Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463184)

guvence66 13-06-2010 10:36 AM

Cevap: 2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3

merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu durumdayım ve bu öfke ve umutsuzluk hali beni çok yordu. ne yapacağımı ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum artık

gnr 13-06-2010 11:16 AM

Alıntı:

guvence66 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751877)
merhaba. meditasyonu yapıyorum. ve iki duygu arasında gidip geliyorum ya tam kalbimin yanında keskin bir acı hıçkıra hıçkıra ağlayıp yorgun düşüyorum . yada dinledikçe öfkem artıyor tam midemde bir yumruk en sonunu getiremeden kulaklığı çıkartıp atıyorum. bir haftadır sürekli bu durumdayım ve bu öfke ve umutsuzluk hali beni çok yordu. ne yapacağımı ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum artık

Bana sorarsan biraz ara vermelisinn..
bu etkiler seni yıpratır Güvence...
Benim Şahsi fikrim bu s456

yeni bir hayat 13-06-2010 11:21 AM

Etkiler bir süre sonra geçecektir güvence66,
Çok rahatsız olduysan bir kaç günlüğüne ara vereblirsin,ama tamamen dinlemeyi bırakmanı tavsiye etmem..Olumlu duyguları hissedene kadar devamlı olmalısın..

Sevgiler..actionsmile

yelda_k 13-06-2010 11:32 AM

bencede ara vermelısınn

guvence66 13-06-2010 05:30 PM

ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. zor bir dönemden geçiyorum bir şeyi temizlemeye çalışırken meditasyon halinde hiç aklıma bile gelmeyecek bir şey çıkıyor karşıma senelre önce 3 dakika içinde olup bitmiş bir olay canlanıyor gözümün önünde beni bu kadar etkileyip kırıp incittiğini o zaman fark bile etmemişim insan ilginç bir mekanizma gerçekten. sizi dinleyip bir süre ara vereceğim bakalım neler olacak

shamanic 18-06-2010 02:24 AM

merhabalar guvence66.. değerli arkadaşlarımın dediği gibi ara ver ancak peşini bırakma sevincli

uykuda geçen vakti değerlendirmek harika bir kolaylıktır..

uyumadan önce listenin başına telkinleri sonuna meditasyonu ekle..

sen uyurken sevgiyle bilinçaltın olumlamaları kabul etsin.. hem bu kadar yıpranmaz hem de daha rahat ilerlersin..

bir hafta on gün sonra gündüz dinle bakalım neler hissetmektesin 12389

eminim pek çok konu kendiliğinden çözüme ulaşacaktır bu sayede .. ark5

güzel haberlerini hep birlikte kutlamak dileklerimle.. actionsmile

sevgiyle..

shamanic 18-06-2010 02:34 AM

sevgili DeLiTaY21merhabalar..

mümkünse ilk başladığında 3 hafta aralıksız devam et.. ilk hafta uyanıkken yap sanda diğer günlerde uyurken kısık sesle başucunda çalması devamlılık için kolaylık sağlayacaktır..

örneğin bu meditasyon da benim listemde var.. bireysel olarak telkinlerimle ve olumlamalarımla karışık bir listem var.. özellikle onu dinlemek için bir zaman ayırmadan bilgisayar başındayken arada oda çalıyor ve bilinçaltım onu duyuyor...

eğer bir konuda gerçekten affetmekte zorlandığım bir şeyler yaşıyorsam o zaman tıpkı ilk günler yaptığım gibi; normal meditasyon ritüelimi gerçekleştiriyorum;

bir mum yakıp affetmem gereken konu ya da kişilerle yüzleşerek bağlarımı kesiyorum..

yaşamında her yeni günün güzelliklerle şekillenmesi dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

DeLiTaY21 18-06-2010 09:21 AM

Çok teşekkürler... :)

ilkimce 27-06-2010 04:17 PM

dosyayı indirdim çok teşekkürler.

scouter 16-08-2010 12:39 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577358)
http://www.achorusline.org/ACL%20ani...LASHING_MC.GIF

Merhabalar..

