Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Makaleler

Uyarılar

Makaleler tarih makaleler, bilimsel makaleler, sosyal makaleler, yazılar makaleler, türkçe makaleler, tarihi makaleler, eğitim makaleler, tüm makaleler, makale, makaleler nedir, bilgi makaleler, yeni makaleler, bilim makaleler, bilgisayar makaleler, ekonomi makaleler, matematik makaleler, ingilizce makaleler, iletişim makaleler, makaleler, atatürk makaleler, sanat makaleler, türkiye makaleler, google makaleler, makaleler pdf, son makaleler

arkadaş-sevgili

Serbest Kürsü ve Makaleler arkadaş-sevgili Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İNSAN bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor. Sahipleniyor, kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden. Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan. Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

arkadaş-sevgili

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-07-2010, 01:27 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: En Mutlu Olduğum Yer :)
Mesajlar: 114
Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart arkadaş-sevgili

İNSAN bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor.


Sahipleniyor, kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden.


Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan.


Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun olmuyor.


Herşeyi konuşuyor, pek fazla sansür uygulamıyor, sürekli anlatıyor, fazlasıyla ilgili oluyor; kulaklarını kocaman kocaman açıp, dinliyor.


En önemlisi de büyük bir coşkuyla sonsuza kadar yapılan işler üzerine konuşabiliyor, çünkü iş paylaşılabiliyor, birlikte benzer işler üretiliyor.


Müthiş bir keyifle dedikodu yapabiliyor, hatta kendi karısını, kocasını, sevgilisini bile çekiştirebiliyor.


Arkadaşlık, bu açıdan insanın hayatını idame ettirebilmesi için büyük bir avantaj oluyor.


* * *


Ama insan sevgilisine her zaman arkadaş gibi davranamıyor.


Bir kere eleştiriler, haliyle bu kadar net dile getirilemiyor. Sevgiliyle bir arkadaşla konuşulduğu gibi her zaman rahat da konuşulamıyor. Tehlikeli sularda dolaşmaktan kaçınmak gerekiyor. Çünkü sonuçları var bunun, bedelleri var bunun, ödemek gerekiyor, burnundan fitil fitil getirebilir, dikkatli olmak gerekir, çünkü sevgililik onuru yaralanıyor.


İnsan, sevgiliyken, evliyken çok daha hassaslaşıyor.


En küçük şeye bile ‘‘Bana bunu nasıl yapar?'' oluyor.


Oysa arkadaşının kaldırabileceği sınırlar çok daha geniş.


İnsan her zaman sevgiliyi dinlemek de istemiyor, bütün gün başka insanları dinlemiş olduğundan yorulmuş oluyor, gına gelmiş oluyor. Ya da karşındaki seni dinlemek istemiyor. Eve bir sessizlik çöküyor, ‘‘Tetiği ilk kim çekecek?'' diye gergin bir bekleyişe giriliyor.


Bir de tabii sevgiliyle ya da kocayla sabahlara kadar zıplanıp eğlenilemiyor. Kalabalık içinde işin içine başkalarının ne düşüneceği girdiğinden gerilim artıyor, ‘‘biz''i düşünmekten ‘‘ben'' karambole gidiyor.


Sevgiliyle başka bir koza yaratılıyor, o koza içine giriliyor, hiç itirazım yok, o da güzel ama ayrı kategorilerdeki ilişkiler gibi sanki: Arkadaş olunca başka şeyler paylaşılıyor, sevgili ya da evli olunca başka şeyler paylaşılıyor.


* * *


Bana en iyisi, en güzeli bu iki kategoriyi birleştirebilmek gibi geliyor.


Bunun ideal bir şey olduğunu düşünüyorum: Arkadaş-sevgili olmak.


Hem arkadaşın hem sevgilin gibi olabileceğin biri, hem arkadaşlığı hem sevgililiği paylaşabileceğin biriyle üretmek, gülmek, ağlamak, konuşmak, çekiştirmek çok daha heyecan verici geliyor.


Kolay bir şeyden söz etmiyorum tabii.


Arkadaş gibi zamanı geldiğinde geri çekilebilmek, uygun düştüğünde de sevgili gibi saldırabilmek, bu iki rolü birbirine karıştırmadan oynayabilmek her baba yiğidin harcı değil.


Ama yapabilenler de yok değil.


* * *


Ben bütün bunları niçin anlatıyorum biliyor musunuz?


Her zamanki gibi geç kaldım ama Yaşar-Thilda Kemal ikilisini ben hep arkadaş-sevgili gibi değerlendirdim. Kimbilir belki de yanılıyorum. Ama onlar benim kafamda böyle bir kategoriye oturuyorlardı. 50 yıl süren bir arkadaş-sevgili ilişkisi. Ve bunun bir şekilde sekteye uğraması beni çok üzdü. Yaşar Kemal'in halini düşünmek dahi istemiyorum. Onun kaybettiği arkadaş-sevgili'nin onun için ne ifade ettiğini tabii ki kimsenin anlayabilmesi, yakınlarına bile ulaşabilmesi mümkün değil. Yoksa bir insan başka bir insan için ‘‘Yine benden önce davrandı'' diye hayıflanır mı?


