönemden geçiyorum bir şeyi temizlemeye çalışırken meditasyon halinde hiç aklıma bile gelmeyecek bir şey çıkıyor karşıma senelre önce 3 dakika içinde olup bitmiş bir olay canlanıyor gözümün önünde beni bu kadar etkileyip kırıp incittiğini o zaman fark bile etmemişim insan ilginç bir mekanizma gerçekten. sizi dinleyip bir süre ara vereceğim bakalım neler olacak |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 merhabalar guvence66.. değerli arkadaşlarımın dediği gibi ara ver ancak peşini bırakma sevincli uykuda geçen vakti değerlendirmek harika bir kolaylıktır.. uyumadan önce listenin başına telkinleri sonuna meditasyonu ekle.. sen uyurken sevgiyle bilinçaltın olumlamaları kabul etsin.. hem bu kadar yıpranmaz hem de daha rahat ilerlersin.. bir hafta on gün sonra gündüz dinle bakalım neler hissetmektesin 12389 eminim pek çok konu kendiliğinden çözüme ulaşacaktır bu sayede .. ark5 güzel haberlerini hep birlikte kutlamak dileklerimle.. actionsmile sevgiyle.. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 sevgili DeLiTaY21merhabalar.. mümkünse ilk başladığında 3 hafta aralıksız devam et.. ilk hafta uyanıkken yap sanda diğer günlerde uyurken kısık sesle başucunda çalması devamlılık için kolaylık sağlayacaktır.. örneğin bu meditasyon da benim listemde var.. bireysel olarak telkinlerimle ve olumlamalarımla karışık bir listem var.. özellikle onu dinlemek için bir zaman ayırmadan bilgisayar başındayken arada oda çalıyor ve bilinçaltım onu duyuyor... eğer bir konuda gerçekten affetmekte zorlandığım bir şeyler yaşıyorsam o zaman tıpkı ilk günler yaptığım gibi; normal meditasyon ritüelimi gerçekleştiriyorum; bir mum yakıp affetmem gereken konu ya da kişilerle yüzleşerek bağlarımı kesiyorum.. yaşamında her yeni günün güzelliklerle şekillenmesi dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Çok teşekkürler... :) |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 dosyayı indirdim çok teşekkürler. |
|
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Tekdosya.com yazana tıklayın açılan sayfadan 2.yi indirin. O çalışıyor. smileydance |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Dinledim huzur bulduum tlkinlere dün yeniden basladım sonuna ekledim cok tesekkurleeer (: |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 indiremedim ben :S linklerde sorun mu var ki :S |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Uploaded.to olanı tıklayın. şimdi indirdim. çalışıyor.. |
|
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Bende denedim ama indiremedim,alternatif bir link vermeniz mümkün mü acaba :S |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Affetme meditasyonunu direk dinlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Yüklemeniz için de çalışıyoruz. http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.mp3 Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Harikasınız Zerynthia, İşte bu harika oldu gerçekten. Çok mutlu ettin beni canımcımm:)) |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Aşağıdaki linkten affetme meditasyonunu indirebilirsiniz. http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.zip Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 harikaaaaaaaa :) çok teşekkür ederim. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Ben de teşekkür ediyorum, iyiki varsınız :)) |
Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında Arkadaşlar merhaba, Herkese mucizelerle ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum. Yardıma ihtiyacım var.! hafta önce özlem şahinin affetme meditasyonuna başladım düzenli yapıyorum.her akşam belli bi saat belirledim her akşam yapıyorum sadece 1 akşam kaçırdım.onun yanında kendime hazırladığım olumlamalarım,şükürlerim,ve affetmelerim var. Bugün değişik bi boyuttayım sanırım daha doğrusu dün de böyleydim ama bgn daha belirgin öyle bi his yaşşıyorum ki şuanda,geçmişimi ,beni üzenleri.kıranları iz bırakan olayları serbest bıraktıkça sanki gittiler gittiler göğüsümün orda biriktiler tıkandılar çıkamıyolar ve bana her bir sn yedi derin nefes alma hissi yaşatıyolar.yani bu farkındalıkmı olması gereken bişeymi nedir anlamadım ama şuanda bi dağın tepesine çıkıp avasım çıktığıı kadar ağırım göğüsümü yırtıp tek tek onları ordan çıakrtmak atmak istiyorumm o derece :=))) lütfen bana bilgisi olan ilgilendirsin bu durumu yaşayan varmı normal mi ? Şİmdiden teşekkür ederimmm Neşe Li Neşe :=)) |
Cevap: Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında Merhabalar. Duygular katman katman olduğu için, onları bastırdığımzda üstüne yenileri ekleniyor.Birini hallettiğinizde, sıradaki gündeme geliyor.Onu hallettiğinizde diğer.Ya da bir duygunun başka duygularla da olaylarla da bağlantısı vardır.superxy Birisine kızıp içinize attıysanız bunun üzerine bir de söylemek istediklerinizi söyleyemediyseniz,kızdığınız için öfke, kendinizi ifade edemediğiniz için de suçluluk duygusu olacaktır.O kişinin neden öyle davrandığıyla ilgili de beyin önceki kayıtları karıştırıp, daha önce buna benzer yaşanmış başka bir olay ya da kişiyle durumu özdeşleştirecektir.Dolayısıyla bu duygu diğer duyguyla bağlantıya girmiş olacaktır.Önceki olay ya da kişiyle ilgili de başka bağlantılar vardır.Duyguların hepsi birer enerji neticede. Affetmiş, onların etkisini içinizde azaltmış olabilirsiniz.Ama daha önce içinize atıp onlara söylemek istediğiniz şeyleri söyleyememiş olabilirsiniz.Yani kendinizi istediğiniz gibi ifade edememiş olabilirsiniz.Bu bahsettiğiniz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum duygusu böyle bir şey olabilir. Bu enerjiye eft yapabilirsiniz.Sadece o enerjiyi hissederek bedenin enerji noktalarına vurursanız faydası olur diye düşünüyorum..superxy |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Selamlar, Şu an bu meditasyona çok ihtiyacım var. Tüm linklerden denedim ama indirilemiyor. Linki yenilemeniz mümkün mü acaba ? Ya da olan arkadaşlardan biri bir link ekleyebilirse çok sevinirim smil56 Sevgiler actionsmile |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Özlem Şahin'in Affetme Meditasyonu çok güzel, sesi de çok tatlı gerçekten, ben yatar vaziyette yaptım önce, hiç uykum olmadığı halde o kadar gevşemişim ki o tatlı sesin etkisiyle, Meditasyonun ortalarına doğru uyumuşum. Şimdi yatarak meditasyon yapmıyorum, galiba duyguları biriktirmek ağırlık yapıyor, fakat ben duygularımı, kızgınlıklarımı çabuk üzerimden atıyorum, ifade edebiliyorum, ama tabi daha az kontrolcu, daha iyi olmak istiyorum, kızgınlık duygularını doğru ifade edebilmek çok önemli çünkü...Yanlış anlaşılabiliyorsunuz... |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Bu meditasyona ulaşmayı çok istiyorum ama linklerde sorun var sanırım, birileri bana yardım edebilir mi lütfen terli345 |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 affetme meditasyonu olan bir arkadaş yeniden yükleyebilir mi? linklerin hepsi gitmiş :) |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 merhabalar, affetmeyle ilgili linkler çalışmıyor indirebileceğimiz başka bir adres var mı? teşekkürler |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Merhaba arkadaşlar, Aşağıda vermiş olduğum linkten Özlem hanımın Affetme Meditasyonunu indirebilirsiniz. Sevgiler. http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.zip |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 