2009 u sevgi ile uğurlayıp 2010 a merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli..

Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık..

Kendimize vereceğimiz güzel hediye de kendimce benden sizlere..kiss3

http://img129.imageshack.us/img129/6...n8f0y32zi1.gif
2009 un sayısal değeri 2 idi : iki Sezgi, iş birlik anlayışı, tasarım ve kavrama, sezgi duyarlılık lar gibi kavramların değeridir..

bağımlılıklarımızdan özgürleşip aşırı duyarlı olduğumuz konularla yüzleşmemize daha fazla sevgiye yer vermek için adımlar atmamıza ve sevgi bilincini kavramadaki en değerli kaynağımız olmak için enerjisini sundu.. sorunlar yerine çözümlere odaklı olmak kendimizle yaşadıklarımızla barışmak kararlar verirken içsel rehberliğimize sezgilerimize güvenmemiz gerektiğini hatırlattı.
http://www.prismcrystal.com/images/250_C450_3.JPG
20010 un sayısal değeri 3 : erkek ile dişi enerjinin birleşiminden oluşan eser, çocuğu anlatır ezoterik kültürlerde üç sayısı.. Eski Mısır’da Osiris ve İsis’in çocukları olan Horus ile temsil edilir.

Bunu
akıldan çıkan, fikirle oluşan eser olarak da görebiliriz. Üç sayısı ve üçgen bu nedenle en çok kullanılan ve çok kutsal sayılan bir sembolizmadır.

Yaratılışın temelinde birin üçe, üçün bire yansıması yatmaktadır. Birin sembolü olan nokta(Göz de aynı anlama gelmektedir) ve üçün sembolü olan üçgenin iç içe kullanıldığı birleşik sembolde de bu anlatılmaktadır.

Üç sembolü ayrıca insanın oluşumundaki ateş, su ve toprak ile tanrının oluşumundaki ruh, can, bedeni anlatır. Ruh ateşten, can sudan ve beden topraktan üretilmiştir. Üçgen aynı zamanda evreni de temsil eder.

Ünlü filozof Platon'dan beri ideal; üç ana kavramla yani iyi, doğru ve güzelin bileşkesi olarak ele alınmıştır. Ayrıca, Platon'a göre insan vücudu üçe ayrılıyordu: Baş, göğüs, karın. Baş akıl, göğüs istem, karın haz veya arzuyu temsil ediyordu.

Giriş-gelişme-sonuç: Yazılı olan her şey; kompozisyon, öykü, hikaye veya döküman, üç ana bölümle şekillenir. Giriş, gelişme ve sonuç, yazılı bir konunun anlaşılması ve yapılandırılması açısından önemli bir yazım süreci olarak nitelendiriliyor.

Kısacası 3 sayısı ilk tek sayıdır.Geometrik şekil meydana getiren ilk şekildir. Dünyanın 3 boyutluluğunu simgeler,mekansal olarak (uzunluk,yükseklik,genişlik) ve zamansal olarak (geçmiş,şimdi,gelecek)
http://4.bp.blogspot.com/_C2FMZAZYBN...lyaishappy.jpg
Ben Okri der ki; Acıyı yaratmak.. üstesinden gelmek.. katlanmak.. değiştirmek ve aşmak insanoğlunun en kendine has yönüdür...

işte bu sözün ve kutsal üç'ün ışığında geçmişimizin kısıtlayıcı bağlarından özgürleşerek AN ın içerisinde geleceğimizi güzelleştirmek için aşağıdaki hediyemi kabul etmenizi ve düzenli bir şekilde uygulamanızı rica ediyorum..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:z...eart-clock.jpg

Hangi hedefime ulaşmak istersem isteyeyim ve hangi değerli öğretileri, eğitimleri almış olursam olayım ileri gidebilmek için bağlarımdan beni bağlayan prangalarımdan kurtulmam gerektiğini gördüm ve her bağımı çözdüğümde yepyeni bir özgürlüğe kavuştum.