* * *


Hayat, onlar için ortak bir dost ya da düşmandı, diye düşünüyorum. Birlikte kurdular, üstelik çok ayrı yerlerden gelerek. Ayrı dünyanın insanları olmalarına rağmen müthiş bir şey kurdular. Herşeyi paylaşarak. Yokluğu, varlığı, itibarı, itibarsızlığı. Bunu çok romantik buluyorum: Tek tek iki sevgili olmak yerine arkadaş-sevgili olmayı. Üstelik 50 yıl sürdüğünde bunun çok değerli bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Yaşar Kemal'in acısının büyüklüğünü kimsenin anlamasına imkan yok. Bize düşen hiç bir işe yaramasa da başın sağolsun demek. Başınız sağolsun Yaşar Kemal!



Ayşe Arman

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir...
lupita isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 01:58 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: arkadaş-sevgili


Ne güzel yazmış Ayşe Arman yüreğine kalemine sağlık, sende bizlerle paylaşıp bizide haberdar ettiğin için bu güzel yazıdan sanada binlerce teşekkür sevgili lupita

Arayıpta bulamadığımız şey değil mi sevgilimiz tarafından hem sevilip hemde sayılmak. Bir sevgili dilerken hep bizi çok sevecek birisi olsun,hep beni sevsin, en çok beni sevsin der dururuz kendi kendimize ve sevgi üzerine daha bir sürü dileğimizi sıralarızda en önemli şeyi unutuveririz. Bana saygısı olsun benimde ona saygım olsun. Sevebileceğim ,sayabileceğim,beni herhalimle sevebilecek ve herhalimle sayabilecek birisi olsun demeyi nedense unutuveririz.


Oysa en önemli şey değil midir saygı, hepimiz biliriz saygının olmadığı yerdeki sevgi gün gelir tükeniverir,hep bize yaptıkları saygısızlıklar yüzünden terk etmez miyiz o en çok sevdiklerimizi...Sevgisizliğe katlanırızda bir saygısızlığa katlanamayız... ama nedense bunu bir türlü sözlerle dile getirmeyiz..
yok beni aldattı,yok bana yalan söyledir der dururuz,asla bunun arkasında ki gerçek nedeni dile getirmeyiz. diyemeyiz ''Bana saygı duymadığı için beni aldattı'' ya da ''Bana saygı duymadığı için bana kolaylıkla yalan söyleyebildi'' ...Ne büyük bir çelişkidir bu...


En önemli şeyi daha en baştan görmezden geliveririz...görmezden gelmeye taa en baştan hazırızdır...Ne büyük bir çelişkii.....


Herkese Böylesine sevgi ve saygının iç içe olduğu, herkesin birbirinin kişilik haklarına saygı duyduğu ve sınırlarını görmezden gelmediği...bunca sevgi dolu bir ömür yastığa başkoyabileceği eşler dilerim... Herkese yüreğini böylesine ısıtacak sevgili-arkadaş olabilecek eşler dilerimmm..Dilerim bir ömrü onunla paylaşır ve doya doya bunun tadına varabiliriz


Başınız saolsun Yaşar Kemal bir ömrü size hem sevgili hemde arkadaş olan bir eşle geçirebildiğiniz için ne mutlu size....
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 08:29 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: En Mutlu Olduğum Yer :)
Mesajlar: 114
Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

müthişmişşş çok doğru gerçekten
__________________
Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir...
lupita isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 08:44 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
pff_xP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 102
Tesekkür: 63
80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pff_xP will become famous soon enoughpff_xP will become famous soon enough
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

çok güzel bir yazıydı...
arkadaş-sevgili artık sevgili aramak yerine arkadaş sevgili aramalı!!! :)))
teşekkürler
__________________
sshhh
---->KendimiSeviyorum
pff_xP isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 10:13 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 318
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

paylaşım için çok teşekkürler lupita
peki şu yöntem nasl ilk önce arkadaşın olmalı bu süreçte zaten yeternce tanınır
daha sonra sevgili olunmalı? doğal olarak arkadaş-sevgili karışımı..
ama bide şimdi arkadaşlarınada bundan sevgülü olunur mu ki gözyle bakman gerekir ki bu işde biraz sakat sanırsam :D
__________________
CARPE DİEM--ANI YAŞA
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2010, 08:33 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: En Mutlu Olduğum Yer :)
Mesajlar: 114
Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

puhahaha:D ilahi inferius çok güldüm:D sanırım sevgili herzaman aklına her iyi ve kötü durumda iilkgelen kişi olsa o9 güveni hissetsen zaten bunları tamamlar zamanla:):)
__________________
Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir...
lupita isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2010, 10:05 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 318
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

Alıntı:
lupita Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
puhahaha:D ilahi inferius çok güldüm:D sanırım sevgili herzaman aklına her iyi ve kötü durumda iilkgelen kişi olsa o9 güveni hissetsen zaten bunları tamamlar zamanla:):)

hakketten yhaa ama biz ümitliyiz demi lupita
alaasını bulcez
hep iyi durumlar içinde yaşaman dileğiyle
__________________
CARPE DİEM--ANI YAŞA
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 06:45 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: En Mutlu Olduğum Yer :)
Mesajlar: 114
Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart Cevap: arkadaş-sevgili

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakketten yhaa ama biz ümitliyiz demi lupita
alaasını bulcez
hep iyi durumlar içinde yaşaman dileğiyle
inşallah canım bulcazzz inanıyorumm olacak olacalkkk
inşallah hep gül tatlım :)
__________________
Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir...
lupita isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


arkadaş-sevgili

Serbest Kürsü ve Makaleler arkadaş-sevgili Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İNSAN bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor. Sahipleniyor, kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden. Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan. Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.