çok teşekkür ediyorum affetme linki için... bu arada Özlem hanımın başka meditasyonlarını indirebileceğimiz başka linkleri bulunmakta mıdır? bende derin trans ve affediş bulunmakta başka tavsiye ettiğiniz var mıdır? |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Merhabalar, Aşağıdaki linkte Özlem hanımın 2011 yılı hediyesi olan Başarı İmgelemesi bulunmaktadır. İçeriği ile açıklama da onun altında verdiğim konu linkinde bulunmaktadır. Özlem Şahin'in 2011 hediyesi : http://www.kusadasicomputer.com/haya...imgelemesi.rar http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-ve-hava.html 2012 yılı hediyesi de Sevgi Meditasyonu'dur. Onun linkini de aşağıda paylaştım. İçeriği ile ilgili bilgi edinebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...aampinsan.html Sevgilerimle. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Merhabalar, Sevgi meditasyon linki çalışmıyor başka nereden indirebilirim fikriniz var mı? teşekkürler Alıntı:
|
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Linkler için çok teşekkür ederim HAZAL özelliklede affetme meditasyonu için 2013 İÇİN YENİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLATSAK NE KADAR GÜZEL OLUR. BU KONUDA GÖNÜLLÜ OLMAK İSTEYEN VAR MI ?? LÜTFEN BU KONUDA BİR ÇALIŞMA YAPALIM 2013'E FARKLI BİR ŞEKİLDE GİRELİM HAZIRLIKLARA ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM LÜTFENN BİR GÖNÜLLÜ İSTİYORUM SADECE 128956 |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 ßyKuS harika bir fikir bence :))Hatta yeni yıla kadar 4 tane 21 gün var. Yani 4 tane değişiklik :))Ama nasıl bir çalışma yapacağız, nasıl bir gönüllülük istedin anlayamadım????? |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Bugünle birlikte 74 gün var. Gönüllü derken yenilik çalışmalarını başlatacak olan kişiyi kastediyorum. İlk olarak ''Affetme Çalışmalarına başlayabiliriz. Daha sonra çakra çalışmalarını uygulayabiliriz. 74 günlük süreçte 3 çalışma uygulayabiliriz. Herkes buraya uygulamak istediği çalışmaları yazarsa belli konular üzerinde uzlaşabiir. Ortak bir çalışma yürütebiliriz. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 Ben tam 84 gün hesapladım:))) 10 gün de benden olmuş, utandım valla :)))Ben de affetme çalışmalarına katılıyorum. Artı bolluk bereket çalışmaları olabilir, sitede çok kişinin şikayet ettiği iletişimle ilgili artık bunu nasıl tanımlarsak sosyallik falan olabilir...Ben yapabileceğimiz çalışmaları araştırmaya başladım. Bence en etkili çalışmaları bulalım. Sanırım 2-3 gün karar için zamanımız var... |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 süper olur :) bende araştırıyorum bu konuyu.. umarım herkes konuya fikirlerini bizimle paylaşırlar.. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 bu konuda çalışmalara başladım. Konuları belirledim. Bu çalışma 2010 yılında paylaşılmıştı ama ben hiç affetme çalışması yapmadığım için forumda yeni olan arkadaşlarda bana hak vericektir. İlk olarak affetme çalışmaları.. 2.ci çalışmamız İçsel Temizlik olucak yani korkularımızı sevgi enerjisine dönüştürme çalışması 3.cü ise Z-ponopono yöntemi ile bilinçaltı olumsuz inançlardan tamamen kurtulmak ve aynı zamanda çekirdek inançlarımızdan arınmak olucak.. |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 3.cü çalışmanın yerine çakra konusunu ele alıcamm, tabi zaman bulabilirsem |
Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 çakradanda vazgeçtim en iyisi sizlere paylaşacağım ana konumun Değişim ve ertelemenin önündeki engeller konulu başlığında Bilinçaltı Temizleme ve Enerjinizi Yükseltme Meditasyonu'nu paylaşıcam.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM. |