Diledim ki sizlerde yeni yılda hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için geçmişin kısıtlayıcı bağlarından özgürleşin. Hedefimiz, gerçekleştirmek istediğimiz vizyonumuz her ne olursa olsun bu konuda atacağımız en değerli adım affetmektir. Hem kendimizi hem de geçmişte yaşadığımız bizi üzen deneyimlerimizin kısıtlayıcı duygusal yüklerini özgürleştirmek için affetmektir.

Affetmek Latince bağları çözmek anlamına gelir!

Peki, o zaman affetmediğimizde neye bağlanırız. Yaşadığımız olay geçmiştir bir anı olmuştur. Tatsız üzüntü veren bir anı.. Bu anıdan bize miras kalan ise hatırladığımız üzücü hayaller ve duygulardır.

Hedeflerimizin gerçekleşmesi için imajinasyonun gücünün çok önemli olduğundan farklı başlıklarda bahsettik. Hissiz bir şekilde yapılan imgelemenin ya da olumlamanın ise bize yarar sağlamayacağını da öğrendik.
Neydi imgelerimizi hayata geçiren?
Neydi olumlamalarımıza can veren?
Duygularımız.. 5 duyumuzu da içerisine katarak gerçek-miş gibi yaşadığımız olumlamalarımız, imajinasyon çalışmalarımızdı hayat bulan.. ve dolayısıyla da yaşadıklarımız..

Hayallerimizi bu şekilde canlandırabilmek için bol bol alıştırma yapmalıyız ancak zaten yaşadığımız üzüntülü durumlar için alıştırmaya gerek yoktur.. o kişilerden ya da olaylardan özgürleşmedikçe zihnimizde sesleri… bedenimizde bizi üzen duyguları yeniden yeniden yeniden canlandırır dururuz.. ve can veririz geçmişte kalması gereken unuttuğumuz bu üzüntülerimize.. hepimizin bildiği gibi artık; beynimiz hayal ile gerçeği birbirinden ayırt etmez..bazılarımız hatırlamaz bile yaşadığı incitici anıları.. gömmüştür çoktan bilinçaltının derinliklerine..

Neden diye sorar o zaman?
Neden her ilişkim üzücü bir şekilde bitiyor?
Neden pek çok şeyim olduğu halde kendimi mutsuz hissediyorum?
Neden hep iyi başlayan iş yaşantım üzüntülü bir şekilde bitiyor?
Neden dostlarım vefasız çıkıyor?

Nedenler bitmez..
Neden mi ? Bir konu ya da kişi ile ya da yaşamımızda şu anda olmasını istediğimiz gerçekleşmesini istediğimiz hedeflerimizle ilgili olarak ilk kurduğumuz ilişki nasılsa ve bu konuda duygusal olarak nasıl hissediyorsak devamı da o şekilde gerçekleşir.

İçimizde bastırdığımız, doğru bir şekilde ifade etmediğimiz, incinmişliklerimiz, kırgınlıklarımız, öfkelerimiz bizi sürekli ilk kurduğumuz ilişkiye bağlayan prangalar olur. Biz her ne kadar yeni ilişkilere.. yeni işlere..yeni arkadaşlara, yeniye dair ne istiyorsak ona doğru yol aldığımızı sansak da bağlarımız bizi sıkı sıkı tutar ve olduğumuz yerde boşa adımlar atarız.. bağımızın uzunluğu kadar bir daire etrafında döner dururuz.. Bu bir kısırdöngüdür artık.

Affederek işte bu bağları çözer adımlarımızın bizi gerçekten hedeflerimize, istediklerimize götürmesini sağlarız.

Affetmenin özgürleştirici gücü ışığında hazırladığım bu meditasyonun size ve sevdiklerinize yeni yılda gerçekleşmesini istediğiniz tüm hedeflerinizle ilgili olarak sağlam bir temel oluşturmasını dilerim...

Deneyimleyebileceğimiz en güzel ve en derin duygu,
mistik olanı hissetmektir.
Bu bütün gerçek bilimin tohumudur..
Albert Einstein

Işığınız.. ışığımız daim olsun..

Sevgimle..

Shamanic Özlem Şahin

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:H...ypnospiral.gif

meditasyon linki : File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

www.hayatimdegisti.com_shamanic_ozlem_sahin_affetm e_meditasyonu.zip | tekdosya.com

alternatif link : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Ben linki buldum ama silinmiş indiremiyorum... Yardımcı olurmusunuz?

x-men33 08-09-2010 05:37 PM

Tekdosya.com yazana tıklayın açılan sayfadan 2.yi indirin. O çalışıyor. smileydance

Divinee 21-11-2010 12:36 AM

Dinledim huzur bulduum tlkinlere dün yeniden basladım sonuna ekledim cok tesekkurleeer (:

Alice in Wonderland 10-12-2010 08:26 PM

indiremedim ben :S linklerde sorun mu var ki :S

ruhsal 10-12-2010 11:33 PM

Uploaded.to olanı tıklayın. şimdi indirdim. çalışıyor..

Alice in Wonderland 11-12-2010 12:26 AM

Alıntı:

ruhsal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782546)
Uploaded.to olanı tıklayın. şimdi indirdim. çalışıyor..

öyle bişi yok :S bulamadım ben . bütün linkleri denedim olmadı :(

mai-krizantem 11-12-2010 11:59 PM

Bende denedim ama indiremedim,alternatif bir link vermeniz mümkün mü acaba :S

Işıldayan Safir 13-12-2010 01:14 PM

Affetme meditasyonunu direk dinlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Yüklemeniz için de çalışıyoruz.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.mp3

Sevgilerimle. actionsmile

Alexandra 13-12-2010 01:54 PM

Harikasınız Zerynthia,

İşte bu harika oldu gerçekten. Çok mutlu ettin beni canımcımm:))

Işıldayan Safir 13-12-2010 03:01 PM

Aşağıdaki linkten affetme meditasyonunu indirebilirsiniz.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.zip

Sevgilerimle. actionsmile

Alice in Wonderland 13-12-2010 10:41 PM

harikaaaaaaaa :) çok teşekkür ederim.

mai-krizantem 14-12-2010 11:50 AM

Ben de teşekkür ediyorum, iyiki varsınız :))

can_can_ny 20-12-2010 11:03 AM

Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında

Arkadaşlar merhaba,
Herkese mucizelerle ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.
Yardıma ihtiyacım var.! hafta önce özlem şahinin affetme meditasyonuna başladım düzenli yapıyorum.her akşam belli bi saat belirledim her akşam yapıyorum sadece 1 akşam kaçırdım.onun yanında kendime hazırladığım olumlamalarım,şükürlerim,ve affetmelerim var.
Bugün değişik bi boyuttayım sanırım daha doğrusu dün de böyleydim ama bgn daha belirgin öyle bi his yaşşıyorum ki şuanda,geçmişimi ,beni üzenleri.kıranları iz bırakan olayları serbest bıraktıkça sanki gittiler gittiler göğüsümün orda biriktiler tıkandılar çıkamıyolar ve bana her bir sn yedi derin nefes alma hissi yaşatıyolar.yani bu farkındalıkmı olması gereken bişeymi nedir anlamadım ama şuanda bi dağın tepesine çıkıp avasım çıktığıı kadar ağırım göğüsümü yırtıp tek tek onları ordan çıakrtmak atmak istiyorumm o derece :=)))

lütfen bana bilgisi olan ilgilendirsin bu durumu yaşayan varmı normal mi ?

Şİmdiden teşekkür ederimmm

Neşe Li Neşe :=))

comte 20-12-2010 11:41 AM

Cevap: Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında

Merhabalar.

Duygular katman katman olduğu için, onları bastırdığımzda üstüne yenileri ekleniyor.Birini hallettiğinizde, sıradaki gündeme geliyor.Onu hallettiğinizde diğer.Ya da bir duygunun başka duygularla da olaylarla da bağlantısı vardır.superxy

Birisine kızıp içinize attıysanız bunun üzerine bir de söylemek istediklerinizi söyleyemediyseniz,kızdığınız için öfke, kendinizi ifade edemediğiniz için de suçluluk duygusu olacaktır.O kişinin neden öyle davrandığıyla ilgili de beyin önceki kayıtları karıştırıp, daha önce buna benzer yaşanmış başka bir olay ya da kişiyle durumu özdeşleştirecektir.Dolayısıyla bu duygu diğer duyguyla bağlantıya girmiş olacaktır.Önceki olay ya da kişiyle ilgili de başka bağlantılar vardır.Duyguların hepsi birer enerji neticede.

Affetmiş, onların etkisini içinizde azaltmış olabilirsiniz.Ama daha önce içinize atıp onlara söylemek istediğiniz şeyleri söyleyememiş olabilirsiniz.Yani kendinizi istediğiniz gibi ifade edememiş olabilirsiniz.Bu bahsettiğiniz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum duygusu böyle bir şey olabilir.

Bu enerjiye eft yapabilirsiniz.Sadece o enerjiyi hissederek bedenin enerji noktalarına vurursanız faydası olur diye düşünüyorum.
.superxy

Pappatya 23-06-2011 02:50 PM

Selamlar,

Şu an bu meditasyona çok ihtiyacım var. Tüm linklerden denedim ama indirilemiyor. Linki yenilemeniz mümkün mü acaba ? Ya da olan arkadaşlardan biri bir link ekleyebilirse çok sevinirim smil56

Sevgiler actionsmile

Berilce 23-06-2011 06:04 PM

Özlem Şahin'in Affetme Meditasyonu çok güzel, sesi de çok tatlı gerçekten,
ben yatar vaziyette yaptım önce, hiç uykum olmadığı halde o kadar gevşemişim ki
o tatlı sesin etkisiyle, Meditasyonun ortalarına doğru uyumuşum. Şimdi yatarak meditasyon yapmıyorum,
galiba duyguları biriktirmek ağırlık yapıyor, fakat ben duygularımı, kızgınlıklarımı çabuk üzerimden atıyorum,
ifade edebiliyorum, ama tabi daha az kontrolcu, daha iyi olmak istiyorum, kızgınlık duygularını doğru ifade edebilmek
çok önemli çünkü...Yanlış anlaşılabiliyorsunuz...

Pappatya 12-07-2011 01:15 AM

Bu meditasyona ulaşmayı çok istiyorum ama linklerde sorun var sanırım, birileri bana yardım edebilir mi lütfen terli345

*kelebek* 14-07-2011 03:02 AM

affetme meditasyonu olan bir arkadaş yeniden yükleyebilir mi? linklerin hepsi gitmiş :)

KEMALK 17-05-2012 03:13 PM

merhabalar,
affetmeyle ilgili linkler çalışmıyor indirebileceğimiz başka bir adres var mı?
teşekkürler

Işıldayan Safir 17-05-2012 07:41 PM

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda vermiş olduğum linkten Özlem hanımın Affetme Meditasyonunu indirebilirsiniz.

Sevgiler.

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.zip

KEMALK 19-05-2012 04:04 PM

çok teşekkür ediyorum affetme linki için...
bu arada Özlem hanımın başka meditasyonlarını indirebileceğimiz başka linkleri bulunmakta mıdır?
bende derin trans ve affediş bulunmakta başka tavsiye ettiğiniz var mıdır?

Işıldayan Safir 19-05-2012 04:11 PM

Merhabalar,

Aşağıdaki linkte Özlem hanımın 2011 yılı hediyesi olan Başarı İmgelemesi bulunmaktadır. İçeriği ile açıklama da onun altında verdiğim konu linkinde bulunmaktadır.

Özlem Şahin'in 2011 hediyesi :

http://www.kusadasicomputer.com/haya...imgelemesi.rar

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-ve-hava.html

2012 yılı hediyesi de Sevgi Meditasyonu'dur. Onun linkini de aşağıda paylaştım. İçeriği ile ilgili bilgi edinebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...aampinsan.html

Sevgilerimle.

KEMALK 19-05-2012 11:22 PM

Merhabalar,
Sevgi meditasyon linki çalışmıyor başka nereden indirebilirim fikriniz var mı?

teşekkürler

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824201)
Merhabalar,

Aşağıdaki linkte Özlem hanımın 2011 yılı hediyesi olan Başarı İmgelemesi bulunmaktadır. İçeriği ile açıklama da onun altında verdiğim konu linkinde bulunmaktadır.

Özlem Şahin'in 2011 hediyesi :

http://www.kusadasicomputer.com/haya...imgelemesi.rar

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-ve-hava.html

2012 yılı hediyesi de Sevgi Meditasyonu'dur. Onun linkini de aşağıda paylaştım. İçeriği ile ilgili bilgi edinebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...aampinsan.html

Sevgilerimle.

ßyKuS 19-10-2012 04:52 PM

Linkler için çok teşekkür ederim HAZAL özelliklede affetme meditasyonu için

2013 İÇİN YENİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLATSAK NE KADAR GÜZEL OLUR. BU KONUDA GÖNÜLLÜ OLMAK İSTEYEN VAR MI ??

LÜTFEN BU KONUDA BİR ÇALIŞMA YAPALIM 2013'E FARKLI BİR ŞEKİLDE GİRELİM HAZIRLIKLARA ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM LÜTFENN BİR GÖNÜLLÜ İSTİYORUM SADECE 128956

katıhal fizigi 19-10-2012 05:05 PM

ßyKuS harika bir fikir bence :))Hatta yeni yıla kadar 4 tane 21 gün var. Yani 4 tane değişiklik :))Ama nasıl bir çalışma yapacağız, nasıl bir gönüllülük istedin anlayamadım?????

ßyKuS 19-10-2012 05:27 PM

Bugünle birlikte 74 gün var. Gönüllü derken yenilik çalışmalarını başlatacak olan kişiyi kastediyorum. İlk olarak ''Affetme Çalışmalarına başlayabiliriz.

Daha sonra çakra çalışmalarını uygulayabiliriz.

74 günlük süreçte 3 çalışma uygulayabiliriz.

Herkes buraya uygulamak istediği çalışmaları yazarsa belli konular üzerinde uzlaşabiir. Ortak bir çalışma yürütebiliriz.

katıhal fizigi 19-10-2012 07:20 PM

Ben tam 84 gün hesapladım:))) 10 gün de benden olmuş, utandım valla :)))Ben de affetme çalışmalarına katılıyorum. Artı bolluk bereket çalışmaları olabilir, sitede çok kişinin şikayet ettiği iletişimle ilgili artık bunu nasıl tanımlarsak sosyallik falan olabilir...Ben yapabileceğimiz çalışmaları araştırmaya başladım. Bence en etkili çalışmaları bulalım. Sanırım 2-3 gün karar için zamanımız var...

ßyKuS 19-10-2012 08:10 PM

süper olur :) bende araştırıyorum bu konuyu.. umarım herkes konuya fikirlerini bizimle paylaşırlar..

ßyKuS 22-10-2012 02:27 PM

bu konuda çalışmalara başladım. Konuları belirledim.

Bu çalışma 2010 yılında paylaşılmıştı ama ben hiç affetme çalışması yapmadığım için forumda yeni olan arkadaşlarda bana hak vericektir.

İlk olarak affetme çalışmaları..
2.ci çalışmamız İçsel Temizlik olucak yani korkularımızı sevgi enerjisine dönüştürme çalışması

3.cü ise Z-ponopono yöntemi ile bilinçaltı olumsuz inançlardan tamamen kurtulmak ve aynı zamanda çekirdek inançlarımızdan arınmak olucak..

ßyKuS 09-11-2012 06:54 PM

3.cü çalışmanın yerine çakra konusunu ele alıcamm, tabi zaman bulabilirsem

ßyKuS 10-11-2012 05:15 PM

çakradanda vazgeçtim en iyisi sizlere paylaşacağım ana konumun Değişim ve ertelemenin önündeki engeller konulu başlığında Bilinçaltı Temizleme ve Enerjinizi Yükseltme Meditasyonu'nu paylaşıcam..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM.